To 19.1.2017 HPK - Jukurit

  • 1 665
  • 6

Kelloparho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
HPK jatkaa eilisen Tappara ottelun tavoin flunssa-aallon kiusaamana ja kokoonpanossa säilyvät samat miehet. Ketjuja on eilisen jälkeen laitettu huolella uusiksi. Puolustusosastolla HPK kaipaa erityisesti Mathias Porselandia, mutta kokoonpanosta puuttuu myös Joni Tuulola. Moni odotti torstaina myös uuden puolustaja hankinnan Shane O'Brienin debyyttia, mutta sen aika ei ole vielä tänään. HPK puolustuksessa nähdään siis tänäänkin eilen debyytin tehneet Jimi Jalonen, sekä Joel Olkkonen.

Myöskään HPK:n tuorein hankinta Niklas Hagman ei pelaa vielä tänään, vaan debyytti tapahtuu oletettavasti lauantaina. Hyökkäysosastolta puuttuu Philippe Cornet, HPK:n paras maalintekijä, joka on sivussa runkosarjan loppuun. Flunssasta toipunut Antti Karjalainen avaa luukkua tänään.

HPK:lla eilinen ohi peli Tapparaa vastaan ja tyly 4-0 tappio. HPK oli pelissä selkeä vastaantulija ja melko aseeton. On muistettava, että HPK:lla on kuitenkin tänä vuonna ainoastaan kaksi tappiota alla, joten joukkue on hyvässä vireessä. 10 pelin kuntopuntarissa HPK pitää sijaa 3. HPK:n kotiottelu ja käytännössä niitä otteluita, joista voitto tulee ottaa. Eilen molemmilla ottelu takana, joten voimasuhteet tässä mielessä samat.

HPK tänään

65 Sakari Manninen - 7 Otto Paajanen - 47 Janne Lahti
26 Waltteri Hopponen - 39 Niko Kapanen - 8 Eero Somervuori
80 Teemu Turunen - 11 Oula Palve - 19 Juho Keränen
28 Jaakko Turtiainen - 67 Severi Sillanpää - 29 Miro Ruokonen

3 Joonas Lehtivuori - 37 Niclas Almari
41 Oskari Manninen - 23 Joel Olkkonen
25 Henrik Forsberg - 74 Petteri Nikkilä
15 Jimi Jalonen

33 Emil Larmi
35 Antti Karjalainen

Jukureilla on eilisestä pelistä alla voitto KooKoosta lukemin 1-3. Jukurit ilmeisesti ollut eilenkin ottelussa niskan päällä ja lukemat täten ansaitut Tärkeä ottelu erityisesti Jukureille, sillä taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista on edelleen kovaa ja jokainen pisteon tärkeä. Joku Jukurien seuraaja saapi kirjoittaa enempi joukkueen tilanteesta.

Jukurit tänään

9 Miika Roine - 12 Turo Asplund - 33 Janne Ritamäki
38 Teemu Tallberg - 82 Henrik Koivisto - 18 Jack Budish
25 Joonas Kalliola - 14 Topi Nättinen - 54 Jesper Piitulainen
19 Nestori Lähde - 16 Teemu Henritius - 39 Olli Sipiläinen
23 Niko Laakkonen (13. hyök.)

43 Antti Jaatinen - 55 Miika Koivisto
10 Marko Kauppinen - 3 Keni Karalahti
4 Teemu Suhonen - 52 Valtteri Hietanen

Otetaan seuraa heitä osastolle tänään kolme puolustajaa. Molemmilla HPK:n uusilla puolustajilla Jimi Jalosella sekä Joel Olkkosella on jokseenkin mielenkiintoiset taustat. Jalosella ei niinkään erikoinen urakehityskaari, mutta on valmentaja Jukka Jalosen poika ja alkaa pikkuhiljaa tehdä läpimurtoa liigatasolle. Samaa ei voida sanoa Olkkosesta. Juniorisarjoissa Olkkosen korkein sarjataso on A-juniorien mestis. Sitä ennen hän on pelannut useammassa divari-sarjassa junioriaikoina. Suomi-Sarjan kautta kuitenkin ensin läpimurton mestikseen ja nyt pelaa ensimmäisiä otteluitaan liigassa.

Nostetaan Jukurien puolelta alkukauden HPK:ssa pelannut Teemu Suhonen. Suhonen tuli Pennasen mukana Jukureista Hämeenlinnaan ja odotukset etenkin kiekollisesta pelaamisesta olivat suhteellisen korkealla. Suhonen ei kuitenkaan onnistunut lunastamaan odotuksia Hämeenlinnassa vaan siirtyi lainalle takaisin ex-seuraansa, jossa onnistuikin maalinteossa heti ensimmäisessä vaihdossaan.

Uusi palstalainen ilmottautuu. Ei muutakun viihdyttävää matsia kaikille, jotka aikovat sitä seurata.
 

One timer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Jukurit
Hieman oli Jukureiden kannalta katkera loppu. Manninen kääntää selän ratkaisevalla hetkellä ja Jaatinen ajaa kävelyvauhtia päin. Ulosajosta voidaan olla montaa mieltä, lopputuloksena kuitenkin tärkeät pisteet Jukureiden kannalta Hämeenlinnaan.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Hieman oli Jukureiden kannalta katkera loppu. Manninen kääntää selän ratkaisevalla hetkellä ja Jaatinen ajaa kävelyvauhtia päin. Ulosajosta voidaan olla montaa mieltä, lopputuloksena kuitenkin tärkeät pisteet Jukureiden kannalta Hämeenlinnaan.

No, ulosajo ja ulosajo, 2+10 tuosta tuli mikä kaiketi ihan perussetti tuosta tapauksesta. Naama visiiristä auki jne, samapa tuo. Topille vaan viihdykettä koppiin niin hyvä tulee, tuleekohan siitä livekuvaa myös?

Kerholta huonoa peliä taas jälleen, mutta silti kuin ihmeen kaupalla 3 pistettä ja toivottavasti saataisiin hieman helpotusta tuohon puolustamiseen. Suhonen meinasi tehdä maalin, hieno juttu.
 

Ralph

Jäsen
Kerholta huonoa peliä taas jälleen, mutta silti kuin ihmeen kaupalla 3 pistettä
Kun katsoo kuka oli vastassa, niin en pitäisi ihmeenä, että huonollakin pisteellä saa täydet pisteet. Mutta kyllä mielummin hyvää Kerhoa katselisi, joten hieman jäi huono maku ottelusta. Toivottavasti saadaan Hagman ja O'Brien kokoonpanoon lauantaille. Jos se vaikka herättäisi joukkuetta.

Siihen nähden miten paljon Norjalla kiekko pomppi, Kerho laukoi todella vähän. Viime pelissä kelvollisesti esiintynyt Olkkonen oli tänään heikko, mutta selvästi Forsbergia parempi.

Hieno maali loppuun kyllä. Palve sähläsi yhden Jukureiden maalin, mutta syötti kaksi Kerhon maalia ja aiheutti jäähyn siihen kolmanteen.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Jotenkin kuvaavaa tämä loppu, kun Ville Nieminen sanoi ennen peliä haastattelussa, että eka kymppi pitää pelata Kerholta pois ja Antti Pennanen kuittasi tämän omassa haastattelussa, että peli kestää sen 60min ja siihen me tähdätään.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Jukurit teki sitten KooKoot. KooKoollehan on tällä kaudella tehty ainakin 1maali viimesekunnilla ja toinen 2sekuntia ennen loppua. KalPa teki edellä mainitun. Jälkimmäistä en muista.
 

Nebelwerfer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
KooKoollehan on tällä kaudella tehty ainakin 1maali viimesekunnilla ja toinen 2sekuntia ennen loppua. KalPa teki edellä mainitun. Jälkimmäistä en muista.
Se oli Sport :) Tä HPK:n voitto tänään voi muuten vielä olla arvokas juuri Sportille. No, katotaan, lauantaina Sport vs HPK ensin esim.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös