EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
Hejsan! Nyt kun kausi on ohi ja taas kerran play-offit on osaltamme pelattu ja kausi on draftia vaille ohi, niin ajattelin pyöräyttää seuraavan kauden ketjun pystyyn.

Jos vielä pikaisesti katsotaan viime kautta, niin kaudessa oli paljon hyvää, mutta enemmän negatiivisia asioita. Ennen koronataukoa Toronto konttasi itäisessä konfrensissa sijalla 8 (sama piste keski-arvo kuin Columbus). Sija 8 on Torontolle pettymys ja sitä ei mikään selitys muuta. Toronton kuuluisi haastaa koko itäinen konfrenssi, mutta ei ole siihen vielä pystynyt. Syitä nyt löytyy yhtä paljon, kuin selityksiäkin, mutta jos käytäisiin muutamaa läpi. Viime vuosien aikana on vaihtunut GM, päävalmentaja ja vuosittain joukkueen runko on ollut paljon muutoksessa. Marraskuussa Babcock sai monoa ja ihan syystäkin Leafs yhteisö oli jo tämän kortin nähnyt. Babcock on mainettaan parempi valmentaja, mutta tempauksillaan hän kaivoi oman kuoppansa, joten Dubas ja koko joukkue saivat tarpeekseensa. Ruoriin astuu Nuori ja suht kokematon Sheldon Keefe. "yllätys" Dubas vain odotti oikeaa hetkeä potkia Babcock pois ja nostaa oma suosikki Keefe puikkoihin. Tämä oli silti nuorelle joukkueelle ihan positiivinen asia. Peli piristyi ja alku oli lennokasta, sitten tottakai tilanne tasottui. Oma mielipide on, että Keefe on hyvä valmentaja viemään nuorta potentiaalista porukkaa eteenpäin.

Pelaajistoa nyt kun käydään läpi niin on helppo hakea epäonnistujia ja onnistujia. Katsotaan vähän sitten katseet seuraavaan!

Auston Matthews Seuramme kasvot, suurin tähti ja tuleva kapteeni #34 teki 47+33=80 (+19) 70peliin. vaikea sanoa mitä olisi voinut tehdä enemmän aloitusprosentti 55 ja peliaikaa 21 per-ilta.
Mitchell Marner Toinen suuri junnu tähtemme #16 teki 16+51=67 (+6) 59peliin. Marnerilla oli hyvä kausi, vähän loukkaantuminen haittasi, mutta kokonaisuutena hyvä. Marnerin arvo on joukkeelle silti korvaamaton melkein 22minuuttia per-ilta, sarjan parhaita laitureita.
John Tavares Joukkueemme kapteeni #91 nakutti tällä kaudella 26+34=60 (-7) 63peliin. Suht kokemattomalle joukkueellemme todella tärkeä palanen. tehopisteiden valossa tämä kausi oli vähän heikohko, mutta täytyy muistaa, että Matthews on se ykkösentterimme. Tavares on hinnaltaan ehkä vähän korkea, mutta jos joukkueen kakkosen sentteri on urallaan tehnyt vajaa 800pistettä 29ikävuoteen mennessä en hirveästi silloin ole harmissani.
William Nylander Kolmas juniori tähtemme #88. 31+28=59 (-2) 68peliin. Nylander on mielenkiintoinen tapaus. Nylander on ollut monta vuotta jo trade baittina, eli ollut huhuissa ja kaupiteltu. Nylander on parhaillaan "ppg" eli point per-game laituri, mutta Nylander ei ole Maple Leafs urallaan siihen kyennyt. Koska Nylander ei ole vielä parhainta esittänyt, mielestäni Nylander voisi olla kaupan, sillä sopimus on suuri varsinkin kun ei ole 7miljoonalla edes kolmanneksi paras.
Zach Hyman Top-4 hyökkääjä osaston jälkeen tehokkain laiturimme #11. 51peliin tehot 21+16 (+13). Hymanin tasosta ja arvosta joukkueelle kertoo, että pelaa yli minuutin per peli enemmän, kuin Nylander.
Kasperi Kapanen ainoa suomalainen vakituisessa kokoonpanossa #24. Kasperi paineli 69peliin tehot 13+23=36 (-+0). Kasperi oli hyvä pelaaja joukkueelle, pelasi missä kentässä vain ja tulosta tuli hyvin. Kasperi pelaa yli ja alivoimaa, varsinkin alivoimalla kasperi on pelote, sillä on sarjan parhaita luistelijoita. Palkkakattoon piti saada, joten onnea kassulle Pittsburghiin.
Alexander Kerfoot Coloradosta tullut nuori taitava laituri #15. Kerfoot löi 65peliin tehot 9+19 (-2). Pelasi käytännössä koko kauden 3ketjussa, eri kaverien kanssa silti suoritustaso pysyi hyvänä. Ylivoima aikaa ei oikein tullut ellei ollut loukkeja tai muuta "uutta kokeilua". Eli kolmosessa hyvää suorittamista. Kerfootin upside voi olla 40pisteen miehenä.
Andreas Johnsson Nuori ruotsalainen oli tasainen suorittaja kaudella #18. 43peliin tehot 8+13=21(+-0). Johnsson loukkaantui Helmikuussa kuudeksi kuukaudeksi, ja pääsi pelaamaan Columbusta vastaan poffeissa kautta siis vaivasivat loukkantumiset. Johnsonilla on samoin potentiaali 35-45 pinnan kauteen.
Ilya Mikheyev Tulokaskauttaan pelaava venäläislaituri oli yllättäjä#65. Mikheyev paineli 39peliin tehot 8+15=23 (+7) ja oli alkukaudesta pirteä nopeajalkainen lisä, kunnes tuli valitettava loukkaantuminen. Mikheyeville olisi hieno saada jatkopahvia, mutta voi olla tiukan palkkakatto tilanteen vuoksi hankalaa.
Jason Spezza Konkari sentteri pelasi logolleen#19. Jason Spezza oli todella hyvä kolmosen keskellä, nakutti 58peliin tehot 9+16=25 (-3). Spezza oli monipuolinen johtaja kolmoskentässä, aloitusprosentti 54 ja tärkeää kokemusta joukkeelle.
Pierre Engvall Tulokaskautta pelaava vikkeläjalkainen ruotsalainen taisteli ja raatoi #47. 48peliin 8+7=15(+4) painellut ruotsalainen raivasi tiensä kokoonpanoon. Ensikaudella varmasti paikka pelaavassa kokoonpanossa.
Fredrik Gauthier Isokokoinen sentteri rouhi ja riisti tasaisesti#33. 61peliin rouhija taisteli tehot 7+5(-4). Hyvällä aloitusprosentilla suorittava jätti mahtuu mahdollisesti minun papereissani neloseen ensikaudella.

Kyle Clifford Tuli treidissä torontoon ja oli johtaja taistelija isolla jääkiekko sydämellä. Olisi mukava nähdä ensikaudella, mutta taitaa mennä muualle.
Denis Malgin Oli pienoinen pettymys, kiitos ajasta mutta vapaat markkinat kutsuu.
Nic Petan Pelasi reilut kymmenen peliä ja hoiti alempien kenttien hommia. seuraava kausi AHL ja 14-15 hyökkääjä.
Evan Rodrigues Pelasi 7 peliä ja oikeastaan sen verran vähän pelasi,että vaikeampi tuosta on sanoa, ei jatkoa +1,25 hinnalla.
Adam Brooks Pelasi myös 7 peliä saalistaen 3syöttöä, ei asiaa taalajäille (vielä).

Puolustus

Morgan Rielly
Puolustuksen liideri ja joukkueen yksi tärkeimpiä pelaajia #44. Tänä vuonna pisteiden valossa heikompi kausi, mutta se ei vähennä hänen merkitystä joukkueelle. 47 peliin tehot 3+24(+6).
Rielly loukkaantui kaudella ja se näkyi otteissa. Varakapteenina toimiva Rielly on valtava osa Torontoa.
Jake Muzzin Los Angelesistä tullut roteva kiekollinen pakki on puolustamisen symboli#8. Muzzin luutii alakerrassa kovin ja varmoin ottein, mutta on myös kiekollinen. 58 peliin 7+18=25(+12). Alivoiman ja puolustuksen kenraali on iso osa Leafs pakkaa.
Tyson Barrie Coloradosta suurilla odotuksilla sisään tullut kanadalainen vastasi huutoon, mutta ei tarpeeksi#94. Barrie paukutti 5+34=39(-7). Barrie toi kiekollista osaamista alakertaan, mutta puolustus ja joukkuepeli sakkaa. Barrie on ylivoimalla hyvä ja kiekollinen rightin uhka. Vapaat markkinat silti kutsuvat kanukkia.
Travis Dermott Nuori kiekollinen leftin pakki on luutinut hyvin #23. Kaudella 56peliin 4+7=11 (+14). Dermott pelaa todella varmoin ottein. Kädet ja jalat ristissä toivon, että Dermott saadaan pidettyä vaahteralehdissä.
Justin Holl Isokokoinen rightin luutija on ottanut paikkansa pakistossa#3. Holl niputti kaudella 68peliin 2+16(+13). Holl on alivoimalla ja tasakentällisin leafsille tärkeä palanen, Holl on varma suorittaja ja ei pelkää loikata kiekon eteen.
Cody Ceci Puolustuksen pettymykseksi osottautunut#83. Ceci pelaa 4,5miljoonan palkalla ja kiekolliseksi hankitun pakin 56peliin 1+7=8 (+7)tehot ovat heikot. Vapaat markkinat ovat odottamassa.
Rasmus Sandin Toronto puolustuksen suurin lupaus otti jo askelia kohti taalajäitä#38. Sandin nakutteli 28peliin tehot 1+7=8(-7). Sandinille olisi ensikaudella luvassa näytönpaikka, huippulupaava ruotsalainen on kovan paikan edessä.


Maalivahdit

Frederik Andersen
Tanskalainen on joukkueen tukipilari johon voi luottaa#31. Andersen on ollut Leafseille korvaamattoman hyvä ja osottanut ettei ole hänestä kiinni. 90,9torjunta% runkosarjassa ei välttämättä kuulosta kummoiselta, mutta Toronton löysä puolustuspeli on rokottanut prosenttia.
Joel Campbell Uskoisin vihdoin, että Campbell on riittävä kakkosveska Andersenille ettei tarvitse pelata 70pelin runkosarjaa menestyäkseen.


Tuleva Kausi:

Tulevalle kaudelle lähdetään seuraavista lähtökohdista: 6-7 pelaajaa pitää signata matalalla capilla. Tarvitaan Rightin pakki ja lisää palkkakatto tilaa.

Nykyiset sopparit

Matthews 11,6m 24/25
Tavares 11m 25/26
Marner 10,9m 25/26
Nylander 6,9m 24/25
Kerfoot 3,5m 23/24
Johnsson 3,4m 23/24
Hyman 2,25m 21/22
Engvall 1,25m 22/23

Rielly 5m 22/23
Muzzin 5,6m 24/25
Holl 2m 23/24
Marincin 700k 21/22
Rosen 750k 21/22

Andersen 5m 21/22
Campbell 1,65m 22/23

RFA

Rodrigues
Malgin
Gauthier
Mikheyev
Dermott
Bracco
Veronneau

UFA

Clifford
Spezza
Ceci
Barrie
Salomäki
Wilson
Kossila
Lorito
Gravel

Tuosta porukasta pakollisia: Dermott,Mikheyev ja Bracco. Mukavia pidettäviä olisi Clifford, Spezza, Kossila, Gauthier ja Rodrigues. Muille oikeastaan ovi aukeaa ulospäin.

Hyökkäys hahmotelma

Nylander-Matthews-Hyman
Marner-Tavares-Johnsson
"Robertson"-Kerfoot-Mikheyev
Clifford-Spezza-Engvall

Toivon että nuori maalipyssy Robertson saa näytönpaikan muutoin aika tuon näköisellä mennään. Spezza, Clifford osastolta toivon vaatimustasoa ja kokemusta.

ylimääräiset: Bracco-Gauthier-Kossila

Puolustus hahmotelma

Rielly-"rightin hankinta" (Lehtonen) ?!
Muzzin-Sandin
Dermott-Holl

Puolustus on kinkkinen, jos rightin pakkia ei tule niin 1 rightin pakki 6 leftiä. Uskoisin, että Nylander liikkuu johonkin aika näyttää sitten minne.

Liljegren-Rosen 7 ja 8

Maalivahti Trio

Andersen-Campbell-Kaskisuo


Kiitos. (ps pahoittelut virheistä).
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ensimmäinen reaktio kun näin Salomäen nimen oli "Eihän Salomäki ole Leafsin organisaatiossa". Näköjään on sillä hänet treidattiin Torontoon 22.2. vaihdossa Ben Harpuriin.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Aatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ippenator, Kimmo Stasi, Blackwolf
Hejsan! Nyt kun kausi on ohi ja taas kerran play-offit on osaltamme pelattu ja kausi on draftia vaille ohi, niin ajattelin pyöräyttää seuraavan kauden ketjun pystyyn.

Jos vielä pikaisesti katsotaan viime kautta, niin kaudessa oli paljon hyvää, mutta enemmän negatiivisia asioita. Ennen koronataukoa Toronto konttasi itäisessä konfrensissa sijalla 8 (sama piste keski-arvo kuin Columbus). Sija 8 on Torontolle pettymys ja sitä ei mikään selitys muuta. Toronton kuuluisi haastaa koko itäinen konfrenssi, mutta ei ole siihen vielä pystynyt. Syitä nyt löytyy yhtä paljon, kuin selityksiäkin, mutta jos käytäisiin muutamaa läpi. Viime vuosien aikana on vaihtunut GM, päävalmentaja ja vuosittain joukkueen runko on ollut paljon muutoksessa. Marraskuussa Babcock sai monoa ja ihan syystäkin Leafs yhteisö oli jo tämän kortin nähnyt. Babcock on mainettaan parempi valmentaja, mutta tempauksillaan hän kaivoi oman kuoppansa, joten Dubas ja koko joukkue saivat tarpeekseensa. Ruoriin astuu Nuori ja suht kokematon Sheldon Keefe. "yllätys" Dubas vain odotti oikeaa hetkeä potkia Babcock pois ja nostaa oma suosikki Keefe puikkoihin. Tämä oli silti nuorelle joukkueelle ihan positiivinen asia. Peli piristyi ja alku oli lennokasta, sitten tottakai tilanne tasottui. Oma mielipide on, että Keefe on hyvä valmentaja viemään nuorta potentiaalista porukkaa eteenpäin.

Pelaajistoa nyt kun käydään läpi niin on helppo hakea epäonnistujia ja onnistujia. Katsotaan vähän sitten katseet seuraavaan!

Auston Matthews Seuramme kasvot, suurin tähti ja tuleva kapteeni #34 teki 47+33=80 (+19) 70peliin. vaikea sanoa mitä olisi voinut tehdä enemmän aloitusprosentti 55 ja peliaikaa 21 per-ilta.
Mitchell Marner Toinen suuri junnu tähtemme #16 teki 16+51=67 (+6) 59peliin. Marnerilla oli hyvä kausi, vähän loukkaantuminen haittasi, mutta kokonaisuutena hyvä. Marnerin arvo on joukkeelle silti korvaamaton melkein 22minuuttia per-ilta, sarjan parhaita laitureita.
John Tavares Joukkueemme kapteeni #91 nakutti tällä kaudella 26+34=60 (-7) 63peliin. Suht kokemattomalle joukkueellemme todella tärkeä palanen. tehopisteiden valossa tämä kausi oli vähän heikohko, mutta täytyy muistaa, että Matthews on se ykkösentterimme. Tavares on hinnaltaan ehkä vähän korkea, mutta jos joukkueen kakkosen sentteri on urallaan tehnyt vajaa 800pistettä 29ikävuoteen mennessä en hirveästi silloin ole harmissani.
William Nylander Kolmas juniori tähtemme #88. 31+28=59 (-2) 68peliin. Nylander on mielenkiintoinen tapaus. Nylander on ollut monta vuotta jo trade baittina, eli ollut huhuissa ja kaupiteltu. Nylander on parhaillaan "ppg" eli point per-game laituri, mutta Nylander ei ole Maple Leafs urallaan siihen kyennyt. Koska Nylander ei ole vielä parhainta esittänyt, mielestäni Nylander voisi olla kaupan, sillä sopimus on suuri varsinkin kun ei ole 7miljoonalla edes kolmanneksi paras.
Zach Hyman Top-4 hyökkääjä osaston jälkeen tehokkain laiturimme #11. 51peliin tehot 21+16 (+13). Hymanin tasosta ja arvosta joukkueelle kertoo, että pelaa yli minuutin per peli enemmän, kuin Nylander.
Kasperi Kapanen ainoa suomalainen vakituisessa kokoonpanossa #24. Kasperi paineli 69peliin tehot 13+23=36 (-+0). Kasperi oli hyvä pelaaja joukkueelle, pelasi missä kentässä vain ja tulosta tuli hyvin. Kasperi pelaa yli ja alivoimaa, varsinkin alivoimalla kasperi on pelote, sillä on sarjan parhaita luistelijoita. Palkkakattoon piti saada, joten onnea kassulle Pittsburghiin.
Alexander Kerfoot Coloradosta tullut nuori taitava laituri #15. Kerfoot löi 65peliin tehot 9+19 (-2). Pelasi käytännössä koko kauden 3ketjussa, eri kaverien kanssa silti suoritustaso pysyi hyvänä. Ylivoima aikaa ei oikein tullut ellei ollut loukkeja tai muuta "uutta kokeilua". Eli kolmosessa hyvää suorittamista. Kerfootin upside voi olla 40pisteen miehenä.
Andreas Johnsson Nuori ruotsalainen oli tasainen suorittaja kaudella #18. 43peliin tehot 8+13=21(+-0). Johnsson loukkaantui Helmikuussa kuudeksi kuukaudeksi, ja pääsi pelaamaan Columbusta vastaan poffeissa kautta siis vaivasivat loukkantumiset. Johnsonilla on samoin potentiaali 35-45 pinnan kauteen.
Ilya Mikheyev Tulokaskauttaan pelaava venäläislaituri oli yllättäjä#65. Mikheyev paineli 39peliin tehot 8+15=23 (+7) ja oli alkukaudesta pirteä nopeajalkainen lisä, kunnes tuli valitettava loukkaantuminen. Mikheyeville olisi hieno saada jatkopahvia, mutta voi olla tiukan palkkakatto tilanteen vuoksi hankalaa.
Jason Spezza Konkari sentteri pelasi logolleen#19. Jason Spezza oli todella hyvä kolmosen keskellä, nakutti 58peliin tehot 9+16=25 (-3). Spezza oli monipuolinen johtaja kolmoskentässä, aloitusprosentti 54 ja tärkeää kokemusta joukkeelle.
Pierre Engvall Tulokaskautta pelaava vikkeläjalkainen ruotsalainen taisteli ja raatoi #47. 48peliin 8+7=15(+4) painellut ruotsalainen raivasi tiensä kokoonpanoon. Ensikaudella varmasti paikka pelaavassa kokoonpanossa.
Fredrik Gauthier Isokokoinen sentteri rouhi ja riisti tasaisesti#33. 61peliin rouhija taisteli tehot 7+5(-4). Hyvällä aloitusprosentilla suorittava jätti mahtuu mahdollisesti minun papereissani neloseen ensikaudella.

Kyle Clifford Tuli treidissä torontoon ja oli johtaja taistelija isolla jääkiekko sydämellä. Olisi mukava nähdä ensikaudella, mutta taitaa mennä muualle.
Denis Malgin Oli pienoinen pettymys, kiitos ajasta mutta vapaat markkinat kutsuu.
Nic Petan Pelasi reilut kymmenen peliä ja hoiti alempien kenttien hommia. seuraava kausi AHL ja 14-15 hyökkääjä.
Evan Rodrigues Pelasi 7 peliä ja oikeastaan sen verran vähän pelasi,että vaikeampi tuosta on sanoa, ei jatkoa +1,25 hinnalla.
Adam Brooks Pelasi myös 7 peliä saalistaen 3syöttöä, ei asiaa taalajäille (vielä).

Puolustus

Morgan Rielly
Puolustuksen liideri ja joukkueen yksi tärkeimpiä pelaajia #44. Tänä vuonna pisteiden valossa heikompi kausi, mutta se ei vähennä hänen merkitystä joukkueelle. 47 peliin tehot 3+24(+6).
Rielly loukkaantui kaudella ja se näkyi otteissa. Varakapteenina toimiva Rielly on valtava osa Torontoa.
Jake Muzzin Los Angelesistä tullut roteva kiekollinen pakki on puolustamisen symboli#8. Muzzin luutii alakerrassa kovin ja varmoin ottein, mutta on myös kiekollinen. 58 peliin 7+18=25(+12). Alivoiman ja puolustuksen kenraali on iso osa Leafs pakkaa.
Tyson Barrie Coloradosta suurilla odotuksilla sisään tullut kanadalainen vastasi huutoon, mutta ei tarpeeksi#94. Barrie paukutti 5+34=39(-7). Barrie toi kiekollista osaamista alakertaan, mutta puolustus ja joukkuepeli sakkaa. Barrie on ylivoimalla hyvä ja kiekollinen rightin uhka. Vapaat markkinat silti kutsuvat kanukkia.
Travis Dermott Nuori kiekollinen leftin pakki on luutinut hyvin #23. Kaudella 56peliin 4+7=11 (+14). Dermott pelaa todella varmoin ottein. Kädet ja jalat ristissä toivon, että Dermott saadaan pidettyä vaahteralehdissä.
Justin Holl Isokokoinen rightin luutija on ottanut paikkansa pakistossa#3. Holl niputti kaudella 68peliin 2+16(+13). Holl on alivoimalla ja tasakentällisin leafsille tärkeä palanen, Holl on varma suorittaja ja ei pelkää loikata kiekon eteen.
Cody Ceci Puolustuksen pettymykseksi osottautunut#83. Ceci pelaa 4,5miljoonan palkalla ja kiekolliseksi hankitun pakin 56peliin 1+7=8 (+7)tehot ovat heikot. Vapaat markkinat ovat odottamassa.
Rasmus Sandin Toronto puolustuksen suurin lupaus otti jo askelia kohti taalajäitä#38. Sandin nakutteli 28peliin tehot 1+7=8(-7). Sandinille olisi ensikaudella luvassa näytönpaikka, huippulupaava ruotsalainen on kovan paikan edessä.


Maalivahdit

Frederik Andersen
Tanskalainen on joukkueen tukipilari johon voi luottaa#31. Andersen on ollut Leafseille korvaamattoman hyvä ja osottanut ettei ole hänestä kiinni. 90,9torjunta% runkosarjassa ei välttämättä kuulosta kummoiselta, mutta Toronton löysä puolustuspeli on rokottanut prosenttia.
Joel Campbell Uskoisin vihdoin, että Campbell on riittävä kakkosveska Andersenille ettei tarvitse pelata 70pelin runkosarjaa menestyäkseen.


Tuleva Kausi:

Tulevalle kaudelle lähdetään seuraavista lähtökohdista: 6-7 pelaajaa pitää signata matalalla capilla. Tarvitaan Rightin pakki ja lisää palkkakatto tilaa.

Nykyiset sopparit

Matthews 11,6m 24/25
Tavares 11m 25/26
Marner 10,9m 25/26
Nylander 6,9m 24/25
Kerfoot 3,5m 23/24
Johnsson 3,4m 23/24
Hyman 2,25m 21/22
Engvall 1,25m 22/23

Rielly 5m 22/23
Muzzin 5,6m 24/25
Holl 2m 23/24
Marincin 700k 21/22
Rosen 750k 21/22

Andersen 5m 21/22
Campbell 1,65m 22/23

RFA

Rodrigues
Malgin
Gauthier
Mikheyev
Dermott
Bracco
Veronneau

UFA

Clifford
Spezza
Ceci
Barrie
Salomäki
Wilson
Kossila
Lorito
Gravel

Tuosta porukasta pakollisia: Dermott,Mikheyev ja Bracco. Mukavia pidettäviä olisi Clifford, Spezza, Kossila, Gauthier ja Rodrigues. Muille oikeastaan ovi aukeaa ulospäin.

Hyökkäys hahmotelma

Nylander-Matthews-Hyman
Marner-Tavares-Johnsson
"Robertson"-Kerfoot-Mikheyev
Clifford-Spezza-Engvall

Toivon että nuori maalipyssy Robertson saa näytönpaikan muutoin aika tuon näköisellä mennään. Spezza, Clifford osastolta toivon vaatimustasoa ja kokemusta.

ylimääräiset: Bracco-Gauthier-Kossila

Puolustus hahmotelma

Rielly-"rightin hankinta" (Lehtonen) ?!
Muzzin-Sandin
Dermott-Holl

Puolustus on kinkkinen, jos rightin pakkia ei tule niin 1 rightin pakki 6 leftiä. Uskoisin, että Nylander liikkuu johonkin aika näyttää sitten minne.

Liljegren-Rosen 7 ja 8

Maalivahti Trio

Andersen-Campbell-Kaskisuo


Kiitos. (ps pahoittelut virheistä).
Mainio avaus, kiitos @EP34!

Hyvää pohdintaa ja ruotimista menneestä kaudesta. Suuremmin mitään lisättävää ei ole. Pisti kuitenkin silmään tulevan kauden hahmotelmista, että olit unohtanut KHL:stä hankitun Barabanov:n kokonaan. Uskoisin hänen saavan reilun näyttöpaikan tulevalla kaudella.

Mielenkiintoista myös nähdä, että mitä Dubas tulee tekemään 15th overall varauksella tulevassa draftissa. Mikäli venäläiskassari Askarov on saatavilla, niin lähdetäänkö hakemaan tulevaisuuden ykkösveskaria vai right:n pakkia. Tarjolla spekulaatioissa olisi ainakin Schneider, joka on enemmän all around kahden suunnan pakki, jonka oletetaan olevan tulevaisuudessa hyvä omaan päähän. Myös Lundell saattaa olla vielä tuolla varauksella tarjolla, mutta mielestäni peräpään vahvistaminen olisi tärkeämpää, kuin hyökkäyksen.

Tässähän kerkeää toki tapahtumaan kaikenlaista ennen entry draftia. Huhuja liikkuu, että Anderssen liikkuisi ja Dubas olisi Murrayn perässä. Mahdollinen maalivahtien liikuttelu vaikuttanee myös draftin ekan kierroksen varaukseen, että minkä pelipaikan poika sieltä varataan.

Puolustusta on tavalla taikka toisella vahvistettava, se on selviö, mutta haastava captilanne vaikeuttaa vahvistamista. Dermott pitäisi saada pidettyä, esim. siltasopparilla. Antaisi Sandinille aikaa kehittyä huippuunsa. Myös mielenkiintoista on nähdä millaisen näyttöpaikan Liljegren tulee saamaan. Pelasi raporttien mukaan hyvin Marliesissa menneen kauden, joten loikka shown puolelle voisi olla looginen. Yksi RD tarvittaisiin, miellumin kokenut ja hyvä omaan päähän, kiitos.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
Mainio avaus, kiitos @EP34!

Hyvää pohdintaa ja ruotimista menneestä kaudesta. Suuremmin mitään lisättävää ei ole. Pisti kuitenkin silmään tulevan kauden hahmotelmista, että olit unohtanut KHL:stä hankitun Barabanov:n kokonaan. Uskoisin hänen saavan reilun näyttöpaikan tulevalla kaudella.

Mielenkiintoista myös nähdä, että mitä Dubas tulee tekemään 15th overall varauksella tulevassa draftissa. Mikäli venäläiskassari Askarov on saatavilla, niin lähdetäänkö hakemaan tulevaisuuden ykkösveskaria vai right:n pakkia. Tarjolla spekulaatioissa olisi ainakin Schneider, joka on enemmän all around kahden suunnan pakki, jonka oletetaan olevan tulevaisuudessa hyvä omaan päähän. Myös Lundell saattaa olla vielä tuolla varauksella tarjolla, mutta mielestäni peräpään vahvistaminen olisi tärkeämpää, kuin hyökkäyksen.

Tässähän kerkeää toki tapahtumaan kaikenlaista ennen entry draftia. Huhuja liikkuu, että Anderssen liikkuisi ja Dubas olisi Murrayn perässä. Mahdollinen maalivahtien liikuttelu vaikuttanee myös draftin ekan kierroksen varaukseen, että minkä pelipaikan poika sieltä varataan.

Puolustusta on tavalla taikka toisella vahvistettava, se on selviö, mutta haastava captilanne vaikeuttaa vahvistamista. Dermott pitäisi saada pidettyä, esim. siltasopparilla. Antaisi Sandinille aikaa kehittyä huippuunsa. Myös mielenkiintoista on nähdä millaisen näyttöpaikan Liljegren tulee saamaan. Pelasi raporttien mukaan hyvin Marliesissa menneen kauden, joten loikka shown puolelle voisi olla looginen. Yksi RD tarvittaisiin, miellumin kokenut ja hyvä omaan päähän, kiitos.
Joo, tottakai Barabanov unohtui kädet ja jalat ylös virheen merkiksi. Jotenkin vain konkarit Spezza ja Clifford nelosessa olisi yksi mitä tuo joukkue tarvitsee ja siten ihan unohtui. Barabanov on nopeilla jaloilla, taitavilla käsillä ja hyvällä laukauksellaa varustettu venäläistaituri. (eikö ne kaikki ole:D)
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Joo, tottakai Barabanov unohtui kädet ja jalat ylös virheen merkiksi. Jotenkin vain konkarit Spezza ja Clifford nelosessa olisi yksi mitä tuo joukkue tarvitsee ja siten ihan unohtui. Barabanov on nopeilla jaloilla, taitavilla käsillä ja hyvällä laukauksellaa varustettu venäläistaituri. (eikö ne kaikki ole:D)
Itse mietin miten Spezzan kanssa käy. Saako hän jatkaa Toronto Maple Leafsin kanssa vai eikö. Hyvä ja taitava kaveri, joka haluaisi edustaa Torontoa. Itse toivon, että hän saa jatkoa.

Nylander on hyvin vaikea tapaus. Hän on taitava kaveri ja tarvittaessa oikeisiin ratkaisuihin kykenevä pelimies. Tulevaisuudessa hän voi olla oikea ryöstö, vaikka tällä hetkellä vaikuttaa siltä, maksaakin liikaa.
 

Aatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ippenator, Kimmo Stasi, Blackwolf
Itse mietin miten Spezzan kanssa käy. Saako hän jatkaa Toronto Maple Leafsin kanssa vai eikö. Hyvä ja taitava kaveri, joka haluaisi edustaa Torontoa. Itse toivon, että hän saa jatkoa.

Nylander on hyvin vaikea tapaus. Hän on taitava kaveri ja tarvittaessa oikeisiin ratkaisuihin kykenevä pelimies. Tulevaisuudessa hän voi olla oikea ryöstö, vaikka tällä hetkellä vaikuttaa siltä, maksaakin liikaa.
Jos Spezza jatkaa minimisopimuksella, niin voi hyvinkin olla, että saa vuoden jatkon. Pelasi ihan ok. kauden ja tuo kokenusta nuoreen porukkaan. Plus on oman kylän poikia.

Kuten totesit, niin Nylander on vaikea tapaus. Jos vastine on yhtään sinnepäin, niin Dubasin pitäisi painaa ehdottomasti liipasinta. Jotenkin ei vaan Willyllä riitä, kun pelit kovenee. Runkosarjassa paukuttanee tulevaisuudessa sen 70-80 pinnaa hyvien ketjukavereiden kanssa, mutta kun kauden huipennus saapuu ja peli muuttuu fyysisemmäksi sekä tila & aika vähenee, niin Nylander hiihtelee varjoissa. Taitava pelaaja, mutta ei mitenkään perin hintansa väärti. Vapauttaisi hyvin tilaa cappiin, jolla voitaisiin vahvistaa puolustusta.

Mitä puolestaan tulee valloillaan oleviin Pietrangelo haaveiluihin, niin mielestäni nyt ei pidä lähteä kilpalaulatukseen mukaan ollenkaan. Vaikka Pietro onkin oman kylän poikia, niin aivan mahdoton saada mahtumaan palkkarakenteeseen, vaikka Nylander treidattaisiinkin pois.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
Noniin ja nyt kun ketju on avattu, niin voitaisiin hieman tarkemmin syventyä seuraavaan kauteen. Seuraavasta kaudesta ei ole oikein hajua, milloin aloitetaan ja miten. En nyt pohdi miten, missä ja milloin voidaan pelata, niin saadaan muita puheenaiheita, kuin korona.


Torontolle seuraava kausi tulee olemaan mielenkiintoinen, ja melkoisella tavalla hankala (sopimusten vuoksi). Tulevalla kaudella nuori, Sheldon Keefe aloittaa ensimmäisen kautensa NHL päävalmentajana. Tämä on jo ensimmäinen tekijä, minkä vuoksi kausi tulee olemaan todella kysymysmerkki. Miten nuori valmentaja saa joukkueen nivottua yhteen ja pidettyä vaatimustason korkeana(heti ensimmäisestä pelistä). Tämän vuoksi kaverit Spezza ja Clifford olisi tärkeä edes jotenkin mukana joukkueessa.

Jos lähdetään kokoonpanolla, mitä veikkailin
Nylander-Matthews-Hyman
Marner-Tavares-Johnsson
"Robertson"-Kerfoot-Mikheyev
"Clifford"-"Spezza"-Engvall
+Barabanov, Gauthier, Bracco,Rodrigues
Hyökkäys paperilla kestää vertailun ketä tahansa kilpailijaan, mutta miten käy sitten kauden edetessä.
Nylanderista pitäisi päästä eroon, kun pelit kovenee tai tiukka paikka tulee ruotsalainen katoaa kuvasta. Nylanderilla on varmasti paljon ottajia ja vaihtoarvoa, toivottavasti Dubas saa maksimoitua mahdollisen kaupan. Yksi Dubasin Toronton joukkueen kulmakivistä on tämä niin, clisee joukkuepeli. Se pitää saada kuntoon siten, että A) Andersenin ei tarvitse pelata 70peliä. B) Andersenin ei tarvitse torjua, joka 45 laukausta. C) Ei itse tarvisi aina tehdä 6maalia. Kaikki lähtee tähtipelaajista. Kun Matthews, Marner ja Tavares näyttävät esimerkkiä ja eivät varasta puolustuspelistä se tarttuu muille pelaajille kuin korona.

(Nylander tosiaan voi olla treidattu kauden alussa, mutta vielä on mukana niin se kokoonpanoon kuuluu.)Rielly-"Ristolainen" (se rightin hankinta, R55 kelpaisi)
Muzzin-Sandin
Dermott-Holl
Liljegren
Puolustus paperilla on potentiaalisen näköinen ja uskon sen pitkälti muodostuvan noin. Oikeastaan ainoa kysymys herää minne Mikko Lehtonen sujautetaan?
Sitten tuo kauan huudettu rightin hankinta. Rasmus olisi ihan ok hintainen ja varmasti Nylanderista saisi muutakin takaisin. R55 ei ehkä ole paras saatavilla, mutta Alivoimalla ja kovuutta tuohon pakistoon. Sandin,Dermott,Lehtonen ja Liljegren kuitenkin aikamoisia tipuja. Ristolaisen kiekollinen osaaminen on riittävä esimerkiksi tuonne toiselle yv:lle, mutta jos R55 tulisi (ei ole siis mitään huhuttu, mutta olisi hyvä haku ja oma toive) niin Dermott ja Sandin voivat sitä yv:tä pelata ja jättää Ristolle enemmän aikaa alivoimalla.


Maalivahti duona toimii Andersen ja Campbell, toisaalta huhuja Andersenin kauppaamisesta on ilmoilla. Ollaan korvat ja silmät auki.


Draftista sen verran, että ihmettelen jos Toronto ei ole pickiään treidannut, mutta jos ei ole niin toiveena olisi seuraavat.

1.Yaroslav Askarov Franchise veska Torontoon. Draftin lupaavin
2.Jack Quinn Nopea maalipyssy, kaikki potentiaali nousta nhl tason maaliruiskuksi.
3. Mavrik Bourque Bergeron,Couturier akselia muistuttava luotettava 2-suunnan sentteri.
Hendrix Lapierre (kaikki tai ei mitään)Edit. Taitaa tuo Clifford olla haudattu, kun Simmondsia huhuillaan vaahteralehtiin. Oli kommentoinut, että on tietoinen ongelmista palkkakaton kanssa, joten on "avoin kaikille". Olisi kerrassaan huikea haku WayneTrain Leafsissa. Hintakin voisi olla sopiva, kun tuollaisia höpöttelee.
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Draftista sen verran, että ihmettelen jos Toronto ei ole pickiään treidannut, mutta jos ei ole niin toiveena olisi seuraavat.
Treidasivat, mutta saivat Pensistä aika vastaavan tilalle.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Burkie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Laitetaanpa omakin viisisenttinen tähän ketjuun ja ruoditaan hiukan tulevaa. Muutamasta viime kaudesta on Leafsin osalta puhuttu tietynlaisina vedenjakajina, jotka näyttävät suuntaa, mihin joukkue on kulkemassa. Uskoakseni tulevasta kaudesta, jos sitä nyt ylipäätään pelataan, ei voida enää samalla tavalla keskustella, vaan Toronton tilanne on, että runkosarjassa realistiset sijat löytyvät 3.-9. paikkeilta ja pudotuspeleissä menestys on saavutettavissa vain kunnon momentumin löytyessä.

Kauden 20-21 kokoonpano tullee hyökkäyksen osalta säilymään viime kauteen verrattuna kärkiäijien osalta suht muuttumattomana, mutta toimiston mahdolliset liikkeet puolustuksen sekä maalivahtien osalta tuovat mielenkiintoa "kesään".

Tapahtuu ennen kautta tradeja tai ei, hyökkääjiin joukkue ei taaskaan tule kaatumaan, joten sen tarkempaa pelaajakohtaista ruodintaa en tässä kohtaa ala jokaisesta erikseen tekemään. Suurin huolenaiheeni hyökkäyksen osalta on Zach Hyman. Ja nimenomaan Hymanin vuoden päästä päättyvä sopimus. Hymanin roolia raastajana, riistäjänä, tilantekijänä ja tasapainottajana ei yksinkertaisesti voi liikaa korostaa, ja tämän hetken 2,25M$ sopimus tekee hänestä omissa papereissani Leafsin hinta-laatu -suhteeltaan ylivoimaisesti tärkeimmän pelaajan. Harras toiveeni toimiston suuntaan onkin, että uutta pahvia aletaan vääntämään jo hyvissä ajoin ja sopimuksen AAV saadaan asettumaaan jonnekin 3,5M$ paikkeille.

Muutoin oma mielenkiintoni kohdistuu lähinnä siihen, saadaanko bottom six -osasto kuinka toimivaksi. Ns. varmoja nimiä ovat toinen parivaljakosta Johnson-Mikheyev, Kerfoot ja Barabanov. Braccolle toivoisin vihdoin joko kunnon näyttöpaikkaa tai vaihtoehtoisesti treidiä johonkin, jossa saa kunnon mahdollisuuden. Viime kaudella Marliesissa Pohjois-Amerikan kaukaloihin tutustunut ja nyt lainalla Jaroslavissa oleva Korshkov kyttää myös paikkaansa kokoonpanossa. Pleijareissa NHL-tulikasteensa saaneen Robertsonin toivon viettävän vielä kauden OHL:ssä, joskin varmaan muutaman pelin show´n puolellakin saa. Lisäksi soppaan sopimuksettomat Clifford, Spezza ja Gauthier, niin eiköhän se näistä rakennu.

Case-Nylander varmasti velloo aivan yhtä kauan kuin ruotsalainen Leafsin kirjoissa on, joten siihen pari sanaa myöhemmässä spekulaatiossa.


Kuten jo useissa aikaisemmissa kirjoituksissa on todettu, Toronton puolustus huutaa edelleen sitä yhtä nimeä, joka toisi kuusikkoon sen edgen tämän hetkiseen verrattuna. Barriesta siihen ei tosiaan ollut.. Tysonin lähtö tietää todennäköisesti Riellylle paluuta viime kautta isompaan rooliin kiekollisessa pelissä ja ykkös-yv:n viivamiehenä. Jos Lehtonen kykenee vakiinnuttamaan paikkansa ylhäällä, lienee hänelle tarjolla kakkosen viiva. Muzzin on se Keefen luottohevonen, Dermott taas vuotta kokeneempi, Sandin samaten. Holl mielestäni paska, mutta rightin kätisyydellä saa sen anteeksi. Voipi siis olla, että tuolla lähdetään kauteen. Joidenkin tilastojen mukaan Ceci pelasi hyvän kauden ja hänet saisi varmaankin naulattua noin miljoonan lapulla, jos ei parempaa back-upia mistään ilmaannu. Isoa, tai edes keskinkertaista roolia ei kuitenkaan Codylle enää uskalla antaa, vaikka useasti ainakin huumoriarvo* on taattu, jos ei muuta.


Toimistolla Dubasin tämänkertainen pähkinä löytyy maalivahti-osastolta. Andersen on mielestäni mitat täyttävä ykkösverkari Leafs-maalille, mutta ensi kauden jälkeen päättyvä sopimus todennäköisesti päättää tanskalaisen uran Torontossa jo tähän off-seasoniin. Uskoisin, että seuraava sopimus on siellä seiskan nurkilla, ja tähän Torontolla ei yksinkertaisesti ole varaa. Huhuissa moneen otteeseen pyöritelty Pensin Murray on jonkinmoinen arpa, mutta kenties parasta, jota Leafs-näkökulmasta on saatavissa.

Tästä pyörähtää käyntiin aikasemmin mainitsemani spekulaatio. Uskoisin, että Murrayn hankinta edellyttää Pensin puolelta "sign and trade" -ratkaisun, jotta Torontolla on varmuus kohtuullisesta cap hitistä. Murray lienee saatavilla paketilla, jossa on Johnson (ja pieni palkanpidätys) plus kolmos-/neloskiepin varaus. Tämä avaisi mahdollisuuden käyttää Andersenia palasena laatupakin hankinnassa. Ainakin Minnesota (Dumba), Buffalo (Ristolainen) ja Carolina (Pesce) tarvitsevat ykköskassarin ja olisivat siinä mielessä loogisia kauppakumppaneita. Näistä kaksi ensimmäistä joukkuetta voisivat olla potentiaalisia myös Nylander-treidiin liittyen, mutta mielestäni Andersenin tilanteen ratkaiseminen on Toronton osalta huomattavasti akuutimpi.

Täältä tähän.

*linkki vie Youtubeen
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Tämä avaisi mahdollisuuden käyttää Andersenia palasena laatupakin hankinnassa. Ainakin Minnesota (Dumba), Buffalo (Ristolainen) ja Carolina (Pesce) tarvitsevat ykköskassarin ja olisivat siinä mielessä loogisia kauppakumppaneita. Näistä kaksi ensimmäistä joukkuetta voisivat olla potentiaalisia myös Nylander-treidiin liittyen, mutta mielestäni Andersenin tilanteen ratkaiseminen on Toronton osalta huomattavasti akuutimpi.
Voisitko avata hiukan paremmin, miksi yksikään mainitsemistasi kolmesta joukkueesta olisi valmis ottamaan kaupan osana Andersenin yhden sopimusvuoden ja antaisi parhaassa peli-iässä olevan, hyvällä sopimuksella varustetun rightin pakin? Minnesotalla jälleenrakennus edessä ja Dubnyk, Carolina kaipaa voittavaa pudotuspelimaalivahtia ja heillä sopimuksen alla kaksi maalivahtia (Reimer, Mrazek) ja Buffalo pelaa samassa divisioonassa ja taistelee samasta pudotuspelipaikasta kuin Maple Leafs.

Andersen on siis ensi kauden jälkeen UFA ja näytöt kantin kestävyydestä tiukassa paikassa pudotuspeleissä olemattomat. Tuo muu osa Toronton tekemästä tarjouksesta saa olla todella hyvä, jotta minä ymmärtäisin miksi joku tuosta triosta ottaisi Andersenin mukaan diilin.
 
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa." Abraham Lincoln.

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Voisitko avata hiukan paremmin, miksi yksikään mainitsemistasi kolmesta joukkueesta olisi valmis ottamaan kaupan osana Andersenin yhden sopimusvuoden ja antaisi parhaassa peli-iässä olevan, hyvällä sopimuksella varustetun rightin pakin? Minnesotalla jälleenrakennus edessä ja Dubnyk,
Dubnykillä on yksi vuosi sopimusta jäljellä ja hänestä koitetaan varmaan päästä eroon (The Athleticissa oli juttua tästä tänään). Siltikin Dubnyk pitäisi siirtää jonnekin ja hänellä on rajallinen NTC (15 joukkuetta). Hyvää pakkia tosiaan turha odottaa vastineeksi.
 
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Burkie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Voisitko avata hiukan paremmin, miksi yksikään mainitsemistasi kolmesta joukkueesta olisi valmis ottamaan kaupan osana Andersenin yhden sopimusvuoden ja antaisi parhaassa peli-iässä olevan, hyvällä sopimuksella varustetun rightin pakin? Minnesotalla jälleenrakennus edessä ja Dubnyk, Carolina kaipaa voittavaa pudotuspelimaalivahtia ja heillä sopimuksen alla kaksi maalivahtia (Reimer, Mrazek) ja Buffalo pelaa samassa divisioonassa ja taistelee samasta pudotuspelipaikasta kuin Maple Leafs.

Andersen on siis ensi kauden jälkeen UFA ja näytöt kantin kestävyydestä tiukassa paikassa pudotuspeleissä olemattomat. Tuo muu osa Toronton tekemästä tarjouksesta saa olla todella hyvä, jotta minä ymmärtäisin miksi joku tuosta triosta ottaisi Andersenin mukaan diilin.
Toki.

Kuten mainitsin, Andersen olisi treidissä yhtenä, joskin Leafsin puolelta merkittävimpänä palasena. Kääntelee Andersenin tasoa maalivahtina miltä kantilta tahansa, on kyseessä yksi NHL:n eliittivahdeista, sitä ei yksi pudotuspeleissä helpolla päästetty maali muuta miksikään. Freddie täyttää lokakuussa 31v, joten maalivahtina aika pitkälti parhaassa iässä ja myös vuosien aikana näyttänyt, että taso ei ole mikään yhden kauden suonenveto.

Buffalosta varmasti irtoaisi Ristolainen ilman sen järisyttävämpää vastinetta Andersenin lisäksi. Carolinalle lyöt kaupanpäällisiksi ensi vuoden draftin ykköskiekan tai vaikkapa Liljegrenin, eiköhän kaupat saataisi syntymään. Dumbasta on jo jonkin aikaa liikkunut huhuja, joten eiköhän vastaavalla paketilla Matt’kin ole saatavissa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
Samaa mieltä siitä, että Andersen on eliittimaalivahti. Hyvin lähelle top5 ja näyttöjä pidemmältä ajalta.

Täysin eri mieltä Andersenin vaihtoarvosta. Maalivahtien arvo treideissä on ylipäänsä heikko. Vrt Andersenia parempi ja nuorempi Lehner. En yksinkertaisesti usko, että kukaan antaa hyvästäkään vuoden päässä ufa-maalivahdista nuorta rosteripelaajaa. Ristolainen ja Dumba ovat sitten jo ihan fantasiaosastoa.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

QRCS

Jäsen
Puolustuksen oikealle puolelle tarvittaisiin täytettä (taas). Oikealta laukovien pakkien treidiarvo on NHL:ssä korkea ja itse valitettavasti uskon, että Pietrangelo/Dumba/Pesce/Ristolainen profiilin hankinta jää fantasy-tasolle.

Jos pitäisi realistisesti arvata kuka saattaisi tulla täydentämään Leafsin puolustuksen oikeaa puolta veikkaisin itse esim. Colin Milleriä Buffalosta. Kesällä muistelen lukeneeni, että Buffalo kaupittelisi Milleriä, kun oikealle puolelle on tarjolla Ristolainen, Montour ja Jokiharju. Millerillä on myös yhteistä historiaa Dubasin ja Keefen kanssa Soo:sta, jossa oli myös C rinnassa viimeisellä OHL-kaudella.

Millerin caphit on 3,875. Mikä miehen treidiarvo sitten Buffalolle tällä hetkellä on.. Torontolla tulee olemaan tiukkaa capin kanssa ja jos Miller hankittaisiin voi olla, että takaisin päin menisi Dermott ja kolmospariin yritettäisiin ajaa sisään halvempi vaihtoehto. Itse mielelläni pitäisin Dermottin joukkueessa, mutta cap-maailmassa kaikkea ei voi saada ja vasemmalle puolelle pakistoon puskee lupaavia nuoria takaa. Leafsillä kyllä riittää vaihtoehtoja treidata hyökkäyksestäkin palasia pois puolustuksen vahvistamiseksi, mutta en usko, että Dubas treidaa hyökkäyksen kärkinelikosta ketään pois, ainakaan tällä off-seasonilla.
 
Viimeksi muokattu:

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
Hyvin pohdittu. Niin harmittavaa kuin se onkin niin Dermotin tulevaisuus on todella vaakalaudalla Torontossa. Dermotille voitaisiin siltasopimusta tarjota ja katsoa miten mies suhtautuu.

Tuo Miller on mainettaan parempi, oli Vegasissa noin 0,5ppg ukko. Lisäksi voisi olla halvalla lähdössä juuri tuon ylijäämän vuoksi.

Itselläni alkoi sisäinen gm pohtimaan kauppaa joka olisi seuraava: Nylander, Dermott ja 1 pick(15)= Ristolainen ja Buffalon 1 pick (8) 2020. Sillä Dubas astelisi lavalle ja huutelisi Askarovin nimen.

Onhan tuo nyt ihan täyttä keulintaa, mutta haaveilla saa :)
 

Jules W.

Jäsen
Suosikkijoukkue
MLSE
Samaa mieltä siitä, että Andersen on eliittimaalivahti. Hyvin lähelle top5 ja näyttöjä pidemmältä ajalta.

Täysin eri mieltä Andersenin vaihtoarvosta. Maalivahtien arvo treideissä on ylipäänsä heikko. Vrt Andersenia parempi ja nuorempi Lehner. En yksinkertaisesti usko, että kukaan antaa hyvästäkään vuoden päässä ufa-maalivahdista nuorta rosteripelaajaa. Ristolainen ja Dumba ovat sitten jo ihan fantasiaosastoa.
Ei Toronto millään saa Andersenia suoraan sopivaan puolustajaan vaihdettua. Osana isompaa kauppaa ehkä ja onhan Andersenin kauppa-arvo väistämättä positiivinen. Asiaa auttaa myös se, että ensi kausi maksaa tulevalle seuralle miljoonan, kun Andersenin sopimuksesta on viimeisetkin bonukset maksettu ulos. Tämä todennäköisesti vaikuttaa seuraavien vuosien aikana jonkin verran, kun seurat joutuvat karsimaan kulujaan. Ensi kauden osalta on hankala tehdä isompia muutoksia, koska aika moni joukkue on lähellä kattoa, mutta järkevän diilin kohdalla tuo palkka-asia voi vaikuttaa. Esimerkiksi Marner saa ensi kaudesta palkkaa enää 700 000$ ja tulevilta vuosilta keskimäärin 7 miljoona / kausi, joten miehen vaihtoarvo ei cappiin asti tuhlaaville joukkueille on nyt paljon houkuttelevampi. Cap hit on hirmuinen, mutta jos joukkue operoi esimerkiksi 70 miljoonan pelaajabudjetilla, niin sillä ei ole mitään merkitystä. Koronan takia näitä joukkueita nähtäneen liigassa tulevina vuosina hieman eri malliin, koska kaikilla joukkueilla ei pyyhi taloudellisesti yhtä hyvin kuin Torontolla.

Uskon että sen takia nähdään aika yllättäviäkin siirtoja seuraavan parin kauden aikana, mutta hankala niitä on ennakoida. Varmaksi voi kuitenkin sanoa sen ettei Buffalo treidaa Ristolaista Torontoon ainakaan Fredrik Anderseniin, sen verran on Pegulallakin rahaa. Dumban vaihtoarvo ei ole välttämättä tällä hetkellä korkeimmillaan, enkä tiedä kannattaako Toronton edes miestä jahdata, mutta isompi kauppa se väistämättä olisi.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Hieno sopimus kummankin kannalta. Näköjään Maple Leafsin tarkoitus on tehdä näitä halpoja sopimuksia useiden pelaajien kanssa. Varmaankin tullaan näkemään junnujen sisäänajoa NHL ympäristöön. Tämähän on tarkoituksellista rosterin "parantamista" pitkällä tähtäimellä.

On kivaa nähdä miten Toronto Maple Leafsin johto on päättänyt varata uusia nuoria pelaajia varaustilaisuudessa.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
Niin draftista nyt kun puhutaan se on jo ensi yönä. Toronto varaa tilaisuudessa numerolla 15.

Vaikea sanoa mitä Toronto tarvitsisi, sillä joka paikalle on tarvetta joten puretaan vähän sitä.

Ensimmäinen ja lempi valinta olisi no tottakai Lapierre, mutta niin paljon kysymysmerkkejä ja lisäksi Torontolla on senttereitä jo 34 ja 91. Onhan tuo kaveri silti draftin parhaita pelaajia, mutta valtava on riski.

Mutta laitureita voisi olla tarjolla, Amirov, Gunler, Jarvis, Mercer ja Schneider.

Amirov on venäläinen ja siten heti mielenkiintoina ja omanlainen persoonansa

Gunler ja Schneider isompina pelaajina vahvoja maalintekijöitä. Tykkään.

Mercer ja Jarvis pienempiä, mutta nopeampia ja täten olisi vauhtia kärki kenttiin.

kenet Leafs varaakaan toivotaan ryöstöä ja tulevaa huippupelaajaa!
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Braden Schneider on kylläkin puolustaja. Ei sen puoleen, juuri sen kaltainen puolustaja, joka Leafsilta on puuttunutkin, eli fyysinen oman pään luuta. Ja varustettuna snadisti paremmilla käsillä kuin Roman Polak.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät
Braden Schneider on kylläkin puolustaja. Ei sen puoleen, juuri sen kaltainen puolustaja, joka Leafsilta on puuttunutkin, eli fyysinen oman pään luuta. Ja varustettuna snadisti paremmilla käsillä kuin Roman Polak.
Hohhoijjaa mikä aivopieru ei todellakaan Schneider vaan Holloway....
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Hienoja valintoja; varaustilaisuus oli lähestulkoon täysosuma. Suomalaiset olivat hyvin edustettuna Maple Leafsin valinnoissa. Nyt tulee seurattua aivan eri tavalla kotoista Liigaa pelaajatarkkailun merkeissä.

Toivottavasti suomalaiset ovat hyvin edustettuna tulevaisuudessa Maple Leafsin rosterissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy