Tommi Taimi – isossa roolissa tulevaisuuden Ässissä

Työmyyrä58

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Toivon että peliaika 22minuuttia on vain myöhäistä Kuprun kunnioitusta, mutta se ei taida olla. Älkää ymmärtäkö väärin! Tykkään kun Taimi saa puolustaa, mutta kun en oikein usko että KalPa oli Ässien hyökkäysalueella edes yli viittä minuuttia, tarkoittaen Taimelle massiivista hyökkäyspään vastuuta. Siitä YV vastuusta voin sanoa vaan, tsiisus.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Jokke Heinänen
Hyvä viesti, mutta ketjun valinta heikko.

Ei riitä Taimella nöyryys pelata puolustavaa peliä. Jos otti Saken kanssa viimekaudella vedon pistemäärästään tonnilla, niin se kertoo jostakin.
Oho hops tuli väärään ketjuun. No jos Taimesta puhe niin ei oikein juuta tai jaata näin ulkopuolisen silmin. Peruspakki Liigaan, mutta palkkakuitti taitaa olla vähän väärin suhteessa muuhun pakistoon.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Nigi

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hidastaa peliä Yv: llä turhaan. Ei saa yhdellä kosketuksella kiekkoa liikkeelle. Eikä saa kiekkoa ikinä maalille ohi kärkimiehen. Eli turha mies ylivoimasta. Muuten ihan perus peliä, hyökkäysvastuuta ei pysty nyt ottamaan.
 

D.A.D

Jäsen
Oman alueen kaksinkamppailuissa toki paras pakki. Hyökkäyspäässä vastuu minimiin.
Mitä hyötyä on että voittaa omassa päässä kaksinkamppailun, jos sen jälkeen aikailee kiekon kanssa niin että syöttölinjat sulkeutuu ja on suurempi todennäköisyys että kiekko on ennenpitkää vastustajalla kuin omilla
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Tosi hyvin hei tsemppaa omassa päässä ja on niinku tosi vahva ja silleen. Huonoin puolustaja taas kerran. Olikohan nyt sitten joku 8 kerta tällä kaudella.

Harmi ettei osaa avata peliä, syöttää, eikä vetää ohi pakin jalkojen. Laukaus on kaiken hyvän lisäksi varmaan joukkueen huonoin. Tervemenoa neppailemaan johonkin, missä on 30 sekuntia aikaa miettiä jokaista syöttöä ja laukausta.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pesäkarhut. KaMa. Lasitskene.
Taimella on vahvuus pelata kiekkoa ahtaassakin tilassa viivan päälle ja toimittaa kiekko omille, jopa paineettomaan tilaan. Siinä viivapelivahvuutensa.

Onko jotain kaukaista sukua Peltosen viime vuosille kun alkoi pelaamaan ylitsevuotavan rauhallisesti sinisellä vailla mitään räjähtävyyttä.

En nyt ymmärrä mihin se tehokas viivapelaaminen on kadonnut muutamassa vuodessa. Syytetäänkö kanssapelaajien syöttötaitoa ja tukitoimia, vai todetaanko että Taimi jäänyt ajasta jälkeen.
 

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
En kyllä löydä mitään kehuttavaa Taimen pelissä.

Jos jotain onnistumisia tulee niin ne jäävät suurempien epäonnistumisten varjoon. Jos nyt esimerkiksi viivamiehenä onnistuu antamaan nopeasti kiekon eteenpäin, on syöttö liian hidas tai ei mene lapaan, mikä tavallaan vesittää koko jutun. Tänäänkin kolmannessa erässä Rightin Spinkki oli vasemmalla kaarella lapa ylhäällä valmiina laukomaan niin Tommi antoi lyhyen syötön, joka piti ottaa haltuun rystypuolelta. Miten voi noin lyhyt syöttö mennä noin paljon ohi? Ei kyllä tule laukauksia suoraan syötöstä tuon tason syötöistä.

Toinen bravuuri on vetkutella syötön antamista, jolloin vastustaja ehtii peittämään syöttölinjat ja vaihtoehdot käyvät vähiin tai loppuvat tyystin. Jos vetkuttelusta huolimatta syöttö lopulta löytää tiensä perille niin vastaanottajalla on heti aika ja tila lopussa. Eli omalla nautiskelullaan pistää syötön vastaanottajan pahaan paikkaan, kun voisi antaa syötön nopeammin, jolloin vastaanottajalle jäisi enemmän aikaa eikä vastustaja olisi heti iholla. Voi olla näyttävän näköistä, mutta ei kyllä ole minun makuuni. Aika usein myös jää hyvä ja helppo syöttöpaikka näkemättä ja syötön sijaan nähdään joku epämääräinen ratkaisu. Esim. tänään ylivoimalla olisi voinut antaa siniviivaa pitkin syötön toiselle puolelle, jossa kaveri nosteli lapaa valmiina vetämään. Tommi heitti kiekon kulmaan, jossa omat joutuivat taistelemaan siitä.

Olisi kiva lukea, jos joku viitsisi selittää, mikä siinä Taimen pelissä on parempaa kuin esim. Salmelan tai Vuorisalon pelissä, jos vaikka minäkin alkaisin näkemään siinä jotain positiivista. Helpottaisi pelien katsomista huomattavasti.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Kyllä Taimi on hyvä puolustaja. Odotusarvot vain tuntuvat olevan vähän liian korkealla. Pelaa oikein hyvää ja rauhallista peliä. Virheitä tulee kaikille.
Taimistahan tulee ellei jo ole jonkunlainen sylkykuppi. Hyökkäyspään tehoja ei kannata liikaa odottaa, ja KalPaakin vastaan viime hetkien paikka jäi käyttämättä. Sen takaa kannattaa silti nähdä, että pienistä tommitaimi-hetkistä huolimatta hänen puolustuspelinsä on erittäin kelvollista tässä joukkueessa. Ei jää jalalla, ja pelin ymmärrys on kohdallaan.
 

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllähän Taimi kiistelty persoona kieltämättä on. Ja se kiekon hierominen ja "hidastelu" ottaa itseänikin päähän ja toivoisi nopeampia ratkaisuja...onko aika hyökkäyspäässä sitten ajanut ohi?tiedä häntä. Mutta puolustuspäässä homma toimii ihan hyvin. Kyllä eilenkin sai taas paljon huutoja katsomosta. Itseä se kyllä Tommin puolesta harmittaa. Takana istuvat pikkujunnutkin ovat ottaneet Taimen sylkykupikseen huudoillaan. Ei hyvä...
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taimi on liian suuressa roolissa taitoihinsa nähden. Tälle ei nyt enää voi tällä kaudella mitään. Oikea rooli olisi kakkos- kolmos ketjun peruspakki, joka pystyy myös ottamaan kiekollista vastuuta, mutta nyt häneltä käytännössä odotetaan 1. Yv:n pyöritystä. Saappaat on tällä hetkellä monen vuoden loukkaantumiskierteen vuoksi liian suuret. Mutta pitää muistaa, kausi on vasta aluillaan. Aikaa on petrata kun saa lisää pelejä alle.
 

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Kyllä Taimi on hyvä puolustaja. Odotusarvot vain tuntuvat olevan vähän liian korkealla. Pelaa oikein hyvää ja rauhallista peliä. Virheitä tulee kaikille.
No minä en ainakaan odota kuin että antaisi syötöt lapaan ja antaisi nopeasti sen helpon syötön, kun siihen on mahdollisuus. Se tuossa Taimen pelissä juuri ärsyttää, kun odotukset ovat noinkin matalat, mutta silti joutuu pettymään.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Taimi siis osaa puolustaa? muttei pelata viivalla? Näin moni todennut ja allekirjoitan nämä väitteet pelien perusteella. Enään herää yksi kysymys. Mitä helvettiä hän siis tekee Ässien ylivoimassa? On oikein kasvot ja symboli Ässien nyky-ylivoimalle, sille seisoskelulle ja askartelulle, ja tämä ei ole kehu. Seniili ja kumppanit, jotai tarttis tehrä.
 

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kuinka pihalla voi jotkut olla jääkiekosta, jos näkee Taimin tämän kauden otteissa pääosin huonoa suorittamista. Eilen, kuten muissakin peleissä Taimi on ollut todella hyvä. Isoilla minuuteilla kamppailee jatkuvasti voitollisesti ja osasllistuu aktiivisesti kiekolliseen peliin. Ennestään kasvaneet minuutit vain terävöittävät Tommin peliä. Oli todella lähellä kruunata iltansa tasoitusmaalilla, mutta ei tällä kertaa.

Mitä ihmettä Taimilta voi sitten odottaa, jos tämänhetkinen taso aiheuttaa vain lisää paskaa Tommin niskaan?
 

Tuamas

Jäsen
Kyllähän jos kaikkia pelaajia arvosteltaisiin kuten täällä Taimea, Ässissä kaikki olisi paskaa paitsi kusi.

Pelannut hyvän alkukauden, YV:llä ei vielä onnistumisia, mutta omaan päähän ollut joukkueen parhaita ellei paras ja kuntopohja kestää ison vastuun erittäin hyvin.
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän jos kaikkia pelaajia arvosteltaisiin kuten täällä Taimea, Ässissä kaikki olisi paskaa paitsi kusi.

Pelannut hyvän alkukauden, YV:llä ei vielä onnistumisia, mutta omaan päähän ollut joukkueen parhaita ellei paras ja kuntopohja kestää ison vastuun erittäin hyvin.
Omaan päähän siis ollut parhaita mutta miksi hän on ylivoimalla viivalla? Tuossa se ongelma minusta on, samoin kuin tuo ihmeen aikailu syötön kanssa.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taimi on ollut paljon parempi kuin esim. viime kaudella. Näen hänen nykyisessä pelissä enemmän hyvää, kuin huonoa. Taimi saa ihan liikaa negatiivista palautetta faneilta, mutta sekin on tuttua, aina nämä omat kasvatit ovat ison suurennuslasin alla. Eilen olisi voinut olla vaikka se sankari ja paikkaa oli tasoittaa peli, ei vaan nyt onnistunut.
 

Kiekkotaikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Leijonat, NHL vähän kaikki
Tommi Taimella iso apina kyllä maalinteon suhteen selässä ja tuntuu sitä maalia kyllä haluavan. Ketjun nimen "Tommi Taimi - Isossa roolissa tulevaisuuden Ässissä" voisi muuttaa muotoon "Tommi Taimi - Isossa roolissa Ässien tehottomalla ylivoimalla" Heh :D No vitsi vitsinä.

Nyt pitäisi saada Tommille se onnistuminen, se voisi auttaa moneenkin asiaan. Muutenkin hänen pelaamisensa tuntuu olevan hyvin motivaatiopainotteista ja sen näkee tällä hetkellä ettei oikein kiinnosta. Laukaukset hermostuneita hätäilyjä ja syötöt lähtee niin myöhässä että jos ei itse jo menetä kiekkoa niin joku sen syötön linjan katkaisee. Tälle miehelle tuskin viltti tai mikään auttaa vaan täytyisi toivoa että kiekko edes liruisi maaliin hänen laukauksestaan.

Ja se saisi tapahtua kyllä mahdollisimman pian.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Montreal Canadiens
Moni tuntuu täällä palvovan Marttista, mutta Taimen taso tänä päivänä on huomattavasti korkeampi.
Hyvin samantyylisiä ominaisuuksiltaan.
Minä en kyllä ole pitänyt Taimea ja Marttista mitenkään samantyylisinä pelaajina. Toista olen pitänyt kiekollisena ja toista kiekottomana puolustajana. Toki Taimen heikko hyökkäyspään pelaaminen on ruvennut muistuttamaan Jyssyn hyökkäyspään pelaamiselta. Kruununa viime sekuntien avopaikka, mistä yksinkertaisesti pitää osua maalipuiden väliin. Molempien maalien edessä herroilla on myös hyvin erilainen pelitapa. Iso palkkaisia molemmat, joten siinä mielessä en usko molempien ensi kaudella jatkavan...
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taimi on kyllä erikoinen tapaus. Pohjalla on valtava määrä kiekollistakin taitoa kiekottomana pelaamisen lisäksi. Mikähän kumma siinä on, ettei tätä kiekollisena pelaamista kaikissa sen muodoissa enää saa kaivettua esiin, esim. samalla tavalla kuin ensimmäisellä HIFK kaudellaan.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eiköhän Ässät halua Taimen pitää jatkossakin.
Kerttula ainakin osaa laittaa mahdollisessa uudessa sopimuksessa hinnan kohdilleen eikä maksa mitään extraa porilaisuudesta. Nähtäväksi sitten jää kelpaako tämä lappu Taimelle vai lähteekö hakemaan muualta isompaa liksaa

Taimi on tällä hetkellä Ässien tehokkain pakki 0+4 mutta maalia mies ei ole tainnut tehdä vuoteen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös