To 6.4.2023 Ilves - Pelicans

  • 28 321
  • 535

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Miltähän tuntuisi olla tuomari ja nähdä uusinnasta, miten joku pelaaja onnistuu kusettamaan?
Peli on tasan pojat, jos näin jatketaan niin tämä hoidetaan. Pelsuilla yksi hyökkäys ja yksi maali joten ei parane päästää hyökkäilemään.

Viestistäsi näkyy epävarmuus ja huoli. Vastassa on levännyt Pelsut, eikä loppuun väsytetty Ässät.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tuoko ei mielestäsi ollut koukku?
Siellä mailat käy melkein koko ajan vastaavassa paikassa. Suomi lukitsi mailan käsiensä väliin ja kaatui jäähän. Hyvin pelattu eikä ensimmäistä kertaa asialla. Suomi on niin vahva kaveri, että halutessaan pysyy kyllä pystyssä tuollaisissa paikoissa jos siitä olisi enemmän hyötyä.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Aah, joo silleen, niinku Neymar, mutta mä luulin että tää oli jääkiekkoa eikä jalkapalloa.

Se on ehkä tuossa soihduttelun, nyrkkitappelemisen ja muun paarialuokkaisen ultrailun lomassa ehkä päässyt unohtumaan.
 

Mettis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Kyllä Ipalaiset näyttää pärjäävän, kun pitää vastustajan mailoista jatkuvasti kiinni. Kummasti saavat vielä ylivoimaa, kun ei luistimilla sen myötä pysytä pystyssä.. Noh, nämä on näitä kotijoukkueen konttauksia.
 

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei tuo Ipakaan kyllä ihmeitä esitä. Barto on tänään hyvä.

Toiseen erään toiveissa vähän kovuutta, kaverilla kun menee koutsia myöten herkästi pipo huuruun. Ilves-huollolta toivon että joku kävisi nappaamassa Suomen luistimet teroitukseen, yritti kuitenkin parhaansa mukaan pysyä pystyssä kun Ipan arvoihinki tämä kirjattu.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Ilveksen erä selvästi. Pelicansilla pääasiassa selviytymistä, mutta hyvin blokkaavat vetoja. Tuskin jaksavat raataa kolmea erää yhtä hyvin.
Ei Pelicans saa omaa peliaan kunnolla tehtya, hyokkayspeli on olematonta tuon yhden paineen lisaksi. Ilves on (hyi) vahvempi toistaiseksi
 

Gotterdam

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Leijonat, IPV, Roihuttaret, PuMu
Käytännössä Ilves vs. Bartosak. Jos Ilves olisi tehokkaampi paikoissa, ei Pelsuilla olis toivoakaan. Mutta tilanne on vielä 1-1 eli ryöstö on mahdollinen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös