Ilmoitukset

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Tomi Kallio

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana näsä59, 02.09.2015 klo 10.31.

  1. näsä59 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    KeuPa HT
    Vieläköhän Tompalle löytyy puumailoja? Muutama vuos sitten Tomppa sanoi uran loppuvan, kun puumailat loppuu...
     
  2. Asbury Park Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS, Manchester United
    Huikea ketjun avaus. Onnittelut!
     
  3. Urmas Kulkunen Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS
    Kallio on tuonut Tepsiin hienon tuliaisen Ruotsista. Rinki vaikuttaa aivan loistavalta.
     
  4. Wingman Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Valmentajien hautuumaa
    No nyt meillä on Kapteeni.
     
  5. M.O.R.O Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    mustavalkoiset
    Täytyy hehkuttaa meidän kapua, todella mahtavasti Kallio joukkuetta johtaa esimerkillään.
    Tällä miehellä on todellinen TPS-sydän, huikea äijä.
    .
     
  6. septi Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS
    Myönnän rehellisesti että kun Kallion soppari julkaistiin, ajattelin että ok, yksi vanha hyvä pelaaja tulee vielä hetkeksi Tepsiin jäähdyttelemään kierrokseltaan, tekee varmaan sen 30 pinnaa ja on kohtalainen vahvistus ja siitä sitten eläkkeelle.

    Miten väärässä olinkaan! Aivan huikea pelaaja vieläkin ja vuosikausiin paras kapteeni. Tuntuu että Kallio on tuonut sen selkärangan tänne, minkä voimin on noustu näissä tiukoissa peleissä. Juuri sellainen pelillinen ja henkinen johtaja jota on kaivattu! Loppuvat sanat kesken tämän miehen kohdalla! On niin paljon isompi juttu tämän miehen kotiutus kuin osasin koskaan odottaa!
     
  7. Kanada-malja Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS
    Näin vastuuta pitää kantaa. Kallio jatkaa siitä mihin vuonna 2000 jäi. Miehen viimeinen kotimatsi pleijareissa on piirtynyt verkkokalvoille. Hyvä ettei mennyt päädystä läpi.
     
  8. Uuhis #97 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
    On kyllä synti ja häpeä että tästä miehestä on puhuttu vasta sivullinen kun jostain Mothafucking turhake Moisiosta on 12 sivullista.
     
  9. Mas@ Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS
    Lainaus:
    Kuvastaa myös sitä että Tomppa on varsin aliarvostettu pelimies. Ollut jopa NHL- tason hyökkääjä taannoin ja taistellut myös lukuisia kertoja leijonalogon puolesta, mutta eihän suuri yleisö muista/tunne Kalliota enää. Tilanne voisi olla toinen jos pääsisi Nokan maajoukkuemiehistöön; tällöin tämäkin ketju täyttyisi nopsaan tahtiin. En toki toivo että Tomppa lähtisi edes höntsäturneille koska hän näyttää olevan Tepsille tällä hetkellä painonsa arvoinen kultaa, vähintään!! Mahtava pelimies edelleen, vuodet ovat ahavoittaneet kasvoja mutta sama tuttu vilpertti siellä painaa kuin viime vuosituhannella... Oikein lätkäromantikon sydän sykähtää Tompan menneisyyttä&tätä päivää muistellessa!
     
  10. Sörsseli Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ässät, KHL Jokerit
    Lainaus:
    Nyt vähän jäitä hattuun. Pari hyvää matsia ja heti turkulaisilla alkaa keulimaan. Vai että kolmen miljoonan ukko. LOL... Korkeintaan kahden.
     
  11. Mas@ Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS
    Lainaus:
    Voitko tarkentaa mitä tarkoitat noilla miljoonilla? Mikä tuossa tekstissäni on keulimista? Kallio on ollut erinomainen jokaisessa ottelussa tällä kaudella eikä mikään viittaa siihen että tahti pahemmin heikkenisi.
     
  12. FutureHockey Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
    Lainaus:
    Taisi olla vain hyvämielinen läppä toveri Sörsseliltä :) Miljoonat perustunevat siihen, että Kullanhinta.com -sivusto antaa tällä hetkellä kullan arvoksi 33e grammalta ja tällöin 86 kiloinen (by EP) Kallio olisi arvoltaan 2 838 000e, vähintään ;)
     
  13. Sörsseli Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Ässät, KHL Jokerit
    Lainaus:
    Kunhan yritin hassutella ja kävin laskemassa, mitä "painonsa arvoinen kullassa" tarkoittaa.

    Äärimmäisen hieno pelaaja!

    €: Hidasta touhua.
     
  14. Sparrow Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS
    Kalliosta täytyy todeta, että olen positiivisen yllättynyt miehen johtajuudesta. Odotusarvo ennen kautta itselläni oli se, että Perrin on tietyllä tavalla selkeä liideri, mutta tässä mielessä Tomppa on jopa jättänyt Ericin varjoonsa. Kuulostaa negatiiviselta asialta, sitä se nyt ei kuitenkaan ole.
     
  15. Mänizeri Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS, New York Rangers
    Lainaus:
    Mitä sitä turhaan lätisemään. Herra on kapteeni, vetää joukkuetta perässään illasta toiseen jne. Kenties TPS:n historian paras paluumuuttaja (kun puhutaan näistä omista, jota on toivottu kotiin) tuotos/panos -suhteellaan, jos tämä tahti jatkuu...???

    Enkä tarkoita tuotoksilla pelkkiä tehopisteitä, vaan miten pitää hommaa kasassa myös muilla tavoin jokapäiväisessä toiminnassa. Alku on ollut juuri sellainen, jota (luultavasti) kaikki toivoivat.
     
  16. Naavaparta Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS, Florida Panthers
    Kallio haastaa kaptiiniuudessaan Vahalahtea, onhan se silloin kova.
     
  17. Mas@ Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS
    Lainaus:
    Niin, kuka on ensi kaudella kapteeni jos Tomppa jatkaa ja Vahalahti tekee paluun mustavalkonuttuun? Kas siinäpä pulma, veikkaan kuitenkin että Kallio jatkaa tehtävässään jos jatkaa seurassa.
     
  18. Kanada-malja Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS
    Ehdottomasti Vaha takaisin jos tulee. Nykyään ei varaa tehdä mitään nuorennosleikkauksia, vaan vanhat starbat on pidettävä joukkueessa niin kauan kuin pystyvät. Jos Petukin jatkaa näin ja on ehjänä, ensi vuodeksikin sopparia. Miten kauan joku Chelios pelasi huipulla tai Selänne?
     
  19. Pavlikovsky Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
    Alkukauden uuden taisteluilmeen ilmentymä on ollut ehdottomasti Kallio ja esimerkki on selkeästi tarttunut muuhun joukkueeseen, niin kuin pitääkin. Jopa viimekautiset muutamat alisuorittajatkin ovat aivan kuin eri pelaajia siihen nähden mitä he ovat aiemmin pystyneet tarjoamaan fiaskokausina. Tuo Tepsin nousu Tapparaa vastaan viimehetkillä oli jotenkin ruotsalaismainen kaikin puolin. Ja kukas muu sen nousun tähdeksi nousikaan kuin Kallio, joka on uransa Ruotsissa käytännössä luonut. Kallio on tuonut paljon hyvää länsinaapurista Tepsin pelaamiseen ja jotenkin tällainen taistelu ja tsemppi sekä usko "omaan juttuun" sekä sitä kautta voittamisen kulttuurin luominen tiukassa paikassakin on ihan hemmetin tärkeää pääomaa Tepsille nyt. Kallio ei ehkä putkilla liiku niin vauhdikkaasti kuin vuosituhannen vaihteessa, mutta pelaajana Kallio on jotenkin kokonaisvaltaisempi. Ja kyllähän sieltä visiirin takaa sen saman sähisijän pystyy edelleen tunnistamaan.

    Keep on rockin` Tomppa!
     
  20. Rosvosektori Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
    Kallion eiliset kommentit pelin jälkeen saavat kyllä täältä tuen ja arvostuksen. Rauhallisesti sanaili, että täytyy nähdä peli isossa kuvassa tulosten takaa, eikä tungeta päätä pensaaseen. Äärettömän fiksu jätkä muutenkin. Viimeinkin kapteeni, joka edustaa seuraa sekä sanoin että teoin ja on aivan tosissaan tossa jutussa.

    Btw, olisi hauska nähdä liigan taklaustilastoja jostain. Kallio painaa jokaisessa pelissä kovia taklauksia perille, oikeastaan aina kun siihen on mahdollisuus. Ainakin itse sytyn niille äärettömän paljon.
     
  21. Kampitus Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS, Wild, Avalanche
    Kallioon on helppo syttyä, eikä ole vaikea nostaa miestä onnistuneimmaksi hankinnaksi alkukaudesta. Yksi asia kuitenkin vähän ihmetyttää, rangaistukset. Liigassa kakkosissa mitattuina tomppa on ykkösenä, 14 minuuttia kahdeksaan peliin. Tämä on vähän outo puoli kaverissa, suurin osa noista on huitomisia ja kampituksia. Mieshän on herrasmiespelaaja ja rauhallinen kentällä, mutta olisiko niin että tuon raastamisen ja raatamisen ohella sitten sattuu ja tapahtuu, koska kyllä tilastojen mukaan Ruotsin uraltakin melko minuutit kertyi, parhaimpana kautena yli 100 minuuttia.
     
  22. tunsbe Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS, NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #8, #64, #47
    Lainaus:
    Osa jäähyistä on kyllä mennyt tuomarien piikkiin. Ja yks jäähy oli 2+2 korkeesta.
     
  23. KJ hunter Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS & Minnesota Wild
    Niin kyllähän se on itsekin pakko myöntää, että Kallion vaikutus on yllättänyt. Aito halu kantaa joukkueesta huolta sekä viedä porukkaa eteenpäin on jotain sellaista, mitä ei ole viime vuosina kunnolla nähty. Ja sama yllätys on kyllä miehen tehojen suhteen, 3+5 yhdeksään peliin ei ole tosiaan heikko suoritus 38-vuotiaalta.
     
  24. Uuhis #97 Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
    Lainaus:
    Ja tuo nykysääntöjen hulluus "jos vastustaja repii sinulta kypärän päästä, saat penaltia" osui myös Kalliolle.
     
  25. Rotsi Jäsen

    Suosikkijoukkue:
    TPS, Minnesota Wild, Nuoret suomalaiset NHL:ssä
    Itseasiassa näissä alkukauden peleissä on osunut silmään se, että Kallio pelaa lähes joka vaihdossa juuri sopivasti sääntöjen rajamailla. Puutavaraa tuntuu aika paljon jakelevan, varsinkin silloin ku tuomari sitä ei huomaa. Kokenut pelimies käyttää usein tämän hyväksi, mutta välillä sitä joutaa boksiinkin. Lisäksi tulee taklaustilanteisiin kovalla asenteella ja kuten @Rosvosektori ylempänä totesikin, olisi mielenkiintoista nähdä taklaustilastot. Saattaisi moni muu yllättyä, mies kun ei anna iän painaa siinä kohtaa ollenkaan. Antaa rehellisesti kaikkensa kentällä ja varmasti tarttuu asenteesta jengikavereillekin. Eihän tuosta voi kuin tykätä!