To 22.11.07 Blues-KalPa

  • 7 453
  • 39

molari

Jäsen
Onneksi sattui Brucklerille hyvä päivä, 3 pistettä paljolti kaverin ansiota, vastaavasti Oksa lahjoitti 2 ekaa. Kalpa jopa hallitsi peliä ajoittain Bluesin perseilyn takia ja slobo kulakki oli luokkaa Tom Laaksonen, Hussen 2 ja Lehtosen 2 + 2 aivan käsittämättömiä tuomioita.

Osala on ollut jotenkin turhautunut pitkään, suu käy, maalipaikat menee vituix ja bonuksena lahjoitti Kalpalle ekan maalin. Samalle sitten ykkösen peli aivan kauheaa katsottavaa. Peli viltissä voisi tehdä hyvää.

Eaves on pelimies, vielä, kun Uhlbäck alkaisi laittamaan kiekkoja maalin paikoista, olisi koossa liigan parhaimpia 3-ketjuja. Kurki-Clark ei ehkä nyt nähdyn perusteella paras mahdollinen pakkipari molempien avut kun ovat hyökkäyspäässä.

Ihme, että Kalpa noinkin vähän pisteitä on kerännyt, ihan pirteä porukka ja esim. ihan hyvin YV:tä pyöritti. Jalasvaarasta kehittynyt todella paljon.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Olipa helvetin tylsä peli. Miksi tällaisia pitää olla liigassa?

Kyllä nyt esim tuo Ässät peli oli helvetin paljon tylsempi. Tässä sentään oli vauhtia jonkun verran ja taklauksia noin 20 kertaa niin paljon kuin Ässiä vastaan.

Rutiinilla Blues otti pisteet. 3-1-maalin jälkeen ei kyllä KalPalla ollut tuota tuomarin mustan minuutin tuomaa 2 miehen ylivoimaa lukuun ottamatta juurikaan a-luokan maalipaikkoja. Osalan jäähy oli naurettava ja Hussen kiekko katsomoon meni KalPan karvaajan mailasta. Muuten Blues puolusti lähes täydellisesti KalPan pimentoon ja varmisteli voittoaan. Olisi siihen voinut kyllä sen neljännen maalin tehdä, ettei olisi tarvinnut jotain räkäpomppua loppuun asti pelätä.

KalPan pelistä tuli hieman mieleen A-junnujen peli, jossa on vauhtia, mutta järki ja kiekko ei oikein pysy ihan loppuun asti mukana. Jätti kuitenkin positiivisen kuvan muuten, ei kyllä ainakaan luistelemalla KalPaa tulla kaatamaan. Kaksinkamppailuvoima esimerkiksi Rajamäen tyyppisiä pelaajia vastaan ei riitä kuin muutamalla pelaajalla alkuunkaan, samoin 1 vs 1 -tilanteissa ratkaisuna oli lähes poikkeuksetta kiekko päätyyn ja vauhdilla perään. Tuohon pohjaan on kuitenkin hyvä rakentaa tulevaisuutta, potentiaalia on, kunhan vaan jalat vähän kangistuu ja kokemus karttuu. Tuppurainen oli kyllä yllättävänkin hyvä.

Ja vielä kaksi sanaa Bluesista: Ben Eaves.
 

molari

Jäsen
Jep, Kyllä Kalpa noista viime aikojen vastustajista on eniten vaikuttanut jengiltä, jolla on "pelikirja", esim. Ässät, Lukko ja IFK (vaikka tappio tuli rumin luvuin) oli paljon aneemisempia. Turha koohotus pois, muutama vahvistus ja voittava veskari, niin avot. Tänäänkin, jos veskarit olisi "arvottu" toisinpäin, olisi lopputulos voinut olla toinen, niin sympaattinen kaveri kun Oksa on, niin näymmä samaa epävarmuutta, kuin Blues aikana.

Aika paljon tossa jengissä on todella pienikokoisia kavereita, tilanne nauratti jopa ajoittain, kun rinnalla oli Rajamäki tai Osala.
 

jeke

Jäsen
Jatkoajan uunituore raportti luettavissa!

Luin ja hiukan ihmettellin Oksalle annettua tähteä. Aika paskasti siellä on kenttäpelaajat pelanneet, jos jälleen tappion tililleen saanut Oksa on muka onnistunut. Torjuntoja 21 prosentilla 87,5. Nelosen maalikoosteessa nähtiin tyypillistä Oksaa. Kiekko tarjottimelle torjunnan jälkeen, ja siitähän vastustaja leipoo maaleja. Harmi, että Järvinen on pelannut niin paljon, ettei enää kyennyt tuohon peliin.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Olipa helvetin tylsä peli. Miksi tällaisia pitää olla liigassa?

No tylsyys on useimmiten katsojan silmässä. Arvelen, että kukaan ei pakota sinua katsomaan jääkiekkoa. Varoituksen sanana voin sanoa, että jääkiekolla on sen verran vahva asema Suomessa, että luultavasti tätä peliä tullaan jatkossakin pelaamaan, joten suurena vaarana on, että "tällaisia" tulet näkemään jatkossakin.

Yllättävän vähän ottaa tällä kertaa päähän tuo KalPan perinteinen maalin tappio. Ehkä se johtuu viime pelin voitosta ja siitä, että tällä kertaa ei menetetty parin maalin johtoasemaa. Peliä en luonnollisestikaan nähnyt, mutta silti vähän arveluttaa tuo jatkoajan otteluraportin yksi tähti, joka meni Oksalle. Vissiin pelasi lopussa ihan suht mallikkaasti, mutta kyllä noista maaleista voi ainakin yksi ja puoli laittaa Oksan piikkiin.

Ai niin. Onnittelut Ladalle... 500 ottelua ja vielä samassa seurassa. Aika kunnioitettava saavutus, varsinkin kun parhaat pelivuodet lienevät vielä edessäpäin.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Kyllä sen yhden tähden Oksalle suo. Pari ekaa meni kyllä helpolla, mutta sen jälkeen napsi ihan mallikkaita koppeja. Tuppurainen oli KalPan paras, erittäin liukas pelaaja ja taklaa paljon ja lujaa. Kyllä voisin Bluesiin ensi kaudeksi ottaa, kuten huhut kertovat.
Kuten joku sanoi, niin taannoinen Ässät-peli oli paljon tylsempää katseltavaa. Tänään sentään nähtiin liikettä ja taklauksia eikä se KalPa niin huono ole kun sarjataulukko antaa ymmärtää. Paremmalla onnella olisivat napanneet pisteitä tänään. Ehkä se kokemus ja henkinen kantti oli kuitenkin Bluesilla kovempaa luokkaa eikä päästetty KalPaa tuon lähemmäksi.
Huzzerin tilanne oli tosi ikävännäköinen. Pelkäsin jo halvaantumista, kuulemma kuitenkin raajat liikkuvat joten hätää sen suhteen ei ole. Saattaa kuitenkin suht pitkä huili olla edessä eli pakkiostoksille voisi kohta suunnata mikäli sairaslomaa tulee. Oman pään 'stay at home' -pakkia odotellessa..

Osalalle tapahtunut jotain maajoukkuevisiitin jälkeen. Kiekot ei enää uppoa verkkoon ja ihme jäätymisiä hyvissä paikoissa. Tämä vaivaa tosin koko ykkösketjua.
Sir Benjamin on ollut kovaa valuuttaa ja kunhan saa enemmän pelejä alle, niin tässä voi olla tämän kauden uusi martinkariya. Lupaavaa.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
olipahan väsyttävää

ensimmäinen erä menetteli mutta sitten homma meni neppailuksi. Kalpa hatunnosto ennakkoluulottomasta pelistä. Tuppurainen vaikuttaa kyllä pelimieheltä vaikka koomasi viime sekunneilla siniviivakiekon keskiympyrään ja viimeinen chäänssi jäi käyttämättä.

Mielestäni Blues oli tasapaksu ilman tähtiä ja ilman epäonnistumisia. Lehtonen oli ehkäpä paras meistä. ALan jo pikku hiljaa uskoa menestysmahdollisuuksiin tällä kaudella.

Kuvittelenko vai kaatuiku Huzzer hieman itse ennen kuin Ron Jeremy hän laitaan taklasi?

Uskomaton kaveri se (Jussi?) Kalpan kannattaja joka huusi koko matsin läpi niin että Areena kaikui.
 
Viimeksi muokattu:

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuvittelenko vai kaatuiku Huzzer hieman itse ennen kuin Ron Jeremy hän laitaan taklasi?
Kyllä siinä videon perusteella jotain kävi ennen varsinaista kontaktia. Jeremy oli, kuten tässä liigassa usein potkun verran jäljessä. Yleensä ei kerkeä tämän takia edes taklaamaan. Onneksi ei aamunuutisten mukaan käynyt niin pahasti kuin olisi voinut. Eikös tuollaisista yleensä lennä pihalle suoraan? Nyt ei tullut edes minkäänlaista jäähyä. Todella ikävän näköisiä tilanteet jossa pelaaja jää jäihin liikkumattomana.
 

Kapo

Jäsen
Eikös tuollaisista yleensä lennä pihalle suoraan? Nyt ei tullut edes minkäänlaista jäähyä. Todella ikävän näköisiä tilanteet jossa pelaaja jää jäihin liikkumattomana.
Taitaa olla niin että jos jäähyn antaa niin ulosajo on ainoa mahdollisuus. Nyt venäläistuomari ei katsonut rangaistuksen arvoiseksi ja Nelosen klipin perusteella oli ihan hyvä päätös. Niin selkeä vahinko tuo oli että OR olisi ollut oikeusmurha.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Nyt venäläistuomari ei katsonut rangaistuksen arvoiseksi ja Nelosen klipin perusteella oli ihan hyvä päätös. Niin selkeä vahinko tuo oli että OR olisi ollut oikeusmurha.
Venäläistuomarin linja eilen oli mallia "oikeusmurha" sekä vihellyksissä että viheltämättä jättämisissä lähes koko matsin ajan, joten tuossa tilanteessa kai poikkesi linjastaan sitten. Onneksi Huczkowskille ei käynyt vakavasti ja ottelukin päättyi lopulta ihan oikeudenmukaisesti Kulakovista huolimatta.

Hesarin otteluraportista luin aamulla, että espoolaisyleisön olisi pitänyt eilen kuulemma hävetä kun oli niin vähän jengiä paikalla. En kyllä ymmärrä miksi pitäisi hävetä, että joku muu ei ole tullut hallille. Lisäksi siinä sanottiin, että KalPa ei missään vaiheessa ollut lähelläkään tasoitusta. Tästäkin voinee joku olla eri mieltä, mutta mitäpä sitä tänne.meuhkaamaan, pitäisi varmaan kirjoittaa sille Satu Pajuriutalle. Onhan tietysti mahdollista, että Satu Pajuriutta lukee tätä otteluketjua, mutta enpä usko.
 

Uncle Ben

Jäsen
KalPan pelistä tuli hieman mieleen A-junnujen peli, jossa on vauhtia, mutta järki ja kiekko ei oikein pysy ihan loppuun asti mukana. Jätti kuitenkin positiivisen kuvan muuten, ei kyllä ainakaan luistelemalla KalPaa tulla kaatamaan. Kaksinkamppailuvoima esimerkiksi Rajamäen tyyppisiä pelaajia vastaan ei riitä kuin muutamalla pelaajalla alkuunkaan, samoin 1 vs 1 -tilanteissa ratkaisuna oli lähes poikkeuksetta kiekko päätyyn ja vauhdilla perään. Tuohon pohjaan on kuitenkin hyvä rakentaa tulevaisuutta, potentiaalia on, kunhan vaan jalat vähän kangistuu ja kokemus karttuu. Tuppurainen oli kyllä yllättävänkin hyvä.

Tämän tyyppinenhän se on oikeastaan koko kauden kuva, tai ainakin hyvin monen pelin. Valitettavasti vain pisteitä ei jaeta hyvästä luistelusta, kohtuullisesta pelikirjasta tai tasaväkisestä kenttäpelistä. Tää nyt sitten oli kauden kahdeksas maalin tappio ja kolmas viimeisestä neljästä pelistä. Tämä oli kuitenkin ehkä yksi vähiten harmittavista, tässä kun ei tosiaan menetetty pisteitä viime hetkillä ja onhan ne realiteetitkin tunnustettava, kun vilkaisee Bluesin rosteria ja kuntopuntaria.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
yleisön olisi pitänyt eilen kuulemma hävetä kun oli niin vähän jengiä paikalla. En kyllä ymmärrä miksi pitäisi hävetä, että joku muu ei ole tullut hallille. Lisäksi siinä sanottiin, että KalPa ei missään vaiheessa ollut lähelläkään tasoitusta. Tästäkin voinee joku olla eri mieltä, mutta mitäpä sitä tänne.meuhkaamaan, pitäisi varmaan kirjoittaa sille Satu Pajuriutalle. Onhan tietysti mahdollista, että Satu Pajuriutta lukee tätä otteluketjua, mutta enpä usko.

Olisi myös kiva tietää miksi pitäisi hävetä sitä, että jättää menemättä marraskuiseen KalPa-matsiin. Itse kävin katsomassa loistavan leffan nimeltä "Sovitus". Takuuvarmasti viihdyttävämpi, ja HALVEMPI, kaksituntinen kuin yksikään SM-liigamatsi tähän aikaan vuodesta.
 

Bandana

Jäsen
Hesarin otteluraportista luin aamulla, että espoolaisyleisön olisi pitänyt eilen kuulemma hävetä kun oli niin vähän jengiä paikalla. En kyllä ymmärrä miksi pitäisi hävetä, että joku muu ei ole tullut hallille.

Luulen, että tuossa asiayhteydessä espoolaisyleisöllä viitataan kokonaisuudessaan Bluesia seuraaviin espoolaisiin jääkiekkokuluttajiin eikä siihen sissilaumaan, jolla oli sisua ja sitoutumiskykyä tulla eilen hallille.

Ottelusta on sanottu jo kaikki oleellinen, mutta sanotaan vielä sen verran, että Santulta taas turhaa ylimielistä(kö) toilailua omassa päässä, mikä aiheutti vaaratilanteen. Pikkaraiselta myös vähän löysää pelaamista omassa päässä. Clarkelta ihan kelvollinen paluu, teki mielestäni oikein siinä tilanteessa jossa Remstam ajoi Brücklerin päälle.
 

Kapo

Jäsen
Olisi myös kiva tietää miksi pitäisi hävetä sitä, että jättää menemättä marraskuiseen KalPa-matsiin.
Varsinkin kun pitää mielessä kotijoukkueen saldon tällaisissa otteluissa. Meikäläisen kohdalla on ainakin sillä tavalla että vuosien ja taas vuosien perseilyä ei kuitata yhdellä kohtuullisella kaudella ja lupaavalla toisen alulla. Katsojat pitää ansaita eikä Blues ole ansainnut yhtään enempää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös