FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huomenna se tapahtuu. En Klassikko. Grande Katastroof. Spyttepanna lokin ripulilla. Fjädärit ja ketänääon. Homobaarin jono ja Joel Olkkonen.

HIFK-SaiPa

Koskaan maailmanhistorian aikana ei minkään kilpailtavissa olevan asian voittaja ole ollut etukäteen niin selvää, kuin tämän ottelun. Ei edes silloin, kun joku kiinalainen osti vantaalaisen jalkapallojengin, värväsi sinne jotain random belgialaisia ja määräsi ne kuoleman uhalla häviämään seuraavan pelin. Tai silloin, kun Peter Forsberg oli tehnyt vanhanaikaisella 5-5 -tasoituksen ja Hannu Aravirta ja Jani Hurme vapisivat vaihtoaitiossa kilpaa keskenään, ja kaikki tiesivät että se 5-6 -maali, se tulee vielä, se on luonnonlaki. Tai silloin, kun Jokerit pelasi KHL:ssä pleijareita.

Jos Hifkin kerroin on millään vedonlyöntitoimistolla ångströminkään verran yli yhden, se tietää vedonlyöntitoimiston varmaa konkurssia, koska koko maailma tulee huomenna laittamaan tuohon kohteeseen kaiken omaisuutensa kiinni totaalisen riskittömän, ilmaiseksi jaettavan rahan takia. Se joku Seppälä vai mikä Urheilulehden toimittaja olikaan kirjoitti joskus HIFK-SaiPa -ottelun aattona, että mikään muu kuin Hifkin vähintään 5 maalin voitto olisi suuryllätys. Koska kirjoittaja oli se Seppo, niin SaiPa tietty voitti, mutta tähän peliin voi Seppukukin luvata ihan mitä villeimmissä kuvitelmissaan tahtoo, ja se kyllä toteutuu.

Mutta, ei peli toki silti täysin vailla jännitysmomentteja ole! Voidaan porukalla jännittää mm. seuraavia asioita:

- Saako SaiPa ottelussa laukauksen kohti maalia ennen kuin peli on mennyt yli puolivälin?
- Kuinka monta maalia HIFK tekee ensimmäisen 10 minuutin aikana? Se on toki vähintään kolme, mutta voisiko se olla seitsemänkin? Tiedä sitä!
- Tekeekö Frans Tuohimaa enemmän pisteitä kuin mitä SaiPalla on pelin jälkeen laukauksia?
- Kuinka monta jäähyä korkeasta mailasta Mikael Kuroselle vihelletään? Se on toki vähintään kolme, mutta voisiko se olla seitsemänkin? Jaa-a, kuule!
- Onko Tero Lehterä elossa? Vai onko hänen kalmonsa tuettu kakkosnelosilla SaiPan vaihtoaitioon pystyyn, ja joku välillä aina kytkee Teron verkkovirtaan toivoen että sähköisku saa Teron naaman lihakset nytkähtämään siihen malliin että joku voi erehtyä luulemaan miehen olevan yhä elävien kirjoissa?
- Saako SaiPan Joel Olkkonen vihdoin tililleen kovimman SaiPa-laukauksen, ja meneekö sen vauhti yli 100 km/h?
- Kuka on Joel Olkkonen?
- Miksi tämän kärsimysnäytelmän yhä annetaan jatkua, miksei kukaan tee mitään? Poliisi, eduskunta, Pertti Kurikan nimipäivät, joku?

Tähän loppuun vielä pari vitsiä kevennykseksi:

- Mitä yhteistä on SaiPalla ja Punaisella Ristillä?
- Molemmat ovat voittoa tavoittelemattomia järjestöjä. Paitsi SaiPa ei kyllä ole mikään järjestö, vaan kusinen ripulilammikko.

- Mikä on SaiPan pelaajien lemppari TV-sarja?
- Lost

- Mummo ja pappa pelasivat lätkää. Mummo hävisi. Myös SaiPa hävisi. SaiPa häviää aina.

- Miksi SaiPan pelaajilla on niin väkinäiset hymyt naamoillaan joukkuekuvassa?
- Koska voittajan on helppo hymyillä, häviäjää ei paljoo naurata! Lisäksi he eivät ole kovinkaan filmaattisia.

- Mitä yhteistä on SaiPalla ja lumiukolla?
- Molemmat on todella huonoja pelaamaan jääkiekkoa. SaiPa on kyllä vielä huonompi.

- Mistä tietää että Tero Lehterä ajattelee?
- Sen silmistä valuu kuolaa.

- Miksi Tero Lehterälle oltiin erittäin vihaisia Tampereella?
- Tammi oli kuollut ja se oli Teron vika.

- Miksi Tero Lehterä ylitti tien?
- Hän toivoi jäävänsä auton alle, jotta pääsisi viimein pois SaiPasta.

Tulosveikkaus: HIFK-SaiPa 1-9. Joel Olkkonen pistää hattutempun per erä. Hifkin ainokaisen viimeistelee ilmaveivillä Frans Tuohimaa.
 
Viimeksi muokattu:
RAPORTOI

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pitsiturnauksen mestarit 2021
Hieno ketjun avaus. Tämä otteluketjufoorumi on hiljentynyt huomattavasti viime vuosien aikana, eikä jokaiselle ottelulle nykyään edes avata omaa ketjua. On kuitenkin hienoa nähdä, että tälle IFK:n ja SaiPan väliselle taistolle avattiin oma ketju, ja vielä jopa peliä edeltävän vuorokauden aikana. Ketjun avaajana on vielä SaiPa-kannattaja, mikä kertoo mielestäni selvästi siitä, että kiinnostavuus SaiPaa kohtaan on todella korkealla tällä hetkellä. Tuote on kunnossa ja siitä voidaan SaiPan toimistolla olla ylpeitä.

SaiPalla on tullut nyt pari tappiota viime aikoina, mutta mielestäni peli on näyttänyt kuitenkin koko ajan hyvältä. SaiPa on onnistunut lähtemään organisoidusti omalta alueelta, hallinnut otteluiden kulkua sekä luonut runsaasti maalipaikkoja jokaisessa ottelussa. Eero Taurua lainatakseni: "rouva Fortuna on ollut nyt SaiPaa vastaan". Peli on kuitenkin näyttänyt siltä, että kyllä nuo kolmen maalin tappiot kohta kääntyvät kolmen maalin voitoiksi.

Ne SaiPan ongelmat ovat viime aikoina olleet henkisellä puolella, kuten joukkueen urheilutoimenjohtaja Antti Tuomenoksa tuossa pari päivää sitten hienosti valoitti. Mitenköhän tuon saisi korjattua nyt nopealla aikataululla? Joukkueen pelitapa sekä pelaajamateriaali ovat kuitenkin poikkeuksellisen kovia SaiPan kokoiselle seuralle, joten harmi, jos kausi kaatuu henkisen puolen lukkoihin. Toisaalta, jos SaiPa välttää tälläkin kaudella jumbosijan, niin kauden päätteeksi voidaan olla tyytyväisiä, kun eurolla saatiin taas euro.

Ketterä tänään:

Topi Piipponen - Teemu Ramstedt - Joni Nikko
John Persson - Anssi Löfman - Elmeri Kaksonen
Matias Mäntykivi - Santeri Virtanen - Ville Vainikainen
Tomi Iso-Mustajärvi - Ville Koho - Valtteri Ojantakanen
Veikko Loimaranta

Jimi Jalonen - Veeti Vainio
Robin Salo - Hugo Rikkilä
Joel Olkkonen - Ossi Ikonen

Niclas Westerholm
Karolus Kaarlehto

Päävalmentaja: Tero Lehterä
Apuvalmentaja: Sami Hirvonen
Apuvalmentaja: Tuomo Ropo
Maalivahtivalmentaja: Janne Valtonen

Poissa kokoonpanosta ovat Tomas Zaborsky, Micke Saari, Emil Oksanen, Mikael Kuronen, Mario Grman, David Bernhardt, Erik Autio, Jere Seppälä, Markus Kojo, Jere Sneck ja Simo-Pekka Riikola. Voi olla, että unohdin jonkun, kun sen verran lyhyeltä näyttää tuo lista. Ei tuossa onneksi isoja menetyksiä ole ja korvaajat ovat pääosin aikaa samaa tasoa kuin poissaolijat. Zaborskya joku saattaisi pitää isona menetyksenä, kun hän on kuitenkin ollut joukkueen paras pistemies tällä kaudella, mutta mielestäni Topi Piipponen on ihan hyvä korvaaja hänelle ykkösketjussa. Topi on kuitenkin tsempannut hyvin koko kauden.

IFK:n kannattajat tuskin tietävät SaiPasta muita kuin Ramun. HC-fanit saattavat muistaa myös Zaborskyn, mutta hän ei ole tänään kokoonpanossa, kuten tuossa aikaisemmin jo totesin. Ajattelin, että voisin esitellä teille pari vierasjoukkueen pelaajaa, joita kannattaa seurata tänään:

Tomi Iso-Mustajärvi - Nimi on vähän hämäävä, sillä Tomi ei ole musta. Tuolla järvellä ei ole myöskään käsittääkseni mitään funktiota. Iso hän kuitenkin on. Ja Tomi. Ja puhun nyt siis pelkästään hänen kehonsa pituudesta. Muihin pituuksin en ota kantaa, mutta todetaan nyt kuitenkin sen verran, että hän seurustelee missin kanssa. Siitä voi jokainen halutessaan tehdä omat johtopäätöksensä. Hyvä duunari, jolle maalinteko on yhtä vaikeaa kuin Suomen tämän vuoden U20 MM-joukkueelle.

Hugo Rikkilä - IFK-kannattajat miettivät varmaan, että kuka vittu on Hugo Rikkilä? Itse mietin myös tuota samaa, kun näin SaiPan kokoonpanon. Vaikuttaa kuitenkin erittäin lupaavalta nuorelta puolustajalta. Nuorta Urho Vaakanaista Lehterä vertasi aikoinaan Nicklas Lidströmiin. Mikäköhän olisi Rikkilälle hyvä vertailukohta? Miten olisi Paul Coffey? Pakko olla kuitenkin superlupaus, sillä Espoosta ei huonoja pelaajia tule.

Noita kahta tarkkailisin kaikista eniten. SaiPan pakisto on kokonaisuudessaan myös hyvin mielenkiintoinen. Lainapuolustajat Ossi Ikonen, Jimi Jalonen ja Joel Olkkonen eivät ole ilmeisesti vielä kovin hyvin sisäistäneet SaiPan pelitapaa, sillä heiltä nähtiin TPS:ää vastaan muun muassa avauksia hyökkääjien lapoihin. Toivottavasti Lehterä on nyt illan ja aamun aikana onnistunut painottamaan heille riittävästi, että puolustajan pitää omalta alueelta roiskaista kiekko keskialueelle ja jos jollain ihmeellä saa kiekon keskialueella, niin se pitää välittömästi punaviivan jälkeen heittää päätyyn. Ramu käy sitten nopeana luistelijana ja vahvana kulmavääntäjänä voittamassa ne kiekot SaiPalle.

Stadin gubbet osaa varmaan spiikkaa enemmän Kingeist. Eiks @FASlapsi oo ainaki gamla röda? Ihan kliffa jengi IFK:lla on kai kasas ja ainakii Sebastian Dykil on buli skode. Tsiigasin joskus ku Micke-Macke, Lennu, Nicke, Viltsu, Iikkuli, Tobbe ja Johan bamlas DTM:n jonos. Tsymffasin niiitä julleiks, mut lähin kuitenkin flydeen ennenks ne poltti proput. Ihan nastoi gillei nekii kai kuitenkii on.

SaiPan mottona on viime vuosina toiminut "eurolla saa euron". Jos oikein laskin, niin SaiPan euro on noin 58 senttiä, jos sitä verrataan IFK:hon. Naisilla on siis huomattavasti parempi asemassa Suomessa kuin SaiPalla Liigassa. Jos halutaan laskea noista lähtökohdista ottelun lopputulosta, niin sitä laskutoimitusta tarvitaan tekemään varmaan joku Mensan jäsen. Mun matikalla pystyn toteamaan kuitenkin sen verran, että SaiPan eurolla ei saada tänään voittoa.

Tänään on mielenkiintoinen ottelu edessä ja olen tässä koko aamupäivän odottanut jo sitä hetkeä, kun kiekko putoaa jäähän. En ole kuitenkaan ihan varma, että ehdinkö tänään katsomaan ottelua. Pitää käydä kaupassa tänään ja siivotakin varmaan pitäisi. Jos joudun aikataulullisten syiden takia käymään kaupassa ja siivoamaan juuri SaiPan pelin aikana, niin Telialtahan voi onneksi katsoa ottelun jälkilähetyksenä. En kuitenkaan itse yleensä tykkää katsoa ottelua, jos tiedän jo etukäteen sen lopputuloksen. Voisihan sen lopputuloksen koittaa pitää salassa, mutta kiinnostus on tällä hetkellä niin huipussa, että pakko sitä tilannetta on vilkuilla minuutin välein. Ehkä löydän näihin ongelmiin vielä jonkun ratkaisun.

Tulosveikkaus: 9-1. SaiPan maalin tekee Hugo "Paul Coffey" Rikkilä. Fränä päästää hänen siniviivaropellinsa ihan säälistä maaliin, jotta SaiPa saa kahden maalittoman ottelun jälkeen edes yhden maalin tehtyä. On se Fränä sen verran fintsu grämeli.
 
Viimeksi muokattu:
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hieno jatko @Barney ! Tämä kaikki on osoitus siitä, että kaikki on SaiPan osalta mahtavasti! Sain äsken korvanappiini tiedon, että SaiPa on järjestämässä pienimuotoista yleisöarvontaa tähän peliin: arvaa, mitkä joukkueet tänään Helsingissä pelaavat jääkiekkoa? Oikein vastanneiden joukosta arvotaan kaksi onnellista, jotka saavat palkinnoksi pelata seuraavassa SaiPan pelissä puolustajina, koska epäilemättä Salo ja Vainiokin ovat silloin jo telakalla!

Joku hätäisempi voisi luulla, että SaiPan nykyvireen takana voisi muka olla tuokin olemattoman pieni yksityiskohta, että joukkueen top-9 pakeista 7 on tällä hetkellä loukkaantuneiden kirjoissa, mutta eihän tuo nyt mitään merkkaa. Tai jos merkkaa niin se on Lehterän Teron syytä sekin että kaikki on kuollu.

Hifkin gundit kai enemmän splörisee jossain omassa ankkalammikossaan, mutta siltä varalta että joku fjädäri tännekin eksyy, niin nopea tulkkaus: landet vaan sbämlää täällä ouniaan, ei gantsu boteroituu riidaamaan.
 
RAPORTOI

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Kaikki keinot käyttöön ja ekassa vaihdossa Tuohimaa telakalle? Toki Jan Lundell nollaa nykysaipan vanhoilla päivillä silti. On tää surullista.
 
Maassa jota sika johtaa porsaat pyrkii ylöspäin
IFK:n pitäisi voittaa selkeästi, aiemmissa keskinäisissä peleissä ollut runsaasti maaleja ja SaiPalta puuttuu puoli joukkuetta. Eli vähämaalinen ja tasainen ottelu luvassa.
 
Rakastan noita Bostonin poikia.

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ville Koho
Toivon Fränälle jotain pikaista mutta äkäistä ripulia, en mistään antipatiasta häntä tai HIFK:ta vastaan, vaan koska toivon että maalivahtivalmentajaa vastaan häviäminen herättäisi meidän toimiston siihen että kausi on ollut jo hyvän aikaa käynnissä.
 
- Tämä oli aika groteski peli, SaiPan valmentaja Tero Lehterä kuvasi. Groteski tarkoittaa adjektiivina suhdatonta, irvokasta tai eriskummallista.
Etelä-Saimaa 22.12.2018

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
What time is it?
Six past Lundell!

Mahtavaa nähdä Lunkka edes penkillä, itselle ikisuosikki liigaveskareista.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vai Lundell varamaalivahdiksi. No mikä jottei, tässä pelissä voi Hifk kyllä vähän pelleilläkin. Saataiskohan Martin Saarikankaalle luistimet jostain, jos se vaikka vielä laitettais 7. pakiksi? Tosin voi olla että sitten se ens SaiPa-peliin oitis värvättäisiin SaiPan takalinjoille stunttaamaan loukkaantunutta katsojakisassa kakkoseksi tullutta.

Onks Saarikangas elossa enää ees? Jos ei oo ni sit se vois tulla stunttaamaan SaiPan valmentajaa. Kunhan nyt johonkin saadaan Martin Saarikangas!

Jyppi joskus kikkaili SaiPa-peliin ketjullisen Jormakoita yhden pelin ajaksi markkinointitempauksena, kyl Hifki vielä ehtis loputkin Lundellin suvusta pistää kokoonpanoon ni saatais vaikka koko kenttä täyteen Lundelleita. Martin Saarikangas sit kuudentena kenttäpelaajana askiin. Ja Törmänen huutamaan grande katastroof.
 
RAPORTOI

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pena vois käydä myös kilauttamassa pari hattua. Ja jos joku kehtaisi edes koskea Penaan, saataisiin taas tönimis-ketjuun pärinää.

Ois kyllä aika absurdi tilanne jos Jan Lundell joutuisi oikeasti pelaamankin tänään. Mä olen kaverin nähnyt livenä ja siitä on jo sen verran aikaa, että en edes muista kauanko siitä on. Mutta eihän 46 nyt vielä mikään pappa ole. Kyllä se yhen SaiPan kaataisi vaikka yksin.
 
Yes English can be weird. It can be understood through thorough thought, though.

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mitä HIFK-fanien juttuja lueskellut myös tuolta heidän omasta osiostaan, niin moni tuntuu povailevan vaikeaa peliä, ja onpa siellä näkynyt mm. juttuja siitä, kuinka Saipalle tarjotaan valtavaa ylikerrointa jne.

Ymmärrän, ettei HIFK:n eilinen peli Ilvestä vastaan vakuuttanut, ja muutenkaan fanikunta ei ole täysin tyytyväinen joukkueen esityksiin suhteessa materiaaliin.

Nyt on kuitenkin huomioitava, että vastassa on THE kriisijoukkue, jonka peli on ollut niin solmussa pitkään ja pahempaan suuntaan vain menee koko ajan, että se on lähinnä surullista katseltavaa. Jos Saipa ei yhtäkkiä paranna hurjasti(mihin mikään ei suoraan viittaa), niin HIFK:lla ei ole mitään hätää, vaikka se pelaisi kuten eilen Tampereella välillä pahoinkin Ilveksen jalkoon jäädessään.

Ei tässä nyt paljon keskinäisten otteluiden historia paina, kun Saipa on sekaisin kuin seinäkello.

Mutta kaikkea voi toki tapahtua...

EDIT: En unohtanut, että kaiken lisäksi Saipalla on karmea poissaololista. Jäipä vain mainitsematta.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Jos koukkupolvinen Lundell oikeasti joutuu maaliin, niin onko hän kykenevä torjumaan edes Suomi-sarjan/2-divarin vaatimalla tasolla? Miten refleksit, nopeus sivuttaisliikkeissä tai kestävyys ylipäätään? Maila heiluu entiseen malliin varmasti. Niin hieno mies Lunkka kuin onkin, että kävi Tepsistä hakemassa vauhtia uralleen, niin ei hän varmaan sellainen Hasek sentään ole jonka nivelet taipuvat viittakymppiä käydessä vielä spakaattiin? Onko enemmän mainostemppu vai akuuttihätä?

Oliko se Martin Saarikangas, joka kävi pokkaamassa ennätykset nimiin iäkkäimpänä pelaajana futiksen pääsarjassa? Olihan se noh. Olihan se.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty
SaiPa voisi nokittaa ja laittaa seuraomistaja-Markkasen tolppien väliin.

En kenenkään loukkaantumista toivo, mutta jospa Tuohimaalle tulisi kesken matsin joku kramppi tai vastaavaa.
 
RELEASE THE KRAKEN

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pitsiturnauksen mestarit 2021
SaiPa voisi nokittaa ja laittaa seuraomistaja-Markkasen tolppien väliin.
Jussihan saattaisi innostua pelaamisesta ja jatkaisi tolppien välissä myös ensi kaudella. Sen jälkeen meillä olisi toimitusjohtajana joko Kaarlehto tai Westerholm. Tää puuhastelu on melkein yhtä surullista kuin Turussa.
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Kuka on Hugo Rikkilä? Onks se se harvahammas ja isokorvanen jäpä? Luulis niil isoilla silmil näkevään kentän ainaki hyvin.

Lunkka ois kieltämättä mielenkiintonen maalissa.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Ennustus: Riikola ottaa jonkun huitomis-/poikkarijäähyn, HIFK tekee yv-maalin. Kuuluu NAPS Kisapuistoon saakka ja pimpelipom peli on hetkessä 6-0

Edit. Oho se ei pelaakaan. Sitten ehkä..
 

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pitsiturnauksen mestarit 2021
Ennustus: Riikola ottaa jonkun huitomis-/poikkarijäähyn, HIFK tekee yv-maalin. Kuuluu NAPS Kisapuistoon saakka ja pimpelipom peli on hetkessä 6-0
Lupaan tarjota sulle bissen, jos tää tapahtuu. Voin tarjota itse asiassa bissen myös, jos Riikola nähdään tänään kaukalossa.
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.

Emryt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimet kotimaiset sarjat
Kiitos @FASlapsi ja @Barney alustuksesta ja jatkosta, joka sai hieman hymyilemään kiusallisesti ääneen kesken koulutustilaisuuden. Radion urheilu-uutisia myöten synkisteltiin SaiPan tilannetta eikä viimeaikaiset otteet kyllä muuhun aihetta annakaan - viimeistään eilinen TPS-rökitys on avannut Lepraisimmankin silmät nykytilanteen suhteen.
 
Ylläoleva on minun näkemykseni, ei absoluuttinen totuus. Yllättävän usein ne ovat kuitenkin yksi ja sama asia.

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pitsiturnauksen mestarit 2021
Kuka nyt vetää polven korkuiset pitkät?
Varmaan Salo tai Vainio. Nuo lainamiehet ovat olleet vasta sen verran vähän aikaa Lehterän valmennuksessa, että he eivät ole vielä sopeutuneet SaiPan "hyökkäyksiinlähtöihin".
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.

Konalan Kettu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä HIFK-fanien juttuja lueskellut myös tuolta heidän omasta osiostaan, niin moni tuntuu povailevan vaikeaa peliä, ja onpa siellä näkynyt mm. juttuja siitä, kuinka Saipalle tarjotaan valtavaa ylikerrointa jne.
Voiskohan vaikka johtua siitä, että aikaisemmissa peleissä, joissa on vierasjoukkueella ollut mehukas kerroin, on käynyt huonosti. Jos siis historiaa peilaa, niin vierasjoukkueen yli kuuden kerroin on selkeä indikaatio pelata kakkosta ja tasuria. Tähän kun lisätään se, että maalinteko 5-5 pelissä on ollut lähes mahdotonta varsinkin, jos vastustaja keskittyy puolustamaan. Ilveksen eilen vaihtaessa maalivahtia vastasin mielessäni selostajan hehkutuksiin, että saman kokoinen logo sillä kylmälläkin veskarilla on.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niin siinä kävi kuten koko maailma jo ennen peliä tiesi. Yllättävää kyllä, SaiPakin teki maalin, ja Hifk teki ainoastaan neljä, oikeastaan meni siis aika hyvin. SaiPa myös jollain ilveellä selvisi yhdestä alivoimasta ilman takaiskua, mitä lie mustaa magiaa oli ilmassa.

Lopussa eläkeläinen oli kentällä. Olihan se nyt hauskaa että Hifk tuolla tavalla SaiPaa vielä lopussa nöyryytti, ens peliin sit se Martin Saarikangas vielä seiskapakkina kokoonpanoon mukaan.
 
RAPORTOI
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy