Tottenham Hotspur FC 2012-2013

  • 24 027
  • 102

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Aiheeseen liittyen alkaa varmaan tapahtumaan jotain vihdoin ja viimein, joten lienee tarvetta uudelle avaukselle!

Andre Villas-Boas nimetty Spursin uudeksi manageriksi:
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/tottenham-hotspur-appoints-andre-villas-boas-as-new-head-coach-03072012.page?

Siirtoja ja huhuja:
F365's Premier League Transfer Tracker | Football365 | Features | F365 Features

Merkittävimmät lähteneet taitavat toistaiseksi olla Kranjcar (Dynamo Kiev) ja Corluka (Lokomotiv Moscow). Kingin tilanne on edelleen ilmeisesti hyvinkin auki. Tulopuolella on ollut vielä hiljaista, mutta pian luulisi tapahtuvan sielläkin.

Lisätään nyt vielä kommenttina, että pelaajaosastolla jonkinlaisia ratkaisuja tarvittaisiin puolustukseen sekä keskelle, että laidalle. King on kroonisesti vaivainen, Gallasilla alkaa olemaan ikää ja Nelsenkin päästettiin vaipailla muualle. Maalivahtitilanne on samoin aavistuksen kysymysmerkki. Friedel jatkaa, mutta vieläkö taso pitää...? Hyökkäyksessäkin on Adebayorin kokoinen aukko, eikä pahitteeksi olisi se "toinenkaan" kärki. Keskikenttä on ihan kuosissa sillä oletuksella, ettei avainpelaajia (lue Modric) häivy muualle.
 
Viimeksi muokattu:

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Vähän erilaiset fiilikset kuin vuosi sitten, jolloin tässä vaiheessa oli tullut vasta Friedel. Ja seuraavaksi tuli Parker. Molemmat toki pelasivat hyvin, mutta ensireaktio oli, että mitä vitun jäähdyttelyporukkaa kasataan.

Nyt jos eilen tuli AVB:stä onnenpissi housuun, niin housut kastuivat tänään uudemman kerran. Viime kaudella Sigurdsson jäi hyvin mieleen, osin nimensä, mutta myös erinomaisten esitystensä ansiosta. Hyvä haku, tullee pelaamaan tutussa 4-3-3 -ryhmityksessä heti kärjen takana.

Tämä tosin tarkoittanee sitä, että vdv lähtee, mutta se nyt oli enemmän tai vähemmän odotettuakin.

Ja nyt sitten venaillaan, milloin Vertonghenin siirto on taputeltu virallisesti. Tästäkin kaverista on helvetin hyvät fiilikset. Ja mitä muita sitten vielä tuleekaan.
 

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tulopuolella on ollut vielä hiljaista, mutta pian luulisi tapahtuvan sielläkin.

Hyvä ajoitus... :D

Tämä tosin tarkoittanee sitä, että vdv lähtee, mutta se nyt oli enemmän tai vähemmän odotettuakin.

Todennäköisesti. Samaten Modricin voi melko varmasti laskea lähtijöiden joukkoon, jos AVB ei halua yrittää puhua jannua väkisin ympäri. Minä kyllä ottaisin rahat... Ihan vaan siitäkin syystä, että v*tuttaa ne jatkuvat siirtospekulaatiot.

Saapa muuten nähdä, koittaako AVB houkutella joitain Chelsea ylijäämiä vaihtamaan eriväriseen paitaan. Sen lisäksi huhut jostain Espanja/Portugali suunnalta ottavat lisää tuulta alleen riippumatta niiden todenperäisyydestä...

Täytyy nyt vaan toivoa, että Villas-Boasin epäonnistuminen menee Chelsean pukukopin piikkiin ja kaveri ihan aikuisten oikeasti on kova koutsaamaan...
 

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Caulker

Caulkerille uusi soppari:
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/new-deal-for-caulker-05072012.page?

Hyvin mahdollista on, että miehelle on tarjolla roolia ihan kelvollisesti jo tulevallakin kaudella. Swanseassa peli ainakin vaikutti kulkevan varsin mallikkaasti. Vielä se silti huutaisi sitä yhtä kovaa keskuspuolustajaa, niin alkaisi se osasto olemaan kuosissa riippumatta missä kunnossa King on ja/tai pystyykö ylipäätään pelaamaan enää.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Kausi korkattu. Viime vuoden tapaan tappiolla. Toki tulos ainakin mulle täysin odotettu. Peliä en nähnyt, mitä nyt maalit katsoin. Spursin ainokainenkin tuli tuomarivirheestä, kun Defoe oli ensimmäisessä tilanteessaan paitsiossa.

Suru tulee kyllä kokoonpanoa katsoessa. Ade ja Modric puuttuvat viime vuodesta ja tuntuu, että joukkue on kahden pelaajan puuttumisen takia valahtanut alemman keskikastin porukaksi.

Huhuja on ollut ja mennyt, mutta mitään valmista ei taaskaan tunnuta saavan. Modricin lähtö on nyt vain ajan kysymys, kunhan muutamasta miljoonasta vielä väännetään. Sisään ei ole tulossa ketään tällä hetkellä. Siis mitään vahvaa huhua ei ole, pelkästään noita heittoja, joissa joka toinen pelaaja yhdistetään Spursiin.

Kovin luottavainen en tällä hetkellä tulevaan kauteen ole. Ja mikäli tämän kuun aikana ei saada oikeaa kärkipelaajaa sekä edes jollain tasolla Modricin korvaavaa pelaajaa, niin top-4 sijoitukset voidaan heittää roskikseen jo nyt. Jos kaksi pelaajaa tuodaan sisään, niin taas on kaikki auki. Materiaali on kuitenkin aika laadukas jo nyt, mutta kylmä fakta on se, että jos käytännössä kolmesta tärkeimmästä pelaajasta kaksi puuttuu, niin lähes mikä tahansa joukkue olisi kusessa.

Mutta annetaan taas 2-3 peliä eteen vastustajille, kuten viime vuonnakin. Typerää jälleen kerran, mutta näin se vaan nyt on. Kausi on pitkä, mutta nämä elokuun pisteet ovat aivan yhtä arvokkaita kuin toukokuunkin.

Mutta katsellaan nyt siirtoikkuna loppuun, ennen kuin heitetään kirves lopullisesti kaivoon.

Jokohan muuten Bale on päättänyt lopullisesti numeronsa. Viime kaudella 3, harkkapeleissä 9 ja nyt valjussa 11.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Noniin. Ade kärkeen, Willian oikealle ja joukkue alkaa näyttää todella hyvältä. Uutta maalivahtia ei taida tälle kaudelle vielä tulla. Tosin ihmetyttää kun molemmat Dawson ja Bassong päästetään/päästettiin pois. Kingin odotettu loukkaantuminen päälle, niin ei se topparitilanne kovinkaan laajalta näytä. Noh, tärkeintä on, että kaivattu kärkipelaaja nyt saatiin.

Willian on ainakin Football Managerin perusteella erinomainen peluri, nopea ja taitava. Pitäisi mennä heittämällä avaukseen oikean laiturin paikalle.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Noniin. Ade kärkeen, Willian oikealle ja joukkue alkaa näyttää todella hyvältä. Uutta maalivahtia ei taida tälle kaudelle vielä tulla. Tosin ihmetyttää kun molemmat Dawson ja Bassong päästetään/päästettiin pois. Kingin odotettu loukkaantuminen päälle, niin ei se topparitilanne kovinkaan laajalta näytä. Noh, tärkeintä on, että kaivattu kärkipelaaja nyt saatiin.

Kingin loukkaantumisista ei tarvitse enää stressata kun mies joutui harmillisesti lopettamaan uransa. Toppariosaston kavennus oli paikallaan kun Dawson ei ilmeisesti sovi AVB:n systeemiin ja Bassong, noh, ei vaan oikein riitä. Ja jäihän sinne vielä Caulker, Gallas, Kaboul ja Vertonghen.

Aden siirto sai vihdoin varmistuksensa ja kapea kärkiosasto samalla tutun vahvistuksen. Pelaajaiikennettä lienee vielä luvassa, mielenkiinnolla odotellaan...
 

Tanechoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, AC Oulu, SJS, Tottenham
Noniin. Ade kärkeen, Willian oikealle ja joukkue alkaa näyttää todella hyvältä. Uutta maalivahtia ei taida tälle kaudelle vielä tulla. Tosin ihmetyttää kun molemmat Dawson ja Bassong päästetään/päästettiin pois. Kingin odotettu loukkaantuminen päälle, niin ei se topparitilanne kovinkaan laajalta näytä. Noh, tärkeintä on, että kaivattu kärkipelaaja nyt saatiin

King lopetti uransa viime kauteen.

Jotenki kummastuttaa kyllä tuo Dawsonin pois päästäminen. Kunnossa ollessaan kuitenki varsin mainio toppari.
Jos jostain topparista pitää päästä eroon niin kyllä se minusta on Kaboul.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
En vielä juhlisi vielä millään willianien siiroilla. Tuo otsikko "spurs linked to (lisää tähän ketä tahansa pelaaja)" tulee toistumaan vielä monta kertaa tässä reilun viikon aikana, kuten on jo toistunutkin. Spurs on huhujen mukaan ollut kiinnostunut joka toisesta maailman pelaajasta. Niin kuin ovat kaikki muutkin joukkueet.

Selvää on varmasti se, että joku kk-pelaaja vielä on tulossa modricin tilalle ja muutamia ukkoja on lähdössä (käytännössä varmoja lähtijöitä mielestäni ovat daws, jenas ja rose).

Ja uuden kärkipelaajan tuloakaan en vielä sulkisi kokonaisuudessaan pois. Numeroa 9 ei ole vielä annettu kenellekään. Adelle tuli numero 25. Tosin eihän tämä vielä tarkoita mitään, viime kaudellakin 9 oli käyttämättä. Aika kaukaa haettua voi tämä olla, mutta samapa se.

Jotenki kummastuttaa kyllä tuo Dawsonin pois päästäminen. Kunnossa ollessaan kuitenki varsin mainio toppari.
Jos jostain topparista pitää päästä eroon niin kyllä se minusta on Kaboul.
Onko tämä jotain huumoria, mitä en ymmärrä? Viime kaudella Kaboul oli joukkueen selvästi paras toppari, jopa Kingiäkin edellä. Lisäksi pystyy pelaamaan dm:ää sekä oikeaa pakkia. En tiedä kyllä ketään spurs-fania, joka haluaisi kaboulista ensisijaisesti eroon.

Lisäksi daws on erittäin loukkaantumisherkkä sekä hidas. Ja koska on ilmeisesti nokkimisjärjestyksessä avb:n kirjoissa vasta 5. sijalla toppareista ja kansalaisuutensa takia myynnistä on saatavilla ylihintaa, niin ulos vaan ja rahat johonkin avauksen pelaajaan.

Toppareita olisi myynnin jälkeen käytössä 4 sekä hätävarana Walker. Ei kovin laajalta vaikuta, koska kaksi voi hyvin olla, ja todennäköisesti jossain vaiheessa onkin, samanaikaisesti poissa käytöstä. Mutta noilla sitten mennään.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Varmaan huumorilla heitetty, mutta pitkästä aikaa olihan jäätävä analyysi pelaajasta :D
Vaikka kyseessä on peli, ovat kyseisen pelin tiedot ja arviot pelaajista melko hyvin paikkaansapitäviä. Kyllä niihin enemmän luottaa kuin keskiverto JA-kirjoittajan (kuten minun) huomioihin. :)

Mitenköhän Kingin lopettaminen oli mennyt minulta ohi tai unohtunut. Kesä on tehnyt selkeästi tehtävänsä.

Myyrällä hyviä pointteja. Paljon on pelaajia Spursiin linkitetty.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Kahden pelin jälkeen pisteitä on 1 enemmän mitä viime kaudella vastaavaan aikaan. Toki silloin vastassa oli manchesterin tiimit, nyt newcastle ja wba. Kauden alku on ollut luvalla sanoen surkea ja hyvällä omallatunnolla en voi sanoa, että parempaa olisi näköpiirissä.

Ade vaikuttaa olevan monta kertaluokkaa surkeampi kuin viime kaudella ja tänään heitettiin kentälle jopa Jenas, joka ei ole tainnut pelata tämän vuoden aikana vielä kertaakaan. Tämä kertoo aika paljon tämänhetkisestä tasosta. Pelin loppu oli vielä perinteistä Spursia, eli kauhea paniikki koko ajan omassa päässä ja on vain ajan kysymys, milloin vastustaja iskee.

Jonkinnäköinen välikausi tästä on aika varmasti tulossa. En usko mihinkään kunnon vahvistuksiin tämän ikkunan aikana ja jos keskikentän keskustassa pelaa Livermore-Sandro -kaksikko, niin turha kuvitella, että sieltä hyökkäyssuuntaan mitään rakennettaisiin. Jos tilanteita tulee, niin vain ja ainoastaan laitojen kautta. Vastustajan on helppo ottaa nämä pois, kun kerran keskustan voi jättää kokonaan vartioimatta.

Pitkä kausi tulossa ja jää nähtäväksi, onko Levy ja kumppanit tietoisesti vetämässä välikautta vai tuleeko tämä yllätyksenä ja AVB ei näe joulua Spursin peräsimessä. Katsojallehan on jo nyt kahden pelin jälkeen täysin selvää, että top-6 sijoitukset nyt vähintään voidaan unohtaa. Kympin sakki voisi olla realistinen tavoite tällä pelaajamateriaalilla.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Ade vaikuttaa olevan monta kertaluokkaa surkeampi kuin viime kaudella ja tänään heitettiin kentälle jopa Jenas, joka ei ole tainnut pelata tämän vuoden aikana vielä kertaakaan.

Tuntuu siltä, että Ade on huonontunut vitusti siitä, mitä pelasi Cityssä.
Luulis olevan nahkaa maksaa mies vanhalle tasolleen. Kannattaa antaa sille timantteja, tai kultaa. Ehkä siitä samasta pankkiholvista, mistä schmuck hörökorva Bale hoiti omat siipensä. Ehkä jopa maata siitä kuuluisasta luvatusta maasta ja kipa päälle.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Pitkä kausi tulossa ja jää nähtäväksi, onko Levy ja kumppanit tietoisesti vetämässä välikautta vai tuleeko tämä yllätyksenä ja AVB ei näe joulua Spursin peräsimessä.

Sama. Siis koko viestiin. Täsmälleen.

Tästä lainatusta osiosta sen verran, että toivoisihan sitä Levyllä olleen edes jonkin verran järkeä kuupassaan palkatessaan AVB:n. Tarkoitan tällä sitä, että jos se Chelski-episodi jotain todisti, niin varmaan sen, ettei tämän kauden Spursilta varmaan kannata odottaa mitään aivan välitöntä dominointia selkeästi huonommalla pelaajamateriaalilla kuin edelliskauden sinisillä.

AVB:n toivoisi olevan järjestelmävalmentaja, jolla kestää hetken aikaa, että saa hankittua sopivat pelaajat systeemiinsä ja iskostettua niihin samoihin pelaajiin sen pelisysteemin. Ja sitten vasta tämän jälkeen sitä tulosta voisi realistisesti odottaa.

Todellakin toivoisin, että Spurs ei ole nyt ikuisesti tuomittu olemaan tällainen ainoastaan perienglantilaisen "just run the fuck around" -ohjeistamisen avulla toimiva ketsuppipullo pöytään -tyyppinen joukkue. Eiköhän hankita sitten Big Sham korvaamaan AVB, kunhan molemmat ovat saaneet ensin potkut. Tsämppäripaikka varma!
 

TJ MACKEY

Jäsen
Itselläkin tuli eilisen matsin viimeisen kympin aikana mieleen, että ei kai taas saatana tätäkin onnistuta ryssimään ja kyllähän se aika tyylikkäästi onnistuttiin. Toisaalta hyvä että ryssivät, voitto olisi tuolla peliesityksellä ollut huutava vääryys. Nyt on seurajohdon herättävä (Modricin korvaaja heti!!) samoin kuin AVB:n tilanteeseen. Kaikki ei ole kunnossa. Pelejä on helvetisti jäljellä, pisteitä kerkiää kyllä saavuttamaan ihan riittävästi, mutta pelin taso on aika karmeaa kuraa tällä hetkellä.

Eilinen peli muistutti Spursin osalta jossain määrin Hollannin peliä EM-kisoissa. Palloa kyllä liikutellaan etenkin laidoilta, mutta uhka ja yllätyksellisyys keskeltä puuttuu lähes kokonaan. Nyt viimeistään kaikkien pitää myöntää, kuinka tärkeä palanen Modric Spursille oikeasti oli ja on aivan älytöntä typeryyttä Levyltä, että tuota puutetta ei ole korvattu millään lailla. Koko Modric-saaga alkaa olemaan jo todella huono vitsi. Kuka tuossa jo kuukausia jatkuneessa arpomisessa voittaa? Eiköhän Levy vedä nuukuudessaan kohta ässän hihasta ja Luka lähtee 10 miljoonalla Madridiin, kun muuta vaihtoehtoa ei enään ole.

Uskon edelleen AVB:n olevan hyvä valmentaja ja kyllä Tottenham alkaa tuosta vielä voittoja ottamaan, nyt vaan pitää löytää se keskikentän sydän jostakin. Maksoi mitä maksoi, Levyn pitää ymmärtää, että Modricin korvaaja on se difference maker siihen, ollaanko kymppi sakissa vai neljän joukossa.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Uskon edelleen AVB:n olevan hyvä valmentaja ja kyllä Tottenham alkaa tuosta vielä voittoja ottamaan, nyt vaan pitää löytää se keskikentän sydän jostakin. Maksoi mitä maksoi, Levyn pitää ymmärtää, että Modricin korvaaja on se difference maker siihen, ollaanko kymppi sakissa vai neljän joukossa.

Ei tämä mistään AVB:n taidoista ole kiinni. Kaveri on kuitenkin pistämässä rosteria kunnolla uusiksi ja tekemässä siitä haluamaansa. Siihen tuskin yksi siirtoikkuna riittää, jos kaksikaan. Veikkaanpa, että vasta ensi kesänä joukkue on sellainen kuin AVB haluaa.

Ja tässä on se riski, että lyhytpinnainen johto kenkii AVB:n ulos, kun Spurs on joulun tienoilla 10 sijan huonommalla puolella taulukossa. Tämä ei olisi mun mielestä edes yhtään yllättävä sijoitus. Sitten taas uusi manageri ja uusi pelaajasirkus.

Toivon, että nyt mennään pitkäjänteisesti (eli jalkapallossa ainakin vuoden päähän), annetaan AVB:lle aikaa rakentaa joukkue ja katsellaan sitten hedelmiä vuoden-parin päästä. Itselleni on ainakin jo täysin selvää, että tämä kausi on mallia väli.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Eilen oli huhuja, että Spurs olisi hyväksynyt £32 miljoonan tarjouksen vihdoin ja viimein Modricista.

No, tänään sitten siirto julkistettiin: http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/News/club-announcement-27082012.page?

Ja samalla julkistettiin myös joku yhteistyösopimus joukkueiden välillä. En jaksa enempää perehtyä tuohon liirumlaarumiin. Varmasti hieno sopimus ja hyöty kummallekin seuralle erittäin mittava. Eli toisin sanoen jotain hienoa puhetta, kumpikaan ei hyödy yhtään mitään (paitsi real siinä, että sai Modricin) ja tämä yhteistyö haudataan kaikessa hiljaisuudessa viimeistään parin vuoden päästä. Ehkä jo tämän kauden jälkeen.

Mutta hyvä homma, että saatiin vihdoin ja viimein tämän lakkoilijan tilanne selvitettyä. Nyt on tämä viikko aikaa tehdä loput siirrot ja rahaa on millä mällätä. Tämän 30 miljoonan lisäksi taitaa siirtokassassa olla vielä reippaasti rahnaa. Loppuviikon siirrot kertovat, kuinka tosissaan tätä kautta vedetään vai mennäänkö ihan täysin välikausimeiningillä ja annetaan AVB:n ajaa pelityyliä rauhallisesti sisään ja satsataan ensi kauteen.

Itse uskon, että max 1-2 pelaajaa tulee sisään (Willian on hyvä veikkaus, koska kaveri kitisee jo julkisuudessakin, että joukkueensa pitää päästää herra lähtemään Spursiin). Toinen pelaaja voisi olla sitten maalivahti (Lloris/Stekelenburg) ja toinen keskikentän keskustaan (Moutinho olisi unelma, mutta taitaa olla liian kallis).

Mutta onnea Lukalle. Valitettavasti en usko herran menestyvän Realissa. Siellä keskikentän keskustassa alempana on pelannut hieman erityyppisiä pelaajia tähän mennessä (kuten Alonso, Pepe, ym.) Toivottavasti olen kuitenkin väärässä. Jos saa kunnon roolin ja istuu joukkueeseen, niin kaverin peliä on suuri ilo katsoa. Veikkaan kuitenkin Kaka vol. kakkosta.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Loppuviikon siirrot kertovat, kuinka tosissaan tätä kautta vedetään vai mennäänkö ihan täysin välikausimeiningillä ja annetaan AVB:n ajaa pelityyliä rauhallisesti sisään ja satsataan ensi kauteen.
Tässähän se on aika hyvin kiteytetty. Kassassa pitäsi olla nyt sellainen 50 miljoonaa uusiin hankintoihin. Sillä pitää irrota 1-2 kk-pelaajaa ja maalivahti. Jos näitä ei tule, niin sitten hyväksytään halpa välikausimalli. Toivottavasti johdolta löytyy kunnianhimoa. Kyllä pelaajat aina irtoavat kovalla rahalla.

Lukalle, kiitos vaan käynnistä. Hieno pelaaja, mutta paska maku jäi lakkoilijan viimeisestä kesästä.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Nyt on alkanut taas vahvempia huhuja lentelemään, kun Modric on saatu ulostettua. Päivän antia:

- Spurs ja Lyon ovat käytännössä sopineet Llorisin siirtosummasta. Nyt pallo on Hugolla, haluaako siirtyä ja millä ehdoilla.

- Willian ei ollut edes kokoonpanossa sunnuntain sakhtarin pelissä. Spurs on kiinnostunut ja pelaaja haluaa lähteä. Eiköhän tämä ole tulevina päivinä taputeltu.

-Dembeleä ollaan kovasti haalimassa Fulhamista. Vaihdossa menossa Jenasia/Bentleytä+rahaa. Pelaajasta mulla ei ole sen parempaa käsitystä, mutta nuo kaksi muuta voitaisiin antaa Fulhamiin vaikka ilmaiseksi.

- Daily fail ennustaa, että kun Modric meni ja Spurs sekä real tekivät jonkun yhteistyösopimuksen, niin Graneiro voisi siirtyä Spursiin. Aika kaukaa haettua enkä itse tähän usko. Mutta ukko on ollut ilmeisesti jo kauan erinäisten huhujen kohteena, niin katsellaan. Mutta tämä nyt ei ole edes puoliksi tosissaan otettava huhu.

Itse veikkaan, että Willian ja Lloris saapuvat. Molemmat vahvistavat joukkuetta, mutta keskikentän keskusta olisi tämänkin jälkeen se heikko kohta ja nämä siirrot eivät paljon mitään pelastaisi. Eli se Moutinho tms. sinne nyt tarvitaan.

Moutinho+Willian+Lloris niin olisin erittäin tyytyväinen. Toki Moutinho-jutut ovat olleet aika hiljaisia viime aikoina ja hinta lienee liian korkea. Mutta siirtokassassa on vielä £50+ miljoonaa, ja joukkuetta olisi vahvistettava nyt.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Breaking news tähän yön ratoksi: Fulham on hyväksynyt Spursin tarjouksen Dembelestä joka on Failin mukaan £15 miljoonaa: Mousa Dembele set to join Tottenham | Mail Online

Ei siinä, pelaaja on iso vahvistus Spursin surkealle keskikentälle (rikkova kk on hieno, mutta rakentava paska).

arsen entinen supermaalivahti manuel almunia on päättänyt hakea palstatilaa ja tällä hetkellä hehkuttaa lehdistössä, miten Real maksoi jäätävää ylihintaa Modricista.

Ehkä siksi, koska Modricilla ei ole blondattuja hiuksia???

Dembelelle kuitenkin peukkua, kun olen tässä päivän ajan tutustunut miehen otteisiin. Varsinkin tämän kauden parin pelin ajalta.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös