Toronto Maple Leafs 2022–2023

  • 62 742
  • 285

isokasikaks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Kärpät
Yleensä nämä ketjut on tullut avattua pitkällisen masentelun seurauksena, johtuen totta kai Leafsin lyhyestä keväästä. Nyt tilanne on kuitenkin vähän erilainen. Toki pettymykseen päättyi tänäkin vuonna, mutta kuitenkin miehekkään taistelun seurauksena. Siellä Tampa jälleen finaaleissa painaa ja vain maalin päässä oli jatkoon pääsy heitä vastaan. Mutta se siitä, tänään mieltä nostaa Matthewsin menestys palkintogaalassa. Hart ja Ted Lindsay on todella kovia saavutuksia, vaikka jälkimmäinen vähän itseni yllätti. Näistä palkinnoista on hyvä lähteä ensi kautta kohti, jos sieltä tulevaisuudessa tulisi kesäkuussa muitakin, kuin vain henkilökohtaisia pystejä Torontolle. Täytyy nostaa myös Kesselin aikakauden lopullinen päätös, kun se sopimus on meidän osalta loppuun maksettu.

FORWARDS (10 - $48,968,116)
Matthews, Auston "A" C $11,640,250
Tavares, John "C" C $11,000,000
Marner, Mitchell "A" RW $10,903,000
Nylander, William RW, LW $6,962,366
Kerfoot, Alexander C $3,500,000
Kämpf, David C, $1,500,000
Bunting, Michael LW $950,000
Simmonds, Wayne RW, LW $900,000
Abruzzese, Nick C $850,000
Clifford, Kyle LW $762,500

DEFENSE (5 - $20,925,000)
Rielly, Morgan "A" LD $7,500,000
Muzzin, Jake "A" LD $5,625,000
Brodie, TJ LD/RD $5,000,000
Holl, Justin RD $2,000,000
Giordano, Mark LD $800,000

RFA:t
Pierre Engvall
Ondrej Kase
Timothy Liljegren
Rasmus Sandin

UFA:t
Colin Blackwell
Ilya Mikheyev
Ilya Lyubushkin

Mikheyevin päästäisin menemään, vähän jäi laimea fiilis pudotuspeleistä, vaikka järisyttävän nopea onkin. Liljegren ja Sandin voivat nousta tärkeäksi osaksi runkoa ja he ovatkin ne tärkeimmät pidettävät. Kaikki voisi pitää oikealla hinnalla, vaikka Kase ei loukkaantumisen jälkeen pleijareissa mitään esittänytkään.

Veskareissa tilanne on kimuranttinen Mrazekin vielä 2 vuotta jatkuvalla 3,8milj caphitillä. Loukkaantumiset piinasivat ja henkilökohtaisesti haluaisin hänestä pyrittävän eroon. Ei löydy luottoa, mutta toisaalta hankala kausi ja ei tuota sopimusta helppoa ole treidatakkaan. Viimeiset pelitkin niin pitkän ajan takaa, että täältä hankala nähdä mitä hänestä voidaan maalilla irti saada. Myös Källgren on sopimuksen alla 750 000:lla dollarilla. Mutta häneen tuskin paljoa nojataan, ainakaan vielä. Tuskin myöskään Joseph Woll on mikään ratkaisu muualla, kuin Marliesissa. Vapaista agenteista Husso kiinnostaisi, mutta uhkakuvat Toronton painekattilassa ja mediaprässissä ovat iso riski. Ilmeisesti Campbell ei ole jatkamassa, mikä on tavallaan harmi. Todella pidettävä persoona. Veskarit ja niiden spekuloiminen tulleekin varmasti luomaan mielenkiintoa Leafsin ympärillä.

Kysymyksiä leijjuu jälleen ilmassa runsaasti, miten ottaa se ratkaiseva askel toiselle kierrokselle? Onko puolustus riittävä? Miten rakentaa bottom 6? Herranen aika kuka meillä torjuu kiekkoja? Nouseeko nuorista joku esiin? Robertson? Ja yksi asia hiertää: Tavaresin caphit. Oivoi, loistava pelaaja ja lähes piste per peli tahtia, mutta... Jotain haluaisin nähdä enemmän. Toki jos se tietty maali Tampaa vastaan olisi hyväksytty niin ei tiedä, voisi olla eri ääni kellossa. Täytyy nostaa esiin myös Jason Spezzan uran loppuminen. Vaikka suurimmat teot tekikin pisteiden valossa muualla, jätti hän uskomattoman vaikutuksen. Muistan järkyttyneeni, kun hän kaikista ihmisistä tiputti hanskat sytyttääkseen joukkueen. Todella hieno mies ja onneksi ura jatkuu Toronton väreissä myös toimiston puolella. Lopuksi kaikille nautittavaksi Spezzan hattutemppu Vancouveria vastaan:


 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Kiitokset avaajalle!

Mites jos pistettäisiin Nylander lihoiksi ja naarataan Nichuskin UFA-markkinoilta sisään? Caphit jäisi varmasti toivottavasti Viljamin vastaavaa alemmaksi ja Nuke olisi huomattavasti käyttökelpoisempi pelaaja. Eikun saatana, mähän olen Coloradon (möreällä äänellä: TORONTON!) kannattaja. Tulipa ristiriitaiset fiilikset. Kun ei siitä haluaisi luopua niin sitten Torontoon jos ei muualle jaja...
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Kiitos avaajalle!

Nyt on ollut vähän vaikeata keskittyä jääkiekkon seurantaan. On ollut muita asioita mielessäni. Toivottavasti perusasiat ovat kunnossa ennen kauden alkua, jotta kaudesta tulee vihdoinkin menestystarina.

Maalivahtiosasto on ollut vähän ongelmallinen... kuitenkin voittava maalivahti tarvitaan tiukoissa väännöissä pleijareissa kun ratkaistaan lopulta jatkoonmeninijä ekoilla kierroksilla ja pokaalinsaaja loppuotteluissa.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Kiitokset avaajalle!

Mites jos pistettäisiin Nylander lihoiksi ja naarataan Nichuskin UFA-markkinoilta sisään? Caphit jäisi varmasti toivottavasti Viljamin vastaavaa alemmaksi ja Nuke olisi huomattavasti käyttökelpoisempi pelaaja. Eikun saatana, mähän olen Coloradon (möreällä äänellä: TORONTON!) kannattaja. Tulipa ristiriitaiset fiilikset. Kun ei siitä haluaisi luopua niin sitten Torontoon jos ei muualle jaja...
Itse olen tässä miettinyt, että Toronto ja Colorado olisi mitä mainioin ottelupari kauden päätteeksi tavoittelemaan Cupin finaalissa mestaruudesta.

Mitä tulee Maple Leafsin tulevaisuuteen niin toivon todellakin, että Toronto pystyy hankkimaan erittäin hyvän veskan maaliinsa lähitulevaisuudessa. Maalivahdin tärkeys joukkueelle on erittäin tärkeä.
Oikean maalivahdin saanti maalin suulle pitkällä tähtäimellä olisi todella loisto uutinen Maple Leafsin kannalta. TÄÄ ON VAIN TOIVEAJATTELUA.

Samoin puolustus kaipaa todella vahvistusta jonkin verran. Itse toivon sitä, että herrat Sandin ja Liljegren kehittyvät todellisiksi top neljä puollustajiksi jollain aikavälillä. Lisäksi Toronton varaama puolustaja Topi Niemelä on erittäin hyvä tulevaisuuden lupaus, joka voi nousta Toronton rosteriin lyhyellä varoitusajalla ( 2 - 4 ) vuoden kuluttua... Hän on kenties paras mahdollinen vaihtoehto tuohon puolustukseen.
 
Viimeksi muokattu:

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Maalivahti osaston kannalta tällä hetkellä on menossa melkoisen iso muutos, kun Steve Brieren sopimus loppuu kesäkuun lopussa ja sen jälkeen sinne etsitään uusi kaveri vastuuseen. Muutenkin ilmeisesti tätä osastoa nimenomaan valmennus- ja scouttauspuolelta pyritään vahvistamaan. Vaikutukset toki näkyvät hyvin pitkällä aika välillä, mutta täytyy sanoa että yllättävän kauan tämän osaston annettiin sisäisesti alisuorittaa. Huhujen mukaan voi olla että jatketaan viime kauden tyyliin, eli halvemmilla maalivahdeilla, eikä varsinaisesti etsitä sitä yksittäistä pelastajaa. Ei niitä toki markkinoilla kovin montaa ole, jos yksi pitäisi mainita niin Connor Hellebuyck voisi olla sellainen, mutta ei taida Toronton lupaukset ja varaukset riittää siihen kauppaan.

Puolustukseen tuskin hankitaan ketään, joskin jonkinlaista liikettä voi tapahtua, kun viime kauden vakipuolustajista seitsemän jatkaa ja jokainen ansaitsee paikan pelaavassa kokoonpanossa. Muzzin, Holl ja Sandin ilmeisesti todennäköisimmin liipaisimella. Jos pitäisi veikata, niin capin takia Holl saattaa tehdä tilaa. Liljegrenin ja Sandinin kanssa hierotaan halpoja jatkoja, jolloin seuraavaksi pariksi kaudeksi voi olla rosterissa kaksi halpaa nuorta puolustajaa.

Hyökkäyksestä Mikheyevin kanssa ei ole neuvoteltu ilmeisesti vielä ollenkaan. Vaikuttaa siltä ettei Dubas usko järkevään sopimukseen ja muutenkin taitaa olla parempi siirtyä eteenpäin. Kolmeen kauteen pudotuspeleissä kaksi maalia ja molemmat tyhjiin. Kerfootin bonus maksetaan heinäkuun alussa ja sen jälkeen miehen peruspalkka on 750k. Houkutteleva palanen häntäpään joukkueille, mutta toisaalta myös pätevä palanen Toronton hyökkäykseen. Nylanderia tuskin ollaan siirtämässä, toisaalta jos huhut pulpahtaisivat pintaan, niin sen jälkeen olisi piru irti.

Aika pitkälti vaikuttaa siltä, että viime kauden joukkue tullaan näkemään ensi kaudellakin jäällä. Saa nähdä riittääkö se vihdoin pitemmälle kuin pudotuspeleihin. Toisaalta finaalit ovat kesken, drafti tavanomaista myöhemmin ja sen ympärillä alkaa isommat dominot yleensä liikkumaan, joten turha tehdä tässä kohtaa liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä diili Lilylle! Puolustuksen palikat alkavat vähitellen järjestyä. Maalivahtiosasto pitäisi jotenkin saada kuntoon ja se todennäköisesti edellyttää sitä, että Mrazekin sopimuksesta päästään eroon. Dubas saa tehdä taas taikojaan.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Hyvä sopimus heti off-seasonin alkuun. Parin vuoden päästä on enemmän informaatiota ja liikkumavaraa pitempää paperia varten. Viime kauden lopun kakkospari Giordano-Liljegren maksaa 2,2 miljoonaa, jos pakistosta pitää harjata miljoonia pois, niin Muzzin tai Brodie voidaan tarvittaessa laittaa kiertoon. Sandin tullenee solmimaan melkolailla samanlaisen paperin tai vuoden lyhyemmän. Lyubushkin saattaa olla vielä suunnitelmissa, mutta toisaalta se vaatisi jo jonkinlaista pelaajakauppaa.

Muzzinin pykälät estävät tänä kesänä isommat siirrot ja oikeastaan ainoa järkevä osoite miehelle on siirto takaisin Losiin, joten suhteellisen vähissä on potentiaaliset treidikumppanit. Puolustuksesta olisi kuitenkin mahdollista tehdä halpa ja hyvä, joka helpottaisi maalivahtiongelman ratkaisua. Nähtäväksi jää minkälaisiin peliliikkeisiin Dubas lähtee.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Mitäs mieltä palstahenkilöt ovat Toronton toiminnasta tällä hetkellä. Aika lailla vaisua oli toiminta NHL DRAFT tilaisuudessa ekana päivänä. Vielä, jos Campbell lähtee Torontosta niin maalivahtiosasto kaipaa täydennystä ja mielummin laatua kuin sekundaa sinne osastolle.

Mielenkiintoinen toka päivä on jokatapauksessa tulossa Draftissa.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Leafs, Huuhkajat,
Mitäs mieltä palstahenkilöt ovat Toronton toiminnasta tällä hetkellä. Aika lailla vaisua oli toiminta NHL DRAFT tilaisuudessa ekana päivänä. Vielä, jos Campbell lähtee Torontosta niin maalivahtiosasto kaipaa täydennystä ja mielummin laatua kuin sekundaa sinne osastolle.

Mielenkiintoinen toka päivä on jokatapauksessa tulossa Draftissa.
Hyvältä näyttää ainakin omin silmin.
Tärkeintä oli päästä Mrazekin kalliista sopimuksesta eroon, ja mielestäni 13 sijaa alkuperäistä alempi varausvuoro ei ollut tuosta paha hinta. Varsinkin kun joidenkin lähteiden mukaan pelaaja kenet Toronto olisi varannut, on vielä varaamatta..
Joten kaiken osuessa kohdalleen on mahdollista, että Toronto sai ilmaiseksi dumpattua Mrazekin.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Hyvältä näyttää ainakin omin silmin.
Tärkeintä oli päästä Mrazekin kalliista sopimuksesta eroon, ja mielestäni 13 sijaa alkuperäistä alempi varausvuoro ei ollut tuosta paha hinta. Varsinkin kun joidenkin lähteiden mukaan pelaaja kenet Toronto olisi varannut, on vielä varaamatta..
Joten kaiken osuessa kohdalleen on mahdollista, että Toronto sai ilmaiseksi dumpattua Mrazekin.
Täysin samaa mieltä kanssasi. Loistavaa työtä Dubasilta. Odotellaan vielä rauhassa mitä tulevaisuudessa tapahtuu.
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Mitäs mieltä palstahenkilöt ovat Toronton toiminnasta tällä hetkellä. Aika lailla vaisua oli toiminta NHL DRAFT tilaisuudessa ekana päivänä. Vielä, jos Campbell lähtee Torontosta niin maalivahtiosasto kaipaa täydennystä ja mielummin laatua kuin sekundaa sinne osastolle.

Mielenkiintoinen toka päivä on jokatapauksessa tulossa Draftissa.
Lopulta aika odotettu lopputulos, eli treidattiin alaspäin ja jos tehdään kattoon tilaa, niin ensin lähtee Mrazek. Nyt nuo tehtiin sitten yhdellä kertaa. Hintahan ei lopulta vaikuta olevan kovin paha, joskin täytyy sanoa etten ole varma tämän vuoden pelaajista, joten en osaa itse arvioida oliko pudotus järkevä. Yleensähän nämä sijat 20-50 on jossakin määrin melkoista arpomista ja pelaajat lähellä toisiaan.

Dubas onnistui paikkaamaan molemmat viime kesän virheensä, eli Ritchien ja Mrazekin. Nyt ollaan hyvin pitkälti samassa tilanteessa kuin vuosi sitten ilman Campbellin halpaa viimeistä vuotta, joskin joitakin palasia luonnollisesti puuttuu. Mikheyev ja Spezza isoimpina, tilalla toki sitten mm. Giordano ja joukkue vuoden kokeneempi, joka Toronton tapauksessa on hyvä asia.

Nyt katossa on sen verran tilaa, että tuohon saadaan ujutettua kalliimpi maalivahti ja siinä ei nyt ei saisi epäonnistua. Scouttausta ja koko maalivahtivalmennusta uusitaan nyt isolla kädellä. Toivottavasti saadaan myös tehtyä järkevä palkkaus ykköseksi. Toivon että kakkoseksi onnistutaan uittamaan Eric Comrie. Kaksi eniten keskustelussa olevaa nimeä eivät houkuttele, eli Campbell ja Kuemper. Koen että kummatkin ovat tasoonsa nähden ylihintaisia. Melkoiset tuolileikit tuolla on menossa, kun Avs jättäytyi kisasta pois ja uskon että yksi syy MAF:n jatkosoppariin oli tuo järkevien paikkojen vähyys miehelle. Torontoonhan Fleurya hieman huhuttiin.

Dubasin draft haastattelusta saatiin tosiaan irti, että scouttauksen mukaan haluttu pelaaja saadaan vuorolla 38. Mrazek treidiä oli valmisteltu jo aiemmin ja mainitsi mies myös mahdolliset kaupat myös tänään. Katsotaan.

Toronton kannaltahan tässä on nyt se tilanne, että kilpailijat heikkenevät ympärillä ja uudet joukkueet tekevät nousua. Maple Leafs on nyt tämän rungon "primessä" seuraavat kaksi kautta, niistä pitäisi ottaa hyöty irti ja se vaatii nyt sen ykkösmaalivahdin, joka saa kiekot kiinni. Eiköhän tuo muu paletti saada rakennettua siihen ympärille, kun puolustus on jo hyvin kasassa.
 

Burkie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Hyvältä näyttää ainakin omin silmin.
Tärkeintä oli päästä Mrazekin kalliista sopimuksesta eroon, ja mielestäni 13 sijaa alkuperäistä alempi varausvuoro ei ollut tuosta paha hinta. Varsinkin kun joidenkin lähteiden mukaan pelaaja kenet Toronto olisi varannut, on vielä varaamatta..
Joten kaiken osuessa kohdalleen on mahdollista, että Toronto sai ilmaiseksi dumpattua Mrazekin.

Lillukanvarsiin takertumista, mutta taisi olla niin, että Toronton haluama pelaaja ei ollut enää vapaana ja toimistolla uskovat, että saman tasoinen pelaaja on vielä 38.:lla vapaana.

Mutta täysin samaa mieltä, hyvä trade ja tuo liikkumavaraa ennen muuta ykköskassarin signaamiseen.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Itse olen tässä miettinyt, että Toronto ja Colorado olisi mitä mainioin ottelupari kauden päätteeksi tavoittelemaan Cupin finaalissa mestaruudesta.

Mitä tulee Maple Leafsin tulevaisuuteen niin toivon todellakin, että Toronto pystyy hankkimaan erittäin hyvän veskan maaliinsa lähitulevaisuudessa. Maalivahdin tärkeys joukkueelle on erittäin tärkeä.
Oikean maalivahdin saanti maalin suulle pitkällä tähtäimellä olisi todella loisto uutinen Maple Leafsin kannalta. TÄÄ ON VAIN TOIVEAJATTELUA.

Samoin puolustus kaipaa todella vahvistusta jonkin verran. Itse toivon sitä, että herrat Sandin ja Liljegren kehittyvät todellisiksi top neljä puollustajiksi jollain aikavälillä. Lisäksi Toronton varaama puolustaja Topi Niemelä on erittäin hyvä tulevaisuuden lupaus, joka voi nousta Toronton rosteriin lyhyellä varoitusajalla ( 2 - 4 ) vuoden kuluttua... Hän on kenties paras mahdollinen vaihtoehto tuohon puolustukseen.

Jos mestaruustasosta puuttuu vain hyvä maalivahti ja hyviä puolustajia niin kyllähän Toronto on jo ensi keväänä finaaleissa Idän puolelta. ;)
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Leafs, Huuhkajat,
Viime yönä Kyle Dubas kotiutti Leafsiin jälleen yhden vanhan tuttunsa Soo Greyhoundsin ajoiltaan Matt Murrayn muodossa.

Varsinaisia riemunkiljahduksia tämä ei allekirjoittaneessa ole päivän edetessä ja asiaa mutustellessa vielä aiheuttanut, mutta toistaiseksi ainakin luotan Dubasin harkintakykyyn.

Paljon olen myös lukenut päivän aikana kuinka Murrayn kunnosta ja terveydentilasta on spekuloitu, ja varmasti aivan syystäkin, sillä alla useampi rikkonainen ja loukkaantumisten runtelema kausi, mutta uskon että Torontossa jos jossain ollaan katsottu lääkärien toimesta kaiken olevan kunnossa.

Suuren riskin Toronto ottaa, mutta eipä captilanteen takia mitään varmaa korttia olekaan mahdollista maalinsuulle hankkia. Tässä on mahdollisuus tuhkimotarinaan tai totaaliseen farssiin, muita vaihtoehtoja en näe. Toivottavasti pysyy ehjänä ja onnistuu.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Mitä mieltä olette... Tuleeko Toronton rosteriin vielä yksi uusi maalivahti ja lähteekö joku nykyinen veskari muualle pelaamaan. Itse uskon siihen, että Campbell ei enää jatka Maple Leafsin rosterissa.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Leafs, Huuhkajat,
Mitä mieltä olette... Tuleeko Toronton rosteriin vielä yksi uusi maalivahti ja lähteekö joku nykyinen veskari muualle pelaamaan. Itse uskon siihen, että Campbell ei enää jatka Maple Leafsin rosterissa.
Kyllä sieltä joku vielä tulee kirittämään. Suomalaisittain tietysti Lankinen ja Säteri varmaan realistisimmat ja mielenkiintoisimmat nimet ketkä ovat tarjolla.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Kyllä sieltä joku vielä tulee kirittämään. Suomalaisittain tietysti Lankinen ja Säteri varmaan realistisimmat ja mielenkiintoisimmat nimet ketkä ovat tarjolla.
Itse veikkaan sitä, että Säteri on tulossa Toronton rosteriin, mutta kyllä Lankinen kelpaa myös Maple Leafsin rosteriin.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Leafs, Huuhkajat,
Leafsin hankinnat vapaiden agenttien markkinoilla tähän mennessä:

G Ilya Samsonov 1x1,8m
RW/C Nicolas Aubé-Kubel 1x1m
C Adam Gaudette 1x750k

C/W Denis Malgin 1x750k

Itse yllätyin positiivisesti erityisesti Samsonovin sopimuksesta. Hetken oletin Leafsin ottavan suuren riskin ja lähtevän kauteen pelkästään Murray ykkösenä, mutta nyt mielestäni Leafsilla on alustavasti tasavahva tandemi, jolta sopii odottaa tasonnostoa henkilökohtaisella tasolla edelltäviin kausiin verrattaessa. Potentiaalia tuossa parivaljakossa on, joten täytyy toivoa että edes toinen maalivahti (mieluusti molemmat) kykenee nostamaan tasoaan.
 

isokasikaks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Kärpät
Mete ja Jordie Benn sisään. Laittaa miettimään, voiko Muzzin olla liipaisimella? Niin ikävältä, kun se tunnepuolella tuntuu, voisi se olla hyvä ratkaisu. Päävaivoja ollut niin paljon, ettei välttämättä enää kestä seuraavaa kolahdusta. Toinen vaihtoehtoinen lähtijä on Holl, mutta vähän epäilen caphitin ollessa 2milj verrattuna Muzzinin 5,625milj. Saa nähdä mitä liikkeitä tulee.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Leafs, Huuhkajat,
Mete ja Jordie Benn sisään. Laittaa miettimään, voiko Muzzin olla liipaisimella? Niin ikävältä, kun se tunnepuolella tuntuu, voisi se olla hyvä ratkaisu. Päävaivoja ollut niin paljon, ettei välttämättä enää kestä seuraavaa kolahdusta. Toinen vaihtoehtoinen lähtijä on Holl, mutta vähän epäilen caphitin ollessa 2milj verrattuna Muzzinin 5,625milj. Saa nähdä mitä liikkeitä tulee.

En pitäisi suurena yllätyksenä jos Muzzinin ura olisi ohi, sen verran monta tärskyä ottanut kupoliin, että voi tässä vaiheessa elämää ja uraa painaa pelaamista enemmän vaakakupissa.
Joka tapauksessa, treidaaminen tai uran lopettaminen olisi surullista, mutta Leafsille siitä voisi olla hyötyä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Voi vittu. Sakari Mannisen piti tulla Ipaan! No voittakoot teillä Stanley Cupin ja liittykööt ensimmäisenä pelaajana maailmassa Four Gold Clubiin!

Liiga, MM, Olypialaiset ja NHL.
 

Oranssia

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Leafs, Huuhkajat,
Voi vittu. Sakari Mannisen piti tulla Ipaan! No voittakoot teillä Stanley Cupin ja liittykööt ensimmäisenä pelaajana maailmassa Four Gold Clubiin!

Liiga, MM, Olypialaiset ja NHL.
Onko Manninen treidattu? Eikös hän tehnyt eilen sopimuksen Vegasin kanssa, eikä Toronton? Stanley Cupin voittamisesta puhuminenkin viittaa enemmän Vegasiin, joten kävikö vain niin että meni ketjut sekaisin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös