To 1.12.2011 Tappara - SaiPa

  • 7 747
  • 31

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Ensinnäkin Nieminen oli se ratkaiseva seppä, aivan huikeita torjuntoja muutama, eräskin jalkatorjunta tuli aivan tyhjästä.
Toisekseen peli oli parempaa kuin Tepsiä vastaan, tosin hyökkäyspelin kustannuksella, eli nyt puolustettiin järkevämmin. Silti Saipalla oli huikeitakin maalipaikkoja ainakin neljään maaaliin.
Tapparan mies miestä vastaan puolustus on kyllä karmean näköistä välillä. Saravo kun vaikka juoksee Leivon perässä sinisen kohdilla niin ei siinä ole järjen häivää kyllä.

Halme pelasi kauden parhaan pelinsä. Ekbom on kyllä väärässä sarjassa, toki on niin yberpuolustava, ettei virheitäkään kovasti satu, mutta peruuttaa paikassa kuin paikassa ja poweri ei riitä.
Olis edes yksi kunnon kiekollinen sentteri, mutta ei. Vänttinen on paras, eikä hän kiekollisuudesta elä ennen pubi-liiga vaihetta.
Komeet rankut Peltolalta. Todella.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Männikön ja Halmeen vois pistää Lekiin pitemmäksikin aikaa. Lähteelle ja Tallbergille ei löydy myöskään käyttöä. Vänttinen oli Tapparan paras sentteri.
 

Keyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal FC
Männikön ja Halmeen vois pistää Lekiin pitemmäksikin aikaa.

Halme oli Tapparan paras pakki.

Väärä lopputulos. SaiPa olisi ansainnut kaikki pisteet. Tappara oli umpipaska. Karsinnat kutsuu Tapparaa, jos sairastupa ei tyhjene nopeasti ja joukkueeseen saada paria vahvistusta.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Halme oli Tapparan paras pakki.

Väärä lopputulos. SaiPa olisi ansainnut kaikki pisteet. Tappara oli umpipaska. Karsinnat kutsuu Tapparaa, jos sairastupa ei tyhjene nopeasti ja joukkueeseen saada paria vahvistusta.

Halmeen arviossa oli Tepsipeli myös. Eikä Jussi TODELLAKAAN VAKUUTTANU TÄNÄÄNKÄÄN. Kiekon kanssa omassa päässä tosi hasardi.
 

jh1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampere Saints
...edelliset rankkarit ratkaissut Jekimovs


Jekimovs loukkasi jalkansa loppuhetkien ylivoimapelin aikana eikä tämän vuoksi ollut käytettävissä rankkarikisassa. Ilmeet ja eleet olivat sen verran tuskaisia että välttämättä mies ei ole pelikuntoinen seuraavassa matsissa.
 
Viimeksi muokattu:

Kaivanto

Jäsen
Toisekseen peli oli parempaa kuin Tepsiä vastaan, tosin hyökkäyspelin kustannuksella, eli nyt puolustettiin järkevämmin.

Tähän täytyy heittää klassinen "oltiinko samassa pelissä". TPS-peli oli suhteellisen tasainen, nyt liigajumbo vei Tapparaa alusta loppuun kuin kuoriämpäriä. Puolustettiin järkevästi? SaiPa vei 5–5-peliä toistuvasti kuin yv-rallia ja puolustaminen oli pelkkää perässä juoksemista. Tolpat kilisivät ja verkot pölisivät yhtenään, kun vieraat pääsivät laukomaan puolesta metristä. Tapparalla oli ehkä kolme tai neljä maalipaikkaa. Kertakaikkisen järkyttävä esitys, joka ei kaameudessa juuri häviä kauden neljälle ensimmäiselle matsille.

Syitä löytyy varmasti sekä materiaalista että lähihistoriasta. Alkukauden kriisi on edelleen takaraivoissa. Niin kuin oppikirjat sanovat, kriisiä on lähdetty purkamaan puolustuksen kautta. Dufvan puheet prosesssista varmaankin liittyvät siihen, että jahka puolustaminen antaa mahdollisuuden voittaa pelejä, aletaan parantaa hyökkäämistä. Kun fokus on ollut puolustamisessa ja joukkueen kaksi parasta kiekollista puolustajaa sekä paras kiekollinen sentteri yhtäkkiä loukkaantuvat tilanteessa, jossa joukkueella on kaksi pakkovoittoa peräkkäin ja niistä ensimmäinen munitaan, tulos on tässä: kädetön porukka oli täysin vailla kiekollista peliä.

Kruunuksi fanikatsomo huutaa alusta asti sitä "tänne päin"-vittuilua, mikä varmaan on omiaan avaamaan umpisolmuja, eh.
 

Ex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Uh-huh. Virallinen otteluraportti Tapparan sivuilta taisi kiteyttää kaiken oleellisen. Muutoin tällainen peli on omiaan ajamaan kenet tahansa alkoholismiin. Liian hapokasta.

Puuttui liike, puuttui rohkeus, puuttui halu, puuttui järki. Vain kolmannessa erässä liikuttiin hetkittäin. Huutava vääryys että saatiin vielä pisteitäkin!

Ylivoimalla SaiPa antoi useamman kerran keskelle tilaa about kahdeksan metriä. Normaali liigapeluri käyttäisi tilan hyväkseen ja edes toisi kiekon alueelle kun kerran tarjoamalla tarjotaan. Mitä tekee kirvesrintainen "soturi"? Ampuu siitä kiekon kunniakujaa pitkin kulmaan siten, että keltapaitainen pakki saa sen varmasti haltuunsa. Maksava katsoja kiittää ja kumartaa.

Miten vaikeaa on oikeasti pelata ylöspäin? Laiturit liikkeeseen ja pakki avaa. Ei tää ole ydinfysiikkaa. Ja jos tuo oli liikaa vaadittu, niin sitten pieni toive: Jos mikään muu ei kaukalossa suju, niin ajelkaa sitten edes miestä! Katse rintaan ja päin! Eipähän ainakaan ole vierailijalla hauskaa, mutta yleisö viihtyy ja tulee toistekin. Minä en tule, ennen kuin raportit kertovat joko yrityksestä tai taklauspelistä.

Joskus vaan loppuu sanavarasto kesken.*




*) kuten silloin kun kuulin YLEn radiouutisissa että EU tukee pohjois-afrikan valtioita sadoilla miljoonilla euroilla (what!), mutta se ei kuulu tähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös