Ti 9.4.2019 Tappara - HPK (välierien 3. ottelu)

  • 2 121
  • 7

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Game 3 (voitot tasan 1-1)

Nyt on mielenkiintoista nähdä, että saiko Kerho virtaa tuosta edellisen ottelun onnistumisista. Avausmaalin merkitys on iso ja sitä pitäisi hakea, mutta varoa samalla visusti antamasta sitä Tapparalle.

Edelleen Tappara suosikkina sarjassa ja Kerhon voitto Tampereella tuntuu kaukaiselta, mutta jotenkin se pitäisi ottaa. Tapparan voitto Hämeenlinnassa tuntuu kuitenkin todennäköisemmältä, eli vaikka Kerho tänään onnistuisi, niin pitkä on matka senkin jälkeen.

Laatikainen sivussa vielä tämän pelin ja kapea pakisto joutuu nyt turvautumaan koirankopissa istuvaan slovakkipakki Brejcakin. Tuo on viimeksi joskus joulukuun alussa pelannut täysipainoisesti koko pelin. TPS-sarjassa kokeiltiin kerran hyökkääjänäkin.

Tapparallakin pudonnut Erkinjuntti kokoonpanosta.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mitähän sarjaa tuo kallion tomppa on seurannut? Vaikka turunen nyt edellisessä pelissä yv-maalin syöttikin, niin yleensä teemua säästellään kakkosylivoimaan.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Hockey is a momentum game. VOITETTIIN MAALIPAIKAT.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Ei mitään järkeä tuolla Telian systeemillä että samaan aikaan tulee liigalive ja sitten toiselta kanavalta Jantan paketointia pelistä. Ja kaikki samasta ja yhdestä pelistä...

Ei mitään tolkkua
 
Suosikkijoukkue
HPK
Aika tyypillinen playoff vääntö. Molemmilla oli omat hetkensä ja Tappara käytti omansa tehokkaammin.

Erikoistilanteet selkeästi Tapparalle tänään. Tuohon se tänään mielestäni ratkesi.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kerho tekee Tapparan pelaamisen vaikeaksi ja Tappara oikoo omissa. Kiekolliselta puuttuu apu. Ei olisi ollut vierasvoitto väärin tänään, onneksi kuitenkin näin.

Sitä minä en kyllä käsitä, että Tapparalle vihellettiin selvästi enemmän jäähyjä. Olen lukenut jatkoaika.comista, että Tapparan vastustaja saa aina Hakametsässä enemmän jäähyjä ja Tapparaa suositaan muutenkin poikkeuksetta. Eikö mihinkään voi enää luottaa? Mäntyläkin on alkanut tekemään maaleja, kohta kai Rauhalastakin kuoriutuu maaliruisku.

Toivottavasti Tappara katsoo Luodon maalit nauhalta riittävän useaan kertaan ja huomaa niissä selkeän trendin. Joona pyrkii maalille ja maalia kohti. Jos muillekin annettaisiin samaa neuvoa?
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Siinä oli mahdollisuuksia ottaa se vierasvoitto. Iso askel eteenpäin ensimmäisestä Tampereen pelistä.

Myönnetään tuomaroinnissa sen verran, että ei se nyt ainakaan Tapparaa suosinut tänään, että ei tartte tänään(kään) tuomareista purnata.

Ei uskallettu voittaa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös