TPS:n peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 715 222
  • 13 341

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sarjahan on selvä jo nyt. Tappara on ollut selvästi parempi kiekollisesti ja tänäänkin tepsin tasoitus oli ihan luojan lykky. Meidän maalin edessä oltiin paljon hanakammin ja vaarallisemmin kuin toisin päin.

Nyt on eväät syöty. Tästä ei ole mitään, millä nousta.

Sarja ja kevät on valmis. Haistakaa kaikki tasapuolisesti vaikka koiranpaska!
Eipä kannata tuuletella vielä. Haista vaan ihan itse :D
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Turha hehkuttaa kenenkään siitä että yleisö on kuudes kenttäpelaaja.
Tai en tiedä monenko pelaajan ylivoimaa TPS oilsi tänään(kin) tarvinnut.
Tunnelma nimittäin Turkuhallissa oli tänään sen verran hyvä, että parempi joukkue olisi sillä yleisön tuella kairannut voiton.
Mutta kun TPS:n Pohjois-Amerikkalaisia ei maalinteko kiinnosta, niin tässä on tulos.
Ei ihan ole Tomi Kallion hankinnat vastanneet sitä mitä hän ehkä viime kesänä noilta herroilta odotti.

Pizzakeisarin otteista puhumattakaan, mutta piizzakeisari on vielä nuori ja ehkä, tosin korostan sanaa ehkä, hän vielä jonain päivänä oppii pelin nimeltä jääkiekko.
Runkosarjassa oli herralla aivan liikaa jäähyjä ja tämän päiväisestä ei kannata puhua muuta, kuin että kyllä puolustuspelaajan pitää tietää koko ajan missä se kiekko liikkuu, silloin kun ollaan omalla puolustus alueella.
Kyllä vaan pitää tietää vaikka mikä olisi.
Esim. Hannu Virralle ei koskaan tapahtunut mittään tuon kaltaista näin tärkeässä ottelussa, ja se ehkä erottaakin voittavat pelaajat keskinkertaisuuksista.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

pullaristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS sekä muut yritteliäät ja joukkueet
Kyllä hyvin näkee ne puutteet. Pärssinen ei riitä 1.senana, aivan liian kiltti ja pehmeä.

Mielestäni Pärssinen riittää kyllä hyvin 1. senana, ongelmana on vain se että 2. senana meillä pelaa puolustus suuntaan kykenevämpi sentteri/laitahyökkääjä joka hoitaa kyllä hyvin puolustamisen mutta hyökkäyssuuntaan ei niin paljon annettavaa ole, itse tykkään Rodewaldista paljon pelaa fiksusti ja korjaa laituriensa virheet hyvin, pitää niin sanotusti viisikon kasassa. Ideaali tilanteessa Rodewald olisi 3 sena. Jasu 4 sena. Pärssinen 1 tai 2 sena. Ja osat rahoista jotka on laitettu Hults/Ushenin/Ushenin/Sandberg/Dösö olisi pitänyt laittaa hyvään 1 tai 2 Centteriin.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Tps ei vaan ole vielä valmis mestaruudelle pitää vaan jatkaa yritystä. Tappara täynnä kokeneita pelureita.
Ei TPS ole milloinkaan valmis mestaruuteen. Luuletko ihan tosissasi että tuo rosteri on kasassa vielä 2 vuoden päästä? Ei ole, silloin on taas uudet yhtä paskat ulkomaan avut + muutama oma junnu kun nämä nykyiset omat kasvatit ovat menetetty rahakkaimmille kaukaloille.
Kaiholla muistelen aikaa 1999 kun joukkueessa oli vain suomalaisia pelaajia ja niillä voitettiin mestaruus.
Ei tarvittu silloin kalliita alisuorittavia ulkomaan apuja.
 

Arengee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Maajoukkueet, NHL:n Suomalaiset
Niih paha sanoa muuttuuko toi toivotaan toivotaan hankintapoliitikka juhlakaudelle. En näe estettä sille etteikö Ahokkaan kanssa vois mennä päätyyn asti. Tietty rahakkaammat kilpailijat tulee vahvistumaan entisestään ja silloin ei ole varaa paskoihin hankintoihin varsinkaan jos mestaruudesta haluaa pelata ihan tosissaan.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Boston
En usko todellekaan et sama rosteri jatkaa ja toivon myös niin. Olen iloinen et omat pojat ovat rosteris mut tarvitaan myos kunnon vahvistuksii. Vähän sekava viesti toivon et ymmärät.
 

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täällä riittää vielä uskoa. Tasoitus oli joka tapauksessa tärkeä, mieluummin häviää noin eikö lyömällä päätä seinään ja 0-1. Uskon että sisuuntuvat tuosta, ja Tappara ei ole näyttänyt yhtään niin mahdottomalta vastustajalta kuin Lukko vuosi sitten. Toki tappioista seuraa, että kovin montaa peliä ei enää kestä jossa tuurit eivät ole TPS:n puolella, mutta omissa käsissä on.
 

Slaigard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mottipäisillä pelaavat
Tappara on järjestelmä. Jos Tapsun annetaan pelata omaa ohjelmoitua järjestelmäänsä, tämä oli tässä. Jos heidät pakotetaan ulos siitä sapluunasta ja sellaiselle alueelle, joka ei ole heidän rosterilleen otollisinta ja jossa meillä edes pientä suhteellista etua, niin oddsit paranee.

Minusta se ase on liike ja iholla oleminen iiiiihan ylhäältä asti. Tämä heidän viivelähtöjen venailu munat punaisella johtaa hävittyihin päätykiekkoihin ja tämän iltaisiin 0-1 maaleihin. Pistetään ne Kuuselat Rauhalat Bertrandit Claywomanit ja omaan pään poikkarikoneet kuseen jo omissa näillä meidän 17-vuotiailla. Slavasta esim ei juuri ole omissa iloa, joten miksi oma-aloitteisesti venailla sinne asti.

Tänään kaksi erää parempia, kun mentiin reilummin kiinni. Tampereella ekan matsin kaltainen yltiöpäinen seisoskelu tulee entisestään kasvattamaan oranssien momentumia ja yleisön viheltämien jäähyjen todennäköisyyksiä. Aloite pitää olla enemmän meillä tai hävitään viimeistään tilastoihin.

Semmonen vittumainen perskärpäsmäinen voitto maanantaina kääntäisi koko sarjan.
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Detroit Red Wings, Saksa (futis)
Vaikea pukea sanoiksi mitään kovin analyyttistä. Vaikeaksi menee touhu, kun ei saada ylivoimapelin kautta tärkeitä maaleja. Joukkue taistelee ja komeasti väännettiin tasoitusmaali ja näytti, että voitto vielä kairataan. Pienestä jää kiinni, mutta toisaalta pitäisi saada jätettyä sattumalle vähemmän arvoa eli käyttää omat paikat, kun ne on. Vastustaja on niin kurinalainen, että työmäärä maalin eteen on kova ja yksittäisen maaleja ylivoimalla olisi pakko saada.

Onhan TPS altavastaaja sarjassa, mutta kyllä tässä on/oli orastavaa uskoa, että mestaruus olisi mahdollinen. Aina voi tuuditautua siihen, että ensi vuonna omat pojat on vuoden kokeeneempia ja ehkä hankinnat/ulkkarit osuu kohdalleen paremmin. Noh, siitähän tämä suurempi vitutus nouseekin, kun se ei vaan mene niin. Taas varmasti menetetään kärkiäijiä eikä niistä saada nauttia useita vuosia eteenpäin. Tavallaan homma lähtee taas alusta. Tavallaan harmillista, että kärkiäijissä on niin hyviä nuoria, että viedään muualle... Sääli
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tepsin pelaajat on liian passiivisia, jäävät odottamaan syöttöä suorin jaloin eivätkä hae vapaita paikkoja. Nyt liikettä ja aktiivisuutta, Tapparan jalka liikkuu paljon paremmin.
 

Nauha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei jessus, eikö SM-liigatason pakit ymmärrä että yksin ei voi lähteä yksin nousemaan kiekon kanssa maalin editse, kun vastustaja painaa päälle… ihan junnuvirheitä. Onneksi Tappara ei rankaissut.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Vallin-Kivi
Miksi vihellettiin poikki vaikka Tepsillä oli kiekko?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös