To 2.1.2020 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

  • 109 042
  • 1 412

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Suomessa halutaan kieltää taklaukset ja tuolla saa kaksiminuuttisen selästä taklaamisesta. Hiukan eri meininkiä.

Suomessa keskiössä on ihmisen elämänmittainen kognitio ympäristöönsä ja ihmisyyden perimmäisyyden löytäminen
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Jos halutaan katsoa positiivisen kautta niin ylivoima on parempaa kuin Hannu Jortikan vuonna 2015 valmentamassa joukkueessa.
 
Koskahan USA-paidassa nähdään Timosia, Jokisia, Nummisia jne.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Olipa hyvä erä Suomelta. Harmi vain ettei johdeta. Huomiota herättävää, että molemmille olisi pitänyt tulla ulosajo, muyta ei tullut.
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
Ilveksessähän Thomson on pelannut yv:llä tuossa b-pisteen kaarella. Mistä maaleja on tullutkin. Tietysti yv pyörii paremmin ja tiloja aukeaa.
 

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
Huonointa tuomarointia mitä olen koskaan nähnyt! Tätä vauhtia joku lähtee valitettavasti paareilla sairaalaan.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
0-0 ekan erän jälkeen. Kyllä se jätkät on niin, että tää peli on voitettavissa. Ja voitetaan vielä Tomtomin yv-vedolla siniviivalta. Sanokaa mun sanoneen.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Hyvä meno kun Scott Stevenssin TOP 10 hititkin jo mainittu.
 

Löysäranne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Oranje
Ihan hyvä erä. Fyysisyytä, joka ei näytä nappaavan tiiliskivileukaisia jenkkipoikia. Kaks törkytaklausta kauneusvirheenä. Honka kovalla itseluottamuksella liikkeellä ja Annunen on ottanut varmat kiinni. Hyvä tästä tulee.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miten tuo ylivoima voi olla noin huonoa? Tämä turnaus loppuu hyvin lyhyeen ellei se tästä parane. Vaikka Suomi oli pelin päällä niin eipä siellä juuri huippupaikkoja ollut.
 

tjj67

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Liverpool
Suomihan pelasi ihan hyvin. Ylivoimalla olisi pitänyt kyllä iskeä. 6 minuuttia ja ei maalia, ei edes lähellä.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Kai Yle on satsannut tärkeään matsiin ja tasa-arvon nimissä löytyy vaihtoehtoinen selostus tubettajien drinxuhinxun ja märiiemeliiännfränkin toimesta?
Vaihtoehtoisen selostusraidan tuottaa intersektionaalinen feministiraati, teemoina mm. kuinka jääkiekko fyysisenä lajina ilmentää toksista maskuliinisuutta ja samalla heijastaa tukahdutettua homoseksuaalisuutta ja kaipuuta vahvaan isähahmoon päävalmentajan ja kapteenin muodossa.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Milloin jatkoajasta on muodostunut tällainen virkkuukerho missä vielä 10 vuotta sitten joka toisella kovettui Scott Stevensin top 10 niiteistä?

Onko jossain joskus ollut jaossa Scott Stevensin Top-10 selästä taklaamiset? Hongan avojään pommi tahmasi vähän etumusta kuten Stevensin parhaat aikanaan.
 

SlamDunk71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Milloin jatkoajasta on muodostunut tällainen virkkuukerho missä vielä 10 vuotta sitten joka toisella kovettui Scott Stevensin top 10 niiteistä?
Ajan myötä kehittyy. Jos tuollaisista ja pehmeimmistäkin taklauksista NYKYÄÄN lentää pihalle 9/10 niin kyllä joka kerta vingutaan kun ei lennä. Jos suhdeluku olisi toisinpäin niin eiköhän Erholtzille olisi tuupattu kiviä taskuun.
 

Barney

Jäsen
Kuinkakohan hyvin Suomi pelaisi selvästi kovemmalla materiaalilla liikkellä olevaa Yhdysvaltoja vastaan, jos Suomen valmennus ei olisi ihan paska? Jalosen kanssa johdettaisiin varmaan jo 4-0. Raipe ulos.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Olen kyllä positiivisesti yllättynyt Suomen pelistä tasakentällisin. YV valitettavasti sitten oli huonompaa kuin Kärpillä keskimäärin liigassa, ja pieni pelko perseessä on, että kun Suomi alivoimalle joutuu, niin samantien helisee maalissa. USA oli joka tapauksessa yllättävän aseeton avauserässä. Sampo Ranta mielestäni oli kentän paras pelaaja avauserässä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Suomelta selvästi odottamaani parempi erä. Näin toki pitää ollakin 6 min ylivoimalla. USA:n puolustuspelaaminen oli kuitenkin erinomaista koko alivoiman ja parempaa, kuin 5vs5. Siinä molempien PAPP oli paikoin heikkoa. Helmisen Suomen taso mitataan kakkoserässä. Kun vaihtomatka on pitempi, vaarana on perinteiset huonosti organisoitua ja johdettua kiekkoa pelaavan ongelmat: vaihdot venyvät, viisikon tiiviys heikkenee ja varsinkin puolustuspelaamisessa tulee ongelmia vastustajan saadessa vaihtoetua.

Hyökkäyspelaamisessa 5v4 ongelmana oli liian hepot ja hitaat ratkaisut. Toki USA oli myös tuossa hyvä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös