Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

To 26.1.2017 Jokerit - Avtomobilist Jekaterinburg

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana attendo, 26.01.2017 klo 05.50.

 1. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Tänään perinteikkäässä thursday night rivarlyssä Jokerit kohtaa Uralvuorten keskiosasta, Tobolin sivujokeen laskevan Isetin varrelta saapuvan Avtomobilistin. Playoff racen kannalta erittäin tärkeä ottelu kyseessä ja vain voitto kelpaa. Tätä kirjoittaessa ei ole vielä kokoonpanot selvillä, mutta se ei haittaa koska en ole selvänä itsekään. Se on kuitenkin jo nyt selvää, että maalivahti ja tarvittava määrä kenttäpelaajia löytyy kun peli alkaa klo 18.30. Pelistä tullee kovin tuskainen Jokereille, sillä vastassa on kuitenkin omien muistikuvien mukaan hyvin luisteleva porukka ja pakkovoitto pitäisi naarata tilanteessa, jossa oma selkäranka on ollut kovin hauras jo pitkän aikaa. Saatta jopa olla, että illan tasokkaimmasta esityksestä vastaa taas kerran dance-teamin tytöt. Heihin kannattaakin katse kiinnittää aina pelikatkoilla, siellä on kimmoisia pakaroita tarjolla tanssiliikkeiden kera. Toivotan kaikille paikalletulijoille ja myöskin ohikulkijoille oikein ratkiriemukasta iltaa ja toivotaan, että Jokerit voittaa. Se ois kiva. Over and out with peace and love.
   
 2. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  25 Pekka Jormakka – 93 Peter Regin – 21 Brian O’Neill
  18 Jesse Joensuu – 22 Mika Niemi – 29 Sakari Salminen
  61 Tommi Huhtala – 13 Petteri Wirtanen – 12 Marko Anttila
  19 Roope Talaja – 14 Tomi Mäki – 16 Masi Marjamäki

  32 Arturs Kulda – 55 Chay Genoway
  44 Jesper B. Jensen – 47 Ville Lajunen
  9 Joonas Jalvanti – 7 Oliver Lauridsen
  56 Juho Rautanen

  31 Riku Helenius (30 Ryan Zapolski)


  Tän päivän kokoonpano, kulda takaisin kehissä.

  Rissanen loukkaantunut, jaakola terveenä kokoonpanon ulkopuolella
   
 3. Carl-Sean Berg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Nyt alkaa olla käytännössä viimeinen hetki herätä todellisuuteen ja ottaa 3 pistettä. Vaikka teoreettiset mahdollisuudet säilyvät tappiollakin, niin pudotuspelipaikkaan siinä kohtaa tosissaan uskovien keskuudessa puhutaan seuraavaksi varmaan joulupukista.

  En ihan ymmärrä Salmisen paikkaa kokoonpanossa saati Helgen torjuntavuoroa, mutta näillä mennään sanoi Virmanen. Voitolla takaisin raiteille, tappiolla kadotukseen.
   
 4. Matsimamma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, sympatiat Jokereille
  Tänään ollaan huolellisia kiekon kanssa, tehdään itsemme pelattaviksi sekä hyökkäys- että puolustusalueilla ja pidetään kiekkoa. Omalla alueella pidetään miehet kiinni ja Helge poimii Avtomobilistien helpot kaukaa lähtevät vedot. Tai sitten pelataan kuten tähän asti...
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Helge tarvii pelin silloin tällöin, tässä kohtaa riittää ymmärrys. Salmisen herättelemiseksi tosiaan tarvitaan poppareita. Mun lääke olisi nostaa joku kivasta antamaan näyttöjä. Ja jos on parempia, niin pitää kokoonpanossa. Toivottavasti Salminen saa kenkää kauden jälkeen. Hishon on yht'äkkiä saikulla, loukkaantuiko treeneissä? Jokereiden neuvostohenkinen tiedotuspolitiikka ei juurikaan hurraa-huutoja herätä. Tässä kulttuurinrikastuksessa on tullut vaan ne huonot aineet poimittua mukaan...

  Se on jaffalassa pudotuspelikiekkoo koko loppukausi. Tän ryhmän henkinen kantti petti edellisessä pelissä (kuten monta kertaa kauden aikana) ja alkaa olemaan viimeiset ajat löytää terästä selkärankaan. Tänään heikompi vastus ja näille ollaan tupattu olemaan vieraskoreita. Toivon yllätystä ja voittoa.

  Joukkueen kasaus on epäonnistunut 3 tapaa: Liian vähän senttereitä, liikaa floppeja ja ryhmän henkinen kantti matala.

  Kulda ja Genoway kehiin – kokoonpano torstaina | Jokerit.com
   
 6. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Taas tarjotaan helppoa rahaa kertoimella 4,05. Jos Jokerit tänään ottaa kuokkaan jatkoilla tai rankuilla, niin lauantain matsi menee kyllä töllön ääressä. Liika on kuitenkin liikaa.
   
 7. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Herranjumala mitä sieltä tulee! No sieltä tulee Heguli maaliin. Ei riitä ymmärrys eikä tarvii ymmärtää. Kauden tähän asti tärkein peli edessä ja laitetaan huonompi ja epävarmempi mokke maaliin. Hallitsemattomia ribareita tulossa ja Avtomobilist kiittää. No seuraavaan peliin varmaan penkitetään Regin ja valmennus selittää, että annetan tärkeetä huiliaikaa myös kärkijätkille ennen loppurutistusta. Tää touhu on karannut käsistä kuin murrosikäisen siemensyöksy. Come on Jokerit!
   
 8. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Salmisella edelleen kiintiöpaikka kokoonpanoon... Hyvä että edes Jaakola-Lajunen on erotettu ja toivottavasti myös jatkossa kun Jaakola pelaa. Pakkovoitto ja Helenius ei kuullosta kyllä hyvältä, mutta pakko se on uskoa parempaan huomiseen. Tänään taitaa tulla pohjanoteeraus yleisömäärässä mitä katsoin nopeasti lipunmyyntiä.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Katsojamäärät peilautuu tietysti peliin ja rahoille on vastineet jäänyt saamatta tällä kaudella useimmiten. Vielä enemmän se ottaa jengiä aivoon, kun ne tietää, että se peli on siellä jossain, kuhan vaan jokereita kiinnostaisi. Sitä saa mitä tilaa.
   
 10. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  En usko. Siellä on yhdellä teidän yhteistyökumppaneista esimerkiksi perhetapahtuma tänään johon jakaneet reilusti vapareita. Sitä montako lohkoa yläkatsomosta on tähän varattu, en tiedä. Joskus ollut ainakin kolme vierekkäistä lohkoa joka kerryttää jo jokusen lisäkatsojan myytyjen lippujen sarakkeeseen.
   
 11. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Jalonen on näköjään jo luovuttanut, Helge maalissa.
   
 12. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Pariin lohkoon näyttäisi olevan. Alakatsomoihin aivan helvetisti tilaa. Eiköhän siellä ilmoiteta joku 8000 vaikka oikea määrä varmaan joku 6000-7000. Itse saavat syyttää heikkoa menekkiä. Niin paljon perseilty otteluita niin ei ihmekkään kun ihmiset jäävät mielummin kotia.
   
 13. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Riippumatta Heleniuksen vireestä tänään, niin valmennus ottaa kyllä melkoista riskiä tällä hetkellä. Viime ottelusta huilasi paras pakki reissattuaan tähdistöpeliin (What? Paras pakki huilaa tässä tilanteessa tähdistöpelin takia? Are you fucking kidding me?) ja takaisin, nyt taas viimeiset pari kuukautta umpisurkeita esittänyt kakkonen on torjuntavuorossa. Kyllä mä ymmärrän lepuutuksen tarpeen, mutta lepuutuksesta ei paljoa ole maaliskuussa apua jos pelit päättyvät runkosarjaan. Joukkue on pakkoraossa pisteiden osalta, mutta valmennus tekee isoja kompromisseja kokoonpanon osalta. Njet ponimai vai miten se menisikään...

  Viime peleissä nähdyllä asenteella ei Salmisella pitäisi olla paikkaa kokoonpanossa, mutta minkäs teet. Jos Joey "jäämies" Hishon ei tyydytä, niin vaikka Gymer tai Mäkinen kokoonpanoon jos ei muuta. Tuossa jengissä ei pitäisi yksinkertaisesti olla paikkaa pelaajalle, jonka kehonkieli on kuin Kennedyllä (ei se Dallasissa ammuttu) konsanaan.

  Katsellaan. Edellinen ottelu Barysia vastaan oli muutoin ihan OK, mutta pistepotti kasvoi aivan liian vähän. Tästä matsista pitää kolme pistettä vedellä kauneusarvoista huolimatta, ja matsin jälkeen vain tuloksella on merkitystä.
   
 14. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Juuri näin. Todennäköisestihän Jokerit kyllä voittaa tänään, vaikka tässä nyt on yksi jos toinenkin negatiivisella asenteella liikkeellä. Voitto ei kuitenkaan poista asiaa jota ihmettelen. Kauden tähän asti tärkeimpään peliin ei laiteta tärkeimmälle pelipaikalle parasta mahdollista vaihtoehtoa.

  Mutta nyt lähden jo kohti hallia, että ehdin ottaa vielä pari neuvoa-antavaa. Ne voi jopa avata mulle tuota maalivahtivalintaa. Kaikesta huolimatta nyt jätkät päät pystyyn, tänään voitetaan! Hiio-ohoi!
   
 15. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  Kaikki umpijokerit kieriskelee tässä Semir-keississä, notta me ollaan hävitty tää peli..
   
 16. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Avtomobilistin kokoonpano tänään:

  Gareyev - Koukal - Mikhnov
  Chistov - Ticar - Golyshev
  Chesalin - Torchenyuk - Simakov
  Rasseikin - Romanov - Buchtele

  Kivistö - Megalinsky
  Vasilevsky - Cajkovsky
  Vasilyev - Timashov
  Zhuravlyov - Shchemerov

  Sokhatsky
  (Lisutin)
   
 17. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Niemen äänensävyssä on aistittavissa pieni vitutus, kun melkein jokaisessa studio-osuudessa on joutunut mainitsemaan kolme avain asiaa:
  - tappioista oppiminen
  - johtoasemassa pelaaminen ja sulaminen
  - pelin tappaminen
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Raipelta paras media esiintyminen narreissa. Ei häikäissyt kuitenkaan.
   
 19. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Alakatsomossa enemmän tyhjää kuin ehkä kertaakaan KHL aikoina.
   
 20. Ruutu8 Jäsen

  Onpa paljon Jokereiden vieraspaitojen näköiset kaverin valkoiset asusteet. Varsinkin pääkameran kautta katsottuna.

  Ja Gofman dumarina, eiköhän tähän taas palata viimeistään ottelun jälkeen. Ja näin.
   
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tiistain peliin verrattuna väsynyttä tekemistä molemmilta.
   
 22. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Niemi meinasi ajaa itsensä kunnon miinaan, mutta sai viime hetkellä väistettyä.
   
 23. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mitäs lakanoita katsomoon on tuotu? Mites se paloturvallisuus?
  Tosiaan häiritsevän jokerimaiset nuo punavalkoiset paidat. Telkkaria katsoessa saa olla hereillä, ettei tuuleta väärän jengin maaleja.
   
 24. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ja Tsaikovski säveltää, 0-1.
   
 25. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Etukulma vuotaa Heleniuksella ja vieraat johtoon.