Toivotetaan Ilves tervetulleeksi Mestikseen

  • 101 787
  • 304

FinJeevel_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, NHL, Liigakarsinnat
Voi voi... Kyllä on mennyt Jatkoajan keskustelupalstan taso alas parhaista vuosista.

Kyllähän totuuden nimissä on sanottava, että Ilves tulee todennäköisesti viemään karsinnat kovalla rutiinilla, kun taas Mestis-joukkueiden taso pelistä toiseen heittelee hyvinkin paljon. Myös erikoistilannepelaamisessa on eroa kuin yöllä ja päivällä.

Täällä kirjoittelevien on syytä kuitenkin muistaa että vielä ei ole ensimmäistäkään peliä pelattu, saati että edes toinen joukkueista olisi selvillä. Eikä niitä vierasbussejakaan ole vielä lähetetty matkaan.

Toivoisin, että tästä viestistä ei kukaan vetäisi herneitä nenään
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Tuo Tuokkolan ottaminen kehiin saattoi olla ratkaiseva tekijä sille että Ilves tulee säilymään, Raipen jatkaessa olisi Ilves ollut edelleenkin pelillisessä sekasorrossa johon joku osaava valmentaja olisi heikommallakin materiaalilla voinut iskeä. Tietysti joku yllättävä loukkaantumissuma tai joku muu seikka joka sotkee Ilveksen konsepteja voi vielä kääntää vaakakupit. Ja onhan tämä kuitenkin ennalta-arvaamaton laji. Sinällään tavallaan noille liigapuolella liigan sulkemisen puolesta meuhkaaville Ilveksen tippuminen olisi kiva näpäytys ja toimisi toivottavasti Tampereella herätyksenä joka pakottaisi vihdoinkin siivoamaan legendaarisen organisaation tunareista.
 

Turre2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Ilves vie ja muut vikisee

On todellinen ihme on jos Ilves tippuu. Kyllä Mestiksen ja Liigan ero on selkeesti olemassa ja Ilves vie rutiinillaan sarjan. Hyvä jos yhden pelin Mestisporukka vie koko karsintasarjassa.

Jos ajatellaan kuitenkin, että Ilves tippuisi niin mitenkähän tuon Liigan avoimuuden ja koko karsintasysteemin kävisi. On tuota taas ollu puhetta Liigan sulkemisesta...
 

scholl

Jäsen
Ja onhan tämä kuitenkin ennalta-arvaamaton laji. Sinällään tavallaan noille liigapuolella liigan sulkemisen puolesta meuhkaaville Ilveksen tippuminen olisi kiva näpäytys ja toimisi toivottavasti Tampereella herätyksenä joka pakottaisi vihdoinkin siivoamaan legendaarisen organisaation tunareista.

haluaisin nähdä joka kausi uutta verta liigassa. Se oli kiva 90 luvun alussa nähdä kauden verran KooKoo, JoKP ja TuTo. Nyt sama homma, olisi mukavaa, että joku hyvin pelannut pikkuseura pääsisi kokeilemaan silloin tällöin liigavauhtia. Niinpä toivon joka kausi jonkun putoamista, mutta erityisesti toivon Ilveksen putoamista nyt, koska se on ainoa tapa pelastaa seura. He eivät pelastu, jos jatkavat entiseen menoon liigan hännillä.

Tappara on näyttänyt kuinka pelillinen renessanssi on Tampereellakin mahdollista ja jos Ilves putoaisi niin joutuisi laittamaan joka osa-alueella organisaationsa kuntoon. Luulen, että aika moni Ilves-kannattaja on samaa mieltä. Jokereidenkin nousu rakennettiin divarikaudella.
 
Noh,noh eihän homma niin mene että Ilves poistuisi SM-liigasta. Taustalla on aina Tampereen oma tuki ja turva, mustaakin mustempi orhi, joka tosin tuppaa nykyään yhä enenevissä määrin ruikkimaan vain omille kintuille. Kal€ hoitaa homman tarpeen niin vaatiessa tai sitten viimeisessä pinteessä; kabinettikeikka ja paikka on seivattu, no worries, be happy. Mutta mihin ihmeeseen saadaan Raipelle uusi suojatyöpaikka? Ottaisikohan Tappara?
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Hah, huomasin vasta nyt kyseisen ketjun, jonka avaaja tuli todellisena pommina.

Nyt kun Tuokkola on ruorissa kiinni ja kerkeää kuukauden päivät vielä treenauttaa Ilvestä rauhassa, niin tulee ihan kivannäköisiä karsintapelejä. Toivotaan vastaan vaikka TuTo:a, että saisi nauraa Tammisen korahtelulle. Sportin rimpuilut on jo nähty.
 
Kannatan ehdottomasti schollin ajatusta ihan jo pelkän urheilullisten syiden kannalta. Jokaisen joukkueen tavoite on oltava joko voittaa sarja tai nousta seuraavalle sarjaportaalle. Muutoinhan sitten vaan pelaillaan pelit pois ja pidetään kivaa. 1,5 M €: rahahan on jo sisällä eli ei aihauta mitään toimenpiteitä.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mielenkiintoiset karsinnat aikanaan tulee tänä vuonna. Ei Ilveksen rosteri nyt mikään mahdoton ole Mestiksen kärkipään kaataa. Ilveksen pakisto vaikuttaa ehkä lähinnä parempaa tasoa olevalta osa-alueelta. Kokemusta ja kokoa Ilves pakistossa on jonkin verran. Hyökkäys puolella tehottomuus loistaa kauas. Vain yksi pelaaja on ylittänyt 20 pisteen rajan tällä hetkellä, Matias Sointu. Veskari osastossa Ilveksellä on Jaroslav Hübl ja Ville Kolppanen. Kolppanen voi olla yllättävänkin hyvä mestisjoukkueita vastaan. Kolppanen on pelannut tänä vuonna Mestistä 10 ottelua LeKin riveissä ja torjunut ne hyvällä prosentilla 94,2. Tuolla lukemalla oltaisiin enemmän pelanneena Mestiksen veskarien kärjessä.

Ilves saa karsintaan edun fysiikka puolella pitkällä valmistautumisella, mutta mestiksen voittajalla on psyykkisesti helpompi lähteä pelejä pelaamaan. Mikään läpihuutojuttu karsinnoista Ilvekselle tuskin tulee, mutta ennakkosuosikkia ei Mestiksestä karsintoihin löydy.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Teikäläiset huutelivat koko sarjan ajan, kuinka paljon saatte porukkaa liikkeelle samalla, kun Sport otti kentällä kuokkaan. Mutta kun ei urheilullisesti pärjätty, alettiin lesoamaan bussien määrästä ja muusta aiheeseen liittymättömästä.

Hieman outoa tekstiä Lukko- fanilta, ottaen huomioon sen, että Lukko- leirissä muistellaan aina mielellään Boikain otteita kannattajakatsomoissa.

Erityisesti silloin kun kaukalossa turpaan on tullut niin, että tukka lähtee.

Toki se on pakko myöntää, että kyllähän itseänikin viime keväänä rupesi naurattamaan erään nimimerkin "päivitykset" lähtevien bussien määrästä.

TuTo olisi muuten tietysti Tamin takia kiinnostavimpia vaihtoehtoja Ipan haastajaksi. Toisaalta pelillisesti toivoisin Jukureita, jolla ilmeisesti on peli kulkenut varsin mallikkaasti läpi runkosarjan.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Vesa Kainulainen vastaa:

Mikä Ilveksen omistajavaihdoksen tilanne on nyt?
Se on sellaista, ettei siitä voi kertoa julkisuuteen. Kyse on isosta yrityskaupasta, eikä sellaisesta voi kertoa julkisuuteen ennen aikojaan. Mutta kaikki osapuolet kyllä tiedostavat paineen yhteisymmärryksen sopimiseen. Tilanne etenee.

Kumpi on lähempänä Ilveksen ostamista: julkisuudessa mainittu Timo Laine vai Monacolainen liikemies?
Jos vastaan tähän myönnän meidän neuvottelevan jommankumman kanssa. Siksi en vastaa mitään.

Haluaako Ilves pelata SM-liigassa ensi kaudella?
Totta kai! Itsestään selvää!

Ilveksen yllä on leijunut jatkuva konkurssi uhka. Millainen on kassatilanteenne?
Tietenkin haastava, mutta konkurssista on turha puhua.

Pysyykö Ilves-Hockey Oy siis pystyssä kauden loppuun saakka ilman uutta omistajaa?
Pysyy

Ja sitten Kainulainen toisti useesti, että heidän sanomisiaan on ymmärretty väärin mediassa ja toivoo medialta työrauhaa.

Nämä ilmeisesti Veikkaajasta poimittu.
 

Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
Toivotan myös omasta puolestani Tampereen Ilveksen mestikseen. Kannattaa samalla ottaa muistiin alla oleva otteluohjelma, jonka aikana Ilveksen liigataival tulee päättymään.

Sanoisin, että mestiksestä tulee 99 %:n varmuudella liigakarsintaan nousemaan Jukurit, joka jo nyt nähtyjen pudotuspelien perusteella vaikuttaa melkoisen ylivoimaiselta joukkueelta tähän sarjaan. Ilveksellä on liigakarsinnoissa kaikki paineet sekä myös Jukureita huonompi joukkue, joten uskon vahvasti, että keväällä juhlitaan Jukureiden liiganousua.

Liigakarsinta 2013:

Pe 22.2. Ilves-Jukurit
Ti 26.3. Jukurit-Ilves
To 28.3. Ilves-Jukurit
La 30.3. Jukurit-Ilves

tarvittaessa:

Ti 2.4. Ilves-Jukkurit
To 4.4. Jukurit-Ilves
La 6.4. Ilves-Jukurit
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Toivotan myös omasta puolestani Tampereen Ilveksen mestikseen. Kannattaa samalla ottaa muistiin alla oleva otteluohjelma, jonka aikana Ilveksen liigataival tulee päättymään.

Siellä lähti mopo keulimaan ja nousi pahasti hattuun muutamasta Leki-voitosta. Toivottavasti pelaajillakin. Ikävä kyllä nuo voitot eivät vielä kerro mitään. Leki kun on ollut täysi vastaantulija. Milläs logiikalla jollain Jukureilla on Ilvestä parempi materiaali? :D

Älkää nyt vaan tekin aloittako samaa mitä Sporttifanit alotti.
 
Viimeksi muokattu:

Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
Siellä lähti mopo keulimaan muutamasta Leki-voitosta. Ikävä kyllä nuo voitot eivät vielä kerro mitään. Leki kun on ollut täysi vastaantulija.

Näkemykseni ei perustu pelkästään näinhin LeKi-peleihin. Jukurit on ollut melkoisen suvereeni myöskin runkosarjassa. Muutamia tappiota on tullut, mutta se on tietysti ymmärrettävää pitkässä sarjassa, mutta tuntuu, että heti kun Jukurit keskityy ja haluaa voittaa, niin pysäyttäjää Jukureille ei ole löytynyt. Varsinkin kärkiotteluita Jukurit hallinnut mielin määrin ja vastapainona sitten saatettu hävitä jollekin selvästi huonommalle joukkueelle.
Ilman mitään vittuilua Ilvekselle niin en näe kyllä Ilveksellä mitään mahdollisuuksia kevään ratkaisupeleissä Jukureita vastaan. Tiukat pelit varmasti luvassa, mutta veikkaan Jukureiden voittavan ottelusarjan voiton 4-2.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Älkää nyt vaan tekin aloittako samaa mitä Sporttifanit alotti.

Boldaus oma, suotta puhut (ainakin tässä vaiheessa) monikossa.

LeKi ei ole mikään mittari Jukureille tällä hetkellä. Seuraavalla kierroksella voi tulla vastaan kuka tahansa poislukien TUTO ja Sport, itse toivon KooKoo:ta, mutta jos Jokipo vaikka sattuisi Sportin tiputtamaan jatkosta, niin kova sarja sekin olisi sparrina finaaleihin. Tuossa tapauksessa uskoisin myös Jukurit - KooKoo -finaalien olevan tosiasia, TUTOn en usko pystyvän KooKoota kaatamaan, kun noin tiukkaa tekee tällä hetkellä Peliittojenkin kanssa (näennäishallinta /= hallinta) vaikka 100% varma olenkin, ettei Pelsut tuosta parista ole jatkoon menossa.

Eli en lähtisi tällä hetkellä vielä arvaamaan edes karsijan paikkaa, karsinnan voittajasta puhumattakaan.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Ilveksellä on liigakarsinnoissa kaikki paineet sekä myös Jukureita huonompi joukkue, joten uskon vahvasti, että keväällä juhlitaan Jukureiden liiganousua.

Hyvää huumoria.

Katsoin Jukurien kokoonpanoa niin jo pelkkä pakisto aiheutti huutonaurua. Kärkiniminä Ilveksestä tutut Pasi "Paska" Järvinen ja Juuso "Paska" Akkanen joilla ei ollut mitään käyttöä Liigassa. Bernard on ok maalivahti, mutta hyökkäyksestä ei löydy yhtään nimeä joilla voisi olla jotain tekoa Liigassa tai edes karsinnoissa. Jollain nöyräsillä, aplundeilla ja rothlilla ei Ilvestä voiteta kuin ehkä kerran Mikkelissä jos sattuu pomppimaan. 4-0 tai 4-1 tulee sarja menemään Ilvekselle jos Jukurit tulee vastaan.
 

Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
Seuraavalla kierroksella voi tulla vastaan kuka tahansa poislukien TUTO ja Sport, itse toivon KooKoo:ta, mutta jos Jokipo vaikka sattuisi Sportin tiputtamaan jatkosta, niin kova sarja sekin olisi sparrina finaaleihin.

Itsekin toivon KooKoota vastaan jo välierissä. Ensinnäkin näkisin, että KooKoolla ei LeKin tavoin ole mitään saumaan Jukureita vastaan. Jukurit pyyhki KooKoolla lattiaa runkosarjassa jo viisi kertaa ja yhden onnenkantamaoisen voiton KooKoo puolestaan sai Jukureista. Jukurit-KooKoo maaliero runosarjassa 21-8 ja pisteet 15-3. KooKoo olisi Jukureille kaikkein sopivin vastustaja. Lyhyt matka, Jukureilla selkeästi kovempi joukkue ja KooKoo on jo henkisesti lyöty etukäteen, jos joutuu välierissä pelaamaan Jukureita vastaan. Voihan Hokki teitysti vielä tiputtaa KooKoon, jolloin paletti menisi siltä osin uusiksi.

Hyvää huumoria.

Älä nyt Kaukosäädin luule Ilveksestä liikoja. Ilveksellä on aivan mestistason joukkue. Jukurit tulee pyyhkimään Ilveksellä lattiaa Asplundin. Partasen ja muutoinkin laajan ja kovan materiialin johdolla. Tämä ei ole todellakaan huumoria.
 
Viimeksi muokattu:

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Itsekin toivon KooKoota vastaan jo välierissä. Ensinnäkin näkisin, että KooKoolla ei LeKin tavoin ole mitään saumaan Jukureita vastaan. Jukurit pyyhki KooKoolla lattiaa runkosarjassa jo viisi kertaa ja yhden onnenkantamaoisen voiton KooKoo puolestaan sai Jukureista. Jukurit-KooKoo maaliero runosarjassa 21-8 ja pisteet 15-3. KooKoo olisi Jukureille kaikkein sopivin vastustaja. Lyhyt matka, Jukureilla selkeästi kovempi joukkue ja KooKoo on jo henkisesti lyöty etukäteen, jos joutuu välierissä pelaamaan Jukureita vastaan. Voihan Hokki teitysti vielä tiputtaa KooKoon, jolloin paletti menisi siltä osin uusiksi.

Hahhah! Toivottavasti myös teidän keltainen kusiaslauma ajattelee samalla tavalla aliarvioiden, mikäli KooKoo vastaan tulee:).
 

Jomppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sitä nyt ei voi tietää miten sarjat menee, vasta ollaan ekalla playoff-kierroksella täällä divarissa ja liiga nysvää runkkaria loppuun, Ilveksellä taitaa olla seitinohut sauma vielä päästä jopa karsinnoista pois. Tästä en päätäni pantiksi pistä tosin. En ole seurannut. Mutta askel kerrallaan pitää mennä ja mestaruuksia ja liigapaikkoja on aivan täysin turhaa ruveta vielä jakelemaan minnekään päin. Mutta maali on selvä. Pelataan nyt silti ensin.
 

Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
Hahhah! Toivottavasti myös teidän keltainen kusiaslauma ajattelee samalla tavalla aliarvioiden, mikäli KooKoo vastaan tulee:).

Ei millään pahalla, mutta kuvitteletko Ice Hockey ihan oikeasti, että KooKoolla olisi tällä kaudella mitään mahdollisuuksia Jukureita vastaan? KooKoolla on umpisurkea puolustus, maalivahti Rämö, joka sulaa aina keväällä ja myös KooKoon hyökkäys vaikuttaa huomattavasti Jukureiden hyökkystä köykäisemmltä. Kyllä se nyt vaan on niin, että ei mopolla kuuhun eli tavoitteet kannattaa siellä Kouvolassa laittaa realistiselle tasolle.Teille pronssimitali on ihan hyvä tavoite.
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On tuo Wolf hauska tapaus. No hyvähän se on et uhoa riittää jne. Onneksi Mestis mestaruuden saalistus on vielä kesken. Kannattaa ehkä valmistautua myös siihen et Jukureita voi kutsua pronssipelikin. Itse en kyllä ala jakamaan paikkoja suuntaan enkä toiseen. Jukurit on kova, mutta kaadettavissa. Eikä Ilves tule mestismestarille olemaan todellakaan helpponakki.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Kylläpä nämä mikkeliläiset ovat hauskoja. Erityisesti KooKoo tuntuu olevan heille musta vaate. Aika monella Jukureiden kannattajalla on jopa JA:n profiilin allekirjoituksessa jotakin Kouvolaan tai KooKoohon liittyvää. Johtuneeko sitten jostain alemmuuskopleksista vai mistä niin en osaa sanoa. Ilveksen kannattajille voisin lähettää sellaisia terveisiä, että näiden Jukuri-kannattajien uhoon olen jo vuosien varrella tottunut siinä määrin, että heidän takiaan olen jo vähentänyt kirjoitteluani mm. otteluketjuihin. En nyt itsekään näe mitenkään, että Jukureilla olisi Ilvestä kovempi joukkue, joten aika levollisin mielin tamperelaiset saavat lähteä karsintasarjaan Liiga-Jukureita vastaan.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
Kylläpä nämä mikkeliläiset ovat hauskoja. Erityisesti KooKoo tuntuu olevan heille musta vaate. Aika monella Jukureiden kannattajalla on jopa JA:n profiilin allekirjoituksessa jotakin Kouvolaan tai KooKoohon liittyvää. Johtuneeko sitten jostain alemmuuskopleksista vai mistä niin en osaa sanoa. Ilveksen kannattajille voisin lähettää sellaisia terveisiä, että näiden Jukuri-kannattajien uhoon olen jo vuosien varrella tottunut siinä määrin, että heidän takiaan olen jo vähentänyt kirjoitteluani mm. otteluketjuihin. En nyt itsekään näe mitenkään, että Jukureilla olisi Ilvestä kovempi joukkue, joten aika levollisin mielin tamperelaiset saavat lähteä karsintasarjaan Liiga-Jukureita vastaan.

Ja samalla tavalla usealla KooKoon kannattajalla on Jukureihin/Jukureiden kannattajiin liittyviä allekirjoituksia. Toinen mikä pistää silmään on muutaman KooKoo kannattajan fetissi "Mikkelin kauppiasta" kohtaan. Toki se varmasti syö miestä jos naapurin pojalla on rikkaammat vanhemmat ja uudemmat lelut, mutta ei sitä koko aikaa tarvitse silti hokea. Kokonaisuudessaan ihan mukava näitä Kouvola vs Mikkeli vääntöjä on lueskella kun jättää pahimmat provoilijat huomioimatta.

Eikä varmaan kannata tuomita koko kannattajakuntaa parin valopään takia, näitä kun riittää ihan jokaisen seuran faneissa, myös täällä Kouvolassa. Suurin osa kannattajista kun on kuitenkin kaupungista riippumatta ihan asiallista porukkaa.

Ja enpä minäkään siihen usko, että Ipa helpponakki olisi, olipa karsinnoissa kuka hyvänsä. Toisaalta, en usko myöskään Ilveksen paraatimarssiin, saadaan toivottavasti tasaisimmat karsinnat vähään aikaan.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Toinen mikä pistää silmään on muutaman KooKoo kannattajan fetissi "Mikkelin kauppiasta" kohtaan. Toki se varmasti syö miestä jos naapurin pojalla on rikkaammat vanhemmat ja uudemmat lelut, mutta ei sitä koko aikaa tarvitse silti hokea.

Itselleni on kyllä ihan yhdentekevää minkä paksuinen lompakko Mikkelin kauppiaalla on. En näet usko, että kannettu vesi kaivossa pysyisi. En lisäksi usko, että kukaan on Jukureille kateellinen eli ei varmasti ketään todellakaan hetkauta jonkun Toivakan omaisuuden arvo. On liigassa tainnut paljon Toivakkaa varakkaammatkin henkilöt yrittäneet hakea menestystä rahan voimalla, mutta huonoin tuloksin. Tosin enhän tiedä vaikka tämä kyseinen kauppias olisi Suomen rikkain mies = EVVK. Hiukan kyllä huvittaa tämä mikkeliläisten uho, että Jukurit pyyhkisi Ilveksellä lattiaa. Ottakaa nyt tuon Ilveksen tilalle vaikka Jokipojat, Sport tai KooKoo, mutta eiköhän Ilves ole teille hiukkasen liian iso pala purtavaksi. Jukureiden juniorityöstä on taidettu aikaisemminkin keskustella, mutta niin kauan kuin Jukureilla on mestiksen kuudesta kärkijoukkueesta selkeästi huonoin juniorityö ja junnut jossakin suomisarjassa niin aivan turha uhota mistään liigasta. Liikaa se liiga on toki muillekin mestisjoukkueille Jukureille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös