To 27.4.2023 Tappara - Pelicans

  • 77 689
  • 1 360

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jälkilähetyksen kommentteina en tykännyt tuomaritoiminnasta.

Pelicansille järjettömän iso hattu, olisi ollut ihan vitun viihdyttävä matsi ilman Tapparan tasoitustakin.

Jännä matsi ja ekaa kertaa CHL-finaalin jälkeen tuli spontaanisti himassa tuuletettua ja huudettua kuin hallissa. Järjetön saavutus Tapparalta.

Käsittämätön hankinta!!!

E. Miksei Patrikainen ollut piikkinä jo aiemmin?
 

TAPPI32

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vähän Teemumainen uran päätös, sikäli mikäli ura päättyy
Tästä oli Tapparan omalla foorumilla enemmän keskustelua, mutta tuskin olisi halunnut mies itsekään kokoonpanoon tänään vain siksi, että ura päättyy. Mielestäni oikein kuuselamainen uran loppu sen sijaan. Mies laittoi aina joukkueen itsensä edelle. Alusta loppuun asti asti, vielä tänäänkin.
 

Radiomäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans...ja aiemmat Kiekkoreippaan jälkeläiset
Ylpeyttä Pelicansin hopeaan lisää vielä tämänpäiväinen tilanne, jossa Vilén lähti maalin edestä lennolle. Väisti Jürgensin estäessä Heljangon. Pelsun hävitessä finaalit 11 vuotta sitten Miika Lahti rottaili vastaavassa tilanteessa Kuuselan loukille, koska tilaisuus siihen tuli. Me ei siihen sorruttu vaikka tilaisuus olisi ollut eikä Viléniä siitä olisi voinut edes syyttää estämisestä johtuen. Tiukkaa, mutta rehtiä. Kiitos vielä molemmille joukkueille ja kanssapalstailijoille. Ensi kautta kohti!!
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
4 pyttyä? Runkkari, CHL, Pleijari. Mikä se neljäs oli?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös