Toivotko epäonnistumisia jollekin Leijonapelaajalle/koko joukkueelle?

  • 7 786
  • 46

Toivotko epäonnistumisia?

  • Kyllä

    Ääniä: 32 21,1%
  • En

    Ääniä: 94 61,8%
  • Vaihtelee

    Ääniä: 26 17,1%

  • Äänestäjiä
    152
  • Poll closed .

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ihan rehellinen kysymys, otteluseurantaketjua lukemalla kun voisi kuvitella löytyvän sellaisia jotka vastaavat kyllä.

Äänestys on sitten sitä tyyppiä ettei kukaan näe mitä sinä vastaat.
 

scholl

Jäsen
Toivon. Maailmanmestaruus nousi hattuun, joten toivon Suomelle 6. sijaa ja Ruotsille maailmanmestaruutta. Toivon myös, että Saksa, Sveitsi ja USA menevät pitkälle. Viime vuonna sen sijaan toivoin Suomen voittoa.

Lyhyesti syyt miksi tänä vuonna toivon epäonnistumista:
1. Karjalalippikset lähtivät keulimaan maailmanmestaruuden jälkeen, koko hiton viime kesä rillattiin jollain torikiertueella, joten nyt pitää palata maanpinnalle
2. J. Jalosella lähti keulimaan maailmanmestaruuden jälkeen, hän ylpistyi ja kyykytti mm. Ville Peltosta, joten nyt pitää palata maanpinnalle
3. Kalervo Kummolalla lähti keulimaan maailmanmestaruuden jälkeen, hän asetti lippujen hinnat törkeän ylös, joten nyt pitää palata maanpinnalle
4. Toimittajilla lähti keulimaan maailmanmestaruuden jälkeen, MTV3 on hehkuttanut liikaa koko kauden ja koko Leijonat sana on kokenut inflaation, joten nyt pitää palata maanpinnalle
5. Meidän peli vituttaa
6. Muut yrittävät määrätä, mitä joukkuetta pitää kannattaa
7. Petu on maajoukkueessa

Toivon, että turnaus menee päin honkia. Erityisesti sen takia, kun moni kannattaja ei pääse paikan päälle ja katsomot ovat monissa otteluissa liiton ahneuden takia tyhjillään.
 

RDivis

Jäsen
Teen tästä helposta kysymyksestä vaikean ja vastaan näin:

En toivo yhdellekään Leijonapelaajalle epäonnistumisia. Olen kenties sokeampi joidenkin pelaajien mokille kuin toisten, mutta ei se mielestäni tarkoita minun toivovan jälkimmäisille niitä. Vastaan siis tämän jälkeen "En".
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Schollin kanssa törkeän paljon samaa mieltä, paitsi että Ruotsille en mestaruutta toivo.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Vain suomalainen häviämiseen tottunut luuserikansa voi toivoa joukkueelle menestymättömyyttä, "ettei nousisi enempää hattuun".

Josko Suomella olisi viimein löytynyt se sukupolvi, joilla on voittamisen kulttuuri verissä?

Kysymykseen suora vastaus: En. Miksi pitäisi toivoa?
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Naurettavaa! Suomella on koko historiansa aikana kaksi arvokisavoittoa. Nyt sitten pitäis palata jonnekin maanpinnalle, kun meidän pojat ei päässy pelaamaan ja oli muutenkin huonot jaot. Hävetkää.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
En tietystikään toivo, toivon aina Suomen voittoa ja pelaajille onnistumisia. Se ei ole pelaajien vika eikä valmentajan vika, jos taustalla ja kulisseissa ryssitään esimerkiksi lipunmyynnin ja hinnoittelun kanssa tai jos jotain saatanan "Poika saunoo"-renkutusta soitetaan enemmän kuin sitä pitäisi soittaa (eli enemmän kuin yhden kerran tuottajan kotona, jonka jälkeen nauha deletoitaisiin). Urheilijat urheilevat oman maansa väreissä ja oman maansa lipun alla sekä yrittävät tehdä parhaansa Suomen nimissä. Parhaimmillaan lopputuloksena on edes hetken kestävä kollektiivinen riemumieli, karnevaalitunnelma ja tunne yhtenäisyydestä. Toki nämä tunnetilat ovat tavallaan illuusiota, mutta parempi sekin kuin yhä kasvava sirpaloituminen, tappioissa vellominen ja jatkuva kyräily tyyliin "vettä sataa ja kaikkia vituttaa".

En ole koskaan ymmärtänyt Jatkoajassakin kovin yleistä linjaa, jossa haukutaan tiettyjä pelaajia sillä perusteella, missä SM-liigaseurassa he pelaavat tai ovat joskus nuorempana pelanneet. Joukkueen nimi on kuitenkin Suomi, mikä viimeksi sanakirjasta tarkistettaessa tarkoitti koko maata eikä sellaista Suomea, johon porilaiset/oululaiset/turkulaiset/tamperelaiset tai muut vastaavat pelaajat eivät kuulu.

Jos pelaajille toivotaan epäonnistumisia ja häpeää, niin se kyllä kiteyttää pitkälti koko suomalaisen kasvatuskulttuurin ja vääristyneen linjauksen, jossa massasta ei saa erottua eikä kannata tehdä mitään, ettei tule tehtyä virheitä. Juuri tämäntapaisen linjan "ansiosta" Suomi takavuosina päätyi aina MM-kisoissa mitalien ulkopuolelle ja mitalivuosinakin finaaleissa hopealle, kun epäonnistumisen paine kasvoi onnistumisen riemua suuremmaksi.

Jos toivoo tosissaan oman maansa edustusjoukkueelle epäonnistumista, niin silloin kannattaisi pysytellä kansallisvaltioiden pelaamasta turnauksesta kokonaan erossa ja keskittyä vaikkapa sarjajoukkueidensa edesottamuksiin. Vaikka eihän niitäkään voi täysin rinnoin kannustaa, jos joku pelaaja onkin pelannut aiemmin "väärässä" seurassa tai peräti syntynyt väärässä maassa.

Joka ainoa Suomen ottama voitto otetaan tässä osoitteessa vastaan ilomielin, tapahtui se lajissa kuin lajissa ja minkälaisin lukemin tahansa. Ja Suomen joukkueen voitto on kaikkien sen pelaajien voitto, olivat pelaajat tehneet ottelussa mitä tahansa, edustivat he mitä lähtöseuraa tahansa ja olivat he kotoisin mistä päin Suomea tahansa. Tai vaikka syntyneet Suomen rajojen ulkopuolella, jos he vain itse ovat Suomen edustamisen valinneet ja suomalaisuuteen sitoutuneet.

Jos maailmankirjat menisivät täysin sekaisin ja tiettyjen maassamme olevien etnisten vähemmistöjen edustajista osa sekä sitoutuisi suomalaisiin urheiluperinteisiin ja -arvoihin että osoittautuisi kovaa treenaaviksi huippulahjakkuuksiksi, jotka kykenisivät jättämään uskonnolliset ja primitiiviskulttuuriset tabut ja muut typeryydet taakseen, niin minulle ei tuottaisi mitään ongelmia kannustaa vaikkapa vuoden 2022 olympialaisissa uutta Leijonien ykkösketjua, joka olisi seuraavanlainen:
Rainer "Manne" Ahlroth - Mohamed Abdi "Muhis" Osman - Saddam "Hussein" Ali.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Schollin kanssa törkeän paljon samaa mieltä, paitsi että Ruotsille en mestaruutta toivo.

Schollin kanssa lähes täysin eri mieltä, liiton asiat ja lippujen hinnat eivät pelaajille kuulu eivätkä heidän vikansa ole. Mitä tulee kiekkokannattajien palauttamiseen maanpinnalle, niin jos tällä periaatteella Suomelle halutaan joko voitto tai tappio, niin silloin Suomelle pitäisi toivoa joka ainoassa turnauksessa murskavoittoa ihan vain sen takia, että vaikkapa Jatkoajan lukuisat äärinegatiiviset itkijät ja pahanilmanlinnut saisivat taas kerran pettyä, kun Suomi voittaisi kerta toisensa perään eikä Jussi Jokisen/Janne Pesosen/Timo Suden valitseminen maajoukkueeseen tuhoaisikaan joukkueen peliesityksiä ja kenestäkään yksittäisestä pelaajasta tai jostain huoltomiehestä/hierojasta saataisikaan syntipukkia.

Itse asiassa toivonkin Suomelle joka turnauksessa voittoa, mutta mahdollisten itkijöiden ja kärpäsestä härkästen tekijöiden suuri pettymys voiton keskellä olisi vain pikantti mauste ja ironinen detalji, jolla ei ole merkitystä sen enempää kuin päinvastaisessakaan tapauksessa, jossa Suomi tippuu kisoista ja foorumin "syy häviöön oli Jari Kurrin kravatissa, nyt Jutilalle kenkää ja Märkä-Simo ykköskenttään ensi kisoihin"-tyyppiset ilakoijat pääsevät kalu kovana teutaroimaan virtuaalisilla tantereilla.

Ruotsi on kaikkein maukkain voitettava jääkiekon mitalipeleissä, mutta mikäli Suomi on jo aikaisemmin pudonnut pois kuvioista kultamitalia ratkottaessa, niin silloin toivon ehdottomasti Ruotsille mestaruutta. Tästä olisivat poikkeuksena ainoastaan sellaiset epärealistiset skenaariot, jossa finaalissa olisivat vastakkain Ruotsi ja todellisen jymy-yllätyksen turnauksessa jo tehnyt todellinen altavastaaja, B-kastin maa joka pelaisi historiansa parasta turnausta. Tällöin kannattaisin aina altavastaajaa ja toivon muutenkin, että jonain vuonna Saksa, Sveitsi, Latvia tai Norja poistuisivat MM-kaukaloista jonkun värinen mitali kaulassaan.

Jos keskitytään A-kastin maihin, niin mikäli Suomi ei voittoon voi enää yltää, niin siinä tapauksessa A-kastin voittajatoivelistani on yleensä kutakuinkin seuraava:
1. Ruotsi
2. Slovakia
3. Tshekki
4. Venäjä
5. Yhdysvallat
6. Kanada

Enempää A-kastin maitahan ei sitten olekaan. Slovakiakin on kiikun kaakun, mutta on kumminkin, koska silläkin on 2000-luvulta yksi mestaruus ja monia muita hyviä kisatuloksia.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
En toivo. Yleensäkin tuollainen oman maan urheilijalle tai joukkueelle epäonnistumisen toivominen kertoo lähinnä siitä, että henkilöllä itsellään on erittäin rajalliset mahdollisuudet menestyä oikein missään, ja nekin mahdollisuudet alkaa olla käytetty. Jos itse menestyy, niin jonkun muun menestymättömyys ei tuo minkäänlaista palkintoa tai hyvää fiilistä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
En toivo. Yleensäkin tuollainen oman maan urheilijalle tai joukkueelle epäonnistumisen toivominen...
Boldaus minun.

Entäs jos yksinkertaisesti ei tunne maata, jossa asuu, omaksi maakseen? Olen kyllä äidinkielellinen, mutta en tippaakaan isänmaallinen, ja kaikki Suomi-hehkutus - oli se sitten urheiluun liittyvää tai ei - on minusta vastenmielistä. Vaikkapa sellainen, että jossain sattuu katastrofi jossa kuolee sata tuhatta ihmistä ja mukana menee joku suomalainen, niin sitten itketään viikkotolkulla sitä suomalaisparkaa.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kuulostaa ihmeelliseltä, että joku toivoisi maajoukkueelle epäonnistumisia. Niitä vois auttaa muutto Ruotsiin.
Tai Australiaan, tai Venezuelaan, tai Kazakstaniin, tai Skotlantiin, tai Barbadokselle, tai Ugandaan, tai Liechtensteiniin, tai...

Miksi juuri Ruotsiin, sehän on vielä karmeampi vaihtoehto. Yhtä paska ilmasto, vielä paskempi ruoka ja iloisia, hymyileviä ihmisiä.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Schollin luettelemat pointit kyllä ärsyttävät. En kuitenkaan toivo Suomelle tappiota tämän vuoksi, mutta jonkinlainen Kummolan/Jääkiekkoliiton ja Maikkarin maanpinnalle palauttaminen ei haittaisi.
 

RDivis

Jäsen
Tai Australiaan, tai Venezuelaan, tai Kazakstaniin, tai Skotlantiin, tai Barbadokselle, tai Ugandaan, tai Liechtensteiniin, tai...

Miksi juuri Ruotsiin, sehän on vielä karmeampi vaihtoehto. Yhtä paska ilmasto, vielä paskempi ruoka ja iloisia, hymyileviä ihmisiä.

Kysymys siis kuuluukin: Miksi et muuta? Tätä en kysy niinkään isänmaallisesti loukkaantuneena, vaan suoraan sanoen vittuuntuneena tuollaiseen marttyyripelleilyyn, jolta tätä edeltävä viestisi löyhkäsi. "Voi, kun pitää suomalaisten noloa menoa katsella!"
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tai Australiaan, tai Venezuelaan, tai Kazakstaniin, tai Skotlantiin, tai Barbadokselle, tai Ugandaan, tai Liechtensteiniin, tai...

Miksi juuri Ruotsiin, sehän on vielä karmeampi vaihtoehto. Yhtä paska ilmasto, vielä paskempi ruoka ja iloisia, hymyileviä ihmisiä.

No mutta siellä kaikki miehet homoilee, ja eikös tommoset epäisänmaalliset homot oo aina homoja? Joten menkää sinne Ruotsiin homoilee, saatana, ja ottakaa kaikki mutakuonot ja karvakädet mukaanne homoilemaan!

Schollilla oli kyllä ihan hyviä pointteja, mutta en minä silti toivo Suomelle epäonnistumisia. Kyllä ainakin osa noista ärsyttävistä lieveilmiöistä laantuisi siinäkin tapauksessa jos Suomi esim. voittaisi kymmenet kisat putkeen ja ilmaveivimaaleja nähtäisiin harva se turnaus ties kenen Leo Komarovin ja Topi Jaakolankin toimesta. Ennemmin toivon sitä.

Tota jonkun pelaajan dissausta siksi koska se on pelannut/ei oo pelannut Jypissä/Hifkissä/Lukossa/Jukureissa/TiPSin B-junnuissa ei voi SaiPa-fani käsittää. Silloin kun olin pieni ja nykyistäkin pikkusieluisempi ihminen, inhosin esim. Jarkko Ruutua aivan vitusti kun se pelasi HIFK:n paidassa ja löi mailalla Kuznetsovilta yläleuasta hampaat irti muttei saanut ees jäähyä, se vitun sika-apina, kuole Jarkko kuole! Mutta aina kun Jarkko pukeutui maajoukkuekolttuun, olin ihan fiiliksissä jampan edesottamuksista. Jos se olisi maajoukkueessa lyönyt Kuznetsovilta alaleuastakin hampaat irti eikä olisi saanut jäähyä, niin sehän olisi ollut ihan mahtavaa, hyvä Jarkko, nyt ryssää mahtaa vituttaa, haha syö puuroa tästedes!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Kysymys siis kuuluukin: Miksi et muuta?
Tekisi mieli sanoa että ihan sinun kiusaksesi, mutta se olisi valhe.

Perheen takia. Lapsilla on koulut ja ystävät täällä. Kunhan ovat aikuisia niin muutan.


No mutta siellä kaikki miehet homoilee, ja eikös tommoset epäisänmaalliset homot oo aina homoja?
Ollaan joo. Armeijaakaan en käynyt, ja nuo lapset näyttää kuka talkkarilta, kuka postimieheltä.
 

Maastomasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En mä toivo epäonnistumisia. Joissakin tilanteissa sellaistakin on noussut esiin, johtuen näistä hyvävelisuhmurointi-meiningeistä, mutta tässä suhteessa Kummola + co ovat jo jonkinmoisen opetuksen saaneet. Se on kyllä eri asia, että mahtavatko siitä mitään opikseen ottaa ja haluavatko edes.

Joskus leijonahehkutus on mennyt niin yli, että vastareaktiota on iskenyt päälle, mutta silloinkin yleensä on ollut se tilanne, että pelitulokset ja itse pelikin on aika paskaa. Urheilu ei ole oikeaa sotaa (se ei ole, uskokaa pois, ja hyvä niin), joten kyllä mä aina vähän symppaan sitäkin joka on mun mielestä oikeasti paras. Suomi on kerran maailmanhistoriassa ollut "oikeasti paras" turnauksessa jossa ovat olleet parhaat pelaajat. Sillon tuli tosin hopeeta... Viime MM-kisoissa Suomi oli hienosti paras, vähän semmoisen ruotsalais-kanadalaisen kaavan kautta. Eli ensin ei peli niin hyvin kulkenut, mutta se kulki sitten kun sen pitikin kulkea. Joten mahtava mestaruus. Juhlin ja iloitsin ihan täysillä.

Sitten nää turnaukset kun Suomi pelaa paskaa lätkää ja lutviutuu tuurilla kiinni pronssiin ja sitten hehkutetaan sitä huikeena suorituksena, niin vituttaa. Lähinnä tulee mieleen olympiakiekosta Vancouver ja Nagano. Molemmissa turnauksissa Suomella ei montaa hyvää peliä ollut (ehkä yhdet hyvät pelit kovaa kiekkomaata vastaan + pronsseissa sitten riittävät). Naganossa nyt voi antaa sen verran anteeksi, että tohon aikaan Suomi pärjäs harvemmin "kaikkien kovien turnauksessa".

Näislätkä on sitten vähän poikkeus. Joskus se sama kaava vituttaa sen verran, että melkeinpä iloitsee jos Suomi häviää. Kaavahan on: 1) Hölöpölö nyt haastetaan USA/Kanada, pronssi ei tyydytä 2) Usa-Suomi 10-0, Kanada-Suomi 6-1 (hyvin taisteltiin, mutta kaverit teki viis enempi) 3) JEE PRONSSIA!!! JIHAA.... Ruatti on kaadettu!!! (tääkin tais jäädä viimeksi väliin). Vittu kun osapuilleen jollain maalla keskeytyy turnaus jos joku loukkaantuu kun ei ole tarpeeksi rekisteröityneitä pelaajia...
 

RDivis

Jäsen
Tekisi mieli sanoa että ihan sinun kiusaksesi, mutta se olisi valhe.

Perheen takia. Lapsilla on koulut ja ystävät täällä. Kunhan ovat aikuisia niin muutan.
Tekosyitä, tekosyitä. Tosimies ei perheeltä mitään kysele! Leikit sikseen.

Ei minua sinänsä se häiritse, että joku ei koe Suomea omakseen. Olen pohtinut mahdollista muuttoa ulkomaille, vaikka jonkin verran isänmaallisuutta löytyykin.

Sitä vain ihmettelen, miksi tämä "ulkopuolisuus" velvoittaa naureskelemaan suomalaisille. Jotenkin suomalainen luonteenpiirre tämäkin, mikä on mielestäni tässä kohtaa huvittavaa. Kai sitä nimimerkin takaa on helpompi harrastaa tätäkin. Tuskin omalla naamalla menet naapurin Reinolle hohottamaan, kun hän Suomi-paidassa lähtee baariin matsia katsomaan.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
En tietenkään toivo epäonnistumisia leijonalaumalle, vaikka olenkin muuttanut Ruotsiin homoilemaan ja muutenkin olemaan yltiöpositiivinen. Pelaajille, valmentajille ja tukijoukoille toivon mestaruutta, mutta Jääkiekkoliiton soisin pesevän oman laarinsa kisojen jälkeen menestyksestä tai menestymättömyydestä riippumatta. Hävettää olla suomalainen tuollaisten kummoloiden ja sulinien puuhastellessa lempiurheilulajini äärellä mitä sattuu kaiken muutaman vuoden kestäneen poliittisen kentän harmituksen lisäksi. Eikö kotimaassani osata tehdä ensimmäistäkään asiaa siten, ettei vituttaisi joka kerta kun avaa kotimaansa uutiset?

Vähän korpeaa sekin, että Helsingin lohkon pelit näkyvät täällä Ruotsissa pelkästään maksulliselta TV4 Sport Xtralta, tai kääntäen: tv-lupamaksun piiriin kuuluva TV4 Sport näyttää ennen mitalipelejä pelkästään Tukholman lohkon pelejä.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Sitä vain ihmettelen, miksi tämä "ulkopuolisuus" velvoittaa naureskelemaan suomalaisille.
En minä naureskele suomalaisille yleisesti, vaan hölmöille suomalaisille. Myös päin naamaa. Ja ihan yhtä paljon naureskelen hölmöille ulkomaalaisille.
 

Ralph

Jäsen
Entäs jos yksinkertaisesti ei tunne maata, jossa asuu, omaksi maakseen? Olen kyllä äidinkielellinen, mutta en tippaakaan isänmaallinen, ja kaikki Suomi-hehkutus - oli se sitten urheiluun liittyvää tai ei - on minusta vastenmielistä. Vaikkapa sellainen, että jossain sattuu katastrofi jossa kuolee sata tuhatta ihmistä ja mukana menee joku suomalainen, niin sitten itketään viikkotolkulla sitä suomalaisparkaa.

Herran jestas kun on asiallinen kirjoitus. Hyvin samanlainen ihminen olen kyllä.

Eli toivon epäonnistumisia muutamille pelaajille, mutta nimiä en mainitse.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Itsellähän tilanne on sellainen, että joka lajissa on ne omat suosikit maasta riippumatta. Ajatellaan ensin vaikka Lätkää, niin ei Suomi siinä kuulu suosikkeihini. En sano, että haittaisi tai varsinaisesti toivoisin epäonnistumisia, mutta en toivo oikeastaan menestystäkään. Sitten taas esimerkiksi hiihdossa toivon kaikkia Suomalaisia, mutta on myös ulkomaalaiset suosikit joille toivoo hyvää kisaa yhtä paljon. Lähinnä tarkoitan naisten hiihtoa, koska miesten hiihtoa en katso. Mäkihypyssä toivoo Suomea, mutta on myös muista maista Suosikkeja. Ei siis itselle ole pakko aina kannattaa Suomea, vaikka sieltä olenkin. Eli selkeästi vastattuna en toivo epäonnistumisia Suomelle, mutta en myöskään toivo heille Turnuasvoittoa, koska on muita isompia suosikkeja omalle kohdalle.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No kyllä mä Kari Lehtoselle snadia epäonnistumista toivon, mutta vain koska se on Suomen maajoukkueen etu! Tomppelit ei vaan tajua sitä vielä.
 

Jänkhä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim Ducks
Yllättävän moni toivoo epäonnistumisia. Itse nuorempana otin aina jostain syystä jonkun, jota vihasin ja toivoin ettei hän onnistuisi, mutta samalla toivoin kuitenkin Suomen voittavan. Nykyään toivon kaikille onnistumisia ja Suomelle menestystä. Pari kaverianikin kuuluvat tähän epäonnistumisia toivovaan joukkoon. Syynä sanovat, että Suomi on paska. Kai se sitten on heidän mielestään mukavampi kannustaa Venäjää, kun se menestyy suuremmalla todennäköisyydellä kuin Suomi.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs KalPa
  • 2.32
  • 4.00
  • 2.64
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös