TPS mestariksi - miten?

  • 12 810
  • 88

Birchman

Jäsen
Tottakai pitää, en minäkään maksa esim. Herzin autovuokrasta vähempää kuin 5 henkinen perhe. Reverent tarkoitti viestillään, että jos jotain vuokrataan, maksetaan sen käytöstä myös sama hinta kuin muutkin, vaikka käyttö% olisi pienempi.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Devon kirjoitti:
Olen niin mielikuvitukseton, että en keksi mitään järkevää järjestettävää sinne yläkatsomoihin. Jos sinä keksit, niin jaa ideasi muidenkin kanssa. Mielestäni kysyin, pitäisikö TuTon maksaa vuokraa koko hallista, jos käytössä on vain alakatsomo.
Jos mielestäsi pitää, niin haluaisin kuulla perustelut.

Niin, ja anteeksi tämä keskustelu aiheen vierestä.

Tuossa yläällä yritettiinkin jo selventää pointtiani, mutta vielä kerran rautalangasta: Totta kai toverien pitää maksaa vuokraa koko hallista, vaikka käyttäisivätkin vain alakatsomoita, koska yläkatsomo on sillä hetkellä käytännössä hallin omistajalle tuottamatonta tilaa.

Toinen esimerkki: Jos haluan vuokrata kavereineni saunatilat, joihin kuuluu myös allasosasto, joudun varmasti maksamaan myös allastilasta vuokraa, vaikka kuinka vakuuttaisin, etten sitä käytä. Tämä taas johtuu siitä, että tilan omistaja ei voi vuokrata osia erikseen vaan yhtenä pakettina.
 

tkks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä en TPS-fani ole, mutta muutaman vuoden olen aikoinaan Turussakin asunut ja joskus TPS:n peleissä käynyt.

Noita lippujen hintoja on vaikea varmaan kenenkään kommentoida, kun ei mitään tarkkoja laskelmia voi tehdä. Mutta tietysti kansantaloustieteen periaatteiden mukaan hinnan laskiessa ostettujen lippujen määrän pitäisi nousta jos kysyntää on riittävästi.

Kirjoitin tästä jo tuonne toiseen viestiketjuunkin, mutta Suomessa on jokin vimma päästä eroon seisomapakoista. Niitä ei ole, tai ne on jossain huonoissa paikoissa. Ei nyt koko päädyn tarvitsisi olla seisomakatsomoa, mutta kohtuullinen osa voisi olla. Katsokaa vaikka Timrån tai Leksandin halleja. http://www.leksandstars.com/byggbilder/051003/slides/153_5395.html ja http://www.timraik.nu/filer/sydkraftarena/sektioner/k.jpg . Samalla saisi lisää tunnelmaa ja myös niitä katsojia, joille alennetutkin istumapaikkojen lippujen hinnat ovat liian korkeita, ainakin liian korkeita kaikkien pelien katsomiseen.

Tunnelman ja kannustuksen ja sitä myötä menestyksenkin kannalta voisi myös olla järkevämpää ottaa halliin enemmän porukkaa, vaikka lipputulot voisivatkin hippasen pienentyä. Ja halli, jossa on hyvin katsojia ja hyvä tunnelma, houkuttelee lisää mainostajia ja uusia katsojia. Ja kaikki oheismyyntihän tietysti kasvaa. En kuitenkaan ole perillä miten monissa suomalaisssa halleissa makkaramyynti ym. hoidetaan, eli kuka saa rahat.

Jääkiekko lehdessä oli aikoinaan juttu Englannin Mansesta, kun EHL alkoi. Tepsihän pelasi samassa lohkossa Stormin kanssa ja niillä oli hieno todella iso uusi halli. Ja lehdessä oli kuva, kun yläkatsoma oli peitetty osittain tai kokonaan pressulla/kankaalla. Se näytti huomattavasti paremmalta kuin tyhjät penkit. Siihen saisi vielä myytyä hyvällä hinnalla helvetin isot mainokset.

Turussakin tuota voisi kokeilla. Vaikka siten, että peitetään osa yläkatsomoista, ne ylimmät rivit. Uskon, että se tiivistäisi ainakin jonkin verran tilaa isossa hallissa.

Älkää nyt suuttuko, kun ulkopaikkakuntalainen kritisoi, mutta mielestäni Turun halli on hieman oudosti suunniteltu. Alakatsomo on suhteettoman pieni yläkatsomomoon verrattuna. Tai ainakin se näyttää siltä, ja saa hallista vähän epätasaisen kokonaisuuden ja tekee katsomoista rikkonaisen.

Tämä on näyttänyt vaivaavan ainakin suomalaisia halleja monta vuotta enkä koskaan ole saanut sille selitystä. Miksi katsomot jäävät kauas kaukalosta. Turussakin tämä tulee selvästi esille. Lisäksi sivukatsomot tekevät oudot jyrkät mutkat ja ovat vielä kauempana kaukalosta ja tavallaan vinossa. Katsomon ja kaukalon välissä on turhaa vallihautaa. Mitä sillä tyhjällä tilalla tehdään, joku äijä siellä aina joskus hortoilee. Lisäksi katsomon alareuna on mielestäni hieman oudolla korkeudella monessa hallissa, esim. Hakametsässäkin ja sielläkin kaukana kaukalosta, mutta tämä on vain oma mielipide. Mun mielestä tämäkin vaikuttaa tunnelmaan ihan samoin kuin juoksuradat jalkapallostadioneilla.

Se on huomattu monellakin paikkakunnalla, että pelkät tähtipelaajat eivät riittävästi niitä katsojia tuo. Varsinkin, kun niillä on kovempi palkka. Ruotissakin seurojen yleisömäärät eivät nouseet riittävästi, vaikka tähtiä oli viime kaudella vaikka kuinka. Voitot laskivat tai tappiot suurenivat joka seurassa. Tulokset olivat huompia kuin ennen NHL:n lakkoa.
Tietysti pelaajat vaikuttavat, mutta menestys lähtee kokonaisuuden onnistumisesta. Jos pelataan ammattikiekkoa niin seuroja pitäisi myös johtaa ammatilaisten, ei kahden markan merkanttien ja hyvä veli kerhojen.

Edit: Kaikkihan eivät tietenkää niitä paikkoja kaukalon vierestä halua, mutta ymmärtääkseni esim. Hartwall-Areenalla ne ovat menneet hyvin kaupaksi normaalia korkeampaan hintaankin. Nykyään, kun naamankaan edessä ei välttämättä ole naarmuista ja vääristävää pleksiä vaan lasia.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Rallar kirjoitti:
Tottakai pitää, en minäkään maksa esim. Herzin autovuokrasta vähempää kuin 5 henkinen perhe. Reverent tarkoitti viestillään, että jos jotain vuokrataan, maksetaan sen käytöstä myös sama hinta kuin muutkin, vaikka käyttö% olisi pienempi.

Reverent kirjoitti:
Tuossa yläällä yritettiinkin jo selventää pointtiani, mutta vielä kerran rautalangasta: Totta kai toverien pitää maksaa vuokraa koko hallista, vaikka käyttäisivätkin vain alakatsomoita, koska yläkatsomo on sillä hetkellä käytännössä hallin omistajalle tuottamatonta tilaa.

Toinen esimerkki: Jos haluan vuokrata kavereineni saunatilat, joihin kuuluu myös allasosasto, joudun varmasti maksamaan myös allastilasta vuokraa, vaikka kuinka vakuuttaisin, etten sitä käytä. Tämä taas johtuu siitä, että tilan omistaja ei voi vuokrata osia erikseen vaan
yhtenä pakettina.

Arvasin, että joku ottaa esiin tuon autovuokraamoesimerkin. Kyllä minä nuo perustelut ymmärrän, MUTTA olen itse työskennellyt yrityksessä, joka vuokrasi tilan yhdeltä urheiluseuralta aikana jolloin seuralla ei ollut käyttöä tiloille. Vuokra maksettiin pelkästään käytetystä alueesta, vaikka muu osa rakennuksesta oli tuottamattomana tyhjillään. Vuokrattu alue oli lippusiimalla erotettu muista tiloista, vaikka niitä muitakin tiloja joutui käyttämään esim. rakennukseen saavuttaessa. Eli toisin kuin auton vuokraaja, voi tilan omistaja vuokrata osia erikseenkin.

Sitä paitsi, ainahan tuollaisen saunaosastonkin vuokraamisessa on se pelko, että saunan omistaja vuokraa sitä jollekin tutulleen paljon halvemmalla. Vai mitä tosikot!?
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Turkuhallin vuokra on tietenkin huomattavasti pienempi jos vuokraa ainoastaan alakatsomon. Vuokran hintaan kuuluu esim. siivous tilaisuuden jälkeen ym. huoltotyöt.
Hyvä esimerkki oli aikoinaan Kendon EM-kisat? jotka järjestettiin Turkuhallissa. Jannut ilmoittivat rehvakkaasti vuokraavansa koko hallin mutta kuultuaan hinnan he kertoivatkin olevansa kiinnostuneita vain alakatsomosta. Satuin käymään silloin hallilla muutamana päivänä ja katsomossa oli enimmillään alle 40 ihmistä, joista suurin osa oli kilpailijoita :)
 

tkks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos vähän puhuu ohi aiheen niin sehän on ihan fiksua vuokrata hallistakin vain alakatsomo sellaiselle, jolla tarvetta ja rahaa on vähemmän. Muuten jäisi nekin tulo saamatta, kun vuokraajalla ei ole rahaa koko halliin.

Ihan samoin toimii esim. opiskelija-alennukset. Saavat ihan saman tuotteen tai palvelun kuin nekin, jotka maksavat täyden hinnan. Jos opiskelijat eivät saisi alennusta, eivät he myöskään tuotetta ostaisi. Tällöin yrityksen tulot olisivat pienemmät.
 

JohQ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS ja Calgary Flames
Hyvä tapa saada hyvät tulot on pitää kioskihinnat korkeina ja pääsyliput vähän halvempina. Porukka on innoissaan pääsystä halvalla peliin ja ostaa kioskista kaikkea kalliilla. Jo nyt todella kalliit Battery tölkitkin menevät myyntiin niin menisi näköjään muukin vähän kalliimmalla, kunhan rahaa riittää pääsylippujenkin jälkeen.

TPS:än peleissä todella tunnelma on erittäin alhainen. Kun kävin viime keväänä katsomassa TPS-HPK playoff pelin, perhana vie se HPK:n parin sadan porukan fanijoukko piti kovempaa ääntä kuin se monen tuhannen TPS-yleisö. Tietääkseni tunnelma ei ennen ollut noin alhainen.

TPS:än pelaajamateriaali on myös pienehkö. Todellisia tähtiä ei joukkueesta löydy, Nurminenkin on parhaat päivänsä jo viettänyt. Puolustus tekee aika pahoja virheitä ja sinne tarvittaisiin muitakin pelaajia kuin Kiprusoff ja Hulkkonen. En väitä että muut olisivat mitenkään surkeita, mutta parempaankin olisi mahdollisuus. Hyökkäyskalusto paranee kyllä huomattavasti kun Aalto ja Alatalo pääsevät kehiin jos muita loukkaantumisia ei tapahdu. Aalto on tärkeä sentteri ja hänen puuttuminen huomataan. Myös jos Alatalo olisi paikalla, voisi tilannekkin olla toinen. Maalivahti tilannekkin on ollut vähän huolestuttava. Karjalainen on ihan kohtuu maalivahti, mutta ei muissa seuroissa varmasti saisi ykkösvahdin paikkaa. Puurulainen saattaa tosin olla se kunnon maalivahti tilanteeseen.

Ihmetyttää myös kun NHL:än harjoitusleirit päättyivät ja joukkueet ilmoittivat kokoonpanot, TPS ei saanut ketään pelaajaa riveihinsä. Vielä saattaa joku löytyä, mutta parhaat niistäkin varmaan löytävät jo paikkansa muista Euroopan sarjoista.

Todennäköisesti Jortikka saa joukkueen kuntoon ennen PlayOff-pelejä ja joukkue taistelee jopa mestaruudesta. Mutta joukkueen pelaajamateriaali ei ole tarpeeksi laaja kestämään kenenkään "tähden" loukkaantumista. Aallon ja Nurmisten tasoisten pelaajien pitää kestää. Ja jos TPS jonkun pakin saa ulkomailta, näyttää tilanne jo paljon paremmalta. TPS nousee vielä ahdingosta, aivan varmasti. Sitä en tiedä tapahtuuko se vielä tällä kaudella, mutta ensi kaudella sitten.

Yleisö myös mukaan peliin ni alkaa TPS pelaamaan myös pelaamaan iloista ja viihdyttävää peliä ja sitä myötä alkaa myös menestys.
 

snumi

Jäsen
Pelaajien kriisipalaveri

Auran Aaltojen mukaan pelaajat pitivät TPS-Lukko 2-5 pelin jälkeen kriisipalaverin ilman valmennusjohtoa. Toimittajia pyydettiin poistumaan ja pukukovin ovi pysyi kiinni. Pelaajahaastatteluja ei ottelulähetykseen siis saatu. Kyseessä oli neljäs perättäinen kotitappio.

Pelaajat siis mitä ilmeisemmin etsivät niitä pieniä parannuksia, joita voivat peliin tuoda. Jos se ei onnistuu, on olemassa vaara että heidän tilalleen tulee uusia ukkoja. Harmi jos syrjään joutuu nuoria lupauksia.

Jortikka sanoi, että vika on selkeästi asennepuolella. "Erätauolla käytiin läpi sitä että mitä järkeä hyppiä koko kesä ja harjoitella kovemmin kuin koskaan vuosi toisensa jälkeen, kun kauden alkaessa ei taistella. Kun tänään vielä yksi maali tuli tuurilla ja maalivahti torjui 2 selvää maalia ekassa erässä, on kenttäpelaajien asenne vielä tulosta pahempi."
 

Morgoth

Jäsen
snumi kirjoitti:
Pelaajat siis mitä ilmeisemmin etsivät niitä pieniä parannuksia, joita voivat peliin tuoda. Jos se ei onnistuu, on olemassa vaara että heidän tilalleen tulee uusia ukkoja. Harmi jos syrjään joutuu nuoria lupauksia.

Harmi todellakin, kun peli sujuu noin hyvin, jos joku joutuu pois.

Vakavammin, en tiedä mitä joukkueelle pitää tehdä, mutta tälläistä samanlaista peli on ollut viime vuosina (ehkä Koivun ekaa kautta lukuunottamatta). Ensi vuonna koko pakka uusiksi ja tämä vuosi yritetään jotenkin pärjätä tällä ryhmällä (+parilla vahvistuksella)?

Vaikea sanoa ulkopuolisena, että mitä siellä pukukopissa tapahtuu ja mitä pelaajien päässä liikkuu, mutta joukkue jokatapauksessa alisuorittaa, vaikka joukkue on koottukin väärin ja vahvistuksia tarvitaan, mutta jotain pitäisi näidenkin pelaajien tehdä.
 
Viimeksi muokattu:

snumi

Jäsen
uusi kyky vähentää jonkun peliaikaa

Kun pelaajamateriaali eli sen suoritukset on huonoa, materiaalia parannetaan korvaamalla sitä paremmalla. Ilman muuta jonkun nykyisen pelaajan peliaika vähenee jos kerran toinen ukko luistelee hänen tilalleen kaukaloon.

Kysymys kuuluu oikeastaan halutaanko nykyiseen kotimaiseen ja nuoria suosivan linjaan tyytyä vai haluaanko lisää kykyjä ulkomailta.

Jos halutaan vaikka suuri ja kovaluinen puolustaja, niin se on sitten pienen ja pehmeän puolustajan peliajasta pois.

Nykyiset pelaajat taistelevat ilman myytä myös mahdollisuudesta saada jatkosopimus. Jos joukkuetta parannetaan vaikka seuraavat 3 vuotta niin se voi tuoda esim 15 uutta pelaajaa ja moni nyt rosterissa oleva on silloin jossain muualla kuin TPS-paidassa.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
snumi kirjoitti:
Kun pelaajamateriaali eli sen suoritukset on huonoa, materiaalia parannetaan korvaamalla sitä paremmalla. Ilman muuta jonkun nykyisen pelaajan peliaika vähenee jos kerran toinen ukko luistelee hänen tilalleen kaukaloon.

Eikö nyt kuitenkin voida lähteä siitä että saadaan neljä kokonaista kenttää edes jäälle?

Kysymys kuuluu oikeastaan halutaanko nykyiseen kotimaiseen ja nuoria suosivan linjaan tyytyä vai haluaanko lisää kykyjä ulkomailta.

Jos halutaan vaikka suuri ja kovaluinen puolustaja, niin se on sitten pienen ja pehmeän puolustajan peliajasta pois.

Heikoimmat lenkit keräämään peliaikaa vaikka Tutosta tai mistä tahansa. Mulle ihan sama vaikka naapurin Vesa neppailisi Tepsin pakistossa jos vaan tarjolla ois parempaa äijää.
 

snumi

Jäsen
loukkantumiset päälle

Eli naapurin Vesalla tarkoitit että kotimaisuudelle ja omille junnuille ei ole tarpeellista antaa mahdollisuutta. Mieluummin tulosta. Mutta toisenlaistakin kantaa on liikenteessä "ulkomaalaiset vie meidän junnujen paikat" - itse ottaisin mieluummin minkä vaan maalaisen maalitykin ja pari ronskia AHL-pakkia nykyisen suorituksen tilalle.

Lyhyellä tähtäimellä saatavat 2-3 ukkoa paikkaavat lähinnä loukkaantumiset, joita varmasti tulee. Jatkovuosina kun haalitaan yhä uusia pelaajia alkaa olla harkinnassa se, kenelle sopimusta tarjotaan. Huippuvuosina kun oli tehomiehiä kentällä niin junnuilla ei ollut asiaa sinne. Ne poikkeukset olivat huippuja kuten Saku ja Jere.

Realiteetti: kaikenikäiset kyvyt saavat hyviä tarjouksia myös muualta kuin Suomesta. Talous ei kestä jos maksetaan paljon ja katsomossa ei ole väkeä. Katsomossa ei väki lisäänny jos peli ei parane. Se on vaikea yhtälö. Nykyisen tiimin pitäisi voittaa kotipelejä, pleijareissa sitten olisi muutama uusi tekijä auttamassa.
 
Viimeksi muokattu:

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Laitetaanpa ihmettelyt vaihteeksi vaikka tämän hiukan absurdinkin otsikon alle. Narvanmaa toteaa Tussarissa että on tällä hetkellä mahdotonta löytää kaveria joka oikeasti voisi auttaa joukkuetta. Kummasti vain näitä Nortoneita ja Tselioksia löytyy muualle. Meille ei ketään. Voi elämän kevät. Seuraavaksi Poriin mikkihiireilemään.
 

snumi

Jäsen
Pieniä parannuksia

Viime vuonna meillä oli Tepsin riveissä pari NHL-staraa kuten Saku Koivu ja Craig Rivet. Suoritusta he eivät juuri parantaneet. Enemmän suoritukseen voi vaikuttaa valmentaja kun pari pelaajaa.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pieniä parannuksia:

1) Hommataan Jortikkaa parempi valmentaja
2) Vaihdetaan Nurminen parempaan maalintekijään

Muutenhan tämä joukkue on mestariainesta - torilla tavataan.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
snumi kirjoitti:
Viime vuonna meillä oli Tepsin riveissä pari NHL-staraa kuten Saku Koivu ja Craig Rivet. Suoritusta he eivät juuri parantaneet. Enemmän suoritukseen voi vaikuttaa valmentaja kun pari pelaajaa.

Perustele. Aloita vaikka siitä että onko tepsillä nyt hyvä materiaali, jatka siitä onko tepsillä hyvä valmentaja. Pitäisikö siis sinun mielestäsi vaihtaa valmentajaa ja mennä näillä nykyisillä pelaajilla?
 

Morgoth

Jäsen
snumi kirjoitti:
Viime vuonna meillä oli Tepsin riveissä pari NHL-staraa kuten Saku Koivu ja Craig Rivet. Suoritusta he eivät juuri parantaneet. Enemmän suoritukseen voi vaikuttaa valmentaja kun pari pelaajaa.

Et olekaan Jouko Narvanmaa vaan olet Juhani Tamminen!

Eikö tuo nyt jo kerro, että JKoivun johdollakaan ei hommasta tullut mitään, vaikka oli Sakua ja Rivetiä mukana. Olisiko vika TPSssä kuitenkin muualla kuin valmentajassa?

Ei tietysti. Jortikalle potkut ja Tamminen tilalle.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Valmentajan vaihtamisella tuskin saadaan mitään parempaan suuntaan. Ei tämä homma nyt valmentajasta ole kiinni, eihän nykyinen mestarivalmentaja Jalonenkaan saanut toisen kauden TPS materiaalilla mitään aikaiseksi. Eikä saanut myöskään Koivu toisella kaudella mitään aikaiseksi.
 
Suosikkijoukkue
TPS
snumi kirjoitti:
Viime vuonna meillä oli Tepsin riveissä pari NHL-staraa kuten Saku Koivu ja Craig Rivet. Suoritusta he eivät juuri parantaneet. Enemmän suoritukseen voi vaikuttaa valmentaja kun pari pelaajaa.

Buu.

Kukakohan ja mikäköhän olisi se ihmemies, joka valmentajana saisi tuon joukkueen jaloilleen? Ja millä keinoilla?

Kuten on sanottu, olisi kyllä vihoviimeinen temppu potkia tiimistä ulos ainoa äijä, jolla on munaa sanoa missä mennään. Ei sillä, kyllähän se johdon hyshys-linjaan sopisi, mutta siihen se sopivuus sitten jäisikin.
 

tintti44

Jäsen
snumi kirjoitti:
Viime vuonna meillä oli Tepsin riveissä pari NHL-staraa kuten Saku Koivu ja Craig Rivet. Suoritusta he eivät juuri parantaneet. Enemmän suoritukseen voi vaikuttaa valmentaja kun pari pelaajaa.

Rivetin kohdalla olen samaa mieltä. Juttelin aiheesta jo keväällä vaihtoaition takana häärivien henkilöiden kanssa, jotka näkivät jokaisen ottelun. Kuulemma harvoin vastustajan maalista voi syyttää yhtä pelaajaa, mutta HPK-sarjassa pelkästään ja täydellisesti Rivetin piikkiin voi laittaa 3-4 maalia (kaatuilua viimeisenä miehenä yms). Oli kuulemma paha pettymys.

Osoitti kuitenkin runkosarjassa olevansa ihan taffi kaveri, mutta mikäköhän pleijareissa sitten iski? Olikohan huonossa kunnossa, vai tuliko alunperin tänne vaan vähän "kelkkailemaan"?
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Itäinen pitkä kirjoitti:
Kukakohan ja mikäköhän olisi se ihmemies, joka valmentajana saisi tuon joukkueen jaloilleen? Ja millä keinoilla?

Scotty Bowman penkin taakse keikkumaan, siitä se lähtee. Suomesta kun ei taida Jortikkaa parempaa valmentajaa löytyä. Tuo Snumin shitti alkaa olla jo paitsi aika saatanan väsynyttä, myös läpinäkyvää. Onko Jortikka kussut muroihisi vai mikä tässä mättää? Anna nyt jo tuon ristiretken olla, kyllä se on aika perkeleen selvää, että TPS:n ongelmat alkavat epäonnistuneesta joukkueesta ja se ei ole millään tavalla Jortikan vika.
 
Viimeksi muokattu:

snumi

Jäsen
Tepsistä vähän parempi ja miten

Yleisön pyynnöstä: "Perustele. Aloita vaikka siitä että onko tepsillä nyt hyvä materiaali, jatka siitä onko tepsillä hyvä valmentaja. Pitäisikö siis sinun mielestäsi vaihtaa valmentajaa ja mennä näillä nykyisillä pelaajilla?"

Vastaan: Nykyvalmentaja häviää kaikki kotimatsit ja veikkaan että joku toinen valmentaja voittaisi kotimatsin edes joskus.

En vaan muista että TPS olisi kaikki kotimatsit hävinnyt aina, nyt taitaa olla viisi peräkkäistä kotimatsia alla ilman voittoa. Jonkun asiantuntijan mukaan Tepsin pelaajamateriaali oli ennen kautta mestariainesta. Nykyinen valmentaja ei vain sitä ole huomannut.

Tässä lääkkeitä parannuksiin:
A) jos pelaajamateriaali ei kelpaa, helpointa on vaihtaa aluksi valmentaja
B) jos se ei auta, 2-3 uutta uutta kädellistä pelaajaa rosteriin
- valmentajan vastuulla on AINA pelitulos -

Hyvä valmentaja tekee mistä tahansa tiimistä voittavan joukkueen, sitä me kaikki odotamme - eikö näin ole?

Kertokaa ihmeessä ideoista. Kuka vaan osaa kuvata ongelman, ratkaisun esittämiseen vaaditaan enemmän.
 
Viimeksi muokattu:

Jussitku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Montreal
Ongelmia

Snumi taidat olla Jokken kavereita... Eiköhän joukkueen menestymättömyys johdu ylipalkattujen pelaajien alisuoritamisesta ja loukkaantumisista. Lisäksi tepsin materiaali on aivan liian pieni, vain neljä liiga kelpoista puolustajaa, hyökkääjistä osa on liian vanhoja, ja osa liian kokemattomia. Itse veikkaan pelin loksahtavan kohdilleen jos saadaan yksi peliä tekevä sentteri ja yksi hyvä puolustava pakki.

Snumi, eikö TPS voittanut Kalpan viime kotipelissä?
 

Morgoth

Jäsen
snumi kirjoitti:
Tässä lääkkeitä parannuksiin:
A) jos pelaajamateriaali ei kelpaa, helpointa on vaihtaa aluksi valmentaja

Ei tuota ole näköjään Jokereissakaan ymmärretty. Siellä vaihdetaan koko joukkue vaikka valmentaja ei ole edes pätevä, mutta sattuu olemaan seuran yksi ikoni jolle potkuja ei voida antaa.

Meillä on sm-lligan menestynein valmentaja ja seuranjohto ajattelee, että pelkästään se riittää. Jos ei riitä, kaikki paska voidaan kaataa tämän valmentajan syyksi, jonka pitäisi olla paras ja tehdästä paskastakin kultaa.

Helppohan se on valmentaja erottamista ehdottaa ja jokainen pystyy esittämään tuollaisen ei-rakentavan komentin. Mutta koska olet julistautunut tämän palstan keskustelun tason kohottajaksi, niin ehdota sinä pätevä uusi valmentaja Jortikan tilalle, joka tekee tästä nykyisestä joukkueesta voittajan. Onko valintasi Juhani Tamminen?

B) jos se ei auta, 2-3 uutta uutta kädellistä pelaajaa rosteriin
- valmentajan vastuulla on AINA pelitulos -

Miksi niitä kädellisiä pelaajia ei voi hankkia nyt héti? Valmentajasta pitää tehdä syntipukkii? Vai markkinat on nyt tyhjät, mutta kun valmentajalle on annettu kenkää niin markkinat onkin täynä?

Kertokaa ihmeessä ideoista. Kuka vaan osaa kuvata ongelman, ratkaisun esittämiseen vaaditaan enemmän.

Sinä osaat ratkaista kaikki ja nuosta palstan suurimmaksi tietäjäksi. Lopeta jo tuo sama jankutus.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös