To 18.9.2014 Sport - SaiPa

  • 29 306
  • 123

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt täytyy pyytää nöyrästi anteeksi huikentelevaa ennustustani, kyllä nyt on suu täynnä vaasalaista jauhoa. 1-6 muka, kattia kanssa, Sport taisteli komeat 2-5 lukemat, oikein kunniakas tappio!

Vakavasti puhuen, lämmittää kyllä mieltä että SaiPa pystyi oikeasti aika puolivaloilla näin selkeän voiton klaaraamaan. McIntyre aukas sen ketsuppipullonsa ja Liigapörssi kiittää kun Järvinen pääsi pelaamaan ja teki vielä maalinkin. Bernardille hieno juttu saada positiivinen tulos.

Pahalta näyttää Sportin tilanne, vielä jaksoivat vaasalaiset kannustaa mutta jos tämmöset otteet jatkuu niin jossain vaiheessa pistänee vituttamaan siihen ä.
 

Der Adler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jahapp, sellainen peli. Saipa oli hyvä, ei kahta sanaa. Saipan luistelu oli myrkkyä ja välillä meillä oli todella vaikea päästä oma siniviivan yli.
Huono ottelu Sportilta, puuttui jotenkin taistelutahto, tai sitten vaan Saipa vei pelihuumorin pois.

Toki, pomppasi myös ihan kivasti Saipalle, varsinkin 2-2, 2-3 maalit (Järvinen ja Mankinen) näytti omituiselta, kiekko vaan tuli "jostain"
ja sitt lähti jonkilainen "sähly"-veto ku lompakko...ja tietenkin riman alle. Mutta, olihan siellä muitakin paikkoja....ihan riittävästi.
Eli, no points, no chance, this day.
 
Voitko kertoa mikä se ero olisi ollut esim. resursseilla mitattuna vaikkapa Mestiksen ensimmäisen tai toisen ja Liigan neljännen välillä?
Minä voin kertoa ainakin, kun tästä on tutkimustulosta KooKoon ja SaiPan välillä: http://kookoo.fi/fi/ottelut/harjoitusottelut/140828kookoosaipa
(linkki vie ottelutulokseen)

Sport roikkui hyvin ensimmäisen erän kyydissä, mutta luistelussa vaasalaiset eivät pystyneet vastaamaan lepralaisiin. Sportilla ei taitoniekkoja hirveästi ei löydy ja jos ei pystytä tällöin vastaamaan liikkeessä, niin yleensä tuloksena on tyhjä käsi.
 
Viimeksi muokattu:

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
. Saipan luistelu oli myrkkyä ja välillä meillä oli todella vaikea päästä oma siniviivan yli.
Huono ottelu Sportilta, puuttui jotenkin taistelutahto, tai sitten vaan Saipa vei pelihuumorin pois.

Näin keltamustien lasien lävitse katsottuna vastasit itse omaan kysymykseesi:) Kun Sportilla kuten ei SaiPallakaan ole niitä kultaranteita niin pelin pitää perustua armottomaan liikkeeseen ja työntekoon. Jos siinä jäät toiseksi, peli näyttää huonolta vaikka kuinka hyvin pelaisivat.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sportin pelitapa on perseestä, kuten toisessa ketjussa mainittiin. Myös se paljon mainostettu isojen puolustajien kovuus näyttää juuri siltä mitä moni ennakoi, eli ei pysytä liikkeessä mukana. Peli oli täysin yksipuolista niin kauan kuin SaiPa viitsi yrittää edes sen vähän. Nyt täytyy Vaasassa keksiä jotain, tai kaudesta tulee vielä kaameampi kuin pahimmatkaan ennustukset on kertoneet.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Sellasta läpsyttelyä. Tää on oppimisprosessi ja tässä neljännessä sessiossa saatiin toivottavasti onkeen ja paljon.
Tuo SaiPan peli on todella jäätävää ja mä kun luulin heitä edelleen alemman tai keskikastin joukkueeksi. Vaikka HIFK murjoi taululle tylymmät luvut, oltiin siinä ottelussa jotenkin mukana. SaiPa on ehdottomasti näistä nyt nähdyistä valmiudeltaan paras. Todella hienoa kiekkoa, toivottavasti tästä otettiin oppia joka osa-alueella. Todella kaunista kiekkoa.
Bernard on ainoa, joka hiukan epäilyttää heillä ja mitä jos Volvo Markkanen loukkaantuu pahemmin?

Mitähän muuta... Toivonen päästi yhden helpon, mutta otti useita game savereita. Oli mielestäni heittämällä meidän paras.
Muita hyviä olivat Bertrand, jolla luistin kyllä kulkee upeasti illasta toiseen. Oikeastaan Pukka oli Sportin kolmas onnistuja, vaikka sekaan mahtui koomailujakin.

Lampaanperseet menee ehdottomasti yllättävän vähäiselle yleisölle ja koko joukkueelle, jolla jalka ei todellakaan ollut raikas, ei lähimainkaan. Kivimäki muisti vissiin sarjan väärin, kun viritteli taas niitä Mestisvirityksiä. Ei tässä sarjassa ole puoltatuntia aikaa viritellä laukausta. Muutenkin aivan liikaa neppailuja, kun ei taito riitä. Sillon pitää mennä kovalla intensiivillä ja suoraviivaisesti.


Se Markkasen tositoimissanäkeminen nyt jäi ensi kertaan, mutta ihan jees näin, sillä muuten meillä olisi ollut nolla taululla pelin loputtua.

Ei mitään. Päät pystyyn ja kohti uusia haasteita. Tästä jos jotain opittiin, niin hyvä.
Kiitos SaiPalle viihdyttävästä, tosin yksipuolisesta illasta.

Ai niin. SaiPan tähdet ei loistaneet mitenkään erityisesti tässä ottelussa, mutta ei tarvinutkaan.
 

kende

Jäsen
Suosikkijoukkue
sport
Huhhu. Miten peli on tuon näköistä. Valtonen reagoi liian myöhään ja antoi SaiPan tappaa pelin 2-5. Toivonenkaan ei toisessa erässä antanut Sportille mahdollisuuksia voittoon. Missä Sportin älykkäät pelaajat? Onko niitä? Tessier parrasta vittuun, nyt kaveri on nähty... saa minulta option vielä tasan yhteen peliin. Ei tuo mitään Sportin pelilliseen antiin. Voi jumpe kun flööri+tessier palkalla olisimme saaneet jo Kantolan... Viimeisen erän toivoin vain sikailuja, mutta niitäkään ei nähty =(. Saipafanin kanssa jutustelin vielä lähtiessä, että pitäisikö värkätä edes iltisotsikot kuntoon.

Itkettää, aina kun vähänkin paikantynkää niin veto jää piippuun tai suditaan ohi. Onko valot liian kirkkaat... En ymmärrä.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tämä Spina oli kyllä hyvä, teki duunia aivan saa...sti. Siellä oli kyllä "jalat, jalat, kädet, kädet!" meininki koko ajan.
Terävä tyypi!
No vittu. Heti vedin vihkoon tonkin väitteeni. Kyllä, Spina tosiaan jaksoi vetää tappiin saakka, vaikka peli olikin käsitelty ajat sitten. Salcidoa, Kohoa jne ajattelin, jotka rupesivat säästelemään aivan selvästi ja viisaasti.

Löysin kyllä kotiin ilman kompassia. :)
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Onnittelut SaiPa kannattajille voitosta. Olitte parempi joukkue tänään jäällä. SaiPa sai näyttämään Sportin huonolta ja se pelasi juuri niillä aseilla, joita meidän pitäisi pystyä käyttämään paremmin. Tuntui, että meidän äijien jalat oli teleneissä tänään, sen verran oli kaveri liikkeessä edellä.

Se mikä ottaa päähän, niin 2. erä oli mielestäni aika tasainen ja siinä SaiPalla myös enemmän koppeja. Kuitenkin likimain joka hyökkäyksestä sai kaveri tässä erässä maalit väsättyä ja pelin ratkottua. Kyllähän siinä jo vähän huonoa tuuriakin oli Toivosella. Kolme ensimmäistä maalia h*lvetinmoisen maskin takaa toinen toistaan kummallisempia lepakoita, ei nähnyt näitä. Jätkiltä huonosti puolustettu.

Pakko kehua tuomaritoimintaa, selkeä ja hyvä linja. Rikkeet otettiin pois ja ylimääräisiä ei vihellelty. Onpa hienoa huomata ero Mestiksen ja Liigan välillä tässä. Jämäkkää toimintaa tuomareilta kaikki meidän neljä ottelua (okei ekassa pelissä tuli turhan paljon jäähyjä, mutta linja sentään molemmille sama). Toivottavasti jatkuu samaan malliin!

Niin ja Tessier & Fleury eipä nyt vakuuta oikein edelleenkään. Etenkin kun ottaa huomioon tilipussin suhteessa näyttöihin ja mitä pienemmän palkan miehet saavat kentällä aikaan. Kivimäen täytyisi kaivaa jostain liikettä lisää..

Bernard riitti myös voittoon, mikä on hyvä. Vähän tuntui, että sitä haparointia ja huojumista oli pitkin peliä. Tosin töitäkin oli välillä aika olemattomasti. Jos nyt kuitenkin saisi tästä itseluottamusta lisää. Toivotaan.
Ei tosiaan vakuuttanut. Aika paljon pompputeli yms ja etenkin ekassa erässä sivuttalaisliikkeissä vähän myöhässä, mutta pääsi toki pelin edetessä paremmin mukaan. Jos nyt SaiPa kannattajia vaasalaisen mielipide tästä asiasta kiinnostaa, provonahan tämä varmaan otetaan. Mutta siis kyllähän ongelmia tulee ja isosti, jos Markkanen vaikka loukkaantuu. Okei, toki tilanne on sama monella muulla jengillä, jos ykkönen joutuu sivuun.

Kovaa oppia tulee Sportille mutta sehän oli selvää jo ennen kauden alkua. Liigarutiinin saa vain pelaamalla Liigapelejä ja Sportilla on paljon sellaisia jotka vasta opettelevat.

Näitä on siis luvassa vielä monta. Mutta joka tapauksessa suurin pettymys tänään oli yleisömäärä. Toki turha arvostella kun itsekin seurasin kotisohvalta.
Nimenomaan näin. Arvioni yleisömääristä ei ole kaukaa haettuja, povasin nimittäin, ettei näissä arkipeleissä paljon 3000 naaman päälle tule porukkaa olemaan. Mistä muka Vaasaan tulisi yhtäkkiä niin paljon kiekkofaneja lisää, jotka täyttäisivät hallin myös viikollakin vs Mestis-ajat. Viikonloppuisin sitten käy väkeä enemmän myös maakunnastakin, ihmisillä töistä vapaata ja saattaapa muutama vierasfanikin olla paikalla, niin näissä otteluissa voidaan siellä 4000 kieppeillä pyöriä.

SaiPa mätkäisi 2-5 Taululle, mutta upeasti Sportin Red Army vaan jatkaa kannustusta respect.
Lopussa oli hieno hetki, kun kannustus vain yltyi, vaikka taululla oli mitä oli ja peli oli kätelty. Sportin pelaajatkin sitten tämän hienosti huomioivat. Yleinen tunnelma ei toki tänään ollut lähellekään Tepsi pelin luokkaa, koska arkipeli jne. (+ tottakai kotijoukkueen otteetkin kaukalossa aina vähän korreloi yleistä tunnelmaa)

Kauden paskin peli? Eikö tuo fraasi pitänyt olla varattuna SaiPalle?
Päivän varma: Voitti tai hävisi SaiPa, niin ainakin muutama heidän kannattajista tulee tylyttämään pelin tason, puolivaloilla hiihtelyn ja kenties kauden huonoin pelikin saatetaan mainita. Sport siis oli jokatapauksessa myös p*ska; voitti tai hävisi se pelin :)
Viittaat tällä ilmeisesti meikäläisen aiempaan viestiin, jonka lainasin tuohon yläpuolelle. Viestin pointti meni kuitenkin ilmeisesti siellä ohi. Alla muutama viesti lainattuna, joiden perusteella voi todeta, että en minä nyt kovin väärässä tuossa "päivän varmassa" ollut. :)
SaiPa pelasi tasan sen verran mitä voiton eteen tarvittiin ja toinen puolikas pelistä oli lähinnä neppailua.
Kyllä on tasoero melko iso. SaiPa puhalteli muniin ja voitti silti 2-5 kakkosmolari maalilla.
Eiköhän tämä viimeistään osoittanut, mikä on Mestiksen viidennen ja Liigan neljännen tasoero, kun puolivaloilla pelatessa SaiPa ei jätä Sportille sanan sijaa. Onnea pitkään talveen..
 

topdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Taitaa sportti olla väärässä sarjassa. Tilannetta ei yhtään auta että penkin takana häärää Valtonen. Jos joka pelissä omiin menee 5-7 pussia ni vaikea pelejä voittaa. Näköjään mestiksen ja liigan välinen taso edelleen kova.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Diabloa kompaten. Ei ole ollut kyllä koskaan henkilökohtaisesti tullut mussutettua tuomaritoiminnasta, koska tehtyä ei saa tekemättömäksi ja siten täysin turhaa. Pakko sili nyt kehua ainakin tähän saakka kotipelien tuomaritoimintaa. Erinomaista kummassakin pelissä. Noita vieraspelien tuomioita on turha edes kommentoida, kun itse näkee samantien hidastuksista ja tuomarit elää hetkessä. JYP pelissä minuutteja tuli aika paljon, mutta kait oli syytäkin.

Sori OT, mutta liittyy tähänkin otteluun hyvä tuomaripeli.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
. Jos nyt SaiPa kannattajia vaasalaisen mielipide tästä asiasta kiinnostaa, provonahan tämä varmaan otetaan. Mutta siis kyllähän ongelmia tulee ja isosti, jos Markkanen vaikka loukkaantuu.


Ei tuo ole provo vaan 100% fakta tällä hetkellä...valitettavasti. Ja kyllähän SaiPa sai kotijoukkueen näyttämään huonolta niin kauan kuin jaksoi 100 lasissa painaa. Fakta tuokin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Diabloa kompaten. Ei ole ollut kyllä koskaan henkilökohtaisesti tullut mussutettua tuomaritoiminnasta, koska tehtyä ei saa tekemättömäksi ja siten täysin turhaa. Pakko sili nyt kehua ainakin tähän saakka kotipelien tuomaritoimintaa. Erinomaista kummassakin pelissä. Noita vieraspelien tuomioita on turha edes kommentoida, kun itse näkee samantien hidastuksista ja tuomarit elää hetkessä. JYP pelissä minuutteja tuli aika paljon, mutta kait oli syytäkin.

Sori OT, mutta liittyy tähänkin otteluun hyvä tuomaripeli.

Taitaa sportti olla väärässä sarjassa. Tilannetta ei yhtään auta että penkin takana häärää Valtonen. Jos joka pelissä omiin menee 5-7 pussia ni vaikea pelejä voittaa. Näköjään mestiksen ja liigan välinen taso edelleen kova.
No, katotaan nyt muutamia pelejä lisää. Kun koko rosteri saadaan kasaan, niin eiköhän tämä tästä taas parane ja voittojakin tulee.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
No, katotaan nyt muutamia pelejä lisää. Kun koko rosteri saadaan kasaan, niin eiköhän tämä tästä taas parane ja voittojakin tulee.
Niin, kai se jonkun verran jossain näkyy, kun kaksi top-4 pakkia on tällä hetkellä rosterista pois. En tarkoita sitä, että Malka ja Lindbohm esim. tätä peliä olisi meille voitoksi kääntänyt, mutta auttaisihan em. herrat nyt v*tusti tuota meidän pakistoa - isoja äijiä meille.
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Samanlaista ylivoimaa kuin Tapparalla eilen, Kivimäen paikalle vaan vaihtaa Palolan.

Tämä on kyllä ihan tiedossa mutta kiitos kuitenkin muistutuksesta. Onneksi on muitakin pelaajia yv:lle kuin Palola. Eilenhän homma saatiin mukavasti tasoihin alun perseilyn jälkeen mutta joskus tiukat pelit kääntyy paskalla pelillä paskempaa peliä esittäneen eduksi.

Kivimäen pitäisi olla Sportin yv:n kulmakiviä ja tämän takia osui silmiin. Saattaa tulla pimeä syksy jos takaa-ajo moodia ei löydä, varsinkaan kärkiäijien osalta.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Pientä hymyä nosti myös sportkannattajan heitto, että SaiPa on heidän yksi päävastustajista. Kyllä se niin on, että SaiPa pelaa suorasta pudotuspelipaikasta ja Sport jumbosijan välttämisestä.

Jos tarkoitit tuota minun kommenttiani HIFK-otteluketjussa niin täsmennän vielä että tarkoitin tuota lähinnä taloudellisilla mittareilla verrattuna. No tänään nähtiin se pelillinen ero ja jälkimmäinen lausehan pitää täysin paikkansa. Vaikkakin meillä on edelleen noita tärkeitä miehiä sivussa varsinkin puolustuspäässä mutta tämän päivän peli oli kyllä sellainen isät vs. pojat -matsi ettei mitään järkeä. En tiedä mikä siellä oikein klikkaa mutta olihan tuo alusta saakka erittäin hankalaa punapaidoilta.

Sportin syksyn teemana on ollut oman pään puolustaminen. Unohdetaan hetkeksi kaikki muu ja keskitytään vain tuohon yhteen pelin nyanssiin eli oman maalinedustan pelaamiseen.

Se oli tänään aivan järkyttävää shaibaa, lähes jokaiseen irtokiekkoon painoi ensimmäisenä keltapaitainen kaveri ja Sport ei pystynyt yhtään puolustamaan sota-asemaansa. Jos vertaa otteluita JYPiä ja TPSää vastaan niin onhan tuossa aivan järkyttävä ero ollut nyt kahdessa viime pelissä. Kuten jokaisella muullakin osa-alueella tietysti. Jos opetellaan puolustamaan ja sen pitäisi olla jotenkin hanskassa niin kahdessa pelissä päästetyt 12 maalia on aivan liikaa. SaiPahan olisi iskenyt kolmannessa erässä vielä varmaan muutaman lisääkin mutta lappeenrantalaiset löi kaasu jalalta ja keskittyivät kolmeen pisteeseen.

Silti luottoa Tomekiin löytyy täydet 100% ja ei tuosta nipusta näillä eväillä kukaan saa enempää irti. Tämä on projekti ja se kestää oman pitkän aikansa ennen kuin voidaan puhua sellaisesta joukkueesta jolta pitäisi joka ilta odottaa terveellä itsetunnolla edes jonkinlaista tulosta. Mutta opettelisivat nyt herranjumala puolustamaan sitä edustaa ensin. Ehkä se siitä paranee kun saadaan kolmikko Heikkinen-Malkamäki-Lindbohm takaisin.

Suurin lampaanperse menee kuitenkin tänään kotiyleisölle. Ja täsmennyksenä vielä ettei niille jotka olivat halliin tulleet vaan niille jotka olivat jääneet kotiin. Siis aivan uskomatonta?! Jotain mehukannufinaalia jonotetaan tuntitolkulla pakkasessa Jurvan ärrällä mutta sitten kun pelataan liigaa niin keksitään sata tekosyytä jäädä kotiin. Hävettää. Toisaalta tämä kausi ja ehkä seuraavakin tulevat kyllä osoittamaan ketkä tästä joukkueesta oikeasti välittävät ja ketkä ovat vain tulleet istumaan mukaan mestaruusjunaan tässä vuosien saatossa.

Onnittelut SaiPalle pirun hyvästä pelistä ja tsemppiä jatkoon. Hyvin saa Tirkkonen ja co. irti noista resursseista. Ehkä mekin joku päivä saadaan samaa tehoa irti. Se kausi ei vaan ole tänä vuonna.

Sportin seurajohdolla ja valmennuksella on kyllä kova pohdinta tehtävänä tuon Tessier-Fleury-kaksikon kanssa. Varsinkin ensiksi mainittu on kahden viime pelin aikana siirtynyt sarjasta huono sarjaan p*ska. Okei aikaa pitää antaa ja blaablaablaa mutta kylmä fakta on se että varsinkaan Tessierin pelissä ei ole nähtävissä minkäänasteisia valonpilkahduksia paremmasta. Fleuryn kohdalla käy ajoittain vähän sääliksi ettei saa mitään aikaiseksi. Yritystä ja asennetta tuntuu olevan mutta joutuu jatkuvasti työskentelemään kentällä mukavuusalueensa ulkopuolella.

Jos ensi viikolla Tessier ei saa mitään aikaiseksi niin parrasta rapakon toiselle puolelle ja äkkiä. Mä en ymmärrä että meidän paras sentteri on joukkueessa koeajalla eikä tänään edes kentällä. Äkkiä sille Mirrille sopimusta kiitos!

EDIT:
Taitaa sportti olla väärässä sarjassa. Tilannetta ei yhtään auta että penkin takana häärää Valtonen. Jos joka pelissä omiin menee 5-7 pussia ni vaikea pelejä voittaa. Näköjään mestiksen ja liigan välinen taso edelleen kova.

Aika sinisilmäinen kommentti jos saan sanoa. Ei nykyisellä Sportilla ole mitään tekemistä vime vuosien Sportin kanssa. Se pitäisi myös sinun jo kohta ymmärtää. Viime kauden rosterista tänään kentällä oli yhteensä 4 pelaajaa. Sportin menestys tai menestymättömyys ei kerro mitään liigan ja Mestiksen välisestä kuilusta joka on todellisuudessa teennäisesti rakennettu aivan järkyttäväksi.

JA SE EI OLE YLPEYDEN AIHE!
 
Viimeksi muokattu:

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Jees, 6p vieraskiertueelta oli aika täydellinen suoritus, kun pidin neljääkin pistettä hyvänä saavutuksena. Pidin ennen peliä Sportin 2.75 kerroint houkuttelevampana, odottaen vahvaa kotijoukkueen rynnistystä. Onneksi jäi siihen että unohdin veikkauksen nettipalvelun salasanan...

SaiPasta Spina-McIntyre-Jokinen oli jälleen paras kolmikko, vaikkei tänään tullut ulkkareille sen enempää tehoja. Varsinkin Spina oli pelipäällä. Ylivoima oli nättiä, ja huomasi selkeästi että joukkue on treenannut. Harmi ettei sen enempää yv-maaleja syntynyt, kun ottelun jälkimmäisellä puoliskolla keskityttiin lähinnä nautiskeluun. YV on kuitenkin silmiinpistävä parannus joukkueen peliin verrattuna viime kauteen. Bernardia ei oikein testattu, mutta minusta menetti ekassa maalissa näköyhteyden kiekkoon liian helposti.

Sport oli itselleni pettymys. Tiesin pelityylin suoraviivaiseksi ja aggressiiviseksi, mutta siitä puuttui tänään kokonaan se viimeinen pisara. Joukkue tuli kyllä usein väkkärästi alueelle, mutta viimeinen laukaus tai syöttö viipyi joka ikinen kerta aivan liian kauan. Myös puolustus oli usein kusessa SaiPan vikkelien hyökkääjien kanssa. Valtosella on reilusti vielä työn sarkaa -- toivottavasti Sport saa kuitenkin loukkaantuneet tositoimiin, ja sitä kautta parannettua tuota pelin tasoa. Kyllä tuo äänekäs kotiyleisö ansaitsee parempaa suorittamista kuin mitä tänään nähtiin.

EDIT: odotin Tessieriltä paljon, ja vaikutti pelaajalta joka olisi sopinut hyvin tuohon SaiPan porukkaan. Oli kyllä tänään täysin näkymätön - mikä oikein mättää?
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Yksi oma huomio oli joka mielestäni vaikutti lopputulokseen. SaiPa pelasi nimenomaan viisikkona ja Sport hyökkääjät+pakit. Siinä on helvetin iso ero kun vastustaja kääntää peliä omiin onko siellä 2 pakkia vai koko viisikko puolustamassa. Jotenkin tuntui, että Sportin hyökkääjillä suoristui selkä kiekon menetyksen jälkeen.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Yksi oma huomio oli joka mielestäni vaikutti lopputulokseen. SaiPa pelasi nimenomaan viisikkona ja Sport hyökkääjät+pakit. Siinä on helvetin iso ero kun vastustaja kääntää peliä omiin onko siellä 2 pakkia vai koko viisikko puolustamassa. Jotenkin tuntui, että Sportin hyökkääjillä suoristui selkä kiekon menetyksen jälkeen.

Todella hyvä huomio mutta Sportin puolustukseksi täytyy kyllä sanoa että SaiPa on tällä hetkellä yksi parhaiten toimivista joukkueista koko sarjassa. Okei. Tänään mentiin keltapaitojenkin leirissä mentiin vähän puolivaloilla eikä tuo varmasti ollut parasta SaiPaa mitä tänään nähtiin mutta Tirkkonen ja kumppanit ovat kyllä saaneet todella hyvän nipun kasattua resursseihin nähden Lappeenrantaan. Jokainen pelaaja tietää oman roolinsa ja joukkue pelaa yhteen todella hyvin.

EDIT:
EDIT: odotin Tessieriltä paljon, ja vaikutti pelaajalta joka olisi sopinut hyvin tuohon SaiPan porukkaan. Oli kyllä tänään täysin näkymätön - mikä oikein mättää?

Vaikea sanoa ihan suoraan mutta mistään pienistä nyansseista ei tuon ongelman kohdalla voi puhua: Luistin ei tunnu liikkuvan tarpeeksi liigajäille, pelinopeus vaikuttaa liian hitaalta eikä asenteestakaan voi varmuudella sanoa mitään hyvää. Vaikuttaa yksinkertaisesti siltä että taso ei vaan liigaan riitä vaan vastustajat kolaavat kanukin parrasta plekseihin jatkuvasti.

Voi toki olla että mies ei vaan sovi Valtosen pelitapaan ja kun pääsee johonkin Pelicansiin niin näpäyttää 20 pelissä 70 maalia ja antaa 40 syöttöä, alivoimalla. En kuitenkaan usko tämän teorian todellisuuteen.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Tessieristä tuossa pari edellistä kirjoitti. Mä luulen, että homma kiikastaa siitä, että turhautuu, kun ei löydä kaveria jäältä. Bertrand ja Kivimäki eivät vaan sovi hänen kanssaan samaan ketjuun. Lisäksi, ehkä tää jengi on vaan liian paska hänelle, eikä hän tälle jengille. Turhautumista nähtiin taas tänään, mm. vaihtoaition oven paiskomisen muodossa. Omaa ilmeisesti suht suuren egon myös ja ainakin olettaan muiden pitävän häntä starana.

Kun tuossa Satellite mainitsi, että voisi sopia SaiPaan hyvin, niin ehkä. Miehen taustat tukevat kuitenkin korkeaprofiilista pelaajaa Liigatasolle. Huomattavasti rutinoituneempi pelaaja AHLssä, kuin esim Zabo. Ehkä tosiaan hiukan teknisempi jengi, silkkikätisemmilä laitureilla varustettuna toimisivat hänelle paremmin. Tykkää kyllä namutella kiekon kanssa, mutta kun kukaan ei koskaan vastaa puheluun, niin miksi soittaa uudelleen ja uudelleen?

Ketäs laitatte meille tilalle, jos laitetaan Tessier teille paukuttaan verkkoja kireelle? :)
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Ketäs laitatte meille tilalle, jos laitetaan Tessier teille paukuttaan verkkoja kireelle? :)

Tällä hetkellä...en ketään. SaiPa on enemmän kuin osiensa summa ja siksi voittoja tuleee. Yhtään kiukuttelijaa tuohon jengiin ei kaivata. Tyyris Tylleröinen (http://liiga.fi/pelaajat/40314163/redenbach-tyler) oli yksi hyvä esimerkki kuinka oma ego/pisteet menivät joukkueen edelle. Lienee oppinut asioiden oikean tolan, kerta suomessa vielä pelaa. Pekicans-fanit osaavat avata enempi tätä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös