paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Nyt kai miehelle voi uuden ketjun avata kun SM-liigan kokoonpanotiedoista miehen nimi jo Ässien listalta löytyy. Kyseessä ilmeisesti try-out tai jotain sen tapaista, mutta tähän voimme kerätä mietteitä siirron ja miehen esitysten tiimoilta.

-paze-
 
Jos kuitenkin niin käy, että Markku Tähtinen korvaa Toni Koivusen, lupaan olla menemättä kertaakaan tällä kaudella enää hallille.
nimimerkki Raúl

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Sopimus kestää jouluun asti, suurin tarve vahvistuksille on kuitenkin joulutauon jälkeen nuorten MM-kisojen aikaan. Sinänsä Salmelaisen tulo tähän paikkaan oli outo asia koska takana on kaksi voitettua ottelua ja mielestäni hyvin toiminut kokoonpano. Toivottavasti Huhtasen paikka ei ole vaarassa vaikka pelkään että hän kokemattomimpana onkin suurimmassa vaarassa. Tuomas on kuitenkin pelannut sen verran hyvin että hänen syrjäyttämisensä olisi vääryys. Ennemmin sitten Crombeen tai Hirvonen.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämän tason vahvistus tuli jotenkin puskista, mutta kuten todettua, nuorten mm-kisat voi tehdä lovea rivistöihin vuodenvaihteessa. Pieni mutta hyvällä asenteella pelaava, taitoa ja nopeutta omaava IFK-kasvatti. Ilmeisesti. En kyllä itsekään olisi ekana laskemassa Huhtasta hierarkiassa alaspäin - ellei ala näyttämään hiipumisen merkkejä. Pidemmän tähtäimen katsonta, mikäs siinä. Kassellaan nyt sinne jouluun asti otteet ja sitten kassellaan mitä seurat ovat miehestä mieltä.
 

mynthon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pittsburgh Penguins
Jaahas jaahas. Mitäs tähän nyt sanoisi. Ilmeisesti lupaava pelaaja jossa nähdään sitä kuuluisaa potentiaalia. Sitä on myös omissa nuorissa, joten kyllä ihmetteln jos tämä kaveri vie esim. Huhtasen paikan.
Annetaan ukkelille kuitenkin mahdollisuus. Ihmetyttää kyllä, kun juuri löydettiin sopivat ketjut niin tämä ukko saa olla sitten nelosessa.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Kuuselan stuntti?

Olisiko nuoremmasta Salmelaisesta tarkoitus alkaa rakentaa uutta "Kuuselaa"? Maalintekijätyyppejä ei ole koskaan liikaa, joten sen puolesta kaveri on tervetullut mukaan rinkiin vahvistamaan joukkueen keski-ikää, 20 ja rapiat..;)

Antaa siis Tobiaksen näyttää, ei nimi miestä pahenna! Mielestäni ihan ok homma, että jopa pk-seudulta uskaltautuu nuorta lupausta saapumaan kylmään ja pimeään Poriin. Eiköhän meillä vielä riitä kaikille paikkoja, kuten virressäkin veisataan..
 
"Ässistä tulee mieleen kehitysvammaiset. Ei onnistu vaikka vastassa ryntäilee huonot divaripelaajat. Jengissä on suomisarjatasoitia idiottooteja (Rantanen) ketä ei edes muuta kuin yrittää vahingoittaa vastutajajaa."
- nimim. mendieta arvioi Ässiä hävityn Vaasa-cup matsin jälkeen

Levonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pelipaikka ansaitaan näytöillä ei nimellä. Huhtanen pitää paikkansa tai nousee jopa ylöspäin jos näytöt riittävät. Salmelainen ottaa sen paikan jonka ansaitsee.

Vai poraako joku kauden lopussa kun Salmelainen on iskenyt tehot 20+20, että "voi kakki kun Tobias vei Tuomaksen pelipaikan?"
 

Stoll

Jäsen
Mielestäni hyvä hankinta ässiltä. Vaikka ollut loukkaantumisia niin on kuitenkin kyseessä nuori ja potentiaalinen kaveri josta voi odottaa Kuusela2:sta. Annetaan pojan näyttää taitonsa ja luulen että Pajuoja tietää pojan kyvyt paremmin kuin me täällä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Levonen sanoi:
Vai poraako joku kauden lopussa kun Salmelainen on iskenyt tehot 20+20, että "voi kakki kun Tobias vei Tuomaksen pelipaikan?"
Tai sitten käy niinkuin yleensä että muualta tullut 1+1 -mies vie automaattisesti pelipaikan omalta junnulta tyyliin "mitä me millään junioritoiminnalla tehdään, ostetaan valmiita pelaajia muualta"... Eikös se ollut Ässien lähes slogani vajaa 10 vuotta sitten...
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hiukan tosiaan yllättävä veto. Tosin Ässillä on tällä hetkellä terveenä kaikkiaan 13 hyökkääjää, joista junnuikäisiä viisi. Joten tiettyä reserviä on hyvä olla olemassa, koska vääjäämättä junnujen taso hiukan laskee, kun rasitus alkaa painaa nivelissä. Mutta olisi luullut, että sopimus olisi kattanut myös nuorten MM-kisojen ajan, koska silloin luultavammin kaikki nämä viisi junnua ovat pois. Ja voipi olla myös niin, että Fobba tai Naurov eivät sairastuvalta ennen kisoja pois pääse.

Huhtasta Salmelainen tuskin syrjäyttää ja oikeastaan ainoa potentiaalinen ehdokas yläketjuista syrjäytettäväksi on mielestäni Crombeen. Voisiko olla sitten niin, että Hisey tulee jo sittenkin tälle kaudelle ja Crombeen on se joka antaa tilaa Hiseylle ja näin ollen yksi laiturin paikka jää ikäänkuin tyhjäksi. Ei kuullosta tämäkään oikein uskottavalta, mutta katsotaan. Ässissä on kuitenkin parin viime vuoden aikana harrastettu hyvinkin vähän hankintoja, joilla ei ole selkeää tilausta tai roolia joukkueessa.
 

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielenkiintoinen hankinta. Nopeat pelaajat ovat aina kiinnostavia tapauksia. Herää kysymys, onko Ässillä todellinen mahdollisuus tehdä pidempi sopimus Salmelaisen kanssa, jos testiaika sujuu hyvin. Vai onko HIFK:llä oikeus kutsua pelaaja takaisin riippumatta Ässien halusta? Jos Ässät voi tehdä sopimuksen, niin ymmärrän hankinnan, muuten en.

Tällä hetkellä pelipaikka ei taida löytyä muualta kuin nelosesta vai onko joku poistumassa joukkueesta. Jotenkin on sellainen kutina, että muutoksia tapahtuu vielä.

Nelonen voisi olla muodossa Takala-Kemppainen-Salmelainen. Toisaalta aika vaikea on näyttöjä antaa nelosketjusta, jonka peliaika on vähissä erikoistilanteiden vuoksi.

Ensi kaudeksi kuuselaksi Kuuselan paikalle... Tämäkö on suunnitelmissa?
 

pekoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
vero sanoi:
Ässissä on kuitenkin parin viime vuoden aikana harrastettu hyvinkin vähän hankintoja, joilla ei ole selkeää tilausta tai roolia joukkueessa.
Vaikka parin voiton putkessa nyt porskutetaankin niin onhan tässä paljon kysymysmerkkejä ilmassa...

Jos Häppölän kuntopohja ei riittänyt suoraan hyppäykseen HiFK:n kolmosketjusta Ässien ykköseen, niin tuskin riittää Kuparisellakaan tuosta noin vain Ässien nelosesta siihen samalle paikalle. Nuorten hyökkääjien - Wandell etunenässä - ei voi olettaa pitävän tasaista suoritustasoa läpi kauden. Ensi kautta pitää pohjustaa jo nyt jne.

Kyllä siellä taustalla joku master plan on. Olisi kiva tietää se itsekin. Ei tarvitsis arvuutella täällä netissä...
 
I was in love with a girl named Literature. Then Alfonso introduced me to this whore named Cinema. She gave such good head that I stayed with her. -Carlos Cuarón

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Petteri Tasku tässä varmaan menettää paikan nelosessa. Huhtanen on pelannut hyvin, ei hätää.

Kova temppu olisi laittaa Crombeen penkille, kun Dallas-johtaja on tulossa ensi viikolla katsomaan. Wandell ja Crombeen yllättävät, toinen positiivisesti ja toinen negatiivisesti.

Salmelainen pelaa siis nelosessa 5min/ peli. Voiko siinä paljon näyttöjä antaa?
Toisaalta uskon, että Pajuoja sen potentiaalin huomaa, jos sitä on.

Sillä minusta pajuojan vaikutus näkyy jo herrojen Joensuu ja Huhtanen kehityksessä. Jos Jesse ei kehittynyt toivolan alaisuudessa viime kaudella, niin nyt kehitystä on tapahtunut. Huomenna sen näkevät raumalaisetkin.

Toivon, että Petteri Tasku pelaisi loppukauden mestiksessä, mieluiten TuTon riveissä. Ensi kaudella sitten forsbackat.
 
Onnittelut vastustajalle voitosta
A-P Selin

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Scoutti sanoi:
Vuokrasopimus, jonka tarkoituksena on tarjota Ässille leveyttä hyökkäysmateriaaliin ja toisaalta saada peliaikaa toipilaalle HIFK:n näkökulmasta. Riippuu kummasta näkökulmasta katsoo :) HIFK:n silminhän kyse on Topperin kuntouttamisesta, Salamoissa alkanut prosessi jatkuu Porissa.
Tässä ei ole mitään järkeä Ässien kannalta. Jos suurin pelaajatarve sijoittuu joulun jälkeisiin peleihin kun pelataan nuorten MM-kisoja, niin miksi tehdä sopimus joka loppuu ennen kyseistä ajankohtaa? Ja miksi Hirsimäki puhuu jostain pidemmän tähtäimen hankinnasta?

Mitä tässä nyt haetaan? Kertokaa oi viisaat...
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Salmelaisen saapuminen lienee viimeinen silaus sille faktalle, että Naurovia ei enää Porissa nähdä.

Itseäni myös kummastutti tuo ajankohta, johon tämä sopimus päättyy, mutta ilmeisesti aikeissa on ottaa mies tuossa vaiheessa loppukaudeksi, mikäli otteet siihen edellyttävät.

Kommentoidaan myös tuota Hiseyn mahdollista tuloa sen verran, että mikäli Rob palaa Poriin niin siinä kohtaa tilaa tekee mielestäni Aston, ei missään nimessä Crombeen. B.J.:n otteet ovat olleet kieltämättä pettymys, mutta siitä on lähdettävä, että kaikki liikkeet vievät kohti kevättä. Ja kun tosipelit alkavat (ja Hisey mahdollisesti rosteriin liittynyt) niin eiköhän B.J.:llä ole oma roolinsa Isomäen hurmoksessa, toisin kuin Astonilla.
 
Chiman puolesta!

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Aika erikoinen siirto. Ettei vaan Ässien toimistolla olisi menneet Salmelaiset sekaisin... :)

Ja vielä vuokramies? Nyt kun ei ole mitään loukkaantumiskierrettäkään, niin hieman oudolta kuulostaa raahata kaveri kuntoutumaan Ässiin pariksi kuukaudeksi ja sitten palaa terveenä takomaan pisteitä IFKhon. Jonkun paikanhan Tobiaskin nyt ottaa, onko se sitten Tasku, Peltomaa tai Takala.

Siirron olisi ymmärtänyt paremmin jos nyt olisi ollut kova tilaus hyökkääjistä. Ei tuo Tobias nyt mikään Messias ole, 3-4 kenttään sijoittuu varmasti.

No onneksi viisaammat päättävät näistä siirroista :)
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Itseäni tämä siirto miellyttää. Hirsimäen "pidemmän tähtäimen" jutuista on ymmärrettävissä, että Ässät on oikeasti kiinnostunut miehen palveluksista tulevilla kausilla ja nyt vain tarkastetaan, kannattaako mieheen panostaa. Jos esim. vuokrakausi menee putkeen, saattaa Ässät lätkäistä esim. parin vuoden pahvin äijän naaman eteen. Asiasta pidemmällä tähtäimellä tosin päättää HIFK, joten heidän pillinsä mukaanhan tässä tanssitaan.
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Asiasta pidemmällä tähtäimellä tosin päättää HIFK, joten heidän pillinsä mukaanhan tässä tanssitaan.
No niin kauan kun "pena" vahaa viiksiään petopaitojen faksin äärellä niin on Ässillä ja muilla hyvinkin mahdollisuuksia värvätä joku piilevä tai kukkaansa puhkeamaton yksilö joukkueeseen.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itsellekin kyllä heräsi jo aiemmin mietteet siitä, että tässä on hakusessa "tapaus Kuusela part.2". Salmelaisen sopimus HIFK:n kanssa loppuu kuitenkin keväällä ja jos homma kaikin puolin nyt natsaa Porissa, niin kyllä kaverille pidempi soppari saadaan tehtyä tämän kauden jälkeen. HIFK ei varmasti anna miehelle samanlaista roolia, jonka hän Ässissä onnistuessaan voi saada. Ei muuta kuin verkot tötterölle. Paremmassa paikassa kuin huomenna ei voi pelaaja Ässissä näyttöjä antaa.

Välillä ihmetyttää se, että kun Dallasapuja tänne saadaan, pysyy kaikkien suut kiinni tai korkeintaan ollaan iloisia. Nyt tuli suomalainen nuori kaveri, joka on tehnyt kovat tehot Suomen junnuliigassa ja joku viitsii valittaa, kun omilta viedään paikkoja jne. Jos sällin nimi olisi joku Matthews ja hän tulisi OHL:stä, niin kellossa olisi eri ääni, miksi?

Ei se isompi Salmelainenkaan mitään ihmeempiä tehoja liigassa 21-vuotiaana ollut tehnyt.
 
Are you Bockybautakallio?

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Aikalailla näin. Vaikka kausi vielä onkin alkutekijöissään on katseltava jo tulevaankin, myös oman pesän ulkopuolelle. Minulle se kertoo juuri ammattimaisesta toiminnasta "yläkerrassa".

Ehdottomasti positiivinen mahdollisuus kokeilla kaveria tositoimissa ja jonka käyttämättä jättäminen olisi ollut jonkin asteista hölmöyttä.

"Omille pojille" kunnon minuutteja alle mestiksestä ja katsotaan vuoden vaihteessa mitä on tapahtunut ja piirrellään kuvioita sen mukaan kohti kevättä.

Kautta on vielä pitkälti.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Tämän hetken hankintana lievä kummastus, mutta Hirsimäen sanoin: pitkän ajan hankintana voi olla melko peliliike.

Sen verran nuori kaveri on kyseessä ja tuollainen taskuraketti, niin kukapa tosiaan tietää, että onko tässä uusi Kuusela. Joten annetaan hänen näyttää, mitä osaa. Hirsimäen ässävedot ovat ennenkin toimineet.
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 8 vuotta vs 58 vuotta

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Näkkäri sanoi:
Välillä ihmetyttää se, että kun Dallasapuja tänne saadaan, pysyy kaikkien suut kiinni tai korkeintaan ollaan iloisia. Nyt tuli suomalainen nuori kaveri, joka on tehnyt kovat tehot Suomen junnuliigassa ja joku viitsii valittaa, kun omilta viedään paikkoja jne. Jos sällin nimi olisi joku Matthews ja hän tulisi OHL:stä, niin kellossa olisi eri ääni, miksi?
No tähän varmaan riittää vastaukseksi se että kun meillä kerrankin on omasta takaa näitä nuoria kavereita jotka ovat tehneet kovia pisteitä junnuliigassa. Olen selkeästi sitä mieltä että tasavertaisen ulkopaikkakuntalaisen ja porilaisen välillä kuuluu aina valita porilainen.

Tää homma nyt vaan tuntuu niin järjettömältä. Mitä jos Pena päättää joulutauolla että poika tarvitaankin kotona? Silloin kun olisi kaikkeista suurin tarve vahvistuksille.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
korkki sanoi:
Olen selkeästi sitä mieltä että tasavertaisen ulkopaikkakuntalaisen ja porilaisen välillä kuuluu aina valita porilainen.
Tässä onkin juttu se että kukaan Ässien junnuista ei ole tehnyt yhtä hyviä tehoja kuin Salmelainen. Toivotaan että "Tobbari" olisi meillä vähän pidempään (esim. kaksi seuraava kautta) ja palaisi sitten takaisin IFK:hon rahastamaan. Tobias on käsittääkseni nopea luistelemaan kuten veljensä ja myös suhteellisen taitava. Eikä kaihda myöskään taklauksia. Eli sopii erittäin hyvin Ässiin. Sm-liigasta hänellä ei vielä ole paljoa kokemusta, mutta uskon että tekee ensimmäisen liiga-maalinsa pian ässäpaidassa. Tervetuloa Poriin Tobias!

edit. Lisätään nyt sen verran että en halua Salmelaisen vievän kenenkään edustuksessa hyvin pelanneen oman junnun (esim. Huhtasen) paikkaa. Uskon että Tobiaksesta saadaan Ässissä hyvä liiga-pelaaja ja ehkä jopa uusi Kuusela :P IFK:lla taitaa kuitenkin olla viimeinen sana hänen jäämiseen. Huomenna näemmekin miehen jo tositoimissa.
 
Viimeksi muokattu:
"-Stevenson kyseli minulta, kuka sinä oikein olet. Vastasin, että kuuntele tätä yleisöä. He ainakin tietävät, kuka olen." -Matt Nickerson

Olkku

Jäsen
Potentiaalinen "salmelainen". Toivotaan, että Pajuoja antaa kunnollisen näyttöpaikan. Kuten tuolla aiemmin kirjoiteltiin, ei 5 min tryout ole mistään kotoisin. Hirsi varmaan opastaa Pajuojaa asiassa, että kyseessä olisi satsaus tulevaisuuteen. Seuraillaan varovasti kaverin tekemisiä ja juuri ennen läpilyöntiä 2-3 v soppari eteen. Siinä sitä sitten olisi uusi Kuusela? Ihan hyvälle haisee.
 
En se mää ollu. Sitäpaitsi, se oli vahinko!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy