Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Timo Hirvonen – mies ja valmentaja

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Juhaht, 07.12.2016 klo 12.38.

 1. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Tässä ketjussa voisimme herätellä uneliaan palstaosion keskustelijoita debaatilla aikamme profeetasta, kiekkonerosta nimeltä Timo Hirvonen. Junaittidin päävalmentaja, ex-Blegi ja vielä tärkeämpää, ex-Kiekko-Espoo. Pelaajana hieno mies, valmentajana epämääräinen tapaus. Osaako mitään vai ei, siinäpä kysymys?

  Miehen lausunnot ovat osaamisesta riippumatta, tai ehkä juuri siitä johtuen, aikamoista kultakamaa kaikessa tyhjyydessään. Kelatkaapa tämän päiväisiä:

  − Toisen erän ylivoima oli ratkaisu, kun pistivät alivoimalla kiekkoa keskialueelle ja siitä maalille. He saivat siitä lisää virtaa, kommentoi Unitedin pääluotsi Timo Hirvonen ratkaisua.

  − Meillä on ollut Vantaata vastaan hyviä ja ennen kaikkea vauhdikkaita pelejä aiemmin tällä kaudella. Illan kamppailusta odotetaan samansuuntaista tasaista ottelua kuin edellisistä. Kaikki edelliset kohtaamiset ovat olleet yhden maalin pelejä. Taistelemme tosissamme voitosta ja kolmesta sarjapisteestä.

  Ai että. Syväluotaavaa analyysiä kerrakseen. Mitä mieltä Sinä olet miehestä ja valmentajasta, Timo Hirvosesta?
   
 2. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  En yhtään mitään mieltä. Sepä siinä taitaa ollakin. Seurannut tyypin uraa siitä lähtien kun oli suurinpiirtein ainoa espoolainen Espoo Blues -nimisessä muukalaislegioonassa. Mutta mistään muusta hän ei ole jäänyt mieleen kuin siitä että on lähes aina ollut Espoossa. Hän vain _on_. Timo Hirvonen. Hirvosen Timppa. Timo "Timohirvonen" Hirvonen.
   
 3. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Sama mielikuva. Paita killuu hallin katossa ja saavutus oli se, että hengaili joukkueessa pidempään kuin muut. Uskollinen kaveri. Mutta johtuiko siitä, ettei kukaan houkutellut lähtemään? Nopealla yhden sanan assosiaatiolla "täytemies" tulee mieleen, vaikka yhdellä kaudella se taisi vähän pelielkeitäkin näyttää.

  Valmentajana taidot eivät ole toistaiseksi vakuuttaneet. Lähinnä siitä syystä, etten usko kaverin karisman riittävän johtamaan, tai vastaavasti pelikirjan olevan tarpeeksi paksu peittämään sitä puutetta. Mutta sympaattiseltahan kaveri on näyttänyt - se vähä mitä olen julkisuudessa häntä nähnyt. Yhden sanan assosiaatiolla sanoisin kuitenkin, että "apuvalmentaja".
   
 4. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Tästä paidan jäädytyksestä väiteltiin kovasti. Omasta mielestäni meriitit eivät riitä paidan jäädyttämisiin ja yleisin vastakommentti oli, "no kuka sit?". Mielestäni ei ketään. Nythän nuo paidat voisi hinata alas.

  Hirvosesta. Minulle hän on sympaattinen ja K-Espoon nousijajoukkueen tärkeä osa. Valmennustaidoista en ole lainkaan vakuuttunut. Mielestäni hyvä valmentaja saa joukkueen pelaamaan paremmin, kuin sen osien summa edellyttää. EU:n tapauksessa homma on mielestäni päinvastoin. Joukkueella olisi kapasiteettia parempaan. Ei jatkoon, mutta tsemppiä tulevaisuuteen.
   
 5. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Hyvä valmentaja pystyy kehittämään joukkueen peliä kauden kuluessa. Tästä oli orastavaa valoa jossain vaiheessa mutta nyt viimeiset pelit joukkue on pelillisesti sukeltanut pahasti.
  Nyt joukkueen maalit ovat tulleet enemmänkin jonkun yksittäisen pelaajan onnistuneesta suorituksesta.

  Tämän päivän Vantaa peliin oltiin muutettu taktiikkaa tosi passiiviseksi träpiksi, eli ei enää uskota että voidaan paineistuksen kautta riistää kiekkoja.
  Nykyisellä pakki-pelillä päätykiekkojen hakeminen paineen alta ja laadukas avauspelaaminen on täynnä epätoivoisia ratkasuja kun kiekottomat ei tarjoa vaihtoehtoja pakeille.

  Kausi aloitettiin kovalla karvauksella joka ei toiminut. Sitten siirryttiin 2-vaiheiseen träppiin ja nyt sitten viime tappioiden jälkeen täys-träppiin. Onpa tylsän näköistä kun Espoon jätkät seisoo punaviivalla rivissä ja odottaa vastustajaa.

  Ei ole olemassa omaa pelitapaa johon uskottaisiin ja jota kehitettäisiin.

  Tertsi kehiin.
   
 6. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  − Meiltä puuttui se kaikkein tärkein, tahto ja halu sekä yhdessä toisille pelaaminen. Taidot riittävät kyllä, mutta ei riitä, Hirvonen sanoi.

  Ei riitä.
   
 7. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Valmentajankyvyistä, karismasta ja auktoriteetista olen samaa mieltä ylläolevien kirjoitusten kanssa. Toki Hirvosen huonoutta valmentajana korostaa se, että minkäänlaista kilpailua pelipaikoista ei ole. Vaikka pelaisi kuinka huonosti, on pelipaikka taattu. Vaikka pelaisi kuinka hyvin, ei ole paljon toivoa päästä liigaan lainalle.
   
 8. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Tästä lisätietoa? Onko tuota jotenkin kielletty Espoossa?
   
 9. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Lainaus:
  Ei ole farmisopimusta joten kynnys on taatusti paljon korkeampi kuin muilla Mestis-seuroilla.

  Varsinaisesta aiheesta olen samaa mieltä muiden kanssa.
   
 10. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Rosteri on niin suppea, ettei se salli kenenkään poistumista, ilman että samalla tulisi korvaajia tilalle. Ja kun vielä on tuo espoolaisvaatimuskin.
   
 11. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  No mikäs se nyt sitten on?
   
 12. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Etkö ole huomannut? Kyllä tuosta espoolaistaustan priorisoinnista on ollut Unitedin uutisoinnissakin. Rivien välistä voi kyllä lukea, että sitä espoolaisuutta ei kovin helposti lähdetä vähentämään.
   
 13. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Unitedin tiedotus oli ainakin vielä alkusyksystä niin vaivaannuttavaa että lopetin sen seuraamisen somessa (twitter + fb). Missään muualla ei United-aiheiseen uutisointiin ole sitten tarvinnut törmätäkään joten on jäänyt kaikki tuollainen huomaamatta.
   
 14. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Jatkoaika on tehnyt aivan asiallisia ja paljon kertovia haastatteluja mm. Pakaslahdesta ja Arosta. Näissä tuosta espoolaisuudesta. Hirvosesta ei sitten tällaista haastattelua olekaan helppo saada aikaa, kun mies ei juuri asiaa puhu vaan liirumlaarumia.
   
 15. MatinkyläGarden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon oma joukkue
  Nostetaanpa ketju ylös, sillä on mielenkiintoista kuinka noin tasan vuosi sitten käytiin keskustelua valmennuksen ympärillä. Onko jotakin muutoksia tullut noista ajoista, tai opittu jotakin, kun tuloksellisesti lähes identtisessä tilanteessa joukkue etenee??
  Katselin TV pelin Rokia vastaan ja jotenkin klassisesti ja klisemäisestikin siinä tuli mieleen, että veikö rovaniemeläisten valmennus 100-0 tuon pelin?! Ylivoima ei tunnu toimivan, pelit hävitään kolmansien erien toivottomaan epätoivoiseen puurtamiseen, mihin ei tunnu valmennukselta löytyvän mitään palikoita korjaukseen!! Tehottomuus tuntuu vaivaavan, peluutus vie loputkin voimat ja sorrutaan väsyneen pelaajan tyhmiin virheisiin ...huoh
   
 16. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Kyllähän tämä pelottavan paljon viime syksyltä alkaa näyttämään tai oikeastaan näyttää jo. Pari kuukautta sitten huomasin jo Espoolaisten luisuvan hieman epäfyysiseen ja vähemmän aktiiviseen pelitapaan. Harmi että siitä ei ole kehitytty kun muut jengit näyttävät menevän yksi kerrallaan ohi aktiivisuudessa ja pelillisesti muutenkin. Harmi vaan, että Raipe kortti on käytetty ja tosi nähty jo, sillä jotai vastaavaa tarvitaan pian!
   
 17. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Valmennuksessa taitaa nyt näkyä viime kauden idealismin ja tämän kauden raa'an realismin tulos. Viime vuonna kuopasta noustiin, kun junnuvalmentajana meritoituneen vierelle tuotiin pitkään miesten sarjoja valmentanut tekijä. Nyt valmentajina toimii kaksi vain junnuvalmentajana aiemmin toiminutta. Ideahan ilmeisesti oli, että EU toimii pitkälti junnuja miesten sarjaan nostavana joukkueena ja tältä kannalta junnujen ominaisuudet erinomaisesti tunteva valmennuskaksikko oli sinänsä looginen valinta, mutta mietitytti jo keväällä tuo miesten peleissä rutinoituneen valmentajan puute. Nyt sillat junnujoukkueisiin ovat poikki, joten A-junnujen tuntemisesta ei paljon lisäarvoa saada. Paha vaan, että joukkueelta on rahat loppu, eikä lisäsatsauksiin liene mahdollisuutta.
   
 18. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
 19. Tonnikala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo / Espoo Blues (liiga), Espoo United
  Lainaus:
  Olisihan se siistiä nähä Aho tai Petu EU:n ruorissa. Jotenkin vain epäilen, että vähän liian utopistista kuitenkin. Varmaan joku kokenut mestis koutsi todennäköisempi.

  Ps. Harmi, ettei Tertsiä saatu Espooseen valmentajaksi jo viime kaudeksi sen verran hyvin vetäny Saipassa.
   
 20. MatinkyläGarden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon oma joukkue
  Melko masentavat pelit eilen ja toissapäivänä. Ei tainnut valmennuksellisesti olla mikään nappisuoritus. Ottelut hävitään kolmansiin eriin. Jotensakkin kuvittelin että viime vuonna Raimo Summanen olisi opettanut ja näyttänyt miten joukkuueena voitetaan, siihen tarvitaan koko peliin nimetty miehistö. Nyt kun katsoo esim. eilisen pelin peluuttamista ja joillekin poelaajille kertyneitä peliminuutteja niin ei voi kuin katsella silmät ymmyrkäisinä, että mitä ihmettä. Joo - ei ole ihme että kone hyytyy kolmannessa erässä .