Tokion olympialaiset 2020 – liveseuranta

  • 452 767
  • 10 174

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
"Oho. Olympiaennätys" vailla pientäkään äänestä havaittavaa innostusta tai äänennousua on jotenkin sympaattinen reaktio selostajalta.

Kuka ikinä tätä ratapyöräilyä selostaakaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Niin no jos ihan tarkkoja ollaan, Pariisissa tulee olemaan e-sportsia "näytöslajina". Käytän kuitenkin lainausmerkkejä, koska en tiedä voiko sitä nyt ihan näytöslajiksikaan laskea.
Kait se on. Olihan 2012 Lontoossa huispaus näytöslajina.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Helander pystyi sitten näköjään kuitenkin heittämään karsinnassa. Karsiutui kuitenkin, mikä oli odotettua.

Ihan täysivauhtisia heittoja ja ilman puudutusta. Viimeisessä sekosi askelmerkki ja ilmeisesti pientä tuntemusta jalassa. En ymmärrä, miksi oli kisaa jättämässä väliin, kun päätös Tokioon lähtemisestä oli tehty. Pisteet kuitenkin siitä, että tuli viivalle ja teki parhaansa. Helanderin kropan tuntien jatkossakin on pystyttävä heittämään pienistä vammoista huolimatta täysillä, tuo on tärkeä tekijä rajussa lajissa. Nyt vaan kisoja alle ja rutiinia. Oliver ainakin kertoi tähtäävänsä seuraavaksi Kalevan Kisoihin.
 

Fordél

Jäsen
Ovathan e-urheilijatkin huipulla eivätkä ole liikuntaa harrastaneet muuten kuin yläkoulun liikuntamarsalkan edessä.

Niin kyllähän e-urheilijat nykyisin treenaavat fyysistäkin kuntoa, mutta tämä näkemys on yhtä järkevä, kun ihmettelisi mikseivät maratoonarit treenaa maksimivoimaa. Ehkä siksi, kun lajin vaatimukset ovat jossain muualla.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mutta aitoa intohimoa ja innostusta ei voi teeskennellä tai ostaa. Leinosen Simoa, kun tässä on nyt kuunnellut, niin miten on mahdollista, että mies saa jonkun 100m finaalinkin kuulostamaan, joltain tiistai-illan merisäältä?

Kuvaavaa oli taas Etelätalon karsintaheiton selostus. Höpöttää monotonisella äänellä, kunnes lopulta (varmasti vihoviimeisenä paikalla olijoista) huomaa/tajuaa, että keppi lensikin pitkälle yli karsintarajan, sitten viimein äänenpaino muuttuu. Hyvä Simo. Mertarannalla olisi ääni mennyt falsettiin keihään ollessa vielä ilmassa ja Juuselakin olisi samassa ajassa ehtinyt jonkun "lähti kuin sorsa naapurin laiturilta" -vertauksen kehittää.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Niin kyllähän e-urheilijat nykyisin treenaavat fyysistäkin kuntoa, mutta tämä näkemys on yhtä järkevä, kun ihmettelisi mikseivät maratoonarit treenaa maksimivoimaa. Ehkä siksi, kun lajin vaatimukset ovat jossain muualla.

Eipä siinä e-urheilija pärjäisi, jos pelkästään istuisi koneella. Kyllä siinäkin ne perusasiat pitää olla kunnossa harjoittelun lisäksi, että pärjää: Liikunta, ravinto, uni ja paineensietokyky.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tää kiipeily on oikeesti ihan viihdyttävä laji. Vaatii kuitenkin todennäköisesti aika helkkarin hyvää kuntoa ja taitoa mennä vikkelästi.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Kiipeily on kyllä yllättänyt, tosi mielenkiintoinen laji ja kilpailumuoto. Oli eilen hauska katsella varsinkin tuota boulderointi osiota. Ehdottomasti uudestaankin olympialaisiin!
 

myhyjukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aika masentavaa on tuo naisten skeittauksen taso. Ihan huipulla on useita kilpailijoita jotka on harrastaneet lajia tai ylipäätään minkäänlaista liikuntaa vain kymmenkunta vuotta. Onko muita vastaavia lajeja kisoissa?
Naisten skeittaus on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana aika räjähdysmäisesti. Kymmenen vuotta sitten oli oikeasti todella pieni porukka ja ammattitasolla ehkä pari kpl koko maailmassa. Tää uusi sukupolvi tulee niin paljon suuremmasta talenttipoolista että taso on vaan aivan eri.

Rehellisesti sanottuna naisten skeittauksen ei pitäisi olla vielä olympialaisissa koska urheilullisesti lajin kehitys on ainakin kymmenen vuoden päässä valmiista. Miesten skeittaus on kovalla tasolla ja siellä ei noita junnuja taida olla yhtään kisoissa asti. Naisten skeittaus oli vaan vähän pakko ottaa mukaan koska sen pois jättämisestä olisi noussut hirveä haloo
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Niin kyllähän e-urheilijat nykyisin treenaavat fyysistäkin kuntoa, mutta tämä näkemys on yhtä järkevä, kun ihmettelisi mikseivät maratoonarit treenaa maksimivoimaa.

Pahoittelut, E-urheilun lajianalyysi ja selonteko on minulta päivittämättä. Toivottavasti treenaavat kuntoa kuitenkin omalla kropalla eikä 3D:nä.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Lead-kiipeily on ehdottomasti mielenkiintoisin osa kiipeilystä. Onnistuin kerran Chamonix'ssa paikalle, kun siellä oli joku maailmancupin kisa. Olihan se huimaa nähtävää. Boulderointi on myös ihan mielenkiintoinen laji, harmi että jäi eilen näkemättä.

Tämä nopeuskiipeily on vähän höttöä, mutta ihan hauskaa kuitenkin seurata. Kiipeilijät itse kritisoivat jonkin verran sitä, että kisoissa jaetaan kolme lajin yhteistuloksena mitalit. Arvostetuinpina pidetyt kiipeilijät eivät juurikaan treenaa nopeuskisaa vaan keskittyvät leadiin ja boulderointiin, koska niitä voi harrastaa kallioilla.
 
Noihin fillarilla ajeluihin vois pyöräksi vaihtaa vaikka ihan perus mummomankelin... Katotaan sit kuka polkee 73 kmh
Kai tuotakin lajia voisi jotenkin tuunata vähän kuin Hullut japanilaiset -hengessä. Esimerkiksi horisontaalisesti ja vertikaalisesti liikkuvia esteitä, jotka voisivat kuvata vaikka koirankävelyttäjämummoa tai kuulokkeet päässä laidalta laidalle seilaavaa teiniä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Turha tulla jauhamaan että e-urheilu oikein vaatii hyvän ruokakolmion ja saliharjoittelun jotta pärjäisi huipulla.
Kai se on yksilöstä kiinni tässäkin lajissa. Pärjäähän esim. jääkiekossakin ties mitkä narkit ja alkoholistit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös