To 17.10.2019 AK Bars Kazan - Jokerit

  • 13 062
  • 209

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On noi 3 vs 3 jatkoajat aika paskaa. En tykkää yhtään. No, yks piste sentään, kai siihenkin pitää olla tyytyväinen. Mutta kun oli mahkut voittoon, niin potuttaa
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Jokereilla olisi kyllä suoria voittoja helposti pari enemmän, jos jaksettaisiin myös aloittaa se peli silloin alkamisajankohtana. Se peli tuntuu alkavan melkein poikkeuksetta toisessa tai kolmannessa erässä ja sitä ennen surffataan ihan missä sattuu.

Kai siellä sitten on liikaa dieseleitä kentällä ja Laten päiväunet venähtää aina vähän pitkiksi, kun pitäisi joukkue herättää peliin ennen aloituskiekkoa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Muuten erinomaisen pelin pelannut Nelli sössi kiekon Kazanille ja sit väsynyt Lehtonen ei jaksanut pitää ketään vaan liukui oman maalin taakse.

No voitettu piste silti.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Ennen ottelua olisin ollut pisteen ryöstöön tyytyväinen, mutta toisen ja kolmannen erän jälkeen jäi hieman karvas maku suuhun.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaipa se pitää kohtapuolin uskaltautua lähteä kertomaan naapureille, että Jokerit vei heidän talonsa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä vittua Lehtonen? Aivan d-junnu pelaamista jatkoajalla. Muutoin askel eteenpäin hyökkäömisessä ja taakse puolustamisessa. Hyvä piste silti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös