Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean henkilöllisyyden yhdistäminen (myös huumorilla) tuottaa edelleen yleensä kuukauden pelikiellon. Tällä kertaa kuukauden tauolle jäi NakkiFakiiri.

Nimimerkki kausi pääsee kuukauden rauhoittumislomalle. Katsotaan, jos sen jälkeen TPS-keskustelu onnistuisi ilman viimeisiin lauseisiin pesiytynyttä raivoamista. Aiempi rikehistoria vaikutti loman pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Tiedotetta odotellessa...

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana ahal, 15.01.2013 klo 23.16.

 1. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Kiitos vinkistä, pest!

  Jani Niemisen (IS-huhu/uutinen) kohtalo, jota mm. maakunnan päälehti Etelä-Saimaa kommentoi sydäntä särkevästi: Jani Niemistä viedään KHL-liigaan... sai sankat keltamustat joukot liikkeelle ja avautumaan myös jatkiksen palstoilla. En tiedä, kohoaako tämä ketju koskaan Soppa-Sormusen ja punapaitojen mittoihin, mutta pienenä seurana tyydymme vähempäänkin. Tähän voi aina kirjoittaa ja purkautua, jos ilmassa on epätietoisuutta ja kaivataan a, one tai The Tiedotetta.

  Aloitan toisen ketjun (SaiPa kaudella 2012-2013 - Uusi aikakausi) viestistä 1907:

  Lainaus:
  Niin, ja lupasin valvoa puoleen yöhön...(15.1.)
   
 2. takatolppa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tämä siis Jere Pullin Twitteristä tasan kello 18.25. Joko Jereä väsytti, tai sitten hänellä on tarkempaa tietoa mahdolliseen tiedotteeseen liittyvistä asioista.
   
 3. Samppakanki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Eletään erikoista päivää. Toivon todella että tää kääntyis hyvin ja Nieminen ei karkais ruskapoikien maalle. Käykää nyt joku lähellä asuva tosiaan tsekkaamaassa toimiston valot ja autojen määrät pihalla... Huhun mukaan neuvottelut käy kuumana ja jatkuu pitkään ja kiihkeänä, pyöritellään isoja lukuja (miettien myös mennyttä ja jäljellä olevaa kautta, kattaako yleisökadon hallissa kun sarjataulukon sijoitus tippuu kympin huonommalle puolelle) läpilyönnin tehneestä maalivahdista. ;-)

  Jos nyt luovutaan kepeellä hinnalla ja kärsitään nahoissa uusi pettymys tältä kaudelta, menee usko tohon touhuun ihan kokonaan... Mielestäni tää kausi pitäs nyt tykittää täysillä loppuun, enkä tuohon mahdollisesti jäljelle jäävään maalivahtikaksikkoon luota pätkän vertaa. SaiPa tarvitsee tuolla puolustuksella ja maalinteon vaikeudella Maalivahdin isolla ämmällä ja se ei ole Weekman eikä varsinkaan Ullberg.
   
 4. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Joku jossain toisessa ketjussa sanoikin, mutta ollakseen SaiPan kannalta hyvä diili, niin sitä rahaa olisi syytä tulla ja kunnolla. Mielestäni myös se 100k olisi ihan liian pieni summa, että se hyödyttäisi riittävästi SaiPaa (muuten kuin talouden vakauttamisessa). Kyllä sen summan tulisi olla moninkertainen tuosta. Onko Nieminen sitten veli venäläisen mielestä sen arvoinen, on ihan toinen asia.
   
 5. Battle Ankka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, IPPPK, Ässät
  Lainaus:
  Juuri näin. Liian monella meistä on vielä tuoreessa muistissa Vallu-case ja sen paskanmaku.
  Itse en todellakaan usko samanlaiseen kuin silloin, vaan että tähän kauteen panostetaan vielä käytettävissä olevin merkein. JOS Nieminen lähtee KHL odotan Wiikmanin ohella VÄHINTÄÄN kiekollista pakkia sekä sitä "40-50 pinnaa kaudessa" hyökkääjää. Muutoin yhtälö kusee pahasti kintuille.
   
 6. Saha on Laki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Onko huomenna SaiPalla treenejä? Kuka lähtee katsomaan ketä siellä kaukalossa on / ketä sieltä puuttuu?

  Jonkun pitää sniikkailla kisapuiston sisään tutkimaan ovatko Niemisen kamat vielä paikoillaan/poissa/pakattu säkkiin jossa postimerkki Venäjälle?
   
 7. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Aamu sarastaa, kaikki vielä hyvin. Taitaa olla tyyntä myrskyn edellä.
   
 8. hermoraunio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Vanhan sanonnan mukaan hullua ei saisi pitää jännityksessä. Nyt meitä on täällä aika monta ja silti toimisto pysyy hiljaa.
   
 9. Nötkötti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Canucks, Oranje, Sympatiat Jukureille
  Huhu on täysin paikkansa pitävä ja neuvottelut käynnissä, olisihan jo huhulta katkaistu siivet heti ilmestymis hetkenä jos siinä ei olisi mitään perää.

  Oliskohan tänään tulossa jo jonkin moinen Tiedote asiasta...
   
 10. theref Jäsen

  Hallitonttu jäähallilta käski kertoa, että SaiPa on jäällä ja Nieminen-Wiikman kaksikko pyörii siellä mukana.

  Ullbergia ei näy.
   
 11. Poro24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Edelleen minä jaksan uskoa että Nieminen pysyy täällä. Eilen olin hetken aikaa todella innoissani maalivahtikaksikosta Nieminen-Wiikman ja samalla ajattelin että hyvin tässä vielä käy kun Leelle saadaan korvaaja.

  Mielestäni täysin mahdoton ajatus lähteä tappelemaan pudotuspelipaikasta maalivahtikaksikolla Wiikman-Ullberg. Siis yksi kakkosmaalivahti ja yksi kolmosmaalivahti. Tämä on meidän paras kausi vuosikymmeneen. Ainutlaatuinen tilanne. Kerrankin olisi rahkeet mennä pitkälle oikean ykkösmaalivahdin johdolla. En pysty uskomaan että tässä tilanteessa loppukausi lähdettäisiin lottoamaan liigan kenties heikoimman maalivahtikaksikon turvin.

  Ymmärtäisin Niemisen mahdollisen kauppaamisen jos olisimme sijalla 12 ilman mahdollisuuksia mihinkään. Nyt yleisökeskiarvo on reilusti yli tavoitteen ja joukkue taistelee henkensä edestä pudotuspelipaikasta ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen. Tässä tilanteessa meillä ei ole varaa myydä joukkueen selkärankaa kakkosmaalivahdiksi KHL:ään.

  Nyt tuli jo vähän itseääntoistava viesti. No joka tapauksessa: Kallioniemi astuu tänään median eteen ja katkaisee huhut. Ei ole syytä paniikkiin.
   
 12. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Saattaahan olla, että Riku keskittyy loppukauden A:n peleihin ja saa siellä mahdollisuuden kasata pakettinsa uudelleen. Ensi viikonlopulla SaiPalla on mm. rankka 3 pelin sessio Vierumäellä, ja sputnikeilla on vielä voitettavaa siinäkin sarjassa - pleijariviiva pisteen päässä.

  Kazanin sivuille on ilmestynyt uusia kommentteja aiheesta, mutta nähtävästi päätöksiä ei ole tehty, eikä välttämättä heti tulekaan. Tärkeämpää tuntuu olevan, miten joukkuetta peluutetaan nyt kun Zherdev tuli mukaan. Veskareita joukkueella on vain kaksi, joten se puoltaa varamiehen hankintaa.
   
 13. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei tämäkään mahdoton ratkaisu ole, mutta siinä tapauksessa erittäin potentiaalinen liigavahti Santeri Lipiäinen joutuisi hoitamaan A-junnujen otteluissa enimmäkseen luukkuvahdin hommaa. Ensi viikonloppuna Vierumäellä toki riittää torjuttavaa useammallekin vahdille.

  Kuukauden vaihteeseen on vielä kaksi viikkoa, joten voi olla että tiedotteen odotuksesta tulee pitkä. Jospa viikonlopun JYP-ottelut pelataan ensin alta pois, ja katsotaan kuinka Nieminen ja Wiikman hoitavat hommansa. Niemisellä olisi yksi näytön paikka lisää Bars Kazanille (jos siellä nyt oikeasti on kiinnostusta), ja Wiikmankin pääsee varmasti näyttämään kuntonsa.

  Hyökkäyspään vahvistus olisi kyllä hyvä saada kuvioihin mukaan jo JYP-otteluihin. Jos joku nimekkäämpi peluri olisi tulossa, niin voisi lauantain lipunmyyntikin vähän piristyä.
   
 14. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jos mitään viritystä ei olisi, niin ihmettelen, miksi Tuomenoksa ei jo eilen olisi tehnyt sitä, kun E-Saimaa asiasta kyseli. Toivottaavasti jotain positiivistä kuuluisi lähiaikoina. Alavireessä oleva joukkue kaipaisi kuitenkin jotain muuta kuin spekulaatiot siitä, että tärkein yksittäinen pelaaja olisi vaihtamassa maisemaa.
   
 15. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Tersa kertoili, ettei ole Hattu mihinkään lähdössä, pelkkiä huhuja.
   
 16. Marre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, (HIFK)
  Lainaus:
  Tämä ja Ullbergin puuttuminen harjoituksista. Uskaltaisiko sitä nyt vähän toivoa? Vaikka edelleen vähän ihmetyttää tiedotuspolitiikka ja Wiikmanin hankinta, jos huhuissa ei mitään pohjaa ole. Se tietysti on toinen juttu, että neuvotellaan, mutta ei päästä yhteisymmärrykseen ja se taas voisi selittää paljonkin.
   
 17. Swift Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
  Turha sitä Wiikmanin hankintaa on ihmetellä. Ykkösvahti Niemiselle pätevä tuuraaja, jonka treenausmotivaatiossa ei pitäisi olla vikaa ja joka ei itse puhele kylillä halustaan purkaa sopimus työnantajansa kanssa.
   
 18. Marre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, (HIFK)
  Lainaus:
  No sitten tietysti, jos Ullbergin kohdalla sukset ovat niin pahasti ristissä. Noin muuten luotettavaa kakkosmaalivahtia kiireisempiäkin rahareikiäkin kun joukkueessa olisi ollut ja vaikea uskoa, että SaiPalla edelleenkään rahaa ylimääräisenä nurkissa lojuu. Ja tosiaan, tiedotuspolitiikkakin tässä asiassa on kaikkea muuta kuin kannattajaystävällinen, jos huhussa ei mitään perää ole.

  EDIT: Ja tiedottamisen suhteen turha vedota mihinkään: 'tiedotetaan, kun tiedotettavaa on, huhuja liikkuu aina'-tuuban taakse. Juu, ei sitä tarvitse tideotetta tehdä viikottain, että emme ole myymässä pelaajiamme, mutta Etelä-Saimaasta on eilen soitettu Tuomenoksalle, joka ei kommentoi, aivan varmasti soitettu myös Kallioniemelle, joka ei vastannut ja jolle on varmaankin jätetty soittopyyntökin. Ei tarvitsisi tiedotetta tehdä, riittäisi, että vastataan toimittajille. Näin ei kuitenkaan ole tehty, joten joko kyse on erikoisesta tiedottamisesta tai sitten ei savua ilman tulta.
   
 19. Juicey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, G
  Lainaus:
  No jaa, mitäänhän ei ole tapahtunut? En tiedä miksi seura lähtisi tiedottamaan kaikesta mitä vain joku jossain lehdykässä sattuu spekuloimaan. Lisäksi tietysti voi olla, että vielä ei ole mitään kerrottavaa mutta mahdollisia tarjouksia ja miten pitkälle ne nousevat, kuunnellaan edelleen. Olisi vähän hölmöä tiedottaa aamupäivästä UK Areenan pihalla panikoiville fanimassoille ettei Nieminen ole mihinkään lähdössä ja iltapäivästä sitten Moskevitsisaattueen poistuessa Hattu kyydissään laittaa lyhyt ja ytimekäs raportti että sinne se nyt kuitenkin meni.
   
 20. Andrej Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tiedottamisesta: SaiPan linjahan on jo pariinkiin otteeseen ilmoitettu tuolla nettisivujen kysymyslistalla, ja sen mukaan seura ei kommentoi yksittäisiä pelaajia koskevia huhuja. Ihan viisasta sinänsä, mutta tässä tapauksessa olisi ehkä huhujen kumoaminen järkevää, kun tuntuu paniikkimieliala leviävän.
   
 21. Wagneri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Taitaa tässäkin käydä, että jos lähtee niin petytään ja jos jää niin taas petytään!
   
 22. Marre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, (HIFK)
  Lainaus:
  Kuten jo sanoin, jos mitään neuvotteluja ei olisi ja Niemisen lähtö ei olisi vähintäänkin mahdollista, niin ei seuran tarvitsisi mitään tiedotetta tehdä. Vastaisivat vain toimittajien esittämiin kysymyksiin. Etel'-Saimaa on ainakin jo kysynyt ja ei ole vastattu, todennäköisesti jotkut muutkin viestimet ovat kysyneet. yleensä joukkueilla on tapana vastata toimittajille, jos erityistä syytä olla vastaamatta ei ole.

  Ja jos huhuissa ei mitään perää olisi, niin tässä tapauksessa se erityinen syy olla vastaamatta olisi sitten kai se, että on kiva pitää hulluja jännityksessä?

  Mutta kuten sanoin, se on toinen juttu, jos neuvotellaan, mutta mikään ei ole vielä varmaa. Silloin tietysti pidetään suut supussa.
   
 23. Zolomy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Samaa mieltä, parempi vaan että pidetään ohjakset omissa käsissä eikä lähdetä juoksemaan toimittajien talutushihnassa. Itsehän optimistina toivon, että käynnissä on neuvottelut jonkin vahvistuksen kanssa. Myöhemmin sitten järjestetään tiedotustilaisuus jossa samalla kertaa kumotaan Niemisen lähtö, kerrotaan Ullbergin uusi osoite ja julkistetaan hyökkäyspään vahvistus.
   
 24. DragMeDown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, New Jersey Devils
 25. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No, kyllähän johdonmukainen huhujen kommentoimatta jättäminen on pohjimmiltaan erittäin fiksua tiedotusstrategiaa. Jos media ja fanit tottuisivat siihen että Kallioniemi tai Tuomenoksa joka kerta kysyttäessä ampuisivat alas oikeasti perättömät huhut, niin sehän johtaisi kestämättömään tilanteeseen. Sitten kun olisi oikeasti työn alla keskeneräinen diili vaikkapa kovan luokan hyökkäyspään vahvistuksen kanssa, niin yht'äkkiä pitäisikin muuttaa linjaa ja jättää kerrankin kommentoimatta.

  EDIT: Ilta-Sanomien äskeiseen "uutiseen" kommentiksi: huh-huh. Tuollaiseen summaan kuuluisi varmaan myös ensi kausi?