TPS Preseason 2016–2017

  • 42 232
  • 132

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiekkokauden avaus siis viikon päässä ja tulee muuten olemaan kevyt joukkue tuolla Pitsissä (mikä on ihan hyvä ettei tule loukkaantumisia kärkipelaajille). Sivussa siis todennäköisesti senttereistä Perrin ja Kumeliauskas. Laitureista Kallio, Spina ja Thorell. Puolustuksesta Tallinder ja Heikkinen.

Aikamoista Havajikiekkoa siis luvassa:

Vähätalo - Ahtola - Pikkarainen
Karvonen - Lämsä - Nieminen
Lindsten - Virta - Taavitsainen
Väyrynen - Virtanen - Lahtinen
Siiki

Tikkanen - Eronen
Forsström - Keskitalo
Kojo - Berger
Dudas

Setänen
Georgiev

Mun mielestä silti ihan suorituskykyinen nippu, vaikka kaikki madottomat omenat saakin lepoaikaa. Onkohan Kumella nyt se loukkaantuminen vai mistä siinä leikkauksessa oli kyse?
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Pakko Starbuckin spekulaatioon kommentoida sen verran, että en näe syytä sille, että Bono Heikkinen huilaisi Pitsin. Miehen kotikaupungissa pelattava klassinen turnaus, joten luulisi siellä olevan haluja pelata. Keskiviikkona mies oli Raisiossa jäällä ja meno näytti siltä, että ensi kaudesta tulee kaunista katsottavaa #49 osalta. Melkoinen pelimies tuo herra nimittäin on. Harmi että ei saa pelata ilman visiiriä vaikka niin treenasikin ;)

Ja muutenkin toivon, että nuorista Reunanen saa rehdin mahdollisuuden heti Raumalta alkaen taistella paikasta tuossa puolustuksessa. Kiekollisesti äärimmäisen lahjakas kaveri ja niitä ei tuossa pakistossa liikaa ole, joten rohkeasti vain katsastamaan pojan tasoa näissä ympyröissä. Tuskin siinä mitään menetetään.

Thorell saattaa myös olla tuolla mukana, kun ei nyt ihan mikään tähti kuitenkaan ole. Jasu Lindsten vaikutti ottaneen kehitysloikan Kupittaalla, joten mielenkiintoista nähdä, että mihin rahkeet riittää näissä peleissä. Spinakin oli viime vuonna mukana, mutta saa nähdä mikä on tilanne tänä vuonna. Ehkä jopa norjalainen maalivahti pääsee kokeilemaan Pitsin meininkiä.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Nuorille mahdollisimman paljon peliaikaa. Änärissäkään ei huippujätkiä kuormiteta ennen kautta. Jos tulee loukkaantumisia, niin mieluummin sitten Liigassa.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Pakiston suhteen odottaa kyllä innolla, rosterissa kaksi liigan aivan parhaimmistoa olevaa pakkia. Näiden miesten rinnalla Eronen ja Keskitalo onnistuu varmaan, joten meillä on kilpailukykyiset parit. Tikkanen ja Föri kolmoseen ovat myös oikein mitat täyttävät. Reserviin jää vielä tämänkin jälkeen hyviä miehiä.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voisko joku kellä TS+ referoida/kopioida tänne tämän?

Turun Sanomat

Linkki vie siis johonkin TS:n TPS-juttuun. On muuten pirun kallis toi TS+...
 

Vode

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joukkue palasi tänään jäälle. Aamulla oli fysiikkatestit ja iltapäivällä luisteltiin Raision jäähallissa. Selinin mukava hyvä ja positiivinen ilme heti alussa, mutta näinhän se on ollut aina.

Joukkue hyvin kasassa. Spina liittyi joukkueeseen myöhemmin tänään, mutta Thorell ja Dudas tulivat jo viime viikolla. Perrin liittyy joukkueeseen Liberecissä. Armeijanelikko Siiki, Nieminen, Vähätalo ja Eronen mukana alusta alkaen treeneissä.

Tikkasen lonkka operoitu kesällä. Paluu tällä tietoa syyskuussa. Heikkinen loukkasi tänään fysiikkatesteissä jalkansa ja vakavuus selviää huomenna.

Pitsiin otetaan 7 pakkia ja 13 hyökkääjää, mutta ottelut pelataan kolmella kentällä. Poissa pitsistä ovat pelikuntoisista Setänen, Tallinder, Kallio, Ahtola ja Kume.

Selinin mukaan vaihtuvuus on ollut pientä kun mukana on vain kolme uutta pelaajaa. Vaikka vaihtuvuus onkin ollut pientä niin kyllä lai niitä uusia nyt enemmän on vai laksetaanko esim. Lindsten ja Taavitsainen vanhoiksi?

Nyt mennään pelit edellä ja ennen CHL:ää vedetään kova fysiikkaviikko.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eli taas on puolet joukkueesta loukkaantuneena hyvissä ajoin. :)

Kiitos paljon referoinnista Vode!
 

esa mäyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS , Pittsburgh Penguins
Siellä on joku slovakki try-outilla. Nimeä en tiedä vielä, enkä peli paikkaa.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eli perjantaina kokoonpano näyttää varmaan jokseenkin tältä

M.
Georgiev
Kaarlehto/Gronstrand (onkohan Kaarlehto jo TuTon ryhmässä?)

P.
Berger
Dudas
Eronen
Keskitalo
Forsström
Kojo
Reunanen

Heikkisestä nyt sitten paha mennä sanomaan mitään...

H.
Karvonen
Lindsten
Lämsä
Nieminen
Nurmi
Pikkarainen
Taavitsainen
Thorell
Virta
Siiki
Virtanen
Vähätalo
Spina
 
Suosikkijoukkue
TPS
Voisko joku kellä TS+ referoida/kopioida tänne tämän?

Turun Sanomat

Linkki vie siis johonkin TS:n TPS-juttuun. On muuten pirun kallis toi TS+...

tässä vielä sanasta sanaan

TPS palasi kesäloman jälkeen taas työn pariin maanantaina. Aamupäivällä joukkue veti läpi fysiikkatestit ja iltapäivällä se luisteli Raision jäähallissa.

– Joukkueessa on hyvä, positiivinen ilme heti lähdössä. Jätkät ovat selvästi jo odottaneet innolla sitä, että pääsemme taas loman jälkeen aloittamaan harjoittelun, TPS:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin myhäili.

– Ryhmä on hyvin kasassa jo näin aikaisessa vaiheessa. Dave Spina liittyy joukkueeseen myöhemmin maanantaina, mutta Jesse Dudas ja Erik Thorell ovat olleet Turussa jo viime viikosta asti.

– Positiivista on myös se, että saamme armeijanelikkomme Oskari Siikin, Otto Niemisen, Julius Vähätalon ja Elmeri Erosen heti mukaan treenivahvuuteemme.

Eric Perrin liittyy joukkueeseen vasta TPS:n matkustaessa CHL-otteluun Tshekin Libereciin elokuun loppupuolella.

Pois maanantain jääharjoituksesta olivat puolustajat Harri Tikkanen ja Ilkka Heikkinen.

Tikkasen lonkka operoitiin aiemmin kesällä ja hän on näillä näkymin pelikunnossa syyskuussa. Uusi kasvo, Heikkinen, sen sijaan loukkasi jalkansa aamupäivän testeissä. Vamman vakavuus selviää tiistain tutkimuksissa.

Kauden ensimmäiset ottelunsa TPS pelaa perjantaina Pitsiturnauksessa. Se kohtaa turnauksen alkusarjassa Sportin aamupelissä ja HIFK:n iltapäivällä.

– Aina, kun osallistumme, pyrimme siihen, että pärjäämme. Otamme aamupelin haasteen vastaan ja lähdemme hakemaan erityisesti nuoremmille pelaajillemme kokemusta, Selin sanoi.

– Otamme mukaan neljä kentällistä pelaajia; seitsemän pakkia ja 13 hyökkääjää. Kierrätämme kentällisiä niin, että pelaamme ottelut kolmella kentällä.

Osa TPS:n kokeneimmista pelaajista saa perjantaina huilivuoron, eikä matkusta Raumalle. Pois Pitsiturnauksesta jäävät pelikuntoisista pelaajista näillä näkymin Oskari Setänen, Henrik Tallinder, Tomi Kallio, Jerry Ahtola ja Tadas Kumeliauskas.

Pitsiturnauksen jälkeen TPS pelaa heti seuraavalla viikolla kolme harjoitusottelua: keskiviikkona Mikkelissä Jukureita vastaan ja viikonloppuna Tampereen turnauksessa perjantaina HIFK:ta vastaan ja lauantaina joko Ilvestä tai Tapparaa vastaan.

– Ne kolme harjoitusottelua ovat meille tärkeitä, koska seuraavaksi pelaammekin jo CHL:ää. Menemme kaksi ensimmäistä viikkoa pelit edellä ja vedämme sen jälkeen kovan fysiikkaviikon ennen CHL-pelejä, Selin kertoi.

TPS:n vaihtuvuus viime kaudesta on ollut pieni.

– Meillä on vain kolme uutta pelaajaa, joten vaihtuvuuden voi sanoa olleen hallittu. Viime kausi olikin poikkeuksellinen, kun uudella valmennusjohdolla oli käsissään täysin uusittu joukkue, Selin mietti.

– Tilanne on nyt positiivinen. Meillä on viime kaudesta valtava määrä tietoa pelaajista ja myös he tuntevat nyt valmennuksen. Nyt meidän ei tarvitse aloittaa kaikkea alusta. Positiivista on myös se, että nuoriso-osastollamme on nyt vuosi enemmän Liiga-, Mestis- ja A-nuorten pelejä takanaan.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Nyt en enää jaksa ottaa pulttia loukkaantumisista. Mutta ihan vitun kiva jos Heikkinen teloi pahastikin. Nyt on jo ennätys, jos ennen ekaa harjoitusta testeissä loukkaa! Saatiinko jo uusi Seikola, Huszkowski ja mitä näitä profiilipakkeja olikaan. Mites tämä Artturi Prisnjazukki tjsp?
 

Silencie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiekkoareenan tietojen mukaan Tepsin raumalaispuolustaja menee tiistaina magneettikuviin. Sairausloman pituus täsmentyy tutkimustulosten selvittyä, mutta ensi tietojen mukaan punttisalilla tullut vamma voi merkitä pitkääkin sivussaoloa.

Ei kyllä huvittaisi tuolla huumoripakistolla lähteä kauteen.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Koskas sen Heikkisen jalasta tulee lisätietoa? Ja jos joku päättää eksyä joukkueen jäätreeneihin, niin olisi kiva kuulla sieltäkin jonkun näköstä raporttia.

Thorell muuten näyttää ihan Ryan Laschilta tossa HC TPS:n Twitter-kuvassa. ;)
 

Komposiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Bonon jalan perään lähin itsekkin kyselemään.

Harmi kun Pelicans ei osallistu pitsiin, ois ollu mukava nähä jo pitsissä veri penan ja Virtasen välinen kipinöinti. Eikö näissä pitseissä olla painittu vähän siitä painimisen ilosta? (Oliko se viime vuonna kun oli vähän useammatkin tanssit pystyssä)
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Huomena alkaa pre-season eikä sviddu yhtään liian aikaisin!

Heti on ihan hemmetisti kysymysmerkkejä, tosin vähemmän kuin viime kaudella:

-Mikä on Ékin kondis?
-Kuka on kakkosketjun sentteri?
-Kuka on kolmosketjun sentteri?
-Kuka on ykkösketjun sentteri?
-Mikä on Bonon polven/pohkeen kondis?
-Mikä on talkkarin rasvaprosentti?
-Onko Jarno Pikkarainen vielä apuvalmentaja? Onko soppari rustattu? Olenko mä vaan missanut tämän?
-Missä on Dave Spina?!?
-Löytyykö HK-areenaan uusituista ruokalistoista vihdoin vegaanisia vaihtoehtoja?
-Onko DJ vielä sama jätkä joka vetää Paimion ala-asteen diskoja?
-Onko Dudas lännen kovin pyssy?
-MISSÄ ON PATRIK MOISION sopimuksen jatko?
jne jne.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Rosteri on tässä:
Joukkueen kokoonpano Pitsiturnaukseen - TPS

Maalivahdit
#30 Aleksandar Georgijev
#31 Karolus Kaarlehto

Puolustajat
#20 Jani Forsström
#26 Markus Kojo
#36 Elmeri Eronen
#40 Martin Berger
#46 Miro Keskitalo
#52 Jesse Dudas
#53 Tarmo Reunanen

Hyökkääjät
#12 Dave Spina
#29 Jonne Virtanen
#37 Patrik Virta
#41 Oskari Siiki
#43 Otto Nieminen
#44 Elias Karvonen
#45 Teemu Lämsä
#48 Julius Vähätalo
#51 Markus Nurmi
#65 Topi Taavitsainen
#67 Jasper Lindsten
#82 Erik Thorell
#84 Ilkka Pikkarainen

Aika junnupainotteinen pakisto. Ja seksikäs yhden sentterin taktiikka tietysti. Divarimeinikiä odotettavissa.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika junnupainotteinen pakisto. Ja seksikäs yhden sentterin taktiikka tietysti. Divarimeinikiä odotettavissa.

Aika kovat sentterit tosiaan. Lämsä, Virta ja Virtanen. :D Oisko ehkä kannattanut panostaa (mun mielestä) pelin tärkeimpään osa-alueeseen vähän enemmän?
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika kovat sentterit tosiaan. Lämsä, Virta ja Virtanen. :D Oisko ehkä kannattanut panostaa (mun mielestä) pelin tärkeimpään osa-alueeseen vähän enemmän?

Panostaa pitsiturnauksessa enemmän senttereihin? Miksi ihmeessä? Tuohan on vallan mainio paikka junnuillle antaa näyttöjä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös