Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Jaaha. Se rupee olemaan joulu taas tältä vuodelta voitettu ja on aika palata liigakiekon pariin. Lukko-Tappara on päivän sana ja kyseessä on joukkueiden kolmas koitos kuluvalla kaudella. Voitot ovat Tapparalle 2-0, syyskuussa Tappara voitti Äijänsuolla maalein 4-1 ja marraskuun alussa Hakametsässä 3-2. Ja jos mä suoraan sanon niin kovin suuria odotuksia ei Lukolle voi tänäänkään pistää, onhan joukkueen ykköstykki ja sarjan paras pelaaja Justin Danforth Kanadan maajoukkueen mukana Spengler Cupissa. Uusi mies Sebastian Repo, Tapparallekin tuttu kaveri, tekee debyyttinsä Lukon paidassa mutta hänestä huolimatta on vaikea kuvitella Lukon tänään voittavan.

Lukko tänään:

Mv: Setänen (Lehtinen)

I: Sevänen-Press; Tammela-Pa. Westerholm-Po. Westerholm
II: Reunanen-Heikkinen; Pospisil-Liedes-Repo
III: Nemecek-Klok; Nyman-Koivistoinen-Koivisto
IV: M. Petman-Ruotsi-Ylitalo
(7. pakki: Laitinen)

Mitähän tuostakin nyt sanoisi. Danforth käsiteltiinkin jo, nuorison MM-kisoissa ovat Ville Heinola ja Ville Petman sekä Tapio Laakso on edelleen loukkaantuneena, kuten on Vili Sopanenkin. Oskari Setänen pelaa eli aloittaa neljännen peräkkäisen pelinsä, Sport-tappion jälkeen olisin kylläkin itse antanut jo Lassi Lehtiselle vuoron mutta kai herrat nämä asiat paremmin tietää.

Tapparan tilanteesta en oikeastaan ole selvillä. Sarjassa sijoitus on tukevasti kakkosena, eli siellä missä yleensäkin mutta jotenkin tuntuu siltä että ei Tappara nyt ole ihan niin kova kuin aiemmilla kausilla. Tämäkin saattaa selittyä ihan normaalilla kaamosmasennuksella. Kannattajat tietänevät kertoa joukkueesta enemmän, se mahdollisuus heille kernaasti myös suotakoon.

Tappara pelaa näillä ketjuilla:

Mv: Heljanko (Garteig)

I: Blood-Suhonen; Bertrand-Virta-Ojamäki
II: Vittasmäki-Kemiläinen; Kuusela-Levtchi-Karjalainen
III: Mäntylä-Ytterell; Rauhala-Malinen-Iacobellis
IV: Moilanen-Jasu-Vahkonen
(7. pakki: Pukka)

Tuomarit: Brännare-Lindqvist (Jusi-Niskanen).

Ja semmoinen toive on, että toivon mukaan tänään ei jouduta mihinkään videotarkistuksiin.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lukko-Tappara 4-5 jatkoajan jälkeen. Vaikka tappio tulikin, niin ei tämä nyt ihan sysipaska peli ollut. Virheitä ja huolimatonta peliä nähtiin molemmilta joukkueilta suht tasaisesti ja loppunumerot ovat kohtalaisen oikeutetut.

Koska ketään ei tunnu enää nämä otteluketjut kiinnostavan niin en viitsi tähän ketjuun tämän enempää pelistä kirjoittaakaan.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy