To 18.1.2007 Ässät - Blues

  • 7 183
  • 34

paze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Ulvilan Pesä-Veikot, Pesäkarhut, BVB 09
Torstaisella kiekkokierroksella Porissa kohtaavat paikkansa jo sääliplayoffeihinkin lähes menettänyt Ässät ja ensi kaudelle pikkuseuraksi profiloituva Blues. Ässien kausi tosiaan alkaa olla jo tässä vaiheessa viittä vaille paketissa, Bluesin puolestaan kärvistellessä "nyt tai ei ihan heti"-tilanteessa jopa sarjataulukon viidennellä sijalla.

Ässien kokoonpanosta on vaikea sanoa mitään ennen julkaisua. Marko Kivenmäki harjoitteli eilen joukkueen mukana käyden siinä sivussa tutustumassa Rauman tammikuiseen ilmaan. Sivussa varmuudella ovat Tobias Salmelainen sekä Teemu Kesä. Paluun kotikaukaloon puolestaan tekee Valkoinen Intiaani - Patrik Forsbacka ja ensi esiintymisen Isomäen vaativalle kotikatsomolle suorittaa tuore Ruotsin apu Johan Fransson. Maalille puolestaan palaa kiekkosateeseen selkeäksi ykkösvahdiksi itsensä nostanut Eero Kilpeläinen.

Bluesilta on pitkä lista miehiä sivussa, joskin SM-Liigan loukkaantuneiden lista tarjoaa paluuta kaukaloon Jari Korhoselle ja Kimmo Peltoselle. Bluesfanit tietänevät näistä enemmän. Maalissa Bluesilla varmasti jatkaa Bernd Brückler

Toivotaan, että Isomäen illassa nähdään ainakin kovaa taistelua, ja miksei myöskin tunteiden paloa. Porilaisleirin verenpaine ainakin lienee hyvässä nousussa karvaan Oulun ottelun, ja sen loppuvaiheiden, jäljiltä.

Tilastotiedettä (nro edessä kertoo sijoituksen SM-Liigan tilastoissa)

TOP-5 Pistemiehet:
1. Martin Kariya Blues 37 14 + 33 = 47
8. Marko Kivenmäki Ässät 32 11 + 27 = 38
25. Ladislav Kohn Blues 36 15 + 15 = 30
27. Kristian Kuusela Ässät 40 13 + 17 = 30
36. Ville Viitaluoma Blues 38 17 + 11 = 28

TOP-5 Jäähyilijät:
5. Marko Toivonen Ässät 27 114PIM
6. Brandon Crombeen Ässät 39 112PIM
7. Pasi Peltonen Ässät 39 106PIM
12. Matti Kuparinen Ässät 39 100PIM
14. Marko Kivenmäki Ässät 32 94PIM
...
23. Semir Ben-Amor Blues 35 84PIM

Seuraa heitä:

Patrik Forsbacka, Ässät
Pommittaako Foppa entiseen tyyliin, vai vieläkö vammat vaivaavat?
Ladislav Kohn, Blues
Käy yleensä kovilla kierroksilla Isomäessä, kuinka tänään?

EDIT: Kivenmäki pelaa, lähteenä Promenadi.net

-paze-
 
Viimeksi muokattu:

roottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Blues tänään

Maalissa Brückler, Härmä varalla

1. kenttä:
Kohn - Manderville - Kariya
Heiskanen - Laatikainen

2. kenttä:
Rajamäki - Viitaluoma - Uhlbäck
Kuoppala - Gustafsson

3. kenttä:
Tolsa - Hurme - Kalto
Suhonen - Peltonen

4. kenttä:
Nöyränen - Töykkälä - Uusivirta
Pikkarainen - Koskiranta

Vakikokoonpanosta poissa Eskelinen, Lehtonen ja Ben-Amor. Peltoselle kauden ensimmäinen peli. Jottei Tappara karkaisi sarjataulukossa liian kauas niin tästä ottelusta ei kelpaa muu kuin Bluesin voitto.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ässät tänäpä

Kivenmäki-Häppölä-Kuusela
Peltonen-Konttinen

Joensuu-Kuparinen-Crombeen
Sammalkangas-Toivonen

Turunen-Wandell-Healy
Fransson-Tieranta

Tasku-Takala-Forsbacka
Rontti-Heikkinen

Kilpeläinen (Kaltiainen)
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Mielenkiintoinen peli tulossa. Bluesilla alla kaksi tappiota. Näissä peleissä on lauottu 64 kertaa kohta vastustajan maalia ja vain kaksi on mennyt sisään. Tehotonta, tehotonta. Saipa-tappiota ei tosin voi selittää edes sillä. Saipa kuuluu siihen kategoriaan joille ei saa pisteitä menettään. Valitettavasti myös Ässät kuuluvat tällä kaudella samaan sakkiin. Tästä huolimatta tämän kauden pisteet ovat tasan 3-3. Kauden jälkeen pisteet 9-3, ja varauksin 8-4, ovat vielä hyväksyttäviä (ja pakollisia, jos halutaan kotietu).

Bluesissa on taas tapahtunut. Heikkilä ilmoitti, ettei jatka ensikaudella, koska ei saa tarpeeksi rahaa ja Kimmo peltonen tekee paluun kokoonpanoihin vuoden tauon jälkeen. Tapparaa vastaan kiekollinen peli oli suurimmaksi osaksi surkeata, mutta kiekoton sen sijaan todella hyvää. Tällainen peli sopii vieraskaukaloon. Tai no, pitäähän niitä maalejakin tehdä. Em. asioiden valossa veikkaan Bluesille maalin voittoa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kah, Pikkarainen tippunut periaatteessa ylimääräiseksi pakiksi. Ihan ansaitusti kyllä. Peltosen paluu onkin sitten matsin kiinnostavin osuus, mitenhän mahtaa sujua lähes vuoden tauon jälkeen...
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Noniin, nämä on niitä otteluita joista olisi otettava voitto, jos mielitään vielä kotiedusta pudotuspeleihin. Tappio ei mikään katastrofi toki suoraa pleijaripaikkaa ajatellen ole. Ässät on viime peleissä venynyt yllättävän hyviin tuloksiin, joten Bluessin on syytä olla varuillaan. Toisaalta uskon, että tieto Kaken lähdöstä vaikuttaa loppu kauteen jopa positiivisesti. "Otetaan porukalla mestaruus". Ottelu tulee ainakin maalien suhteen olemaan tiukka, lopputulos luokkaa 1,2-3,4. Olisi kiva jos ässäfanit viitsisitte seurata Peltosen otteita ja raportoida ottelun jälkeen tänne miltä näytti.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Voi räkä, tuomarina on Timo Favorin. Saas nähdä montakohan pelikieltoa tulee, mutta jäähyjen pitäs mennä tasan...
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Hävitty peli...

... kun Favorin viheltää.

Ei vaan. Tästä on pakko ottaa voitto. Muu ei kelpaa.

Veikkaanpa, ettei Peltonen pelaa tänään kuin pari vaihtoa. Pelituntuma lienee aika kateissa, noh, saa nähdä.

Ensimmäinen peli Kaken tiputtaman pommin jälkeen, jännittää.

Hyvä avaus pazelta.

Blues voittaa, tosin korkeintaan kahdella maalilla.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hittoako ne tuota Tierantaa peluuttaa! Enemmin Heikkinen 6. pelaavan pakin joukkoon ja Tieranta ehdoton hätävara 7.pakki. Viimeksikin radiosta kuunneltuna aina kun Ässämaalilla oli paha tilanne, Tierantahan siellä hääräsi + pari kolme hazardisyöttöä kaupan päälle.

3-1 olisi kelpo tulos tänään.
 

Bandana

Jäsen
Favorinihan nimenomaan saattaa kääntää pelin Bluesille.

1) Ässät ja etenkin näyttöhaluinen Patrick Forsbacka tulevat peliin varmasti kovalla taklausasenteella. Favorin ei tunnetusti taklauksia salli. Bluesille ylivoimamahdollisuuksia.

2) Favorin ei tunnetusti myöskään kestä kritiikkiä. Vähän kun tulee Isomäen seisomakatsomolta buuausta, vihellystä ja pilkkahuutoa, niin eiköhän Favorinin päässä taas napsahda, tuloksena ulosajo jollekin Ässien pelaajalle.

3) Tuomarit eivät hyvittele pelkästään ottelun sisäisiä virheitä vaan myös otteluiden välisiä. Favorin tunnetusti vei Bluesilta pisteet edellisessä Blues-ottelussa, ja saattaa sen nyt typeryyttään korvata.

Favoriiin, Favoriin, Timo Favoriiiiiin...
 

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Haista vittu Heikkiläää...
Haista vittu Heikkiläää...
Haista vittu, haista vittu, haista vittu Heikkiläää...
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Hahhahhaa Blues!

Ensiksi: onnea pisteistä Pori.

Naurettavaa! Tappara, HIFK ja TPS voittivat omat ottelunsa ja meidän oma Blues meni sössimään Ässiä vastaan. Ei prkl. Näitä pelejä sössimällä ei olla kotietua ansaittu. Toivottavasti ollaan edes kuuden sakissa.

Mitenköhän Kimmo Peltonen pelasi?
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
The Nikkari kirjoitti:
Mitenköhän Kimmo Peltonen pelasi?
Ainakin ylivoimaa Peltsi pelasi, eli varmaan ihan hyvin.

Ei hyvää päivää, nämä pitäisi hoitaa. Mutta jos ei kotietu kiinnosta niin ei sitten.
Onnea Pori.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnea Poriin selvästä voitosta. Kertokaahan sitten silminnäkijät, että mitä tässä tilanteessa tapahtui?

16.20 Blues Erkki Rajamäki Väkivaltaisuus 2min

16.20 Blues Erkki Rajamäki Väkivaltaisuus 2min

16.20 Blues Erkki Rajamäki Käytösrangaistus 10min

16.20 Ässät Brandon Crombeen Väkivaltaisuus 2min

Ilmeisesti Rajamäki tiputti hanskansa, mutta Crombeen ei. Eikö vaan maistunut, vai onko Porilaisilla tappelukielto päällä?
 

JAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon entiset SM-liigajoukkueet
JuVii kirjoitti:
Mutta jos ei kotietu kiinnosta niin ei sitten.

Blueshan on tunnetusti aina paska Länskärillä, joten parempi niin...

Tekisi mieli taas kerran tehdä hemingwayt, kun kattelee tai kuuntelee noita Bluesin konttaamisia.

Espoo Blues - Pettää eilen, tänään ja huomenna.
 

The Rock

Jäsen
Pata painaa!

On vain yksi Fakiiri! Eipä sitä kai paremmin voi tämän illan perusteella sanoa. Mave naputteli tehot 2+2 ja kaatoi Bluesin lähes yksin. Mitä ilmeisimmin 4-0 -maali oli yksi kaudein komeimmista, sillä jopa Radio Suomen Porin toimittaja Jokke Färd herkutteli osuman hienoudella. Onkin todella sääli, että Ässät mitä ilmeisimmin menettää Maven ulkomaille. Nyt kannattaakin sitten ottaa kaikki ilo irti miehen maagisista peliotteista, sillä niitä ei välttämättä Porissa ole enää montaa matsia jäljellä. Kyllä Fakiiri o Fakiiri vaikka voissa paistaisi!

Tiistain kirvelevän tappion jälkeen, tämä oli erittäin maukas voitto. Vaikka pleijarimahdollisuudet ovat lähes menneet, niin on todella hienoa todeta, että patapakka taistelee loppuun asti ja tarjoilee kotiyleisölleen makiaa mahan täydeltä.

Lauantain paikallisderbystä on näillä näkymin tulossa todella tulinen kohtaaminen, kun Lukkokin kepitti Kärpät tämän illan taistossaan. Toivottavasti halli on täpösen täynnä ja tunnelma katossa. Katsojat kun siihen päälle pitävät vielä limpin kylmänä sekä sumpin ja tunteet kuumina niin lauantai-illan rähinästä tulee kunnon mättö pisteistä.

PATA PAINAA!
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Trenchtown kirjoitti:
Ilmeisesti Rajamäki tiputti hanskansa, mutta Crombeen ei. Eikö vaan maistunut, vai onko Porilaisilla tappelukielto päällä?

Kariya kurvaili Kuparisen eteen kun Kupru oli menossa vaihtoon.. pientä tönimistä Ässien vaihtoaition edessä, kunnes Rajamäki tuli mukaan ja Crombeen myös. Erkki kohelsi hanskat kädestään ja Crombeenilta lähti toinen kinnas, lähinnä häsäämistä kiinni laidassa ilman sen ihmeempiä. Muutenkin peli oli tavallista lämpöisempi ja etenkin Toivonen lämmitti Viitaluoman hermoraunioksi, samoin Mandervillestä sai hyvän kaverin nuhjaamiseen. Erittäin värikäs matsi kaikin puolin. Ja muistakaa katsoa tuo Kivenmäen 4-0, melkoinen "älä lähre shinne"..;)
 

Paksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Porin Koirat
Trenchtown kirjoitti:
Onnea Poriin selvästä voitosta. Kertokaahan sitten silminnäkijät, että mitä tässä tilanteessa tapahtui?

16.20 Blues Erkki Rajamäki Väkivaltaisuus 2min

16.20 Blues Erkki Rajamäki Väkivaltaisuus 2min

16.20 Blues Erkki Rajamäki Käytösrangaistus 10min

16.20 Ässät Brandon Crombeen Väkivaltaisuus 2min

Ilmeisesti Rajamäki tiputti hanskansa, mutta Crombeen ei. Eikö vaan maistunut, vai onko Porilaisilla tappelukielto päällä?
Peli oli poikki, kun Rajamäki meni koputtelemaan Joensuuta. Crombeen syöksyi paikalle ja alkoi paini, jossa tuomarit välissä. Tarkalleen en osaa sanoa mitä tapahtui, mutta tilanteen jälkeen vaan huomasi, että Erkillä ei ole hanskoja ja BJ:llä vain toinen... Aika mitään sanomaton tilanne. Mutta kyseessä ei varmasti ole mitään tappelu kieltoa (ainakaan Ässien osalta) sen verran huolella Crombeen huuteli ja tökki. Hän oli ainakin valmis painimaan. Peli oli mukavan lämmin, paljon taklauksia ja pientä tutinaa oli koko ajan ilmassa, että paini saatettaisiin nähdä, mutta ei.
Tämä tuskin Espoossa lohduttaa, mutta Ässät pelasi tänään hyvin ja ansaitsi voittonsa, eikä Blues ollut lainkaan niin huono mitä voisitte luulla. Hyvin se painoi.
Myös Timo Favorin onnistui tänään. Peli oli vauhdikasta ja miestä otettiin huolella, eikä tullut mitään turhia kakkosia. Siis kaikin puolin hyvä ja viihdyttävä peli (ainakin meille).
Kivenmäki varmisti pisteiden jäämisen Poriin. Hän on uskomaton!! Ainoa pelkoni tässä koko asiassa on, että jos me joskus hänet menetämme, Porin Ässst ei tule liigassa montaa pistettä ottamaan. Ilman Mavea tänään, pisteet olisi hyvinkin voineet matkata Espooseen.
 

Bandana

Jäsen
Matsistahan en pysty mitään muuta sanomaan kuin että kaikki kunnia Porin Ässille, mutta rupesi vain naurattamaan yksi asia.

Nimittäin jälleen kerran Timo Favorinin tuomitsemassa ottelussa on pelaaja heitetty ulos tuomariin kohdistuneen rikkeen takia. :D

NAPSAHTIKO FAVORIN PÄÄSSÄ, NAPSAHTIKO? EI YHTÄÄN PUHUMISTA PÄÄLLE!
 

RaikkA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässässäsäsä
Bandana kirjoitti:
Nimittäin jälleen kerran Timo Favorinin tuomitsemassa ottelussa on pelaaja heitetty ulos tuomariin kohdistuneen rikkeen takia. :D

NAPSAHTIKO FAVORIN PÄÄSSÄ, NAPSAHTIKO? EI YHTÄÄN PUHUMISTA PÄÄLLE!
Kyllä tällä kertaa saa Viitaluoma syyttää itseään, hakkasi mailaa plekseihin vaihtoaitiossa josta tuli kymppi(tämän ehkä olisi voinut jättää antamatta) , mutta kympin saamisen jälkeen Viitaluoma pillastui täysin ja yritti vielä päästä väkisin ulos jäähyaitiosta. Aikansa Viitaluoman riehumista katseltuaan Favorin pisti ukon suihkuun. Tämän jälkeen kyllä kieltämättä otti vielä yleisön hienosti mukaan kunniakierroksilla, kädet pään päällä taputtaen.

Edittiä...
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Torjunnoista päätellen ainakin aikamoista.

Brucklerillä toisessa erässä kolme torjuntaa ja kaksi päästettyä maalia. Kilpeläisellä samassa erässä 23 torjuntaa ja nolla päästettyä maalia.

Tää on meidän Blues.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Juhaht kirjoitti:
Torjunnoista päätellen ainakin aikamoista.

Brucklerillä toisessa erässä kolme torjuntaa ja kaksi päästettyä maalia. Kilpeläisellä samassa erässä 23 torjuntaa ja nolla päästettyä maalia.
Siellä on joku ollut katsomassa alkukauden Jokerit-Ässät ottelua jossa Eerolle kävi pikkuinen lipsahdus. Toisessa erässä varmaan 10 torjutuista laukauksista tuli siniviivan takaa.

Aika paska peli silti loppujen lopulta. Blues turhautui aika rankasti varsinkin toisessa erässä. Ihan turhaan päästivät Bluesin tekemään kaksi maalia mutta tuntui silti että peli oli hanskassa.

Taistelu jatkuu...
 

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eka erä oli sellaista jääkiekkoa jota Ässien olisi pitänyt pelata koko kauden. Pelattiin aggressiivisesti, mutta kuitenkin fiksusti. Yritystä oli myös paljon nähtävillä.. Pelistä mieleen jäi Kuparisen taistelu alivoimalla, Bluesin muutaman pelaajan lämpeämiset (Kariya, Viitaluoma...), Kivenmäen kaunis maali ja muutenkin hyvä peli. Ottelussa oli tunnetta mukana ja sitä oli kiva katsoa.

Fransson esiintyi edukseen, varsinkin ensimmäisessä erässä hienoa peliä mieheltä. Forsbackan liike ei tahtonut riittää vielä, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa.
 

Number 11

Jäsen
The Nikkari kirjoitti:
Mitenköhän Kimmo Peltonen pelasi?

Peltonen taisi olla ainakin kahden ensimmäisen ässämaalin aikana jäällä. Ensimmäinen maaleista tuli niin nopeasti, etten ehtinyt kunnolla arvioida Kimmon osuutta siihen. Kivenmäki oli kuitenkin unohtunut täysin vapaaksi ja pääsi kiekon reppuun toimittamaan. Ässien toisessa maalissa Peltonen sen sijaan pelasi mielestäni oman miehensä irti kiekosta, mutta Sammalkangas oli joltain bluespelurilta jäänyt merkkaamatta.

Peltosen liike ei ollut kovin hyvällä tasolla vielä, tosin eipähän Kimmo mikään raketti luistimilla koskaan ole ollutkaan. Kiekollisena hän aloitti epävarmasti ja purkukiekot jäivät lähes poikkeuksetta omalle alueelle jonkun päästyä väliin. Heikosta alusta huolimatta Kake tuntui antavan Peltoselle vastuuta melko runsaasti ja pelin edetessä Kimmon suoritukset jäällä paranivatkin huomattavasti. Omalla alueella hän oli liian usein vaikeuksissa, mutta syötöt alkoivat napsahdella kohdilleen ja ylivoimilla lämärit viuhuivat terävinä kohti Ässien maalia. Loppujen lopuksi aika hyväkin suoritus noin pitkän tauon jälkeen.

Itse peli oli mielestäni hyvin vauhdikasta jääkiekkoa ja hyökkäyspeli tuntui toimivan molemmilla joukkueilla. Jos Bluesin osalta tiistain Tappara-ottelu oli playoffs-kiekolle ominaista varmistelua niin tänään siitä ei ollut tietoakaan. Välimatkat hyökkääjien ja puolustajien välillä kasvoivat jatkuvasti liian suuriksi molemmilla joukkueilla. Enpä muista nähneeni vähään aikaan ottelua, jossa kiekon hyökkäysalueelle tuonti olisi ollut yhtä vaivatonta kuin tänään. Tällä kertaa Ässät hyötyi tästä enemmän ja jälkikäteen ajateltuna olisi ehkä ollut viisaampaa pitää pakka tiiviimpänä jäällä.

Tilastojen valossa varmasti näyttää siltä, että Blues oli jyrän alla ensimmäisessä erässä ja Ässät vastaavasti kahdessa jälkimmäisessä. Mielestäni kuitenkin Bluesin ensimmäinen erä oli toista erää parempi. Brücklerin torjuntalukemat ensimmäisessä erässä hämäävät ehkä hieman, sillä Ässät laukoi useasti myös täysin vaarattomista paikoista. Missään nimessä pelillisesti Blues ei erässä jyrän alla ollut. Vastaavasti taas Ässätkään eivät niin alakynnessä toisessa ja kolmannessa erässä olleet kuin torjunnoista voisi päätellä.

Jos torjuntatilastot hieman valehtelevat pelin hallinnan osalta niin Marko Kivenmäen kohdalla tilastot eivät valehtele. Mave oli tänään aivan uskomaton ja ilman hänen maagista panostaan Ässille joukkue olisi ollut Bluesin kanssa todennäköisesti suurissa vaikeuksissa. Espoolaisten parasta osaamista esitti Mandervillen johtama ykköskenttä, joka vähintään joka toisessa vaihdossa sai erittäin hyvän painostuksen aikaan ässäpäätyyn.

Bluesilaisten pinna alkoi todellakin pettää pelin vanhetessa ja lähes joka jätkä kävi kuumana jossain tilanteessa. Jopa Martin Kariya hermostui (Favoriniin?) toisessa erässä huitaisten mailallaan päin pleksejä ja lujaa kiekon ollessa jo muualla. Jari Tolsa, Kari Kalto, Ville Viitaluoma, lempeä jätti Juha Gustafsson ja Kent Manderville muun muassa kävivät melkoisilla kierroksilla toisen erän aikana. Myös Brückler huitoi ohi luistelleita ässäpelaajia mailallaan aina kun siihen mahdollisuutta tarjottiin. Semir Ben-Amor olisi ollut mukava nähdä jäällä tänään.

Favorin tuomitsi pelin mielestäni ihan hyvin. Etenkin ottelun alku sujui häneltä erinomaisesti eikä kokonaisuuttakaan voi suuremmin moittia. Viitaluoman ulosajo oli Villeltä täysin omaa tyhmyyttä ottamatta kantaa siihen, oliko siihen johtanut 2min jäähy ansaittu vai ei.

Positiivista ottelussa Bluesin kannalta oli espoolaisten hyökkäyksiinlähdöt ja hyökkäyspeli muutenkin. Tosin en näin avoimesti lähtisi hyökkäyksiin viisikkopelin kustannuksella, sillä vastustaja saa silloin aivan liikaa laadukkaita hyökkäyksiä omaan päätyymme kiekonmenetystemme jälkeen.

Lisätään vielä, että Ässien maalilla Kilpeläinen pelasi ihan hyvän matsin, mutta niin huikea se ei ollut kuin torjuntojen perusteella olisi voinut kuvitella. Wandellilta myös hyvä peli. Eipä tässä muuta, Ässät pelasi terävästi hyökkäyspäässä Kivenmäen toimiessa kapellimestarina, mutta Blueskaan ei huono ollut.

Ps. Seisomakatsomossa saa kannustaa muutkin kuin se tyttöporukka, jonka huudot kuuluivat läpi ottelun omalle istumapaikalleni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös