To 18.1.2018 Ilves - Lukko

  • 3 637
  • 22

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tervetuloa Tampereelle, helpot pisteet tarjolla. Ilves on ollut niin tehoton ja omissa lapanen ettei 0-4 Lopputulosta kannattane ihmetellä. Tosin Ei se pelaamatta tule, jos palttoonnnapit on jätetty Huittisiin, niin kyllä me teemme iltapuhteesta vaikean.
ps. Ottakaa kärry bussin perään ni saatte Laakson muuttokamat samaan kyytiin.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ainoa toive illan pelistä: Laakso tänään Lukon bussissa Raumalle. Muuten yksi saatanan lysti, vaikka kentällä heiteltäisiin pitkää kiekkoa päädystä päätyyn täydet 60min.

Ala jo futiskausi.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Betsafe tarjosi aamulla Lukko -1 kerrointa 3.70. Kivitalon verran kiinni tuohon. Ei tule olemaan mitään palaa Lukkoa vastaan.
 

Since 1931

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
Vaihdetaan ennen pelin alkua maalivahteja päikseen,saadaan tasainen ja viihdyttävä ottelu.
Me voittaisimme voittavalla maalivahdilla.
 

LiutunLätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pitkään se tällä kaudella kestikin, mut nyt vihdoin alkaa olla mielenkiinto loppu. Ens syksynä sitten taas. Onnee Raumalle pisteistä.
 

komesrood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Flyers
Tämähän näyttää nyt niin selvältä Ilveksen voitolta kuin suinkin. Harmituksen aihe on, että kertoimenlaskijat tietävät sen että Lukko on Tampereella aina purjeessa. Lukolla on pahat vastustajat seuraavilla kierroksilla, tämän päivän pelissä tarttisi voittaa Hakamettän peikko ja silloin olisi Ilveskin kaadettavissa. Jos piste saatais ja rankipotkuilla tsägällä toinenkin. 2-3.
 

lebak

Jäsen
Sandell ei näemmä pelaa tänään. Lukon kertoimet hieman pudonneet eilisestä.
Hakametsä tosiaan ollut Lukolla vuosien saatossa paha paikka niin Ilveksen kuin Tapparankin vieraana.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Ristiriitaiset odotukset pelistä. Joko 2-1 häviö tai 1-3, 1-4 voitto.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Lukolta näemmä Riikola puuttuu ja Mesikämmen kokoonpanossa. Mäkinen onneksi jätetty jonnekin muualle.

EDIT: Mesikämmen 7. pakki ja Riikolaa tuuraa Tarmo Reunanen (?)
 
Viimeksi muokattu:

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ässä sivussa, jonkun muun tarttis kantaa vuorostaan tää kisulauma repussaan, kyllä vaaka vain kallistuu entisestään vierailijalle, kunpa joukkue taistelis kynsin hampain joka kiekosta...
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Tässä sarjassa ei ole ensimmäistäkään helppoa peliä, jos ei laita kaikkea peliin takkiin tulee.

Lukolla kakkosparissa pelaa tuore hankinta Reunanen Marttisen kanssa, onkon herralla ensimmästäkään harjoitusta Lukon kanssa?

Hakametsä on ollut Lukolle aina paha paikka ja tuskin se tänäänkään siitä toiseksi muuttuu.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Piti oikein tarkistaa, miten Ipan viime pelit menneet ja siellä on näköjään neljän ottelun tappioputki alla ja kahdessa viimeisessä matsissa nolla tehtyä maalia. Ennen illan ottelua Ilves on pelannut 130 minuuttia tekemättä maaliakaan ja joukkue on sarjataulukossa sijalla 13. takanaan ainoastaan mestisjengit Jukurit ja Sport.

Lukolla sen sijaan mennyt hyvin. Yhdentoista ottelun kuntopuntarissa joukkue on kärjessä. Sarjataulukossa joukkue on viidentenä ja neljäntenä oleva JYP on enää parin pisteen päässä. Lukon 1-ketju on ollut viime aikoina tehokas ja toivottavasti hyvä meno jatkuu tänään.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ilves-Lukko 3-1. Siitä tuli juuri niin vaikea peli kuin etukäteen pelkäsinkin, vaikken iltapäivällä siitä tähän ketjuun mitään kirjoittanutkaan. Toisaalta Ilves pelasi todella hyvin ja isommatkin numerot olisivat tulleet ellei Kaapo olisi noin hyvä.

Kaapoa lukuunottamatta ei Lukosta onnistujia löydy. Tämmöstä se on, joskus homma toimii laajalla rintamalla ja joskus ei. Nyt vaan pitää sitten ottaa Tapparalta lauantaina täydet kolme pinnaa kotikaukalossa.

Se oli ikävän näköinen tilanne missä Ilveksen maalivahti Helenius loukkasi itsensä jäätyään oman pakin alle. VandeVelde siinä antoi poikittaisella mailalla kiekottomalle pakille vauhtia. Toivon mukaan tuosta ei Heleniukselle mitään pitkää poissaoloa tule, toisaalta Lehtonen tuurasi häntä ihan hyvin sen minkä Lukko häntä pystyi työllistämään.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Säälittävää ettei Ilveksestä löytynyt miestä noutaan tota VandeVeldeä, maalin edessä pitää tietty pelata kovaa, mutta rajansa kaikella, no ehkä se törmää raumalla datsuniin, naurettava pelle, eipä kyllä saanu pelissäkään mitään aikaiseksi. No, ennakosta huolimatta 3. pistettä, Ipa jää sääleistä pihalle ku lumiukko, notta ittelleen Lukko pahaa tekee ku ei tahdo pelaa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
VandeVelde työnsi Parikan Heleniuksen päälle, mutta ei tuo mitenkään erikoisen ruma tilanne ollut. Helenius oli kuitenkin tuon jälkeen selkeästi ihan kuutamolla eli mikä tuossa tilanteessa mahtoi häntä osua päähän?
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämä taisi nyt olla sen hinta, että saadaan playoffeihin Laakso Raumalle. Ei juuri harmita, Ipa-fanit on nykyään sympaattisempia kuin ne toiset tamperelaiset.
 

lebak

Jäsen
Ilves oli selvästi nälkäisempi ja ansaitsi voittonsa. Tamperelaiset karvasivat hyvällä ajoituksella eikä Lukon pakit päässeet nopeasti karvaajien ohi. Kun Lukko sai tilanteen rahoitettua, oli Ilves jo 5 miehen trapissa keskialueella. Lukko puski sitä vastaan alivoimaisena tai usein hävisi päätykiekot. Lukolla on paljon petrattavaa tuleviin Tappara- ja TPS koitoksiin.

Taisi Ilves puolustajan kyynärvarsi osua Heleniuksen takaraivoon. Aluksi totesin, että heittipä komeat Jurkat, mutta ilmeisesti sattui pahasti. Toivottavasti ei mitään vakavaa. Ilves löi tilanteen jälkeen pitkän kiekon ja kun tuomarit menivät keskustelemaan rinkiinsä, vaihtoi Ilves kentällä olleet pelaajat, josta sitten Marttinen taisi mussuttaakkin.

Jos oikein muistan niin ennen Ilveksen kolmatta maalia Ahonen kammettiin kyseenalaisesti kun hän kiekon kanssa lähti maalin edestä, mutta se siitä. Se ei peliä kaatanut.

Eteenpäin.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Hyvä voitto, vaikka rahat menivätkin. Illan tuomarikaksikko oli kyllä niin kuutamolla, kuin vain voi olla. Molemmilta jäi yhteensä käsittämätön määrä viheltämättä jäähyjä. Oli nähtävästi ”antaapoikienpelata-ilta”
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
eli mikä tuossa tilanteessa mahtoi häntä osua päähän?

Helenius taisi lyödä takaraivonsa jäähän/tolppaan, tilanne ei Lukko-pelaajan taholta ollut mikään törkeä vaan rutosti huonohkoa tuuria. Sekiaisin Riku kyllä oli, hyvä että veskari vaihdettiin oitis.

Meidän molemmat veskarit pelas hyvän pelin, tällä kertaa epävarmat oli tuomarit. Tuomareiden epävarmuudessa on ainoastaan se hyvä juttu, että halliin tulee eloa kun kaikki näkee rikkeen. Hyvänä esimerkkinä kun Lukolla oli 6-miestä hetkellisesti ja kiekko pelataan heidän vaihtoaition eteen, yleisö ulvoo ja päätuomari katsoo linjuria muttei laskukone raksuta.

Ilvekseltä hyvä peli. Lauantaina patapakka nurin jolloin pleijarijunan perävalot alkaa jo näkyyn horisontissa ...
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ilvekseltä hyvä peli. Lauantaina patapakka nurin jolloin pleijarijunan perävalot alkaa jo näkyyn horisontissa ...
Veikkaanpa, että uudesti syntynyt Ässät tulee hieman eri asenteella kylään, kuin Lukko. Lisäksi SaiPa saanee viikonloppuna pisteitä KalPalta ja KooKoolta. Plus siellä on olemassa myös muuan HPK, jolla on putki päällä ja 3 peliä vähemmän pelattuna...

Ei sillä, kyllähän Ilves olisi sääleissä ihan mukava nähdä, paitsi Lukon vastustajana. Sen verran tuntuu olevan vaikea pala Lukolle.

Sen verran vielä tuosta Heleniuksen loukkaantumisesta, että olihan siinä sattumien summa. Toki Vandelle olisi siitä voinut poikkarista viheltää 2-minuuttisen, mutta ei se teko kohdistunut maalivahtiin.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei ollut edes poikittainen maila. Tuuppasi kahdella kädellä, mutta maila oli vain toisessa.

Jotkut on vaan vahvempia kuin toiset.
melko vahvat narukädet :D doooh Aivan sama, ei ehkä jäähyn arvoista, mutta noutaa tuo olis pitäny. No Riku ja VV ottaa sit keskinäisen, kolmannen säälinm vikalla minutilla, ku me johdetaan 5-0.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös