To 3.6.2021 Otteluseuranta (14. kisapäivä)

  • 87 452
  • 2 163

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Oonkohan missannut jonkun Tsekki-pelin Jagrin nuoruusvuosilta, mutta en kyllä muista että olisi koskaan piinannut Suomea, kuten Kühnhackel tai Sundin aikoinaan. Taisi pelata yleensä NHL:ssä kisojen aikaan. Muut vähäisemmät tsekit kuten Moravec oli Suomelle mörkönä sitten kyllä.
PATERAA ei saa unhohtaa!!
 

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Aika vankilasäännöillä mennään taas tänään. Tarvittiin jotain 10 jäähyn paikkaa ennen kuin jotain vihellettiin ja sehän käy taas Suomelle jos mistään ei tule boxia. Silti Jalonen jaksaa itkea kerta toisensa jälkeen jos jotain tulee hänen jengiään vasten, aika rasittava maneeri.

Nämä playoffit ovat nihkeää seurattavaa jos saa taas puolustaa repimällä samalla tavalla kuin SM-liigassa. Vielä kun Mertarannan kuvottavaa selostusta tulee ilmaispuoleltakin, niin ei tuo tuote ole hirveän hyvässä kunnossa. Jännä nähdä mitä Viasat tekee kun saavat lähetykset itselleen.

Toki Jos USA pääsee finaaliin, niin sitä voisi katsella ihan harvinaisuuden takia.. Toisessa matsissa Canada on aika hyvin mukana Venäjän kyydissä. Ei ole mitenkään selvä peli, kanukit eivät joudu vain selviytymään tms..

Henrique tasoittaa samalla hetkellä 1-1
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Kiekko tuli vaarallisesti Suomen maalinkulmalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös