Tulosveikkaus päivän otteluille

  • 352 813
  • 5 274

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Miten ois tänään ihan uusi veikkaus, eli kenen maali hylätään Lukolta tänään? Viimeisissä neljässä kotipelissä on Lukolta hylätty kolme maalia videotarkistusten jälkeen. Oma veikkaus on Pathrik Westreholmin maali joka hylätään, kun Tuukka Mäntylä on vetänyt poikkarilla Ponthuksen kassaria päin. Maalinhylkäyksen lisäksi vielä Lukolle alivoimaa maalivahdin estämisestä.
 

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
3-6. Klok, Petman, Repo.

Lukko menee ottelussa kolme kertaa johtoon, mutta Tappara tasoittaa joka kerta alle 20 sekunnissa.
Kolmannessa erässä Tappara menee menojaan iskien 3 maalia.
Kaksi näistä Tapparan maaleista tulee Lukon pelatessa kahden miehen ylivoimaa.

Ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa kuullaan koskettava tarina, kuinka uusi vuosikymmen kaiken muuttaa voi ja tappiosta syytetään Danforthin poissaoloa, joulua ja Elon siirtymistä Sveitsiin.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tappara vie 2-3. Lukko hallitsee koko pelin, mutta Tappara tekee Lukon hölmöilyistä 100 varmuudella
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Westerholmit ottavat tänään roolia, kun ovat ykkösiä ja pistävät hulinaksi. Lukko vie 4-2 ja kannattajat saavat mukavan hyvänolontunteen juuri sopivasti ennen lauantain Porin peliä...
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
3-3 (ja 4-3) tuomarit hylkää Lukon maalin, Pekka astelee kentälle ja poistetaan pelistä. Tuomareiden vika. Tiivistetään kolmeen ketjuun 2 erän jälkeen.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
@Pistelinko87 onko tuo ketjun otsikko ihan tarkoituksella tuossa muodossa? Jos ketju on koko JA:n ylimpänä, niin voi tulla joskus jokusen muunkin ottelun tulosveikkaus ketjuun, kuin Lukon. Joko vahingossa tai tarkoituksella.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
1-4. Tammela, Koivisto, Heikkinen, Repo
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
3-1. Westerholmit herää ja tekevät kaikki Lukon maalit, viimeinen tyhjiin.

Neljään viime peliin Patte&Potte yhteensä 0+1 ja -5 molemmilla. Vaikea on voittaa kun ykkössentteri on Sveitsissä ja kakkosketju ei saa mitään aikaiseksi.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
3-4 ja.

Lukon maalit Koivisto, Nyman, Repo.

Lukko menee nopeasti 2-0 johtoon ja sitten Pospisil ottaa ensin 2+10 ekan erän puolivälissä ja sitten toisen lopussa 2+5+20 tappelemalla Seigon kanssa. Sport rankoo näiden jäähyjen aikana kolmesti, mutta Lukko nousee lopussa tasoihin ilman maalivahtia Revon toimesta. Jatkoajalla Tarmo kaatuu kiekon kanssa enisn oman maalin edessä, mutta tilanteesta ei tule maalia. Seuraavassa vaihdossa Tare törmää kiekollisena Westerholmien veljesten kanssa ja tästä Sport pääsee 3 vs. Lehtinen hyökkäykseen jonka Lehtinen kuitenkin hoitaa. Torjunnan jälkeisestä aloituksesta Liedes ottaa ottelun ensimmäisen aloitusvoittonsa tyyliin 1000-0, mutta kíekko painuu samalla Pressin luistimen kautta Lehtisen längistä sisään ja lisäpiste matkaa kaikkien yllätykseksi Vaasaan. Laukaukset Lukolle pelissä 67-31 ja torjunnat Lehtinen 18 ja Steen 36. Lehdistötilaisuudessa Virta harmittelee Pressin luistimen isoa kokoa ja ihmettelee lehdistön kysymyksiä Lukon kriisistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös