Tulosveikkaus päivän otteluille

  • 351 422
  • 5 274

Suurimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pidetään nämä nyt edes liigapuolen vääntöketjussa. Rikepiste annettu.
Ässäthän vie Lukon apinalaumaa huomenna kun pässiä narussa. Lukon Audetet ja muut Saarelat vinkuvat kuin pikkupossut Ässien viedessä namun lavasta tilanteessa kuin tilanteessa. Tiivola iskee tehot 4+2 samalla kun Patakunta (joidenkin mielestä muka vielä Satakunta) värjääntyy jälleen kerran punamustaksi Ässien viedessä pelin 17-2. Nämäkin Lukon maalit tulevat pelin alkuun kymmenen minuutin jälkeen tilanteen ollessa 5-2.

Pekka Virta lähtee ottelun aikana raivoamaan jäälle ilman paitaa esittäen gorillaa, sekoaa ja viedään Harjavallan mielisairaalaan, josta hän sitten kaukovalmentaa Trauman Plugua loppukauden, pelaajat myydään kesken huomisen pelin KHL:ään ja Mestikseen, jolloin mestaruus jälleen kerran kaupattiin korvaamaan jatkuvia RTK:n kattamia tappioita.

Siltä osaa tarina on surullinen, että Liigaa elvyttääkseen Liiga avataan kesken kauden ja Hermes tiputtaa Rauman bojat mestikseen sarjakarsinnoissa. Satakunnan Derbyä ei tämän päivän jälkeen nähdä 12 vuoteen, kunnes Kankaanpään Jääkarhut nousevat Liigaan.

Näin tässä valitettavasti käy. Ajattelin vain tulla varoittamaan...
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Nää on ollu vähämaalisia, poislukien muutamat murskajaiset.

1-3
Tiivola
---
Repo
Saarijärvi
Press
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ennustan vaikeaa peliä. 3-3 jatkoille menee. Hakulinen, Press ja Mattila.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mielestäni jopa viikon vaikein ottelu, vaikka perjantaina on vielä vastassa Kärpät. Sanotaan 4-2 taikka 2-4. Sellainen kutina on ahterissa, että tänään tulee käkättimeen.

Hagulinen tekee maalin.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tänään tulee pisteet Kouvolasta 2-4 lukemin. Saarelan kiintiömaali, Skalicky ja Hakulinen lyö kaks.
 

Tykittäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
2-4

Saarela ampuu one-timerin ekassa erässä. Lisäksi Laitinen latoo kaks maalia ja Klok heittää lopussa lätyn oman maalin vierestä tyhjiin.

Siinä sitten mietitään kuka on seiskapakki huomenna...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös