Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

To 12.1.2017 Red Star Kunlun - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana YamahaGPR, 12.01.2017 klo 13.52.

 1. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  5-2.
   
 2. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Hyvä että ei ehtinyt katsoa tätä kärsimysnäytelmää. Taitaa olla niin että tämä kausi on ohi reilun kuukauden päästä. Ei sillä et playoffit sitä merkittävästi pidentäisi, mutta olishan se ihan kiva että edes päästäis sinne.
   
 3. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  @attendo Välinpitämätön! Juuri sitä sanaa hapuilin. Tuntuu ihan kuin jengiä ei kiinnostaisi ollenkaan. Joku henkinen syöpä on hiipinyt joukkueeseen vai ottaako pelaajat vain mallia Salmisen laadukkaista suorituksista?

  Kohta alkaa olla tämä Metro myös välinpitämätön, halliin en tule, ennen kuin otteet petraantuvat ja paljon. Antaa paskan olla jordaanissa...
   
 4. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Nyt naurattaa entistä enemmän Jaffalassa ennen peliä esitettävä pätkä, jossa kerrotaan joukkueella olevan vain yksi tavoite - KHL:n mestaruus. Juu vissiin.
   
 5. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Meidän jengi on kuin muovailuvahaa, taipuu joka suuntaan
   
 6. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Anteeksi, mutta mitä hienoo siinä olis? Enemmänkin noloa sinne olis mennä.
   
 7. Juzsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
  Eihän tätä paskaa jaksa edes katsoa. On mulla parempaakin tekemistä.
   
 8. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Juu olisihan se noloa, ainakin sinulle kun olet tälläKIN kaudella koko kauden ruikuttanut, kuinka ei päästä pleijareihin ja kaikki on niin paskaa.
   
 9. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Itse avasin juuri striimin, mutta taidan laittaa sen samantien kiinni.

  Äsken kentällä samaan aikaan Anttila-Marjamäki-Joensuu ja pakkina Lauridsen. Kainulaisen sanoin paljon oli isoja miehiä kentällä.


  e. ja Nelli linkuttaen vaihtoon...
   
 10. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Lainaus:
  Ei pitäisi, mutta minkäs teet. Ei osaa olla katsomattakaan. Ihan mainitsemaasi tämä taas.
   
 11. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Mihin on kadonnut se joukkue, joka kyykytti SKA:ta viikko sitten?
   
 12. Gr8-8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Red Rockers
  En nyt ole pystynyt seuraamaan kun puolikkaalla silmällä, mutta menikä toi oikein: maalia kelailtiin videolta, hyväksyttiin ja silti jokerit alivoimalle? Eikös tossa pitäis siirtää kelloa taaksepäin ja mitätöidä kaikki maalin jälkeiset tapahtumat?
   
 13. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Vihdoin tartuit täkyyn! Tätä oon odottanut jo hetken.

  Voitko olla erimieltä, että Jokerit oli viime kaudella ja etenkin tällä kaudella kasa paskaa?
   
 14. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Aika karua lopettaa kausi helmikuun puoleenväliin. Sikäli kaikki vieläkin omissa käsissä, mutta ei kyllä hyvältä näytä tällä hetkellä ja olishan se hienoa kohdata SKA ja vaikka teloa pari pelajaa lasarettiin ihan muuten vaan vaikka jatkoon ei mennäkään. Pakko se on myöntää että mitään odotuksia ei enää ole. Niin perseelleen kaikki on mennyt.
   
 15. Ruutu8 Jäsen

  Lainaus:
  Kaikki rangaistukset tuomitaan, vaikka kelloa kelailtaisiin tässä tapauksessa taaksepäin. Tilanne meni täysin oikein (kerrankin) KHL -dumareilta.
   
 16. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Viime kauden joukkue sentään taisteli, pleijareissa jengi oli niin loukkaantumisten riepottelema ettei torpedon haastamiseen riittänyt eväitä.
  Tämän kauden jengi taas on työpaikalla, muttei töissä. Nostetaan palkkaa, muttei viitsitä tehdä mitään sen eteen.
   
 17. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eli myönnät olevasi pelkkä trolli, se kertookin sitten kaiken tarpeellisen siitä kannattaako tuohon toiseen esittämääsi kysymykseen edes vastata.

  Loppuun taas löytyy yritystä ja pientä kirin poikasta, mutta miksi vasta sen jälkeen kun vastustaja päässyt pari maalia etumatkalle?
   
 18. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  En myönnä olevani trolli vain puran vitutusta täällä samalla odottaen koska tulet avautumaan siitä kuinka olen sitä purkanut. Voin siis todeta onnistuvani, jos tulet siitä huomauttamaan.

  Rehellisesti vastaa nyt siihen toiseenkin kysymykseen. En mä millään järjellä näe tossa Jokereiden touhussa, etenkään tämän kauden osalta mitään sellaista joka antaisi syyn hymyillä. Yksittäiset hyvät suoritukset peittyvät floppausten alle. Oletko eri mieltä?
   
 19. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Järkyttävä peli taas kerran.
   
 20. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Onko Jalonen kenkää ketju jo olemassa?
   
 21. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Nyt sitten luikitaan karkuun sillä verrukkeella, että olen trolli. Okei, ei siinä mitään. Olis ollut kiva kuulla mitä mieltä oot tän kauden Jokereista suhteessa esim muhun.
   
 22. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  En koe tarvetta vastata kaverille, joka myöntää itsekin viestiensä tarkoitusperän olevan provoaminen ja trollaaminen. Hyvää jatkoa valitsemallasi tiellä. Enkä koe kyllä tarpeelliseksi täyttää tätä ketjua sen enempää tällä "keskustelulla", yksityisviestein voit halutessasi jatkaa.

  Ylihuomenna jatketaan klo 9 aamulla Admiralin vieraana Vladivostokissa, kukaan ei varmasti keksi lauantaiaamulle parempaa tekemistä kuin Jokereiden tarjoama laadukas ja viihdyttävä jääkiekko.
   
 23. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Okei, ollaan kuitenkin otteluseurantaketjussa, jossa ymmärrettävistä syistä tunteet käy ajoittain kuumina, toisilla vähän useemmin. Provoamista en näe siinä, että saat pientä hymyä huulille joka kerta kun suu vaahdossa tuut mulle kertomaan kuinka valitan kun Jokerit pelaa huonosti, otteluseurantaketjussa. Muissa ketjuissa vähän järjellisemmin sitten. Jos sitä ei ymmärrä, niin toivotan samoin hyvää jatkoa.

  Toisen kappaleen "provoosi" ei tarvitse mitään vastata. Lainatakseni sanojasi siis.
   
 24. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme - viisikirjaimiset joukkueet
  Muuhun nahisteluun ottamatta kantaa niin Kunlun on kotipeleissään ollut oletettua paljon parempi. Neljä viimeisintä ennen tätä eivät tietenkään olleet mitään vakuuttavia, mutta muuten etukäteen vitsiksi tuomittu "kiinalaisporukka" on kotonaan voittanut tasan puolet (13) kaikista kotiotteluistaan (26).

  Tuohon ei tarvitse lisätä suomalaispelaajien määrää, tai sitä että myös Raulle ja Fleurylle suomalaisjoukkueet ovat hyvin tuttuja. Ai niin, mainitsinko jo että varmaan osa vieraspeleistäkin on sujunut kohtuullisesti koska Kunlun on myös tällä hetkellä play-off joukkue? Toki tulos kertoo kaiken olennaisen, mutta myös monilla on edelleen ihan väärä kuva Kunlunista.
   
 25. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Juu, tohdin epäillä, ettei tuon jokeripalstan kirjoittajista 90% tiedä muista joukkueista yhtään mitään, paitsi entiset jokerit ja SKA:n tähdet.