TPS:n juniorit

  • 533 182
  • 1 667

Rightin Maila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallopelit
Liigajoukkueesta nimenomaan tulleet olivat todella vaisuja.
 

Rightin Maila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallopelit
Suomi vetää huikeaa ottelua, kolmas kakkonen tähän peliin.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Palloseura
Tänään kelpaisi vähän räkäisempikin voitto vaikka kuinka olisi huonompia oltu. Kotietu meille ja siitä eteenpäin. Merkitys on kuitenkin ainakin jonkinlainen, varsinkin kun u-20 on ainoa mitä jokerifaneilla tällä hetkellä on niin heillä on ihan kelpo määrä joka pelissä yleisöä. Toivottavasti saadaan Turussakin satoja liikkeelle nyt ainakin.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kahden erän jälkeen 1-1. TPS aika huono. Marjalan koostumus ainoa mikä saa hyökkäyspäänpeliä. Munkki ja Väisänen täysin neppailumoodissa. Norre voisi vähän herätellä. Suomesta puhumattakaan.

Varmaan kavereita paikalla, ja näytönhalu menee yli.

Jos tämä on syynä niin sitten Jimillä on joka pelissä ihan perkeleesti kavereita paikalla. Ihan tuttua Suomea ollut. Mikään ei viittaa siihen että hän olisi joku liideri tuolle joukkueelle.
 

Kultalehvä

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Columbus Blue Jackets
Peli näyttää vähän samanlaiselta neppailulta kuin runkosarjan lopussa. Sillon tais tulla 6 peliä putkeen turpaan. Tai sitten satuin katsomaan vain ne pelit jossa ei oiken lähtenyt.
 

Rightin Maila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallopelit
Tyly vierasvoitto 1-4. Kaksi viimeistä tyhjiin ja voittomaali rankkarista Shikeran käsialaa. Pelillisesti ei kovin ihmeellistä. Vali maalissa jälleen todella hyvä.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Niin se joukkue taas vain raapi voiton lukemin 1-4. Voittomaalin iski Shikera rangaistuslaukauksesta. En silti ollut kovin vakuuttunut tästä pelistä. Munkki ja Suomi kisasivat lähinnä kumpi pystyy pidempiin kiekonkuljetuksiin. Väisäsen ja Lehtosen pitäisi olla aika kovia vääntäjiä tohon sarjaan mutta sanotaan vaikka näin että aika rennosti ottivat. Huomenna jatkuu kotikaukalossa klo 16.
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Näissä peleissä sen pitäis näkyy, että onko otettu harppauksia yksilötasolla eteenpäin kun ollaan liigaa pelattu.
2-1 johtomaalin jälkeen tapahtu se, että ei alettu peruuttelemaan, vaan koitettiin pelata ja puolustaa eteenpäin, siitä kypärän nosto. Olispa joku kertonut jossain vaiheessa kautta edustuksellekin saman homman.
Edustuksen ukoilla (ja vähän muillakin) tuli kiekonmenetyksiä juuri yksinpelailun seurauksena melkoisesti.
Tästä on hyvä jatkaa.
 

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
U18 hävisi ihan pystyyn Jokereille vaikka lukemat pysyi kohtuullisina, kun vain 2-5 päättyi. Pahasti olivat perässä joka osa-alueella ja nämä ”liian hyvät” kärkijätkät olivat aivan yössä. Huomenna sitten kolmas ja ratkaiseva peli ja siihen pitää parantaa huomattavasti mikäli haluaa jatkaa kautta.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voitto tuli ihan rutiinitason suorituksella. Kolmanteen erään löytyi vähän enemmän vääntöä, mutta kokonaisuutena työhaalarit oli kyllä unohtuneet naulakkoon. Luulen että joukkue tulee parantamaan huomattavasti tuosta.

Jimi Suomella oli huono päivä. Kiekonmenetyksiä, jäähyjä kolme ja heikkoa oman pään pelaamista. Ei tainnut enää kolmannen erän lopussa pelata ollenkaan.
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Mikäköhän siin on, kun tossa hyökkäyssinisellä pitää alkaa jättää taakse tai tekee kikkaa. Marjala kunnostautu siinä eilen ja tänäänki pari ”mallisuoritusta”.
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Nyt on iso ero tekemisessä. Jokerit painaa sinisen jälkeen kohti maalia, Tepsi kulmiin. Ja näkyi ikävän selkeästi heti tokan erän alkuun. Hämmentävää tekemistä jos vertaa runkosarjan matseihin.
 
Viimeksi muokattu:

HC Hetu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Onko siellä kaiken perseilyn ja jäähyilyn lisäksi tehty /päästetty myös maaleja?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös