Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Tomi Kallio

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana näsä59, 02.09.2015 klo 10.31.

 1. näsä59 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Vieläköhän Tompalle löytyy puumailoja? Muutama vuos sitten Tomppa sanoi uran loppuvan, kun puumailat loppuu...
   
 2. Asbury Park Jäsen

  Huikea ketjun avaus. Onnittelut!
   
 3. Urmas Kulkunen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kallio on tuonut Tepsiin hienon tuliaisen Ruotsista. Rinki vaikuttaa aivan loistavalta.
   
 4. Wingman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Valmentajien hautuumaa
  No nyt meillä on Kapteeni.
   
 5. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mustavalkoinen rytminmuutos
  Täytyy hehkuttaa meidän kapua, todella mahtavasti Kallio joukkuetta johtaa esimerkillään.
  Tällä miehellä on todellinen TPS-sydän, huikea äijä.
  .
   
 6. septi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Myönnän rehellisesti että kun Kallion soppari julkaistiin, ajattelin että ok, yksi vanha hyvä pelaaja tulee vielä hetkeksi Tepsiin jäähdyttelemään kierrokseltaan, tekee varmaan sen 30 pinnaa ja on kohtalainen vahvistus ja siitä sitten eläkkeelle.

  Miten väärässä olinkaan! Aivan huikea pelaaja vieläkin ja vuosikausiin paras kapteeni. Tuntuu että Kallio on tuonut sen selkärangan tänne, minkä voimin on noustu näissä tiukoissa peleissä. Juuri sellainen pelillinen ja henkinen johtaja jota on kaivattu! Loppuvat sanat kesken tämän miehen kohdalla! On niin paljon isompi juttu tämän miehen kotiutus kuin osasin koskaan odottaa!
   
 7. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Näin vastuuta pitää kantaa. Kallio jatkaa siitä mihin vuonna 2000 jäi. Miehen viimeinen kotimatsi pleijareissa on piirtynyt verkkokalvoille. Hyvä ettei mennyt päädystä läpi.
   
 8. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  On kyllä synti ja häpeä että tästä miehestä on puhuttu vasta sivullinen kun jostain Mothafucking turhake Moisiosta on 12 sivullista.
   
 9. Mas@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kuvastaa myös sitä että Tomppa on varsin aliarvostettu pelimies. Ollut jopa NHL- tason hyökkääjä taannoin ja taistellut myös lukuisia kertoja leijonalogon puolesta, mutta eihän suuri yleisö muista/tunne Kalliota enää. Tilanne voisi olla toinen jos pääsisi Nokan maajoukkuemiehistöön; tällöin tämäkin ketju täyttyisi nopsaan tahtiin. En toki toivo että Tomppa lähtisi edes höntsäturneille koska hän näyttää olevan Tepsille tällä hetkellä painonsa arvoinen kultaa, vähintään!! Mahtava pelimies edelleen, vuodet ovat ahavoittaneet kasvoja mutta sama tuttu vilpertti siellä painaa kuin viime vuosituhannella... Oikein lätkäromantikon sydän sykähtää Tompan menneisyyttä&tätä päivää muistellessa!
   
 10. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nyt vähän jäitä hattuun. Pari hyvää matsia ja heti turkulaisilla alkaa keulimaan. Vai että kolmen miljoonan ukko. LOL... Korkeintaan kahden.
   
 11. Mas@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Voitko tarkentaa mitä tarkoitat noilla miljoonilla? Mikä tuossa tekstissäni on keulimista? Kallio on ollut erinomainen jokaisessa ottelussa tällä kaudella eikä mikään viittaa siihen että tahti pahemmin heikkenisi.
   
 12. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Taisi olla vain hyvämielinen läppä toveri Sörsseliltä :) Miljoonat perustunevat siihen, että Kullanhinta.com -sivusto antaa tällä hetkellä kullan arvoksi 33e grammalta ja tällöin 86 kiloinen (by EP) Kallio olisi arvoltaan 2 838 000e, vähintään ;)
   
 13. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kunhan yritin hassutella ja kävin laskemassa, mitä "painonsa arvoinen kullassa" tarkoittaa.

  Äärimmäisen hieno pelaaja!

  €: Hidasta touhua.
   
 14. Sparrow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kalliosta täytyy todeta, että olen positiivisen yllättynyt miehen johtajuudesta. Odotusarvo ennen kautta itselläni oli se, että Perrin on tietyllä tavalla selkeä liideri, mutta tässä mielessä Tomppa on jopa jättänyt Ericin varjoonsa. Kuulostaa negatiiviselta asialta, sitä se nyt ei kuitenkaan ole.
   
 15. Mänizeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, New York Rangers
  Lainaus:
  Mitä sitä turhaan lätisemään. Herra on kapteeni, vetää joukkuetta perässään illasta toiseen jne. Kenties TPS:n historian paras paluumuuttaja (kun puhutaan näistä omista, jota on toivottu kotiin) tuotos/panos -suhteellaan, jos tämä tahti jatkuu...???

  Enkä tarkoita tuotoksilla pelkkiä tehopisteitä, vaan miten pitää hommaa kasassa myös muilla tavoin jokapäiväisessä toiminnassa. Alku on ollut juuri sellainen, jota (luultavasti) kaikki toivoivat.
   
 16. Naavaparta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Florida Panthers
  Kallio haastaa kaptiiniuudessaan Vahalahtea, onhan se silloin kova.
   
 17. Mas@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Niin, kuka on ensi kaudella kapteeni jos Tomppa jatkaa ja Vahalahti tekee paluun mustavalkonuttuun? Kas siinäpä pulma, veikkaan kuitenkin että Kallio jatkaa tehtävässään jos jatkaa seurassa.
   
 18. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ehdottomasti Vaha takaisin jos tulee. Nykyään ei varaa tehdä mitään nuorennosleikkauksia, vaan vanhat starbat on pidettävä joukkueessa niin kauan kuin pystyvät. Jos Petukin jatkaa näin ja on ehjänä, ensi vuodeksikin sopparia. Miten kauan joku Chelios pelasi huipulla tai Selänne?
   
 19. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Alkukauden uuden taisteluilmeen ilmentymä on ollut ehdottomasti Kallio ja esimerkki on selkeästi tarttunut muuhun joukkueeseen, niin kuin pitääkin. Jopa viimekautiset muutamat alisuorittajatkin ovat aivan kuin eri pelaajia siihen nähden mitä he ovat aiemmin pystyneet tarjoamaan fiaskokausina. Tuo Tepsin nousu Tapparaa vastaan viimehetkillä oli jotenkin ruotsalaismainen kaikin puolin. Ja kukas muu sen nousun tähdeksi nousikaan kuin Kallio, joka on uransa Ruotsissa käytännössä luonut. Kallio on tuonut paljon hyvää länsinaapurista Tepsin pelaamiseen ja jotenkin tällainen taistelu ja tsemppi sekä usko "omaan juttuun" sekä sitä kautta voittamisen kulttuurin luominen tiukassa paikassakin on ihan hemmetin tärkeää pääomaa Tepsille nyt. Kallio ei ehkä putkilla liiku niin vauhdikkaasti kuin vuosituhannen vaihteessa, mutta pelaajana Kallio on jotenkin kokonaisvaltaisempi. Ja kyllähän sieltä visiirin takaa sen saman sähisijän pystyy edelleen tunnistamaan.

  Keep on rockin` Tomppa!
   
 20. Rosvosektori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
  Kallion eiliset kommentit pelin jälkeen saavat kyllä täältä tuen ja arvostuksen. Rauhallisesti sanaili, että täytyy nähdä peli isossa kuvassa tulosten takaa, eikä tungeta päätä pensaaseen. Äärettömän fiksu jätkä muutenkin. Viimeinkin kapteeni, joka edustaa seuraa sekä sanoin että teoin ja on aivan tosissaan tossa jutussa.

  Btw, olisi hauska nähdä liigan taklaustilastoja jostain. Kallio painaa jokaisessa pelissä kovia taklauksia perille, oikeastaan aina kun siihen on mahdollisuus. Ainakin itse sytyn niille äärettömän paljon.
   
 21. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Kallioon on helppo syttyä, eikä ole vaikea nostaa miestä onnistuneimmaksi hankinnaksi alkukaudesta. Yksi asia kuitenkin vähän ihmetyttää, rangaistukset. Liigassa kakkosissa mitattuina tomppa on ykkösenä, 14 minuuttia kahdeksaan peliin. Tämä on vähän outo puoli kaverissa, suurin osa noista on huitomisia ja kampituksia. Mieshän on herrasmiespelaaja ja rauhallinen kentällä, mutta olisiko niin että tuon raastamisen ja raatamisen ohella sitten sattuu ja tapahtuu, koska kyllä tilastojen mukaan Ruotsin uraltakin melko minuutit kertyi, parhaimpana kautena yli 100 minuuttia.
   
 22. tunsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS&NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #24, #8, #64, #47
  Lainaus:
  Osa jäähyistä on kyllä mennyt tuomarien piikkiin. Ja yks jäähy oli 2+2 korkeesta.
   
 23. KJ hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS & Minnesota Wild
  Niin kyllähän se on itsekin pakko myöntää, että Kallion vaikutus on yllättänyt. Aito halu kantaa joukkueesta huolta sekä viedä porukkaa eteenpäin on jotain sellaista, mitä ei ole viime vuosina kunnolla nähty. Ja sama yllätys on kyllä miehen tehojen suhteen, 3+5 yhdeksään peliin ei ole tosiaan heikko suoritus 38-vuotiaalta.
   
 24. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Ja tuo nykysääntöjen hulluus "jos vastustaja repii sinulta kypärän päästä, saat penaltia" osui myös Kalliolle.
   
 25. Rotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Minnesota Wild, Nuoret suomalaiset NHL:ssä
  Itseasiassa näissä alkukauden peleissä on osunut silmään se, että Kallio pelaa lähes joka vaihdossa juuri sopivasti sääntöjen rajamailla. Puutavaraa tuntuu aika paljon jakelevan, varsinkin silloin ku tuomari sitä ei huomaa. Kokenut pelimies käyttää usein tämän hyväksi, mutta välillä sitä joutaa boksiinkin. Lisäksi tulee taklaustilanteisiin kovalla asenteella ja kuten @Rosvosektori ylempänä totesikin, olisi mielenkiintoista nähdä taklaustilastot. Saattaisi moni muu yllättyä, mies kun ei anna iän painaa siinä kohtaa ollenkaan. Antaa rehellisesti kaikkensa kentällä ja varmasti tarttuu asenteesta jengikavereillekin. Eihän tuosta voi kuin tykätä!