TPS:n kannatustuotteet

  • 105 880
  • 453

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Keskustelua TPS:n kannatustuotteista on käyty ainakin kahdessa eri ketjussa niin ajattelin avata niille ihan oman ketjunsa. Pistäkää ketjuun omia ideoitanne mitä haluaisitte TPS:n tuotevalikoimasta löytää.

Oma ehdotukseni ei liity matseissa päällä pidettävään eikä edes ihmisiin vaan koiriin. Koirille voisi hyvin tehdä TPS-logoiset kaulapannat, nahkaiset talutushihnat, valjaat ja flexit ja miksei kaulapantaan kiinnitettävää nimikylttikin mihin toisella puolelle saa nimen ja puhelinnumeron, toisella puolella siis TPS-logo. Ässillä löytyy valikoimastaan lemmikkieläintuotteet, tuon näköisiä en itse haluaisi vaan toivoisin niiden olevan tyylikkäämmät ja muutama logo tuotteessa olisi riittävä ja laadukkaat tuotteet.

Taisi saarnat mennä läpi, joten toivottavasti heti pääsisäänkäynnin jälkeen vastassa on TPS Shopin kärry, jossa mm. T-paitoja ja juhlakaulahuiveja myyvät erittäin hyvännäköiset Taina Kovalaisen TPS-kissat.

Eivät tainneet paidat valmistua juhlapeliin? En ainakaan nähnyt niitä myytävän missään.

Juhlakaulahuivista olisi sen verran negatiivista sanottavaa, että se on aivan liian lyhyt. Itse tykkään pitää huivia kaulassa niin, että se tekee edessä lenkin jonka läpi huivi menee. Ton, kun laittaa niin, niin ei pysty hengittämään, koska se on pakko laittaa niin kireälle, ei niin hyvä juttu. Muuten hieno huivi.



Olen yrittänyt tuoda tätä ideaa läpi jo kauden alusta lähtien, jo siinä vaiheessa, kun nykyisetkin vahvistukset olivat vielä märkiä unia, mutta ei ole mennyt läpi. Täytynee yrittää heittää asia nyt jo kolmannen kerran esille.

Itse olen kaipaillut valikoimistamme replikaversioita vanhoista pelipaidoista. Mielestäni esim. vuoden -76 mestaruuspaita on yksi tyylikkäimmistä paidoista koskaan.

Toisaalta eipä pahannäköinen ole myöskään ensi torstaina ensimmäisessä erässä käytössä oleva replikaversio vuoden -56 paidoista.

Oletko yrittänyt hakata ideaa läpi kolmannenkin kerran?

Noista mestaruuspaidoista kuin myös muista mestaruuspaidoista olisi hienoa saada replikaversiot vaikka yksi kaudessa ja mieluiten ilman mainoksia.


Ja tästä viestistä alkoi viimeisin keskustelu tuotteista:

Lainattu tuolta HC TPS:n talous -ketjusta, mutta sopinee tämän otsikon alle paremmin.Tulin hetki sitten kotiin, kun kävin ostamassa matsiliput huomiseksi (matsi tosin ei ole TPS-TAP vaan SCB-ZSC). Samalla tuli tutkailtua muutenkin tuota SCB-shopin tarjontaa.

SCB on palkannut tällä hetkellä kolme lock out -pelaajaa: Mark Streit, Roman Josi ja John Tavares. Jokaiselle heistä löytyy omat T-paitansa ja... täytyy sanoa, että ovat helvetin yksinkertaisia, helvetin hienoja (kuvat liitteenä). Yhden paidan hinta on 40CHF (~36EUR), joka tosin on vähän yliampuva. "Normaaleja" SCB-aiheisia T-paitoja saa yleisesti hintaan 25-30CHF.

Hieman taustaa pelaajista:

Mark Streit: tämän hetken ehkä tunnetuin sveitsiläinen kiekkoilija on Bernin kasvatti, mutta ei ole ennen tätä syksyä (34-vuotiaana) pelannut yhtään ottelua SCB:ssa. Tuleeko yllätyksenä, että paidan etumuksessa on teksti: BACK TO THE ROOTS - ja ensimmäinen O-kirjain on käytännössä SCB:n logo?

Roman Josi: perusvarma 22-vuotias nuori puolustaja - vähän niin kuin Bernin Joonas Järvinen - palaa Karhu-paitaan kahden AHL-/NHL-vuoden jälkeen. Paidan etumuksessa teksti: BACK HOME - ja jälleen O-kirjan on käytännössä SCB:n logo.

John Tavares: koko NHL:n ykkösvaraus kolmen vuoden (2009) takaa ja NHL:n pistepörssin 8. viime kaudelta (2011-12). Tuli Sveitsiin ilman sen suurempia siteitä Berniin - liekö sitten New York Islandersin kapteenilla (M.Streit) ollut osuutta asiaan... Paidan etumuksessa yksinkertaisesti: JOHN TAVARES 91 SC BERN sekä vaahteranlehti, jonka sisällä SCB:n logo.

Yksinkertainen on kaunista ja silloin on taottava, kun rauta on kuumaa.

-TMA-:lle voisinkin heittää kysymyksen: onko TPS:n tuotevalikoimiin tulossa erikoistuotteita uusien vahvistuksiemme johdosta?

BACK HOME - KORPIKOSKI #26
IL CAPITANO - KOIVU #9
LEGENDS LIVE/PLAY FOREVER - NUMMELIN #3
- - -
BIG BROTHER - KOIVU #11
LITTLE BROTHER - KOIVU #9

...tai ihan mitä tahansa - yksinkertaista, mutta tyylikästä! Paidan etupuolelle aina TPS:n logo O-kirjaimen korvaajaksi. Koneisto pyörimään ja kannattajilta rahat pois!

Vielä tuosta omasta kauppareissustani. Menin siis ostamaan kahta matsilippua huomiseen ZSC-matsiin (á 20CHF). Rahaa kuitenkin paloi yhteensä 100CHF. Miksi? Noh, mukaani tarttui myös kaksi T-paitaa (á 30CHF). Yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä. Toisessa Bernin kaupunkisilhuetti, pieni SCB-logo ja teksti: HOCKEY TOWN - toisessa hieman suurempi SCB-logo ja teksti: SCHWEIZER MEISTER 2011/12 - DER HERZEN (SCB:han hävisi viime kaudella finaalisarjan 3-4 johdettuaan sitä jo 3-1 - SCB SVEITSIN MESTARI 2011/12 - SYDÄMISSÄMME).

Miksi näin kävi? Miksi ostin jotain, mitä minun ei pitänyt? Miksi käytin rahaa 2,5 kertaa enemmän kuin olin suunnitellut? Yksinkertaisesti siksi, että näin kannattajatuotteissa jotain...

a) uutta
b) tyylikästä
c) innovatiivista.

Huomionarvoista on se, että se SCB:n logo on lähes aina kyseisissä tuotteissa mukana, mutta ei päällimmäisenä/tyrkyllä. Hyvänä esimerkkinä TPS:lla oli aikoinaan se 1922 HOCKEY -tuotesarja. Se TPS:n logo ei tarvitse olla tuotteissa suurimpana - ne ymmärtävät, jotka tietävät - muut näkevät vain hemmetin tyylikkään ja yksinkertaisen paidan.

Pari pikaista ideaa (mukailtuna SCB:lta):

- musta T-paita, jossa Turun Tuomiokirkon ja Turun Linnan silhuetit tummanharmaalla. Halkaisijaltaan ~5cm TPS:logo niiden väliin ja alle teksti: SINCE 1922
- musta T-paita, jossa Turun kaupungin ääriviivat valkoisella ja Ruissalon saareen pikkuruinen TPS-logo. Keskelle paitaa/kuvaa (suurinpiirtein lentokentän kohdalle) teksti: HOCKEY TOWN
- valkoinen T-paita, jossa oikealla telakkanosturin silhuetti, vasemmalle Suomen Joutsen. Välissä kulkeva Aurajoki saa alkunsa pienestä TPS-logosta ja alle teksti: HUNAJATA
- musta T-paita, jossa Turkuhallin (pikkuruisella TPS-logolla) silhuetti tummanharmaalla ja alle teksti: HELL'S KITCHEN

Kaikki ideani ovat vapaasti käytettävissä/muokattavissa, jos joku tuntuu toteuttamiskelpoiselta.

Mielestäni pääasia on kuitenkin se, että tuohon T-paitamallistoon tulisi uutuuksia kohtuullisen tiuhaan. Mallistossa tulisi olla kolme-neljä pysyvää klassikkoa, joissa TPS-logo olisi "se" juttu. Tämän lisäksi näitä esim. kausittain tai jopa syys-/kevätkausittain vaihtuva yhden-kolmen T-paidan "erikoismallisto", joissa TPS-logo on vain pienenä sivumausteena, mutta Turkua ja turkulaisuutta tuotaisiin sitäkin vahvemmin esille. Sitten tietysti nopeaa reagointia ei-normaaleihin tilanteisiin, kuten Nummelinin paluu.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Juhlakaulahuivista olisi sen verran negatiivista sanottavaa, että se on aivan liian lyhyt. Itse tykkään pitää huivia kaulassa niin, että se tekee edessä lenkin jonka läpi huivi menee. Ton, kun laittaa niin, niin ei pysty hengittämään, koska se on pakko laittaa niin kireälle, ei niin hyvä juttu. Muuten hieno huivi.

Kyllä. On liian lyhyt ja toinen puoli, jossa siis tätä raitaa, on mielestäni aika mauton. Isommat raidatkin olisivat olleet paremmat tai sitten joku teksti esim. "Turun Palloseura" tai jotain muuta luovempaa...

Iso kiitos -TMA- :lle, että oli ottanut kopin noista Mr. Fox:in ehdotuksista. Olivat niin hienoja, että aion itsekin hankkia Koivun ja Numpan paidat. Eivätkä hinnatkaan ole pahat (25e/kpl).
 
Viimeksi muokattu:

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
Nyt kun tämä ketju on laitettu niin laitetaan tännekin. Olen pommittanut toimistoa useampaan otteeseen, että myös TPS voisi myydä gameworn pelipaitoja, kun niitä melkeen kaikista muistakin seuroista saa. Olkoot sitten kalliita, mutta mielummin fanit tyytyväisiksi ja rahat kassaan, kuin kierrätetään junnuilla tai mitä ikinä niille sitten tehdäänkin.

Ok onhan tässä näitä joitain huutokauppoja ollutkin, mutta asian voisi järjestää huomattavasti paremmin ja selkeämmin.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Eivät tainneet paidat valmistua juhlapeliin? En ainakaan nähnyt niitä myytävän missään.

Sain kaverilta kuulla, että kyllä noita t-paitoja oli myynnissä ja olivat juhlapelissä kuulemma myynnissä D-katsomoon menevien portaiden yläpäässä, no itselläni ei siihen suuntaan ollut asiaa niin jäi sitten paidat löytämättä ja seuraavassa pelissä en käynyt shopissa jossa paitoja kuulemma oli myynnissä siinä pelissä. No ensi pelissä sitten tarvii käydä shopissa katsomassa miltä paidat näyttää ja ovatko sellaisia, että itse haluaisin.

Odotin, että paitoja olisi ollut hieman useammassakin paikassa myynnissä kuin vain yhdessä, jos niitä ei sitten ollut myynnissä myös toisella ovella. Paitoja ei näytä olevan myynnissä myöskään nettikaupan kautta tai en ainakaan löydä niitä sieltä.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
KUBE-ketjusta löytyi tällainen toivomus:
Nyt sitä uutta paitatilausta kehiin! Kuka hoitaa? Halukkaita varmasti on.
TPS:n markkinointiporrashan on käsittääkseni kohtuullisen konservatiivinen uusien tuotteiden suhteen. Tästähän oli jo viime kaudella näihin aikoihin juttua. Tuskinpa virallisia reittejä pitkin olisi mitään KUBE-maniaakaan saatu luotua. Eikö HC Hetu ollut näitä KUBE-asioita vähän järjestelemässä ihan konkreettisella tasolla? Mahtaisikohan meillä TPS-kannattajilla olla mielenkiintoa ja ennen kaikkea ostovoimaa lähteä liikkeelle KUBE-paidan jälkeen toiseenkin projektiin?

Tuli vain tänään hallissa istuskellessani mieleeni ne puheet Suikkasen Baarista. Olisiko tämä syyskausi nyt otollista aikaa kehitellä jotain kyseisen aiheen ympärille? Eiköhän Parkanon miehen pokeri riittäisi siihenkin, että me TPS-kannattajat alkaisimme kuljeskella ympäriinsä Kaitsun hymyilevä naama T-paitojemme rintamuksissa? Todennäköisesti kannattaisi varmasti käydä kysymässä ainakin lupa ensin. Tuon TPS-logonkin kanssa on vähän niin ja näin - saattaisi jopa toimia paremmin ilman sitä? Virallisia reittejä pitkinhän tällaista paitaa tuskin koskaan saataisiin myyntiin, mutta voisiko se onnistua kannattajilta. Uusi 10 euron T-paitamalli saattaisi taas tuoda mukavan lisän tifokassaankin.

Olisiko kiinnostusta "SUIKKASEN BAARI" -malliseen T-paitaan?

Pitkästä aikaa tuli taas vähän leikittyä Powerpointin ja Photoshopin kanssa. Pahoittelen karkeata jälkeä, mutta eiköhän kuvasta ainakin idea tule selville. Toinen idea mulla oli laittaa Turkuhallin silhuetti kuvaksi, mutta jotenkin vain tuo Kaitsun jykevän virnistelevä naama ja leveät hartiat iskevät muottiin ehkä paremmin.

Kannattaisiko tällaista ideaa lähteä työstämään pidemmällekin?

EDIT: lisätään nyt toinenkin malli (alkoi hieman muistua mieleen kuinka tuota Photoshopia taas käytettiinkään)
 

Liitteet

  • Suikkasen Baari.jpg
    Suikkasen Baari.jpg
    60,5 KB · kertaa luettu: 1 380
  • Suikkasen Baari - 2013-14.jpg
    Suikkasen Baari - 2013-14.jpg
    93,2 KB · kertaa luettu: 1 192
Viimeksi muokattu:

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Kaikki TPS:ään liittyvä kiinnostaa, ja hyvällä toteutuksella tuo Kaitsun baarikin on varmaankin hyvä.

Mutta haluan ensin sen KUBE-paidan. :D
 

PeZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miksi toimitusvaihtoehdoissa on vain 10e+ postimaksu mahdollisuuksia? Ei ole paljon järkeä mitään pientilausta laittaa tilaukseen mitkä mahtuu kirjekuoreen ja maksaa siitä 10e. Kokeilkaa vaikka laittaa ostoskoriin yksi tarra ja menet kassalle. :)

TPS kannattajia on muuallakin päin suomea joten tähän toivoisin vähän enemmän panostusta.
 

hokielmeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nostetaanpas tätä ketjua, kun tällainenkin löytyi. Eilisen Saku-uutisen innoittamana pistin TPS-toimistolle ehdotuksen, että Shoppiin voisi hankkia vaikka rajatun erän 94-95-kauden retropaitoja Sakun nimellä ja numerolla. Ainakin itse olisin jonon kärkipäässä tuollaista hakemassa. Jos on muita, joita kyseinen paita kiinnostaisi, niin pistäkäähän toimistolle palautetta menemään.

Saisihan numeron 11 myös nykyiseen paitaan, mutta se jotenkin tuntuisi väärältä. Jos takapuolella on numero 11, niin etupuolelta pitää löytyä kultalehvät.
 

peekay

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal Canadiens & #11
Ilman muuta, ja/tai perus musta t-paita missä edessä TPS kultalehväslogo, ja selässä KOIVU 11
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019

Pirkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli muuten tosi kivaa, kun lauantain Lugo pelissä oli myynnissä pelinumerolla ja nimellä varustettuja T-paitoja kohtuulliseen hintaan. Se on se tuote mitä, ameriikan mailta olen tänne kotosuomeenkin kaivannut. Näyttäisi siltä, että fanituotteiden valikoima ja myynti olisi kasvamassa, joka on hieno juttu. Sillä sektorilla ollaan oltu pahasti jäljessä esim. Tapparasta. Kun saadaan kaupunkia hieman enemmän mustavalkoiseksi, niin se vaikuttaa myös yleisömääriin positiivisesti. Seuraavalla kerralla kun niitä paitoja teetätte lisää, niin tehkää myös Allusta, joka on joukkueen parhain pelaaja tällä hetkellä ja sopimusta vielä kolme vuotta jäljellä.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Terry Broadhurst
Seuraavalla kerralla kun niitä paitoja teetätte lisää, niin tehkää myös Allusta, joka on joukkueen parhain pelaaja tällä hetkellä ja sopimusta vielä kolme vuotta jäljellä.

Itse ihmettelen suuresti miksi kuningas Pikkaraisesta ei tehty tuollaista paitaa ensimmäisenä. Luulisi että se olisi noista paidoista best seller.

Mutta ehdottomasti posia noista uusista paidoista. Ja eritoten noista retro kaukalologo ja kultalehvä -mallisista.
 

Pirkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse ihmettelen suuresti miksi kuningas Pikkaraisesta ei tehty tuollaista paitaa ensimmäisenä. Luulisi että se olisi noista paidoista best seller.

Totta. Silloin, kun itse kävin paikalla, niin best seller oli Virtanen. Onnittelen kaikkia Monnin paidan omistavia. Teidänkään paita ei happane ihan hetkessä.
 

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
T-paidat on erinomainen lisä valikoimaan, ovat ihan hyvän näköisiä. Nyt kun vielä on saatu lasten kokojakin. Nuoremmille faneille on perheen budjettiin helpompi mahduttaa suosikkipelaajan t-paita kuin pelipaita. Saattaa toki syödä juniorikokoisten fanipelipaitojen myyntiä hieman, mutta niiden menekki lienee aika minimaalista muutenkin.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Onkos palstaveljillä tietoa miten pitkään tuo Turkuhallin TPS shop on auki matsin jälkeen? Vai pitääkö tuolla asioida ennen matsia taikka sen aikana?
 

Superper

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse haluaisin tietää, että missä muualla kuin TPS-shopissa on laajin TPS tuote valikoima. Näyttäisi joissain Prismoissa ja Wiklundilla ainakin olevan myynnissä. Pitäisi poikaa vähän piristää pipolla ja olisihan se nyt tylsää tilata vain netistä.
 

Jessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse haluaisin tietää, että missä muualla kuin TPS-shopissa on laajin TPS tuote valikoima. Näyttäisi joissain Prismoissa ja Wiklundilla ainakin olevan myynnissä.

Korvanappiini tuli tieto, että laajin valikoima on Sokos Wiklundilla ja Myllyn Prismassa.
 

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
Tyhmä kysymys varmaankin, mutta voiko tänään(kin?) nähtyjä paitoja ostaa joskus jostain? Turku/Åbo siis. On niin tyylikäs että voisin maksaa isommankin summan.
 
Suosikkijoukkue
TPS
En osaa vastata yllä olevaan, mutta täytyy mainita, että taas on parantunut tuotevalikoima mielestäni, mm. nuo pelipaita henkiset T-paidat, TURKU t-paita, hupparit ym ovat varsin tyylikkäitä ja niitä kehtaa jopa oikeasti pitää joskus muuallakin kuin kaapin pohjalla, toisin kun monen muun seuran kannatustuotteita. Toki isona etuna nämä meidän värit :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös