TPS:n harjoitusottelut kaudella 2020–2021

  • 92 274
  • 650

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Aika rumasti näkyy ero kokeneiden kiekkoammattilaisten ja verrattain nuoren Tepsin joukkueen välillä. Varsinkin Tepsin puolustajilla melko pahoja vaikeuksia pelin avaamisen kanssa.
 

turkucityboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
tps
Voi Raipea... Voitteko uskoa kotona? Joukkue treenannut pari viikkoa yhdessä ja kaikkia taktiikoita ja rytmityksiä ei osata vielä? Kyllä ekassa treenipelissä 2viikon harjoittelulla jotain vitun Jokereita pitäs myllyttää.
Jos jokerit oli vaikeuksissa ässien ja jukurien kanssa niin tämä saattaa kertoa jotain. Tai sitten ei. Mutta nuoret pakit kyllä heikkoja omassa päässä, meni jo 2 sisään rafkin-pullin jäällä ollessa
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelitaktiset jutut tulevat aikanaan jos on tullakseen mutta jos turkuhallista piti tehdä paikka johon vastustajan on ikävä tulla niin ensimmäisessä erässä ainakin epäonnistuttiin. 170cm Ortega taisi olla ainoa ketä vei taklaukset loppuun asti. Vähän munaa siihen touhuun nyt.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Oma pelaaminen oli totaalisen sekaisin koko ensimmäisen erän ja lukemat voisivat olla pahemmatkin nähdyn perusteella. Varmasti suuri vaikutus myös sillä, että muutamat sentteritontit uusilla ukoilla. Pärssisen poissaolo taitaa syödä myös Nurmen ja Pajun pelistä paljon pois. Ei oikein kukaan tuntunut tietävän missä itse pitäisi olla, saati että olisi saanut rytmitettyä hyökkäyksiä, kun kaverit ympärillä suhasivat missä sattuu. Myös viisikon etäisyydet olivat aivan liian suuria.
No, paljon jäi parannettavaa. Pera Wirtasen tasoiselta kokeneelta sentteriltä melkoinen aivopieru tuo kaksi ennakointia aloituksessa ja boksiin, josta ylivoimalla Jokerit rokottikin.
Erän paras ehdottomasti Kareev, myös Kestner väläytti muutaman kerran hyvää potkua ja ajoa maalille.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se mikä lämmittää mieltä vaikka kaikki kuviot ei vielä onnistu niin luistin liikkuu TPS:n pelaajilla rivakasti.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Melkoinen ero tuohon ensimmäiseen erään verrattuna. Paikoille pääsee edelleen Jokerit, mutta nyt myös meidän hyökkäyspäässä tapahtuu. Vauhtia tullut monta napsua lisää.
Edelleenkin, Kareev on aivan älytön kaveri.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Pelinavaus sakkaa ja tuleehan Jokerit aika ylhäältä heti kiinni. Luistimilla jäädään myös.
Hyvä kuitenkin muistaa, että Tepsille tämä on ensimmäinen täysimittainen ottelu 5vs5 pelissä ja Jokereille jo kolmas.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun jalka ei riitä niin jäähyaitio odottaa ja monesti omissa sitten soi. Näin kävi viime kaudella vähän liian usein, tänäänkin pari kertaa.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Pajuniemi ollut ihan paska. Mahtoko viimekausi nousta kaverilla päähän? Ihan käsittämättömän huono ollut.
 

Hopeavarjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nuoret venäläiset ovat kyllä lupauksia herättäviä. Jenkit taas aivan pimennossa vielä. Ortega toistaiseksi ollut vielä jotain Locken ja Squiresin välistä. Onneksi materiaalia riittää, eikä homma jää yhden pelaajan epäonnistumisesta kiinni. Liukas ja Haapanen tuovat kilpailua mukavasti, hyvä niin!
 

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Kyllä varusmiespalveluksen ohella pystyy vetämään nykyään todella laadukkaan kesän. Kyse on halusta ja tahdosta.
Oletko kokeillut? Ja vielä tämän koronapandemian aikaan? Meinaan vaikuttaa ihan yhtälailla Pajuniemeen siinä missä muihinkin varusmiehiin.

Olisin aika maltillinen tässä vaiheessa puhumaan jostain "kusen päähän nousemisesta", oli sitten kuinka läppä tahansa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös