Masentaja

Jäsen
Tähän se päättyy!

Nimittäin Jokereiden taaperrus SM-Liigan runkosarjassa. Elämän ja kuoleman ottelu, pelaako Jokerit välierissä vai sääleissä? Tiukka ottelu tulee olemaan jo senkin takia, että myös Bluesilla on panosta pelissä.

Jokerit koki karmaisevan riipivän jatkoaikatappion Jyppiä vastaan kotona tiistaina. Pelissä oli paljon hyviä elementtejä mutta viimeistely oli luvattoman heikkoa jälleen. Bluesin otteista ei ole mitään havaintoa, mutta katseet on nyt nopeasti suunnattava eteenpäin. Jokereilla on vielä voitolla mahdollisuus pitää suora välieräpaikka maalieron ollessa melko hyvin Jokereiden puolella vertailussa Kärppiin. Toinen tiukasti seurattava ottelu tulee olemaan JYP-Kärpät.

Onko Jokereiden ylivoima murhaavaa Espoossa?

Pystyykö Blues pitämään hyvän vireen Jokereita vastaan kuten kauden aiemmissa peleissä?

Nouseeko RRR-ketju uudelle tasolle?

Miten pärjää jokereiden superlupaus Teräväinen Espoon hornankattilassa?

Ylihuomenna mennään. Pelin alkuun on vaivaiset reilu 44h.
 
"Jotenkin tulee aina turvallinen olo kun Rantala ja Fonselius on tuomareina, tulee johdonmukaisia päätöksiä ja linja pysyy koko pelin." -Tomek Valtonen

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Nyt voisi Deko the Tilastoniilo astua esiin: Milloin Jokerit on viimeksi ylimalkaan voittanut Espoossa?

Anyway, torstaina nähdään tuon jengin kantti oikein tosipaikassa. Näädät ei saletisti anna JYP:lle yhtään pistettä ilmaiseksi. Blues on aina yhtä vittumainen vastustaja ja siellä on panoksena sääliplayoffien kotietu... Eli, eipä tule helppoa olemaan Jokereilla.

Melkoista hitchcockia tulee torstai olemaan, kävi miten kävi.
 
"Jokerit jätti minut. Seura joka unohti ihanteensa ja historiansa ryhtyessään venäläisten maksulliseksi rattopojaksi, on lopulta vain muovinen kuori alkuperäisestä."

- Cobol 29.3.2018

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Tähän se sitten tosiaan päättyy ja hyvä niin. Jos tästä naarataan se kolme pistettä, on meillä Jokerifaneilla viikko aikaa spekuloida ja maiskutella tulevaa (todennäköistä) HIFK-sarjaa. Tämän viikon aikana tunteet käyvät kuumina ja provoruoska heiluu näiden kahden helsinkiläisjoukkueen kannattajien välillä. Pelikieltoja sataa ja aurinko paistaa. Revanssin aika on tullut.


Toivottavasti Zoltan päästetään irti ylihuomenna. Kilpeläisen nykyvire ei vaan riitä tällä hetkellä. Toisaalta, jos matsiin lähdetään sillä tutulla vieraspelaamisella mitä tässä nyt on viime ajat katseltu, ei maalivahtivalinnalla ole kuitenkaan mitään merkitystä. Toivelistalla siis kotikiekon kaltaista peliä, eikä sitä vieraskaukalossa nähtyä paskakiekkoa joka siis kulkee Jokereiden otteluennakoissa -ja raporteissa koodinimellä "puolustuksen kautta"

Valitettavasti vastassa on Blues, jota Jokerit ei voita vieraissa edes vahingossa. Se kalju ratkasee. Kähkönen. Alivoimalla.
 
‎"When I evolve, I swear I will kill all of you!" - Sincerely, Magikarp

cyclone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Blues on aina yhtä vittumainen vastustaja ja siellä on panoksena sääliplayoffien kotietu... Eli, eipä tule helppoa olemaan Jokereilla.

Melkoista hitchcockia tulee torstai olemaan, kävi miten kävi.
Olisipa tuokaan enää omissa käsissä... Samaan aikaanhan Lukko pelaa tänään sääleihin mahdollisuuden menettänyttä Saipaa vastaan ja varmistaa voitolla kotiedun niihinkin kekkereihin.

Toisaalta aivan sama, näillä esityksillä kausi on joka tapauksessa ohi tuskaisen pitkän viikonlopun jälkeen ja päästään jännäämään pelataanko ensi kaudella ollenkaan.Pieni mahdollisuus on kuitenkin intiaanihautausmaassa hallin alla, joka toimii jostain syystä vieraita vastaan aina Jokereiden tullessa kylään.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tulipahan mieleen, että olisko ne säälit kuitenkaan niin paha juttu Jokereille kun niiden kautta tulis luultavasti vastaan vähän alavireeseen joutunut Pelicans ja kuudennelta sijalta vastaavasti kivikova IFK? Varsinkin kun se pahin säälivastus, eli Saipa on nyt ulkona. Ja mistä syystä johtuen uskon Lukon ottavan viimeisessä pelissä helpon voiton Kisapuistosta jolloin Jokeripelin tuloksella ei ole Bluesille merkitystä.

Eli mitä tuosta nyt voi päätellä? No ei saatana yhtään mitään. Katotaan taas mitä tuleman pitää.

Vittu että olikin turha viesti. Mutta olkoon. En poista.
 
"Osallistun vain arvontaan"

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
Kolme pinnaa tuli viimeksi syyskuussa 2008 Hanlonin antikiekolla. Päättyi 0-2.
Ja viimeisin voitto 12.1.2010, tuolloin Marko Kauppinen taiteili Jokereiden voitto-osuman komealla soolollaan jatkoajalla.

Toivoin tänään itse asiassa Bluesin voittoa enemmän kuin Kärppien tappiota, jotta kotijoukkueella ei olisi enää ollut ylihuomenna mitään panosta, mikä olisi varmasti helpottanut huomattavasti Jokereiden urakkaa.

Ottelussa veikkaan Jokereiden tekevän "perinteiset" eli kaksi erää pelataan loistavasti, taululla on 2-0 -johtoasema ja paikkoja on lisäksi tuhlattu tuhottomasti. Kolmannessa peruutellaan ja varmistellaan jatkoajalle pääsyä Kärppien ollessa tappiolla ja Blues pääsee vähän tuurilla maalin päähän, sen jälkeen nopeasti tasoihin ja hetken kuluttua tuleekin johtomaali. Vähintään yhden näistä maaleista iskee Kähkönen tai Miettinen. Lopussa Jokerit myllyttää armottomasti, mutta lukuisista vaarallisista tilanteista huolimatta tasoitusta ei tule. Samaan aikaan Jyväskylässä Kärpät tasoittaa JYPiä vastaan viimeisen viiden minuutin aikana ja nappaa sen yhden tarvitun pisteen. Saa ottaa talteen.

Tämä on toisaalta ihan totta, mutta silti mieluummin HIFK ja viikon lepo kuin Pelicans säälien kautta, ei se niin huono jengi kuitenkaan ole. Tosin mikäli Pelicans menettää pisteenkin Tapparalle ja HIFK voittaa varsinaisella peliajalla HPK:n, saa kuudennneksi sijoittunut joukkue vastaansa Pelicansin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eli mitä tuosta nyt voi päätellä? No ei saatana yhtään mitään. Katotaan taas mitä tuleman pitää.

Vittu että olikin turha viesti. Mutta olkoon. En poista.
Itse asiassa helvetin hyvä viesti ja kuvaa tilannetta enemmän kuin hyvin. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin enpä oikein edes tiedä mitä itse toivoisin. Toisaalta tappio ja säälit voisi olla ihan hyvä juttu, toisaalta taas lepo on aina paikallaan. Vastustajistakin paha sanoa, Hifk on takuulla vaikea pala, mutta niin on säälien jälkeenkin tuleva vastustaja.

Jumaleisson, nythän mä hokasin. Eikös tässä voi käydä vielä niinkin, että Jokerit sääleihin ja jos jatkaa niin sitten vastaan Hifk ? Tuo olisi kyllä jo kohtuutonta perännäyttöä rouva fortunalta.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Blues.fi:n otteluennakosta: "Teemu Ramstedtin pelikuntoa kokeillaan todennäköisesti Jokereita vastaan". En kyllä ymmärrä miksi puolikuntoista miestä peluutettaisiin huomenna. Mielummin parannellaan viikonloppuun asti ja peluutetaan sitten oikeasti tärkeässä Lukko-matsissa. Mielenkiintoista nähdä mitä nuo huomisen mahdolliset "lepuutukset" ovat ja keitä laitetaan pelaamaan. Kun ei tuo Bluesin pelaajamateriaali kuitenkaan järin laaja ole. Ilvonen nyt varmaan vaihteeksi pelaa.
 
"Osallistun vain arvontaan"

Hopeinen Kuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
... Vastustajistakin paha sanoa, Hifk on takuulla vaikea pala, mutta niin on säälien jälkeenkin tuleva vastustaja. ...
Säälien jälkeen ? Kunhan nyt niistä selvitään .....nälkäinen turkulainen porukka vastaan....paha paha....

Ei vaan, hienoa, oikeasti, että bozikilla on uskoa jätkiin !

Ja perkele, tuli kuka vaan ja mistä vaan vastaan, pää pystyyn ja vaikka ylpeästi turpiin. Kunhan ei vaan joudu TAAS katselemaan sitä 'nyt meni kaki housuun, me johdetaan ja on 10 minsaa jäljellä'-peliä !
 

VonRetee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ottelun panos nähdään oikeastaan erätauolla tai pelikatkon aikana screeniltä kun nähdään miten muut pelit ovat lähteneet käyntiin. Jos SaiPa on johossa Lukkoa vastaan 6-0 ekan erän jälkeen niin siinähän se panos nousee Bluesin kannalta voittaa ottelu. Jos taas toisinpäin niin panosta ei enään ole Bluesin kannalta.


Varmasti tiukka matsi tulossa ja hallikin tulee aikalailla täyteen. Tasasia pelejä on ollut näistä jokainen joten esimerkiksi tasuria voi odottaa. Ensimmäinen maali ratkaisee paljon.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
Hieman OT, mutta eikös ainakin viime kauden päätöskierroksella puhuttu että monella joukkueella, joiden sijoitus riippui ainakin osittain myös muista tuloksista, oli vaihtopenkillä läppärit tjsp., jotta tilanteiden muuttumisiin muilla paikkakunnilla pystyttäisiin reagoimaan mahdollisimman nopeasti. Joten tuskin kumpikaan jengi on pelkästään kaksi kolme kertaa erässä päivittyvän screenin varassa tässä asiassa.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Tän pitäisi olla kyllä Jokerien heiniä. Bluesilla ei ole pelissä juurikaan panosta ja näemmä kokoonpanostakin päästetään osa porukasta lepuuttamaan, eli jollain junnujengillä pelataan.

Mut olishan se kiva voittaa vika runkkarimatsi, tulisi hyvät fiilikset sääleihin.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Hieman OT, mutta eikös ainakin viime kauden päätöskierroksella puhuttu että monella joukkueella, joiden sijoitus riippui ainakin osittain myös muista tuloksista, oli vaihtopenkillä läppärit tjsp., jotta tilanteiden muuttumisiin muilla paikkakunnilla pystyttäisiin reagoimaan mahdollisimman nopeasti. Joten tuskin kumpikaan jengi on pelkästään kaksi kolme kertaa erässä päivittyvän screenin varassa tässä asiassa.
Jokereillahan ei ole varsinaisesti tarvetta reagoida mihinkään tulokseen muualta. Jokereiden tavoite pitää olla pelin voittaminen ja sijoituksen varmistaminen 6.sijalle. Vastustajaa kun ei päästä valitsemaan se on muiden käsissä, joten voittamalla varmistuva pieni lepo ennen varsinaisia pleijareita on riittävä tavoite. Tietenkin jos nähdään että Kärpät on häviämässä selvästi voidaan peluuttamista hieman rukata niin että annetaan vastuun jakautua enemmän alemmille kentille.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Nelonen pro ilmoittaa näyttävänsä pelin kuukauden matsina. Täytyypä vilkuilla ruudusta, miten uusvanhat ketjut selviää Bluesin peräänantamattomasta prässistä. Vaikea peli on kuitenkin tulossa - niinkuin aina Lesboossa.

Selkeä voitto antaisi hyvät eväät tauolle, sillä vastus tulee olemaan parasta A-ryhmää, mikäli säälit vältetään. Häviöllä taas surkuhupaisa kausi saisi taas yhden surkuhupaisan näytöksen lisää.

Uskotaan kuitenkin 2-4 tulokseen.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Yksityiskohtana mainittakoon, että Jarkko Ruutu ja Jari Sailio ovat ulkona seuraavasta pelistä jos saavat tänään käytöskympin. Ruudun merkitys joukkueelleen on selvästi suurempi, mutta pudotuspeleissä uskon Sailiostakin olevan isompi hyöty Bluesille kuin runkosarjassa.

Edit: Näyttäis siltä, että nyt on mahdollista saada ekaa kertaa tällä kaudella tupa täyteen. Pelin luonteesta johtuen on jokerikannattajia varmasti paikalla tavallista enemmän. Toivottavasti saadaan tiukka matsi ja hyvä meininki katsomoon. Ite joudun valitettavasti väijymään tämän pelin Nelonen prolta.
 
Viimeksi muokattu:
"Osallistun vain arvontaan"

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Blues.fi:n otteluennakosta: "Teemu Ramstedtin pelikuntoa kokeillaan todennäköisesti Jokereita vastaan". En kyllä ymmärrä miksi puolikuntoista miestä peluutettaisiin huomenna.
Hänen pelikuntoa testataan juuri sen takia, että nähdään onko mies pelikunnossa sääleissä. Onhan se hyvä katsoa, pystyykö ukko pelaamaan täydet 60 min periaatteessa merkityksettömässä matsissa, kuin että hänet laitetaan yhteen kauden tärkeimmistä matseista kakkossentteriksi ja hän pystyykin pelaamaan vain 10min.. Kyllä kiekkoa pystyy pelaamaan kovia kontakteja vältellen, se ei ehkä ole kovin tehokasta, mutta sitähän tässä ei haetakaan. Itse veikkaan, että Ramu pelaa nelosen keskellä ja ehkä jonkin verran ylivoimaa.
 

VonRetee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tällä hetkellä näyttää siltä, että lähellä ollaan areenan täyttymistä kokonaan. Yläkatsomoiden kulmissa on vielä tilaa mutta siinäpä ne tyhjät tilat taitaa loppuakin. Kaikki Blues fanit rohkeasti vain fanikatsomoon. Sinne ei tarvitse erikseen ostaa lippua vaan voi vaikka ostamaan yläkatsomoon ja sitten siirtyä vain katsomaan ottelun seisomofanikatsomossa. Kaikki paikalle!
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Kaikki Blues fanit rohkeasti vain fanikatsomoon. Sinne ei tarvitse erikseen ostaa lippua vaan voi vaikka ostamaan yläkatsomoon ja sitten siirtyä vain katsomaan ottelun seisomofanikatsomossa. Kaikki paikalle!
Niin nimenomaan seisomakatsomoon ei tarvitse ostaa erikseen lippua. Hallissa on myös istumafanikatsomo, jonne tarvitsee paikkamerkityn lipun.
 

Rough Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Julkukat
Hardt - Eaves - Filppula
Lahti - Kerälä - Pulkkinen
Teräväinen - Hahl - Rita
Mäki - Heino - Ruutu

Eronen - Väänänen
Boumedienne - Lupaschuk
Nordlund - Dehner

Kilpeläinen (Hetenyi)

Sulttaani maalille, muuten on kentät mun makuun. Nelonen tulee olemaan todella veemäinen vastustajille, mikäli pysyy tuossa koostumuksessa. Tänään puristetaan se 3 bongoa vaikka väkisin, eli Jokereihin luotetaan ja tulosvetoon 1,2 - 3,5.

Näköjään ei tule Urho Totalilta, koska on Nelonen Sport Pro 2:n kuukauden matsi.
 
"Älkää kiinnittäkö huomiota mitä kriitikot sanovat, kriitikoille ei ole koskaan pystytetty yhtään patsasta."— Jean Sibelius

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näköjään ei tule Urho Totalilta, koska on Nelonen Sport Pro 2:n kuukauden matsi.
Mutta tulee Jimiltä parin tunnin jälkilähetyksenä kello 22.00. Meinaa aina tämä mahdollisuus unohtua näissä nelosen kuvioissa.
 
JHag: Mutta ilkeyttä HIFK:ssa ei ole pätkääkään, ei myöskään kovuutta alakerrassa.

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Mutta tulee Jimiltä parin tunnin jälkilähetyksenä kello 22.00. Meinaa aina tämä mahdollisuus unohtua näissä nelosen kuvioissa.
Niin ja leikkaavat taas puolet kolmannesta erästä pois, vai miten se viimeksi menikään? Jokatapauksessa koko lähetys ei tule enää uusintana. Rikkaat rulaa ja muut vikisee.
 

Enslaved

Jäsen
19 Roope Talaja -10 Joakim Eriksson -85 Toni Kähkönen "C"
7 Harri Ilvonen -8 Ville Varakas

52 Camilo Miettinen -17 Kristian Kuusela -61 Tommi Huhtala
2 Oskari Korpikari "A" -5 Joonas Valkonen

15 Miro Aaltonen -46 Teemu Ramstedt -16 Juuso Ikonen
6 Mikael Kurki -9 Dale Clarke

21 Valtteri Virkkunen -71 Matti Järvinen -12 Jari Sailio

35 Patrick Galbraith (32 Antti Ore)

Siinä illan kokoonpano. Juniorit hyvin edustettuina ja täytyy toivoa, että Ramstedtin pelikunto on hyvä ja luistin kulkee. Vaikea ilta tulossa, saa Galbraith pelata unelmapelin, jotta päästään edes jatkoille.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että lähellä ollaan areenan täyttymistä kokonaan. Yläkatsomoiden kulmissa on vielä tilaa mutta siinäpä ne tyhjät tilat taitaa loppuakin. Kaikki Blues fanit rohkeasti vain fanikatsomoon. Sinne ei tarvitse erikseen ostaa lippua vaan voi vaikka ostamaan yläkatsomoon ja sitten siirtyä vain katsomaan ottelun seisomofanikatsomossa. Kaikki paikalle!
Tää olikin mulle uusi juttu. Täytyy tulla seisoskelemaan, kun kerran olen yksin tulossa hallille.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kun noita kokoonpanoja vertailee, niin onhan tuo materiaaliero jokerien hyväksi aikamoinen. Ehkä eniten puolustajien kohdalla.
Mutta ei auta, henki voittakoon jälleen materian.

Oma veikkaukseni on, että Espoossa pädytään 60 minsan jälkeen tasalukemiin ja Lappeenrannassa SaiPa taistelee kolmen pisteen voiton A-P Selinille ja kotiyleisölle. Näin ollen Blues menisi Lukon ohi ja saa aloittaa lauantaina säälit kotikentällä. Jokeritkin saa poistua kaukalosta tyytyväisenä kun Jyp pieksää Hippoksella Kärpät joka joutuu sääleihin.
 
"Osallistun vain arvontaan"

Esgo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit pre KHL
Niin ja leikkaavat taas puolet kolmannesta erästä pois, vai miten se viimeksi menikään? Jokatapauksessa koko lähetys ei tule enää uusintana. Rikkaat rulaa ja muut vikisee.
Viimeksihän mainoskatko tuli kesken pelitilannetta toisen erän lopussa, ja sitten jatkettiin keskeltä pelitilannetta kolmannessa erässä... Vammaisten touhua tuo Nelosen jälkilähettely, ja nyt siis on niin, ettei tuota matsia voi katsoa UrhoPlaystakaan suorana? Vittu kun vihaan Nelosen räpeltämistä SM-liigan kanssa, jää nyt sitten tämä matsi näkemättä kokonaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy