Tshekkien maajoukkue Suomen kisoissa -82

  • 2 113
  • 4

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK , San Jose Sharks, SapKo
Olisiko kenelläkään pelaajalistaa tshekkien joukkueesta MM-kisoista 1982?
<BR>Jos löytyisi muiden maiden kisajoukkueita niin aina vaan parempi. Olisi mukava verestää vanhoja muistoja, ja katsoa keitä sen vuoden joukkueissa palasi.
<BR>Kiitos etukäteen!
<BR>
<BR>ICE
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Mulla ei ole juuri nyt listaa Tshekkien joukkueesta v. 1982, mutta ainakin seuraavat pelaajat olivat mukana: Jiri Kralik, Jiri Lala, Jindrich Kokrment, Pavel Richter, Igor Liba, Jaroslav Korbela, Radoslav Svoboda, Miloslav Horava, Arnold Kadlec, Frantisek Cernik ja Eduard Uvira.
<BR>
<BR>Neukkujen joukkueessa olivat Vladislav Tretjak, Vladimir Myshkin, Vjatseslav Fetisov, Aleksei Kasatonov, Vasili Pervuhin, Zinetula Biljaletdinov, Sergei Babinov, Valeri Vasiljev, Irek Gimajev, Vladimir Zubkov, Vladimir Krutov, Igor Larionov, Sergei Makarov, Sergei Kapustin, Sergei Shepelev, Viktor Shalimov, Vladimir Golikov, Viktor Tjumenev, Aleksandr Kozhevnikov, Andrei Homutov, Viktor Zhluktov ja Nikolai Drozdetski. Erikoista joukkueessa oli, että sillä oli peräti viisi Moskovan Spartakin hyökkääjäpelaajaa.
<BR>
<BR>Kanadan joukkueessa oli mm. Wayne Gretzky, Kevin Lowe, Bill Barber, Bobby Clarke, Craig Hartsburg, Dino Ciccarelli, Bobby Smith, Bob Gainey, Dale Hawerchuk, Darryl Sittler ja Mike Gartner. Joukkueen onnistui pelata kaksi suht. tasaväkistä ottelua N:liittoa vastaan, mutta hävisi lopulta molemmat.
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK , San Jose Sharks, SapKo
Kiitoksia paljon!!
<BR>
<BR>Kysyisen kisojen joukkueet kiinnostavat, koska sinä vuonnahan mm-kisajoukkueista oli oma keräilykirjansa. Harmi että kyseinen kirja (lehti) on vuosien saatossa hukkunut.
<BR>Varsinkin kun sain kerättyä kaikki pelaajat <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
<BR>
 

Sly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Toronto, NJ,Calgary,Pho
Joo, löytyy. JOT ne melkein jo laittokin, mutta tässä on täydennykset Tsekkoslovakkian ja Kanadan pelaajiin.
<BR>
<BR>Tsekkoslovakkia 1982:
<BR>Moket oli Kralik ja Lang.
<BR>Kenttäpelaajat:
<BR>Dvorak, Chalupa, Horava, Kadlec, Svopoda, Ujvira, Korbela, Rusnak, Cernik, Novy, Pouzar, Lala, Kokrment, Richter, Lukac, Planovsky, Pasek, Hrdina, Ihnacak ja Liba.
<BR>
<BR>Kanada 1982:
<BR>Moket oli Meloche ja Millen.
<BR>Kenttäpelaajat:
<BR>Giles, Maxwell, Hartsburg, Green, Lowe, Reinhart, Van Boxmeer, Barber, Walter, Gartner, Napier, Bobby Smith, Clarke, Vaive, Ciccarelli, Hawerchuk, Gainey, Propp, Sittler ja Gretzky.
<BR>Eli ehkäpä hyvinkin niiden nimekkäin MM-kisajoukkue koskaan.
<BR>
<BR>Tässäpä vielä Suomenkin joukkue. Järjestyksessä Maalivahdit, puolustajat, hyökkääjät ja valmentajat.
<BR>Hannu Kamppuri ja Hannu Lassila;
<BR>Hannu Haapalainen, Hannu Helander, Raimo Hirvonen, Tapio Levo, Pertti Lehtonen, Timo Nummelin, Pertti Valkeapää;
<BR>Seppo Ahokainen, Pekka Arbelius, Matti Forss, Kari Jalonen, Arto Javanainen, Pertti Koivulahti, Jari Kurri, Reijo Leppänen, Kari Makkonen, Juha Nurmi, Seppo Repo, Ilkka Sinisalo ja Juhani Tamminen;
<BR>Kalevi Numminen ja Käri Mäkinen.
<BR>
<BR>
<BR>Itse kisoista ei nyt tule mitään ihmeellistä mieleen. Ai niin, paitsi se protesti jonka kanadalaiset jättivät sen jälkeen kun Neuvostoliitto ja Tsekkoslovakkia olivat pelanneet tasan viimeisessä pelissä ja pudottaneet siten Kanadan hopealta pronssille. Kralik, Kasatonov, Fetisov, Makarov, Gretzky ja Barber muodostivat kisojen All-Starsin. Kralik ja Fetisov valittiin myös kisojen parhaimmaksi maalivahdiksi ja puolustajaksi. Parhaimmaksi hyökkääjäksi valittiin Viktor Shalimov. Gretzky voitti kisojen pistepörssin, Shalimov ja Barber jakoivat maalipörssin voiton. Kurri ja Jalonen olivat Suomen parhaimmat pistemiehet.
<BR>
 

Ice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK , San Jose Sharks, SapKo
Kiitoksia vielä kerran täydennyksistä joukkueisiin.
<BR>Alkaa meikäläiselläkin muisti palailla pätkittäin noita kisoja ajatellen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös