kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Ei tullut vastaavanlaisia viime kaudella ollenkaan. Milloinkohan se skidiklubin paketti (pelaajakortit ym) tulee? Lämmittää klubin jäsentä pikkaisen enemmän kuin alennusliput.
 
Kaks hylättyä rankkaria

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Tiistain Ilves-peli on taas näyttävästi juhlapeli kun HIFK täyttää 118 vuotta. Sen kunniaksi siellä on Hans Välimäki kokkailemassa ennen matsin alkua:
IFK Helsinki - Aikajanakuvat | Facebook (linkki vie facebookkiin)

Harmillisesti vain nämä juhlamatsit tuntuvat olevan HIFK:lle pahoja joten pelillisesti tuskin on odotettavissa mitään kummoista (toivon toki olevani väärässä).
 
- Kaiken maailman apinat kopioivat kansainvälistä hulluutta. Joukkueurheilu pitäisi kieltää, kommentoi tilannetta pelästynyt ohikulkija, joka ei tiennyt, mistä urheilutapahtumasta oli edes kyse.

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ollapa murkinan hintataso aina tuota luokkaa. Tiedä sitten, miten pieniä nuo annokset ovat.

En kuitenkaan ymmärrä, miksi näitä "juhlaotteluita" pitää järjestää joka kausi. Kai ne sitten houkuttelevat muutaman katsojan lisää ja saa myyntiin setin vähän erikoisempia gameworn-paitoja.
 
Vielä kerran: Olet edelleen HIFK Fotboll Ab:n osakkeenomistaja. ;-)

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
En kuitenkaan ymmärrä, miksi näitä "juhlaotteluita" pitää järjestää joka kausi. Kai ne sitten houkuttelevat muutaman katsojan lisää ja saa myyntiin setin vähän erikoisempia gameworn-paitoja.
120 vuotta olisi ihan järkevä idea. Puhumattakaan sitten 125, mutta siihen mennessä ehditään jo pilata kiinnostavuus. Nythän tässä ei ole taas yhtään mitään järkeä ainakaan siltä kantilta, että kannattajalle tuntuisi joltakin. Minulle ainakin tulee luotaantyöntävä olo tämmöisistä, mutta ehkä tosiaan synttärijuhlat houkuttelevat muutaman siihen mitkä eivät niin olleet viime vuonna tai tule ensi vuonna.

On kuitenkin syntymäpäivä, niin nyt voisi mennä.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Skearru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Röda
Meitsille kelpaa nämä juhlageimit. Pukeutuu stygimmin, tulee ajoissa ja treffaa frendejä sitä ennen. Eikä tämä fiilistely todellakaan lievennä sitä, että pitäisi myös jäällä skulata Stadille. Mutta ai joo, näin tämä kaava menee jokaiseen himapeliin.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kunpa sinne ei taas marssiteta jotain legendoja riviin katsomaan jotain ala-arvoista peliesitystä. Onkohan tuota safkaa riittävästi vai loppuuko se jo 30 minuutissa ja ne jotka tulee hallille kuudeksi jää ilman?
 
Jag är en IFK fan, vad fan är du?

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Ei tullut vastaavanlaisia viime kaudella ollenkaan. Milloinkohan se skidiklubin paketti (pelaajakortit ym) tulee? Lämmittää klubin jäsentä pikkaisen enemmän kuin alennusliput.
joku vuosihan ne tuli juuri ennen pleijareita, tosin silloin niissä oli käsitääkseni jotain ongelmia, ettei ollut tarkoituksen mukaista.
 

Bigreds.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ei lajil' väliä
Jännä tunne. 30 vuotta jäähallilla käyneenä nykyään HIFK ei herätä enään oikeastaan mitään muita tunteita kuin negatiivisia. Ketjuissa pyörii milloin mitäkin mestis -ja A-junioritasoisia pelureita, uudet hankinnat lähinnä kokkailee jotain vitun street foodia käytävillä, kun pitäisi olla askissa. Surkeaa skouttausduunia sanoisin mä. Turbulenssi on todellakin loppunut. Jopa niin, että ei voisi vähempää kiinnostaa toi pelleily. Surullisinta tässä kaikessa on se Kojon tekemän pohjan täydellinen persraiskaus kaikkine tapahtumineen. Täten haistatan pitkät vitut kaikille ja siirryn katsomaan vaikkapa Paratiisihotellin uusintoja.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Koko ylläoleva kirjoitus silkkaa asiaa. Yleisökeskiarvo ei kuitenkaan tule tällä kaudella pahemmin putoamaan vaikka kaukalossa luistelisi kuinka paska jengi tahansa koska kausikorttimyynti ollut hyvää ja se muutama tuhat irtolipun ostajaa aina löytyy. Toimistolla kuitenkin huolestuisin koska moni kaltaiseni perusfani on jo äänestänyt jaloillaan Nybondaksen kokoamia joukkueita vastaan. HIFK vm. 2015 on yrityksille suunnattu brändi (heh) jonka tarkoituksena on kestitä firmoja ja heidän asiakkaitaan erätauoilla. Respectit elinkautista istuville ja hienoa että jaksatte käydä matseissa - itseä ei ole enää pahemmin kiinnostanut.
 
Trust me, I know what I'm doing

Kouhia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olin viime torstaina katsomassa peliä JYPiä vastaan. Pelin loppupuolella, munattoman esityksen jälkeen, nostettiin esille ja palkittiin vanha kannattaja katsomosta, joka on istunut samalla paikalla vuodesta 1966 (vai 1967?). Hattu päästä kyseistä herrasmiestä kohtaan, mutta itseäni rupesi pelin jälkeen vituttamaan tämän elinkautisvangin puolesta. Itselleni oli kauden ensimmäinen peli paikanpäällä, eikä sen esityksen jälkeen mieli tee mennä hallille uudelleen. Sääliksi käy näitä sankareita, jotka vuodesta toiseen jaksaa, viitsii ja haluaa maksaa tästä paskasta. Vaikka miten olisi elämäntapa ja perinne, niin ainakaan itseäni ei Nordikselle saa kauden aikana muutamaa kertaa useammin näillä esityksillä. Eikä tämä voitto Ilveksestä nosta haluja yhtään.

Kotona on helppoa. Jos peli on skeidaa, vaihdan kanavaa ja katson vaikka Salkkareita.
 

Skearru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Röda
Meitsi kyllä koki tunnelmallisen 118-vuotisjuhlapelin Nordiksella tiistaina. Street food oli maukasta eikä loppunut kesken, juhlakakutkin riittivät kaikille, etukäteisveikkaukseni mukaan avauskiekon äälle latasivat ikonit Kuhta ja Peltonen (joka huh huh aiheutti sydämentykytyksiä jäältä poistuessaan, kun meinasi kompastua kaukalon reunaan), ventovieraiden ihmisten kanssa pystyi heittäytymään juttusille aulatiloissa, lehtereiltä kuului ääntä muualtakin kuin fanistondiksesta, Musta Barbaari veti cheerleadaten...
Ja parasta, kyllä, oli niin huippua tuolla rosterilla lähettää pöllämystyneet tupsukorvat kotiinsa tappio niskassaan.Eikä turhaan kamppailun päätyttyä ympäri Nordista huudettu "Muulia".
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meitsi kyllä koki tunnelmallisen 118-vuotisjuhlapelin Nordiksella tiistaina. Street food oli maukasta eikä loppunut kesken, juhlakakutkin riittivät kaikille,
Oisko jotain faktaa vai omaa mutua? Olin vieraani kanssa varauttunut Street foodin syöntiin hallilla. Pari eri annosta oli mielessä ottaa per nuppi. A-aulassa 17:50 jonottamassa, reilun vartin jonotus todetakseen, että kuudesta vaihtoehtoisesta street food annoksesta ei ole jäljellä enää yhtäkään. Jäljellä oli ainoastaan pulled chickeniä, johon lyötiin jotain salaattia toisesta annoksesta kylkeen. Pikaisesti siinä sitten sapuskat ja oliko jossain kakkua? Tämä on mennyt ihan ohi....
Toisaalta ilta oli kyllä viihdyttävä, mutta kyllä on puhditon fanikatsomo. Jotain tarttis tehrä...
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Ainakin Ruutu plussan kautta vaikutti olevan aika hyvä meininki katsomossa. Sitä pitää aina arvostaa.
 
Viimeinen suuri #9

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tämä ketju nousee valitettavasti pinnalle aina vain silloin kun Stadin Kingit vierailee kiekkopelin puolella isommin. Tunnelma oli kyllä mainio!
Joo meininki hallissa paranee huomattavasti kun Kingit on paikalla, joten nyt voisi office tarjota jonkun huippupaketin Kingin jäsenille loppukaudesta, niin saataisiin ne ehkä jatkossakin sinne. Futiskausi on loppu ja samaa IFK-perhettä kuitenkin ollaan, joten miksipäs eivät tulisi jatkossakin. Se tosiaan vaatii hieman katsomojärjestelyjä myös jne, mutta eihän tollaset nyt mitään rakettitiedettä ole. Varmasti on handlattavissa noi käytännön hommat, jos vaan halua on,
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

Bromse

Jäsen
On tuo kulma kyllä huono paikka iskeä kannattajat, silloin kun porukkaa on enemmän tarjolla kuin mitä tilaa on. Mielenkiintoinen järjestely muutenkin tänään kun toisella puolella päätyä on nämä Fan Clubin jäsenet ja toisella puolella Kingit. Samoille tonteille kannattajat kuin Davos-matsissa, kausarin hinta sinne 150€ nurkille niin ehkä Kingeillä voi kiinnostus herätä tulla useamminkin paikalle kuin satunnaisissa kosiskeluissa. Kyllähän tunnelma oli tänään hyvä, ja parantaa (yllätys yllätys) pelin viihtyvyyttä huomattavasti riippuen siitä mitä jäällä tapahtuu.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Aika paljon B5:sta meni Kingejä toisten Kingien kulmaan itseni mukaan lukien. Nämä molemmat pitäisi todellakin saada yhdistettyä päätyyn, mutta eihän se kesken kauden ainakaan onnistu.
 
Eilen, tänään, huomenna, IFK.

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Hienoa menoa tänään katsomossa ja toki kentällä.
Kehutaan nyt kuitenkin kingejä ja toistakin nurkkausta. Oli mukavaa seurata peliä kun oli menoa ja melskettä!
Toivottavasti tämä toistuisi useamminkin!
 
Kidoz Guys!

Arzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Houston Texans, Chicago Bulls, Liverpool
Täältäkin isot kiitokset kingeille! Kyllä loi peliin loistavan tunnelman ja sai frendin ja meikäläisenkin laulaa messissä. Tuollaisen sen menon pitäisi ja kuuluisi olla aina pyhätössä.
 
Nähtävyyksiä mm. Kansallismuseo / Finska Antikvariat, presidentinlinna (där bo Manu, our king"), Kauppatori ("tomator, arbusor, cucumbro...häpi piipol meni meni"), kirkko: "Onion house, it's Uzb...Uzb...it's a zööz."
-Uuno Turhapuro Helsinki sightseeing-

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikö A9:ään ole myyty ollenkaan kausikortteja vai miten se saatiin pyhitettyä vain Kingeille? Jos on noin, niin eikö voisi sitten vaikka kesken kauden neuvotella sinne sopuhintaisen kausikortin Kingejä varten ja ne, jotka ovat ehtineet jo ostaa yksittäislippuja tuleviin matseihin tuohon katsomoon, voitaisiin varmasti helposti uudelleensijoittaa.

Pieni ongelma tulee tietysti siitä, että Stadin Kingit ei ole mikään virallinen yhdistys, niin millä sitten siihen halpaan kausikorttiin saisi leivottua mukaan jonkinlaisen "kannustusvelvoitteen".
 
Vielä kerran: Olet edelleen HIFK Fotboll Ab:n osakkeenomistaja. ;-)

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Pieni ongelma tulee tietysti siitä, että Stadin Kingit ei ole mikään virallinen yhdistys, niin millä sitten siihen halpaan kausikorttiin saisi leivottua mukaan jonkinlaisen "kannustusvelvoitteen".
Voisikohan ongelman ratkaista siten, että tuollaisia halpoja kausareita myytäisiin viimekesäisen fudispuolen kausikortteja vastaan. Voisi meinaa kuvitella, että sellaisen omaavaa, ei välttämättä tarvitse kovasti erikseen "velvoittaa" kannustamaan. Muutoinkin, jos sinne fanipuolelle on vielä kausaripaikkoja jäljellä, niin pitäisikö kiekko ja pallopuolen sopia jouluksi jonkun yhteisen paketin, jossa seisomaan joulun jälkeisiin runkosarjapeleihin ja ensikauden fudiskausarin saisi tyyliin 199e tai jotain.. Eikös fudispuoli viime jouluna myyny kausareita 99e, jos osti ennen joulua, vai muistanko ihan väärin?
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...
Muutoinkin, jos sinne fanipuolelle on vielä kausaripaikkoja jäljellä, niin pitäisikö kiekko ja pallopuolen sopia jouluksi jonkun yhteisen paketin, jossa seisomaan joulun jälkeisiin runkosarjapeleihin ja ensikauden fudiskausarin saisi tyyliin 199e tai jotain.. Eikös fudispuoli viime jouluna myyny kausareita 99e, jos osti ennen joulua, vai muistanko ihan väärin?
Juuri tarkistin viime kauden early bird-hinnat, kun vierustoveri niistä kysely illan matsissa, ja Lippupalvelun toimituskuluineen Klacken-kausari oli 103.50 ja pääkatsomo 205,53. (Muistin näemmä Klacken-hinnan yläkanttiin ja pääkatsomon alakanttiin.)

Varmaan aika moni Kingien ydinryhmästä on jo hankkinut ensi kauden futiskausarin HIFK Gold-paketin yhteydessä, mutta tuollainen idea olisi kyllä muutoin varmasti toimiva. Gold-pakettiin tuskin ihan heti saa lätkäkausikorttia mukaan, mutta kenties siihen voisi leipoa kylkeen vaikkapa jotain kymmenkunta irtolippua ennakkoon ajatellen "epäsuosittuun" matseihin, niin saisi niihinkin tunnelmaa ja paremman täyttöasteen.
 
Vielä kerran: Olet edelleen HIFK Fotboll Ab:n osakkeenomistaja. ;-)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy