Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Tobias Salmelainen IFK:n urheilujohtajana

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana MSU, 02.11.2017 klo 15.03.

?

Oliko valinta sopiva?

Poll closed 09.11.2017.
 1. Kyllä

  115 ääntä
  44,4%
 2. Ei

  37 ääntä
  14,3%
 3. En osaa sanoa

  107 ääntä
  41,3%
 1. Snakster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Plus ainakin Karhu-Kissat ja Kiekko-Vantaa ovat vielä A:ssa ja erityisesti nuoremmissa ikäluokissa ihan varteenotettavia toimijoita.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 2. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tekevät löytöjä, mutta vastineeksi myös hutihankintoja, joista ei sen kummemmin jälkikäteen puhuta. Lisäksi pienemmissä seuroissa on varaa ja aikaa kasvattaa näitä potentiaalisia pelaajia pidempään, kun menestyspaineita ei ole kuin murto-osa siitä, mitä Helsingissä. Joku HPK dyykkasi viime vuonna ulos jatkopeleistä jo ennen säälejä, mutta nyt ovat samalla pelaajarungolla, avainpelaajilla ja koutsilla finaalissa. Täällä vastaavasti ollaan pistämässä puolta joukkuetta jälleen kerran vaihtoon, kun joukkue pääsi vain välieriin.

  Toki näitä yksittäisiä salamaniskuja mallia Kaski tulee aina silloin tällöin, mutta jos nyt mietitään näitä Turusia, Björnisiä yms. liigan eliittiin viimeistään tällä kaudella nousseita pelaajia, niin ei se nousu ole yhdessä kaudessa tapahtunut vaan pidemmän ajan ja kunnon peliajan seurauksena.
   
  tommy36, Röda, BOL ja yksi muu tykkäävät tästä.
 3. nikozwan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Pats
  Lainaus:
  Tässä hyvä pointti kyllä. Tavallaan tietysti me fanit ollaan siinä mielessä osasyyllisiä, että HIFK:lta vaaditaan myös sitä pääsyä välieriin joka vuosi, kun taas jossain Kerhossa ollaan pääsääntöisesti tyytyväisiä, jos sinne päästään kerran viidessä vuodessa. Ja onhan meilläkin koko ajan kokoonpanossa omia junnuja, mutta elleivät ne ole tasoa Heiskanen, niin niiden rooli jää aina suhteellisen pieneksi. Sieltä nelosketjusta pitäisi nousta kuitenkin melkein jo ekan vuoden jälkeen ylempiin ketjuihin, jotta kehitys jatkuisi. Joukkueenrakennuksessa pitäisi jättää aina muutama suhteellisen vastuullinen rooli näille kehittyville kavereille, ainakin sellaisina vuosina, kun siellä on hyvän liigapotentiaalin omaavia pelaajia mallia Jääskä.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 4. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Snakster, hyvä pointti. Eli kyllä tuota potentiaalista markkinaa löytyisi kun vain jaksaisi skoutata. Jotenkin musta tuntuu, että IFK:ssa keskitytään oikeastaan kolmeen markkinaan jotka ovat näiden meidän skouttiveijareiden mukavuusaluetta: 1) ACME:n listoilla olevat pelaajat (Tobbari) , 2) Ruotsin markkinat (Mona Lisa) ja 3) AHL (Kautonen). Onhan tuossakin helvetin iso mutta varsin kilpailtu markkina. Juurikin nuo pääkaupunkiseudun junnut jäävät jostain syystä täysin tutkan ulkopuolelle. Samoin, esim. Kärpissähän skoutataan pelaajia jopa divarista.

  Ja Dennikselle: Organisaation tehtävänä ei ole skoutata sellaisia pelaajia jotka miellyttävät faneja vaan sellaisia pelaajia, joilla aikaansaadaan kilpailukykyinen joukkue. Ja itse henk. koht. katselen miljoona kertaa ennemmin jotain potentiaali-Björnistä pari kautta kuin näitä meidän fetissi-riippakiviä ja puutarhatonttuja 9 kautta.
   
  Provider, tommy36 & Bafforosso tykkäävät tästä.
 5. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Miten me nyt puolta joukkuetta ollaan vaihtoon laittamassa?

  Thorell, Tyrväinen, Rask, Eronen, Salminen, Quincey lähtevät varmaan, koska ei pystytä pitämään.

  Pelaajia, joista ei haluta yleisesti täällä pitää kiinni ovat kenttäpelaajista: Santala, Koivisto, Pitkänen, Finley, Ruusu. Kukapa näistä pelaajista nyt ei haluaisi luopua?

  Toki moni sitten kritisoi Nykoppin, Kankaanperän, Åstenin ja jopa Petrellin soppareita, mutta oma kanta on tässä se, että voimassa olevien sopimusten mukaan mennään.

  Sitten on pelaajia, joiden jatkolle kukaan nyt ei varmaan viheltäsi: Engren, Ikonen, mutta ei varmaan ole käyttöä, koska on saman roolin ukoille sopimuksia jo olemassa ja pelaajia, joihin oma suhtautumiseni ainakin on täysin neutraali: O´Connor ja Laakso.

  Suurin vaihtuvuus siis tulee pelaajissa, joita ei pystytä pitämään.
   
  Lemieaux ja tommy36 tykkäävät tästä.
 6. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No se nyt oli karrikoitu heitto sen kummemmin ketään osoittamatta. Pointti noissa kirjoituksissani oli kuitenkin se, että jos HIFK ei voita mestaruutta, niin kyllä tällä palstalla verrattain paljon spekuloidaan ja stigaukkoillaan sillä, kuinka se tämä ja tuo ei riitä ja pitää korvata sillä tällä ja tuolla. Harrastan sitä itsekin ja sehän on tämän palstan koko idea, että fanit ja kiekkoamatöörit spekuloivat näillä asioilla, reagoivat asioihin tunteella ja ampuvat lonkalta sen suhteen, miten pitää pelata, ketä pitää kenkiä ja kuka on muuten vaan perseestä. Jos nyt ajatellaan, että Tyrväinen jäisi (mikä muuten on tämän tilanne, onko jo jotain vahvistettuna) ja HIFK lähtisi ensi kauteen sentterikolmikolla Tyrväinen - Jääskä - Lundell ja naaraisi siihen vaikka neljänneksi Robert Leinon HPKsta, niin villi arvaukseni on, ettei tuota kokoonpanoa täällä kovin positiivisesti tervehdittäisiin, eli jos ei tällä kaudella riittänyt kuin pronssipeliin, niin samalla rungolla on turha yrittää ensi vuonna.

  Meillähän on nyt esim. joku Juha Jääskä melkolailla samassa tilanteessa kuin Pelsujen Björninen oli muutama vuosi sitten. Voisin kuvitella, että jos HIFK lähtee rohkeasti tulevaisuuteen sillä ajatuksella, että Juha Jääskä saa kasvaa pari vuotta ilman menestyspaineita todelliseksi sielupelaajaksi ja joukkueen liideriksi isolla vastuulla, niin kovin paljoa fanien osalta ei ole odotettavissa kärsivällisyyttä prosessin suhteen. Sitten, jos ostetaan "valmiita pelaajia" ylempiin kenttiin ja Jääskän kehitys junnaa alemmissa kentissä, tämä lähtee maakuntiin peliajan perässä ja breikkaa siellä, niin siitähän vasta riemu repeää.

  Ei siinä - toki nämä asiat on yhdisteltävissä, eli kasvatetaan omista ja muilta ryövätyistä laatuprospekteista pelimiehiä huipun veljesten rinnalle, mutta ei se näillä pikkuseuroillakaan todellakaan mene aina kuin strömsössä, että scoutataan ulkopuolelta muiden joukkueiden hylkyjä tai farminfarmistaroja, jotka sitten johdattavat joukkueen menestykseen. Kuten todettua, HPK oli nykyisellä pelaajarungolla vuosi sitten pleijareiden ulkopuolella, farminfarmijyrien scouttaamiseen erikoistunut Saipa oli pari kautta sitten liigan peränpitäjä, TPS mällää hirmuisen määrän rahaa pelaajiin, mutta käsittämättömän paska valmentaja tyrii koko touhun ja ei tuosta Kärppien säälipleijarikeväästäkään ole kuin 2 vuotta.
   
  HJL ja BOL tykkäävät tästä.
 7. Snakster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Just näin ja sitten esimerkiksi joku Kiekko-Vantaan kasvatti Hakanpää siirtyy sujuvasti Espoon ja vähän Ämerikänkin kautta Ouluun ilman, että meillä ehditään kissaa sanoa. Tuskin kuuluu sarjaan "aina halunnut pelata Oulussa."
   
  tommy36 ja Bafforosso tykkäävät tästä.
 8. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Lainaus:
  Samaa mieltä aika suuresti. Meidän materiaali oli liian kapea. Määrällisesti ei ehkä, jos kaikki olisivat olleet terveet, mutta taidollisesti joka tapauksessa.
  Itse antaisin 6. Ja jos katsoo vain poffseja olivat ainoat onnistuneet hankinnat Lyytinen ja Salminen.
   
 9. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Lainaus:
  Ei varmaan kukaan, kuten ei myöskään Tsekin, Slovakian, Ranskan, Itävallan...
   
  tommy36 tykkää tästä.
 10. tommy36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sopinee tähän jatkoksi kun siitä keskinkertaisuudestakin on jo aiemmin mainittu, kuten siitä laiskanpulskeasta duunailustakin jota seurassa harrastellaan.

  https://www.jatkoaika.com/Artikkeli/Uutta-HIFK-on-Liigan-suurseurojen-vertailussa-huomattavan-surkea-välieräsuorittaja/210725
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2019 klo 21.13
 11. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuo juttu on kyllä jatkoajan perinteistä klikkijournalismitasoa. Välierämenestystä (kuten pleijarimenestystä ylipäätänä) selittää erinomaisesti runkosarjamenestys ja kuten jutun loppupuolella sentään uskalletaan vihjata, veikkaanpa IFK:n "huomattavan surkean välieräsuorittamisen" taustalla olevan ennemminkin huomattavan surkea runkosarjasuorittaminen/suorittaminen ylipäätään verrattuna muihin suurseuroihin. Tälläkin kaudella IFK nousi välieriin sijalta 6 ja joutui huonon runkosarjamenestyksen takia kohtaamaan ylivoimaisen runkosarjavoittajan. Aika valopää saa olla jos näkee että ongelma tällä(kin) kertaa oli huono välieräsuorittaminen.
   
 12. tommy36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No ei varmastikaan ollut ei, mutta kyllähän kokonaisuus näistä välieräpaikoista huolimattakan kertoo siitä keskinkertaisuudesta, jossa juuri koskaan ei ihan oikeasti voi odottaa IFK:n olevan se jatkkon menijä, vaan on useinkin juuri se altavastaaja ja alisuorittaja. Tällä kaudella toki välierät olivat kohtuullisen loistavat, mutta tosiasiahan lienee se kuitenkin, ettei se sitten kuitenkaan ollut edes lähellä. Jälleen jäi "jotakin" pikkiriikkistä puuttumaan, kuten nyt vaikkapa ne maalit. :-)
   
  Vpiiroi tykkää tästä.
 13. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Samaa mieltä kanssasi siitä että joukkueessa tulee aina olla kasvupaikkoja junnuille.
  Mun mielestä on aika hassua, tämä mikä monesti nousee esiin, että fanit on osasyynä HIFK:n lyhytjänteisyyteen.
  Kyllä joukkuejohdon tehtävä on rakentaa joukkue ja ajatella pitkäjänteisesti. Heidän tehtävä on ajatella tätä vuotta ja tulevia vuosia samaan aikaan. Heidän tehtävä on myös luoda uskoa joukkuueen faneihin ja sidosryhmiin.
  Joukkueen pitkäjänteinen rakentaminen ja tällä kaudella menestyminen eivät pitiäisi olla ammattiorganisaatiossa toisiaan poissulkevia asioita.
  Liigassa kun ei ole mitään varausvuoroja, niin hyvä menestys ei näy mitenkään tulevaisuutta vaikeuttavana tekijänä.
  Toki jos joukkue kerralla tyhjenee tähdistä, on seuraava kausi haastavampi, mutta tässä liigassa voi menestyä vaikka vaihtuvuus olisi suurikin.

  Fanin ainoa tehtävä on taas seurata joukkuetta ja maksaa lipuista ja tuotteista sen verran kun homma kiinnostaa. Kyllä IFK:n kokoisen seuran fanien kuuluukin näillä lipunhinnoilla, fanituotteiden hinnnoilla ja Restelin roskan hinnoilla vaatia parasta.
  Tobiaksen tulisi kyllä järjestää pelaajapolkui IFK:ssa niin houkuttelevaksi, että siitä ei mielellään muualle hypätä. Vaikka se sitten tarkoittaisi, että vuokrataan pelaaja toiseen seuraan kaudeksi.
  Ottelutapahtuman parantaminen taas olisi toki Valtasen alla, mutta hänellä ei taida riittää siihen mielenkiinto ei kompetenssi.
  Kun missään ei olla omatoimisia vaan ostetaan ulkoa kaikki palvelut, niin monesti ei saada parasta hyötysuhdetta.
   
  Lemieaux, nikozwan & tommy36 tykkäävät tästä.
 14. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Fakta on se, että haluttiin tai ei, faneilla on ollut vähintäänkin epäsuorasti paljon sananvaltaa joukkueen hankintapolitiikkaan. Siihen on yksi syy ylitse muiden: julkisuus ja sitä kautta median paine. Johtuuko se siitä, että seuralla itsellään ei ole ollut itsevarmuutta seisoa visioidensa ja arvojensa takana vai mistä, mutta näin se vain on ollut.

  Kun peli ei syystä tai toisesta kulje, meillä on pitkät perinteet siitä, että sille pitää löytää syyllinen. Milloin syy on valmentajassa, joukkueen kokoojassa, pelaajissa, loukkaantumisissa (mikä sekin on jonkun syytä), kapteenissa, maalivahtivalmentajassa tai kaikissa edellä mainituissa. Kun peli ei kulje, kansa alkaa huutaa syyllisiä vastuuseen. Osa jää kotiin, koska seuraa ei kiinnosta, ne ei edes yritä, en maksa paskasta, ei kiinnosta, jne. Totuus on kuitenkin se, että HIFK kiinnostaa silti ja omia mielipiteitä ei pelätä sanoa ääneen ja omille annetaan kovaa kritiikkiä heti, kun tulee paikka. Tämä taas johtaa siihen, että media kiinnostuu vielä vähän lisää ja sekin alkaa etsiä syyllisiä. Tehdään erikoisohjelmia ja kutsutaan erityisanalyytikkoja puimaan, miksi HIFK ei ikinä onnistu. Seuran ja joukkueen paineet kasvaa ja usein ollaan vielä vähän syvemmässä suossa. Mitä nopeammin joukkue saa kaivettua itsestään potentiaalia ulos ja tulokset paranee, sitä vähemmän asia jaksaa kiinnostaa. Usein käy kuitenkin niin, että kun tieto ja spekulaatiot on mahdollista siirtää etteeriin reaaliajassa, pienikin ongelma on yhtäkkiä suuren suuri. Kukaan ei halua saada negatiivista julkisuutta ja kun HIFK:n mukana sitä tulee yleensä aina vähän enemmän kuin muilla, kaikki osapuolet alkavat pelätä huonoa näkyvyyttä. Sen pelossa seura saattaa tehdä huonoja päätöksiä, mitkä vaikuttavat joko suoraan tai epäsuoraan joukkueeseen. Ja sama ralli alkaa alusta.

  Kaiken edellä mainitun vuoksi on tärkeää, että seuralla on oikeasti visio ja suunnitelma sen toteuttamiseksi sekä malttia oikeasti toteuttaa niitä. Niiden pitää olla niin loppuun asti hiottuja, että töyssyt tiessä eivät vaikuta isoon kuvaan mitenkään. Yhteistyökumppaneiksi pitää ottaa vain sellaisia tahoja, jotka tietävät, että meillä nyt aina sattuu ja tapahtuu jotain ja jos ei satu, sitten itketään sitä. Negatiivista julkisuutta luultavasti tulee, mutta oletettavasti myös hyödyt ovat suuret, sillä HIFK:lla on iso joukko todella pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Jos perse ei sitä kestä, älä lähde mukaan. Kun nämä kaikki on kunnossa, on helpompi antaa aikaa.

  Faneilta tämä toki vaatii sitä, että ihan jokainen tappioputki ei ole maailmanloppu eikä jokaista kautta eletä kuin se olisi viimeinen. Totta kai reaaliajassa saa ja pitääkin kommentoida. Arvostellakin saa, tietenkin. Mutta, jos säätää omaa kaiken kritisointinappulaa vähän pienemmälle, voi olla, että se johtaa siihen, ettei sitä suurta paniikkia koskaan tulekaan. Kun omat seisoo omien takana rauhallisina, media ei jaksa siitä kiinnostua ja ehkä seurassakin on rohkeutta kerrankin olla rauhassa ja katsoa, mitä tuleman pitää. Itselläni ainakin on tällä hetkellä varsin levollinen mieli tulevaisuuden suhteen. Olen havaitsevinani seurassa parempaa ymmärrystä siitä, mitä HIFK on, sen pitää olla ja mitä menestymiseen nykyisin vaaditaan. Voi olla, että erehdyn ja kaikki menee tulevaisuudessakin päin helvettiä eikä me ikinä voiteta mitään suurta kuin vahingossa silloin tällöin. Mutta se selvinnee seuraavien kolmen kauden aikana. Silloin nähdään, onko seurassa osattu tehdä oikeanlaisia toimia, jotta voidaan ylipäätään edes haaveilla olevamme eurooppalainen suurseura.
   
  CatGarfield, tommy36, tant gredulin ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 15. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Lainaus:
  Vaikka odotankin Tobbelta ensi kauden menestystä, uskon että tuo kolme vuotta on liian lyhyt mittausaika. 5 vuotta olisi parempi. Ja vaikka kritisoin, olen samaa mieltä kirjoituksesta.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 16. Bafforosso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK parhaimmillaan
  Nyt Tobias, on aika sitten näyttää, sillä ensi vuoden joukkue on omien sanojesi mukaan oma joukkueesi. Menestys voidaan toki mitata vasta vuoden päästä, kun kannu on käsissä, mutta joukkue kertoo vähän mahdollisuuksista.
  Viime kausi meni vajaalla sentterikalustolla (Tyrväinen, Lundell, Santala ja Nykopp, joista Nykopp suurimman osan poissa). Vain 3 sentteriä enimmäkseen, kun niitä pitäisi olla 5-6. Eikä sitä ykkössentteriä lupauksista huolimatta löytynyt, eikä mitään korvaavaa.
  Nyt kaikki huhut antavat ymmärtää että senttereitä on vielä vähemmän.
  En laske laitahyökkääjiä, jotka ovat kokeilleet sentterinä, senttereiksi.
  Toivon hartaasti, että olet löytänyt enemmän kuin yhden uuden sentterin.
   
  Burnittaja, tommy36, Bad Bob #42 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 17. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jos jokaisessa seurassa ympäri Eurooppaa on sama tilanne - ei sentteritarjontaa - niin tällaisen seuran pitää tehdä a) rahakas tarjous huippunimelle ja rukoilla, että kaveri onnistuu tai b) ottaa kehittyvä pelaaja ja rukoilla, että kaveri onnistuu. Kummassakin tapauksessa seuraa palstalla järjetön älämölö, eikä kukaan rukoile.
   
  Snadi kundi Stadista, BOL, HJL ja yksi muu tykkäävät tästä.
 18. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Paskamyrskyhän siitä tiistain tilaisuudesta tulee koska suurella todennäköisyydellä siellä ei tulla sitä veret seisauttavaa sentteriä näkemään. Vähän sellainen tuntuma on, että näistä Wärnistä ja Sallisesta sitten leivotaan keskustaan pelaajat. Tietysti nämä roolit voi vaihdella. Paajanen voi olla ainut lukittu sentteri. Sitten Lundell joka voidaan tarvittaessa siirtää laitaan jos näyttää siltä. Sitten on myös Jääskä joka pystyy olemaan joko laidassa tai keskellä. Sama koskee Kerästä ja Nypsiä. Jos Sallinen ja Wärn tulee niin tämän uskon itse olevan ideologian asian takana. Minulle se kyllä riittää aivan hyvin jos se on myös ollut Pikkaraisen tahto.
   
 19. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Tähän nyt vielä nopea, että itse en odottele Paajasta + huippusentteriä tiistaina, mutta toista perussentteriä kyllä, joka osaa myös aloittaa hyvin. Eli riittäisi ihan sellanen ns.kakkos- kolmosketjun sentteri, ettei olla heikoilla hangilla sen suhteen. En halua että Lundellin harteille asetetaan kohtuuttomasti painetta ja odotuksia. Kyllä siinä niin käy, jos Paajanen ja Lundell ovat ainoat ns. oikeat sentterit, ja muut oikeasti laitureita.
   
  tommy36 tykkää tästä.
 20. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nuoret tähdet
  Kyllä Max Wärn tulee nykyiseen liigaan KHL-tason puolustavana sentterinä. Erinomainen kaveri tällä tasolla kakkoskenttään, Paajasesta sit vaan ykkössena ens kaudella.
   
 21. tommy36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No olisipa nyt sitten edes se Tyrväinen, vaan en tiedä missä olet nukkunut, mutta Tyrväinehän se ei tosiaankaan ole, tai sitten äijällä on hitokseen pelejä ensi kaudella.
   
 22. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nuoret tähdet
  Lainaus:
  Vaihdoin, arvasin et tartutaan kun kirjoitetaan väsyneenä yks nimi väärin. Eli Paajanen, hyvä veto tähän hätään ainakin parin viime kauden pelit seuranneena.
   
 23. F#21 Jäsen

  Milloin Mallusta on sentteri tullut ja miksi ihmeessä? Jos sovitetaan HIFKssa sentterin tontille, niin voidaan jo suunnata ajatukset 20-21 kauteen.
   
  Lemieaux ja -Kantor- tykkäävät tästä.
 24. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  KHL-tason sentterinä? Ihan mielenkiinnosta utelen, että löytyykö tämän asian tiimoilta enemmän faktaa? Omat mielikuvat Wärnistä ovat melko perinteisenä ns. voimalaiturina, mutta voihan se toki olla, että rooli on muuttunut ja tästä kuulisinkin mielelläni lisää. Aivan viime kausina kun en ole hänen tekemisiään hirveästi seurannut.
   
 25. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  En usko että Pikkaraisen tahto on se että joukkueessa ei ole tarpeeksi senttereitä. Kaksi kautta keväisin oltu asian takia liemessä ja tällä kaudella Tyrväinen peluutettiin ihan loppuun ja oli aika väsynyt viimeisissä peleissä. Jos harjoituspeleihin mennessä ei ole Paajasen lisäksi ketään sentteriä hankittu niin Salmelainen on kyvytön hoitamaan tehtäväänsä. Ei se vaan voi olla niin vaikeeta. Aikaa ja rahaa on ollut käytettävissä riittävästi. Ja lisäyksenä Wärn ei ole sentteri millään muotoa. Jonkin sortin voimalaituri ja aika puukäsi sellainen. Mahtuu sen takia tuohon ryhmään että tuo edes hieman fyysisyyttä.