Tipaton tammikuu

  • 152 704
  • 912

Jotva

Jäsen
Olkaahan varovaisia sen tipattoman tammikuun kanssa, ettei lähde lapasesta. Mulla lähti tammikuussa -20, enkä ole saanut tipatonta putkea vieläkään poikki.

Sen seurauksena paino on pudonnut kymmenisen kiloa ja öisin nukuttaa niin perhanasti. Päivisin energiaa on ihan liikaa näin vähäisiin hommiin, tulee sitten puuhattua kaikkea turhaa siinä sivussa. Kuten nytkin.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Vuonna miekka ja kivi vietin tipattoman tammikuun. Jos koittaisi pitkästä aikaa. Toki en heti 1.1., mutta loppiaisen jälkeen. Ehkä.
 
On vuoden viimeisen pienen krapulan aika. Pientä korjaussarjaa tänään. Ehkä uuden vuoden vaihteessa muutama tölkki.
Sitten alkaa tipaton tammikuu. Kenties pitempäänkin. Ne jotka lähtee mukaan talkoisiin, huutakoon HEP!
Hep, tuhahti meikäpoika.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Puol kuukautta eikö nuo ravintolat ole säpissä. Ja kun pientä tirpoittelua en harrasta niin menköön koko kuukausi ilman.

Mutta tänään paikalliseen vielä, kippis sille
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viime tammikuussa en pitänyt, mutta nyt vois kyllä palata taas tipattoman tammikuun pitoon. Sopivasti kun vielä yks sovittu illanvietto-hommakin peruttu tammikuun alkupuolella rajoitusten takia, niin ei tarvii sitäkään puntaroida :)

Kyllä tekee tipaton hyvää.
 
Viimeksi muokattu:

ipaz

Jäsen
Pidin tipattoman 50 päivää elo-syyskuussa ja senkin jälkeen aika harvoin tullut otettua. Nyt jouluna sellaista jatkuvaa tissuttelua. Uutena vuotena tulee varmaan jotain otettua ja tammikuussa on sovittuja kinkereitä, jos vaan tilanne suo. Eli ei siis tipatonta tammikuuta. Ehkä sitten syksyllä taas tipaton syys-lokakuu. Ne on muutenkin ihan paskoja kuukausia ryypätä.
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Syksyllä päätin lopettaa yksin tapahtuvan tissuttelun kokonaan. Tämän seurauksena oli 1,5kk tipaton, joka katkesi jouluun. Tammikuu saattaa mennä tipattomasti tai sitten ei, toistaiseksi ei ole tiedossa törpöttelymenoja kun baaritkin ovat kiinni.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri
Perinteisesti tipaton tiedossa, toki sillä yhdellä poikkeuksella (jos JA Seniorit kokoontuu?)…
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Loppiaisen jälkeisen viikonlopun jälkeen (tautologiaa) voisin kuvitella hyvinkin pitäväni tipatonta tammi- ja ehkä helmikuutakin - katsotaan nyt...
Meillä on alkavan vuoden koko eka viikon porukkaa kyläilemässä enkä usko heidän pitävän mitään tipatonta, tuskin ainakaan mainitulla viikolla, joten suosiolla minäkin harkitsen aloitusta 10.1.-22.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tipaton tammikuu tulee oman arvion mukaan kestämään noin 15-16 tuntia, siihen asti kun ystäväpariskunta saapuu dinnerille.

Muuten tässä on juomingit jääneet vähiin, kun vaimo on raskaana ja arkisin ei viitsi omia yöunia pilata alkoholilla.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuollut.
Tipaton tammikuu tulee oman arvion mukaan kestämään noin 15-16 tuntia, siihen asti kun ystäväpariskunta saapuu dinnerille.

Muuten tässä on juomingit jääneet vähiin, kun vaimo on raskaana ja arkisin ei viitsi omia yöunia pilata alkoholilla.
No, ne yöunet jäänee vähiin sit eräästä toisesta syystä tulevaisuudessa. Onnee vaan isukille jo etukäteen.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laitetaan nyt tänne, kun työpäivä kotona läppärin äärellä on tällaisena viikkona aika pirun hiljainen.

Viime vuonna tipaton ei ollut millään lailla suunniteltu saati tarpeellinen, juon niin vähän ja satunnaisesti tilanteen mukaisesti että ei ole ikinä ennen eikä ollut vuosi sittenkään minkäänlaista ideaa, että nyt valkaistaan tammikuussa nokka ja rauhoitetaan juomiset. Siinä vaan kävi niin, että kun oli tunnetusti korona-ajat päällä, ei ollut mitään suunnitelmia, ei käynyt ihmisiä kylässä eikä sattunut mitään vaikka saunomisia kavereiden kanssa tai mitään, niin aloin sitten tammikuussa sen satunnaisen saunaoluenkin viikon-parin välein ostaa pelkkää 0,0 % eli yleensä Heineken tai Tsingtao tai maistelin jotain muita 0,0 % tuotteita, nuo äsken mainituthan olivat ihan hyviä ja meni mainiosti lenkin ja saunan päälle kerta viikkoon tai kahteen. Tai mainitaan, että nimenomaan mulla ei ole kotona tissuttelutapaa ostella yhtä-kahta olutta, eli en ostele viikottaista saunaolutta mutta nyt tuli ehkä jopa useammin sitten ostettuakin kerta viikkoon, kun pääsi sen 0,0 % -oluen maisteluun.

No, siinähän kävi niin, että kun edelleen ei sattunut tammikuun jälkeenkään olla mitään illanistumisia, saunomisia jne, niin kynnys juoda sitä yhtäkään olutta kasvaa kun siinähän sitten jo miettii, että enpä nyt katkaise alkanutta putkea jollain turhalla yhdellä oluella ja sitä vaan sitten jatkossakin osti aina Heinekenin 0,0 %.

Lopulta siinä meni tasan 4 kuukautta, tai no viikolla ylikin kun jouluruoan kanssa nautitun parin oluen jälkeenhän se oli jo alkanut 25.12. Kaverin luona ollut saunailta sen sitten katkaisi huhtikuun lopulla, ilman sitä olisi varmaan jatkunut herkästi vaikka kuukaudella vielä mutta kutsu tuli, lähdin katselemaan muistaakseni pudotuspelihokia ja siinä sitä sitten meni olutta ja viiniä se ilta.

Mutta, tuossa oma tarinani tipattomiin liittyen, katsellaan miten tämä tammikuu menee. Kotiin ostelen muutenkin nykyään sen yhden saunaoluen edelleen aina 0,0 %, eli sama kaavahan tässä on edessä taas jos tammikuussa ei joku kaveri satu kysellä jonkinlaisiin menoihin jossa sitä luontevasti alkoholia tulisi nautittua, niin mikä ettei sitä saata taas tipattomaksi tuo alkuvuosi venähtää.
 

Jumo86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, JYP, Colorado Avalanche
Tipaton taitaa itsellä kestää nii kauan kuin ilman passia ei pääse kapakkaan. Hyvä alku ollut marraskuun lopusta olla kuivin suin.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
2019 kesällä lakkiaisissa join päivänsankarin kunniaksi yhden annoksen. Sen jälkeen ei ole mitään isompia kemuja ollut. Mahtaakohan tämäkään vuosi tuohon putkeen mitään muutosta tuoda?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vois sanoa, että tipaton tulee aikas hyvään paikkaan nyt. Vaikka kuinka onkin treenit pysynyt mukana tässä, niin puhdistusjaksoa kroppa kaipaa näiden kaikkien viikonloppu-lipittelyjen jälkeen. Ja vielä noi joulunpyhät tossa... huh.

Tossa kuukauden päästä "vähän" raikkaampi olo kyllä sit :)
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tipattomasta tammikuusta on tullut itselle jo lähes perinne, taitaa olla viides peräkkäinen kerta nyt. Kyllähän tuolla aina sellainen mukavan piristävä vaikutus on ollut ja sen jälkeenkin on pitkään alkoholinkäyttö ollut vähäisempää, viime vuonnakin venähti tipaton helmikuun puoleen väliin asti.

Itselle tuo on jotenkin se optimialoitusaika, joululoma tissutteluineen ja ahmimisineen ja sitten uudenvuoden aaton rakettien paukkeessa se hetkeen viimeinen alkoholiannos ja itselle lupaus paremmista elämäntavoista.

Viime vuonna tuli kyllä lopulta tissuteltua aivan liikaa, ja vaikka määrät nyt eivät suuria olleet niin taajuus vähän jo alkoi itseä häiritä, eli hyvään paikkaan tulee tänäkin vuonna. Ainakin tammikuu vedetään kuivin suin ja mahdollisesti vielä pidempään, riippuen helmikuun menoista.
 
Tipatonta tammikuuta on 15pv mennyt. Eipä ole tehnyt mieli tissutella. Jotain kun kunnolla päättää, niin se on ok toteuttaa. On jo hieman vaikuttanut terveyteen ja ym kohentavasti. Hyväpä tuo on kehoa ja päätä "puhdistella" toisinaan. Myös ruokavalion ja liikunnan avulla.
Ajatuksena on jatkaa tipatonta pidempään.
Mitenkäs muilla osallistujilla on mennyt?
 

444

Jäsen
Tänään sorruin. Ostin peräti 3 alkoholitonta olutta. Asia jota olin miettinyt jo useamman päivän. Mukana ainoastaan yksi varma suorittaja, Heineken. Lisäksi yksi normiholiton A. Le Coq sekä yksi samaisella brändillä myytävä greippiradleri, holiton sekin. Sen myös korkkasin ensimmäisenä, tai siis sihautin auki. Tai no, avasin, ei edes sihahtanut. Ja kuulkaas tytöt ja pojat, kun setä kertoo: jos ette halua maksaa ylihintaa veteen blandatusta greippilimusta, niin älkää ostako tätä. Maku on toki raikas, mutta ennen kaikkea vetinen. Mitään olueeseen viittaavaa maussa ei ole, lähinnä vain helvetisti sokeria. Toki vähemmän kuin limpparissa, koska pakkohan tämä oli laimentaa, ettei (sokeri)humala iske. En ole alkoholitonta lonkeroa koskaan maistanut, mutta se voisi maistua vähän tältä. Ei ole pahaa, mutta samaan lopputulokseen pääsee tosiaan myös reilusti halvemmalla, joten ei jatkoon.

Muuten tipaton menee siinä missä muutkin tipattomat kuukaudet vuoden varrella. Yleensä niitä mahtuu vähän kuin vahingossa pari kolme kalenterivuoteen tammikuun lisäksi. No biggie.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös