TPS:n juniorit

  • 623 917
  • 1 906

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Slavkoski näyttäisi olevan kelpo luistelijakin. Tuo näppärästi kiekkoa ylivoimalla Jypin päätyyn jne. Kaveri ehdottomasti A-junnujen kokoonpanoon jatkossakin! Aihio on erittäin lupaava. Isokokoinen, 186 cm ja 90 kg. Ketterä ja tekniikkaakin löytyy. Jotenkin Rantasen oloinen jamppa.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä, että Tepsillä on näitä nousevia kykyjä nuorissa ja ilmeisesti siellä on jonkin verran potentiaalisia tulevaisuuden runkopelaajia. Parhaat Amerikan mantereelle suuntaavat eivät tietenkään montaa kautta Tepsin paidassa pelaa, mutta ilonaiheita hekin ovat sen hetken, kun Tepsissä viettävät aikaansa. Nyt vain Tepsin pitäisi paremmin onnistua jalostamaan näistä potentiaalisista pelaajista edustusjoukkueen runkopelaajia. Toivottavasti tässä onnistutaan jatkossa paremmin.
 
Aron Kiviharju rikko 50 pisteen rajan tänään. Eilen siirtyi C-nuorten U14 kaikkien aikojen pistepörssin kärkeen ohi Julius Nättisen, 34o 24+23= 47.

Kiviharjulla 37o 14+36= 50

Täyttää viikon päästä 14.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiinnostaisi lukea joltain paremmin perillä olevalta vähän tilannepäivitystä A-C-junnujen edesottamuksista tällä kaudella. Onko esim. menestysmahdollisuuksia, ketkä pelaajista olisivat liigakelpoisia ensi kaudella jne. Näyttää ainakin Nevasaari tehneen oman piste-ennätyksensä A:ssa, olin totta puhuen kokonaan unohtanut että hänkin kuuluu vielä Tepsin rinkiin.

En ainakaan näin välittömästi innostu mistään A-junnujen "täyttämisestä" näillä meidän runkopelaajilla. Vähän teennäistä pistää monta vuotta Liigaa tahkonneita äijiä junnuihin, jos nyt vielä iän puolesta edes mahtuvat (en tiedä noita sääntöjä). Tietysti joku Pärssinen menisi varmaan A:han jos peliohjelma kohtaa, mutta uskoisin että häntäkin kiinnostaa ensisijaisesti pelata 10 viimeistä peliä mahdollisimman korkealla sarjatasolla.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Jollain tietoa milloin nuorten sm-liigan playoffsit pelataan? Itse en nopealla googlauksella löytänyt ohjelmaa.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Se onkin mielenkiintoista, missä ja milloin junnut pelaavat perjantaina. Gatoradella ei ehdi. Paitsi jos pelataan aikaisin iltapäivällä.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Max Power
TPS voitti jukurit 7-4 ensimmäisessä pleijari koitoksessa. Tepsistä erottui edukseen Leevi Teissala, taidokkailla ja energisillä otteillaan.
 

12961

Jäsen
Jos koko remmi siirtyy vahvistamaan junnuja, niin tässä olisi taas liigaseurallekin pieni markkinoinnin paikka.

Joukkue olemme me vai miten se meni?
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jollain tietoa Pyyhtiän ja Nevasaaren tilanteesta? Eivät ole viimepeleissä olleet kokoonpanossa. Pyyhtiän viime pelistä taitaa olla jo hieman pitempikin aika.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös