To 31.10.2019 Jokerit - Lokomotiv Jaroslavl

  • 10 171
  • 118

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kahden alisuorittajan kohtaaminen. Lokomotiv on hilannut itsensä jo pudotuspeliviivan yläpuolelle.

Näiden joukkueiden välillä on nähty kiinnostavia ja viihdyttäviä kamppailuja. Nähdäänkö tänäänkin?

Lokomotiv potki alkukaudesta MacTavishin ulos, ja tällä hetkellä joukkueen vetovastuu on KHL:ssä pitkään olleella Mike Pelinolla.

Lokomotiv teki kaksi isoa sopimusta jokin aika sitten. Andrei Markov ja Magnus Pääjärvi liittyivät joukkueen matkaan.

Tänään odotettavissa tiukka peli ja Aleksi Halmen popparikomennus!

Cmon!
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Likimain mahdoton sanoa millä ilmeellä kotijoukkue taas tänään päättää saapua työpaikalle. En ole vielä keksinyt millä logiikalla osaan peleistä lataus löytyy ja osassa mennään hälläväliä -asenteella. Veikataan siitä välistä 3-3 tulosta. Toivottavasti Regin olisi kunnossa.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Jokohan Hirvonen tai Pihlström tänään mukana?
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Regin tipahti. Pihlström palaa askiin.
 
Tää alkaa olla Reginin tuuria. Juuri, kun on päässyt kovaat vireeseen, niin loukkaantuminen tulee taas hidastamaan touhua. No toivottavasti tulee yhtä kovassa vireessä takaisin.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan tää kokoonpano vähän repaleinen. 2 ja 3 varmaan toimii, 1 ei ja 4 on kysymysmerkki.

Jokereiden kokoonpano:

19 Veli-Matti Savinainen - 27 Petri Kontiola - 25 Henrik Haapala
80 Saku Mäenalanen - 21 Brian O'Neill (A) - 48 Henri Ikonen
6 Jesse Joensuu - 41 Antti Pihlström - 12 Marko Anttila (A)
9 Ahti Oksanen - 22 Mika Niemi - 72 Aleksi Halme

44 Mikko Lehtonen - 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv - 18 Sami Lepistö (A)
42 Teemu Eronen - 4 Tommi Kivistö
7 Oliver Lauridsen

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Oksaselle ja Halmeelle tärkeitä otteluita. Näytönpaikkoja jotka pitää käyttää hyväksi. Kun sairaslista tyhjenee niin näitä mahdollisuuksia ei montaa tule joten tänään on painettava menemään perse ruvella ja antaa näyttöjä valmennukselle.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tykkäsin todella paljon Oksanen - Niemi - Halme -kombinaatiosta. Toivottavasti toimii nytkin.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään ensimmäinen kotipeli kolmen vieraspelin jälkeen. Matkustelua siis takana ja tärkeitä miehiä sivussa. Tämä yhdistettynä koko ajan parantavaan Lokoon antaa lähtökohdaksi sen, että kaikki muu kuin vierasvoiito olisi yllättävää. Enkä muutenkan edes muista, milloin Joukkueemme on viimeksi palkinnut kotiyleisönsä voitolla. Taisi olla Ufa peli? Katsokaa wikipediasta. Anyhow antikliimaksinen kausi saa tänään yhden luvun lisää ja Latelle monoa ketju monta kommenttia klo 21 jälkeen. Toki innokkaimmat kirjoittavat sinne jo pelin aikana. Näissä tunnelmissa hallille tänään, vittu että on mukavaa.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens

Eram

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EVU
Melkoista negailua halloween-pelin alla. Itse olen siirtymässä hallille odottavaisin mielin: -Nähdäänkö tänään karkki vai kepponen? Mikään muu ei ole varmaa, kuin se, ettei kukaan tiedä minkälainen joukkue kentälle tänään luistelee. Edes avainpelaajien poissaolot eivät pakkaa välttämättä hetkauta, kausi on näyttänyt että alisuorittaa osataan vaikka täydelläkin rosterilla, mutta toisaalta taisteluilmekin saatetaan kaivaa esille, vaikka tähdet istuisivat katsomossa. Kaikki on omissa käsissä ja sehän tämän odottavan kauhun ilmapiirin luokin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jep, ei kannata negailla etukäteen. Miksi?

1-ketjussa Savinainen ja Haapala voivat osin hoitaa hyökkäyssuuntaan Kontiolan tonttia, ja Kontiola pelaa sitten enemmän puolustavana. Idea tässä on, että Lehtonen-Grant voi tukea paremmin hyökkäystä ja Kontiola paikata myös heidän ruutua. Näin saataisiin ykkösestä enemmän irti ja sekä suorissa hyökkäyksissä että riistoissa Jokerit olisi entistä vaarallisempi.

Muissa ketjuissa on tällä kokoonpanolla myös hyvät mahdollisuudet voittavaan peliin, joten kyllä tämä matsi on Jokerien jopa selvästi. Näin siis etukäteen.

Nyt kun on käytännössä kaikki KHL-joukkueet nähnyt, niin yhden asian voi sanoa. Jos Marjamäellä olisi pelitapaansa riittävät kaksi luistelevaa sentteriä, Jokerit olisi KHL:n paras joukkue CSKA:n jälkeen. Tällöin sisään ajettu pelitapakin voisi toimia, mitä se ei nyt tee kuin hetkittäin. Ja vastuun tästä kantaa myös Kurri.

Uusilla paidoilla selvään voittoon.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun on käytännössä kaikki KHL-joukkueet nähnyt, niin yhden asian voi sanoa. Jos Marjamäellä olisi pelitapaansa riittävät kaksi luistelevaa sentteriä, Jokerit olisi KHL:n paras joukkue CSKA:n jälkeen. Tällöin sisään ajettu pelitapakin voisi toimia, mitä se ei nyt tee kuin hetkittäin.

Ja vastuun tästä kantaa Kurri.
Marjamäen pitäisi osata muokata pelitapaa sarjan ja materiaalin mukaan., joten kyllä tästä vähän lankeaa valmentajallekin.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Marjamäen pitäisi osata muokata pelitapaa sarjan ja materiaalin mukaan., joten kyllä tästä vähän lankeaa valmentajallekin.

Juuri näin. Molemmille menee. Mutta mitä on Kurrin päässä tapahtunut, kun on Lehtonen, Grant, Lepistö ja Eronen puolustuksessa ja sitten useita nopeita laitureita, joista tosin osa on nyt telakalla? Kun Marjamäki haluaa peluuttaa joukkuettaan pääosin tiiviillä viisikkopelillä, jossa viisikko on tiivis puolustus- ja hyökkäyssuuntaan, mahdoton tehtävä Kontiolan, Niemen ja osin Reginin kanssa KHL:ssä, jossa on myös vauhtia ja maailman toiseksi kovin taso... Paikatakseen ongelmaa, Marjamäki kokeili haukea (tuttu olympiakisojen viim. pelistä), jossa yksi hyökkääjä kyttäsi ylhäällä hajoittaen vastustajan viisikkoa. Ei toiminut sekään.

Kyllä Marjamäki yrittää, mutta jos Kontiolan saisi vaihdettua luistelutaitoiseen ja kohtuullisen pelikäsityksen omaavaan sentteriin, paljon olisi jo ratkaistu. Kontiola on huippupelaaja, aivan ehdottomasti, mutta nyt liian hidas Marjamäen ja KHL:n peleissä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sako

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tuolla keskikaistalla olisi tiukalla liigassakin saatikka sitten KHL:ssä, ykkösen setteri ei kerkeä minnekään, Nellin ketjun laiturit eivät todellisuudessa tue sentterinsä peliä, Ikonenkin on vaipunut odotetulle tasolleen. Pillun ketju on ainoa joka saattaa toimia, tosin Pillu palaa pitkältä saikulta joten tuskin on iskussa vielä ja Niemen nelonen antaa muille lähinnä lepoaikaa ja koittaa selviytyä.

Jokerit ei tänään montaa maalia tee, toivottavasti se 1-2 riittää voittoon.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Lokon kiinnostavin pelaaja on luonnollisesti Magnus Pääjärvi, jolla komeilee edelleen kiikarit taululla kolmen pelin jälkeen. Voisin melkein lyödä omaisuuteni vetoa, että juuri tänään avaa pistetilinsä.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Kontiola osaa ainakin itsestään huumoria heittää, kun haastattelussa sanoi, että nyt on intoa ja näytönhalua näpäyttää, että miksi ihmeeasä ei enää kelvannut sinne.
 

Subrosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ok... nää pelaajavertailut ovat kerta toisensa jälkeen täysin turhia ja hatusta vedettyjä. Konna vai da Costa, joka oli sentään Radulovin hovitarjoilija TsSKA:n tämän vuosikymmenen kauneimmassa ketjussa? ;D
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Jaahas. The Great one numero 99 Wayne Gretzky tänään kentällä. Olinkin kuullut juttua eithernetissä, että herra on tehnyt comebackin kaukaloihin Venäjällä, mutta hienoa päästä legendaa katsomaan ihan livenä telkkarista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös