Kohtalon päivä Helsingin Jokereiden epätasaisen kauden osalta.

Starttaako Finski tänä iltana koti Leviä ja jääkö Jokerit vielä Jaroslavliin ainakin kahdeksi yöksi?

Jokereiden osalta sunnuntain peli herätti pientä toivoa, mutta Teemu Pulkkinen laukoi ne romukoppaan jatkoerässä.

Perjantaina, kun avasin viimeksi ketjun otti Jokerit isosti nokkaansa.

Do or die, ulospuhallus paremman pelin jälkeen vai veret seisauttava luulot pois esitys. Veikkaan ensimmäistä. Klo. 18.30 mennään.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Marjiksen viimeinen esiintyminen Jokereiden peräsimessä. Idän valloitus jäi viikkoon. On aika palata kotiin häpeämään.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Ei oltu ihan ytimessä tänään. Maalipaikat meille 23-1, maalit 0-5 ja tuomarit teki näköjään kaikkensa ettei päästä ylivoimille. Jouduttiin vetään aika kapeella pelin loppu ku braianilla meni motivaatio ja stretsi muumioitu kesken toisen vaihtokierron. No, ei siinä mitään. Otetaan tästä oppi matkaan ja palautellaan seuraava viikko Levillä. Jore sieltä laittokin jo jätkille mesiziä, että sauna on lämpimänä.

Kyllähän se kesäloma huomenna alkaa.
 
Pöö

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ollaan siis tehty kolmessa pelissä yhteensä kaksi maalia. Jos noi maalit olisi tehty eri peleissä ja vastustaja jäänyt joka kerta nollille niin tämä voisi olla 1-2 meille.

Pienet on marginaalit ja nyt se on 3-0 Lokolle.
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakkohan tuo on katsoa, ihan jo sen takia, että pääsee (toivottavasti) viimeistä kertaa näkemään, rantapallojen lentäessä jäälle, lasittuneen tonnin setelin penkin takana. Ensi kaudella siellä on sitten toivottavasti silmälasit ja klyyvari.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viimeistä peliä viedään, eiköhän tänään tule taas lunta tupaan (kuten ikkunasta kun katsoo takapihalle).

Kotipeli. Eikös tuolla ole aika moderni jumbo hallin katossa. Jokainen muistaa niitä Areenan alkuaikojen videoita tyyliin alla.
Ehtiskö Jokerit tiimi tekemään muutaman hassun animaation joka saisi Lokon / KHL:n kahvit menemään väärän kurkkuun esimerkiksi "Otto ampuu lämärillä ilmatilaamme loukanneen koneen alas" tai "Otto tarjoilemassa vastustajille teetä hotellin aamupalapöydässä" ;D

Pakko toistella itseään ja sanoa, että vaikka yksi peli on jäljellä mä olen ainakin henkisesti tämän sarjan jo hävinnyt. Jotenkin sellainen fiilis, että kausi olisi jo päättynyt vaikka illalla vielä peli.
 

Kartsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka haluaisikin toivoa ja uskoa vielä jengiin, niin eiköhän kausi pääty tänään. En usko että neljää voittoa putkeen saadaan.
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo, kausi ei ehkä pääty tänään, altavastaajan voitto ensimmäisestä katkaisupelistä ei olisi ennenkuulumaton. Varsinkin, kun niitä Lokolla piisaa. Mutta Jaroslavlissa tämä jotos saa päätepisteensä. Optimisti saa olla, mutta mä en tiedä, miksi kuvataan sellaista ajattelua, jossa ennakoitaisiin Jokereille tästä lähtien 4 perättäistä voittoa Lokosta.

Kovin on erilaiset tunnelmat, kuin mitä itse viime tiistaina kuvittelin tänään olevan. Oletin, että taistelu olisi edelleen tiukasti käynnissä.
 
-- Eteenpäin sanoi mummo lumessa --

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään tarjotaan pientä kasvojenpesumahdollisuutta Jokereille, muuta tästä sarjasta ei ole saatavilla. Ja lopulta tuonkin kanssa yksi vitun lysti.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Vuosi sitten nelospelin ketjunavauksesta bongattua:

Kaikki paineet ovat periaatteessa vierasjengillä, jännä nähdä tuleeko Loko totaalisella apinanraivolla peliin vai lähtevätkö pelaamaan vain kliinistä ja huolellista virheidenkyttäyspeliä. Vai ovatko jo täysin luovuttaneet. Jotainhan Pelinon on pakko yrittää muuttaa, kolme ensimmäistä peliä kun ovat selkeästi menneet Jokereille, vaikka viime pelissä Loko pysyikin kaksi erää jo pelissä mukana.
Tässä kun vähän vaihtaa joukkueiden nimiä keskenään, niin saadaan täsmälleen identtinen tilanne tämän vuoden kanssa.

Kaikki paineet ovat periaatteessa kotijengillä, jännä nähdä tuleeko Jokerit totaalisella apinanraivolla peliin vai lähtevätkö pelaamaan vain kliinistä ja huolellista virheidenkyttäyspeliä. Vai ovatko jo täysin luovuttaneet. Jotainhan Marjamäen on pakko yrittää muuttaa, kolme ensimmäistä peliä kun ovat selkeästi menneet Lokolle, vaikka viime pelissä Jokerit pysyikin kaksi erää jo pelissä mukana.
Villi veikkaus: kokoonpanot pysyvät samana ja kaivetaan tsägäpompuilla joku 3-2 voitto. Lindbäck ottaa ainakin 50 gamesaveria pitääkseen Jokerit pinnalla.
 
Pöö

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Taitaa just loppua oman muksun joukkueen perustamiskokous ennen peliä niin hyvillä mielin saa aloittaa mielenpahoittamisen.

Ei vaan, tänään Jokerit voittaa, mutta sarjan suhteen ei enää itkukaan auta.
 
"You lost your soul, it’s such a pity. It’s rock ‘n roll, it isn’t pretty.”
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onkos muuten kellään tietoa että onko KHL:än historiassa mikään joukkue kammennut itseään jatkoon oltuaan ottelusarjassa 0-3-tappiolla? Epäilen toki että ei ole. Mutta olisi mukavaa lukea asiasta faktatietoa.
Liigassa muistan näin tapahtuneen kerran, Bluesin kaadettua muistaakseni Kalpan 2010-luvun alkupuolella.
NHL:ssä tämä samainen temppu onkin sitten onnistunut kaksi vai oliko "jopa" kolme kertaa..

Kauhean vaikea on näiden kolmen pelin perusteella uskotella itselleen, saati muille, että Jokerit tämän kaltaisiin urotekoihin pystyisi ja samalla KHL-historiiaakin todennäköisesti kirjoittelesi.
Toki joukkueelle vielä täydet saumat ottaa haltuunsa seuraennätys "vähiten tehtyjä maaleja"-kategoriassa.
Tällä hetkellä tuota ennätystä pitää hallussaan pleijarijengimme keväältä 2014, tuolloin onnistuttiin maalinteossa kolmasti.
Tuolloin "maaliseppoina" muuten häärivät herrat Hardt, Rita ja Hännikäinen.
 

dorka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Liigassa muistan näin tapahtuneen kerran, Bluesin kaadettua muistaakseni Kalpan 2010-luvun alkupuolella.
Bluesin päävalmentajana toimi tällöin eräs herrasmies nimeltään Lauri Marjamäki. Messias on siis ennenkin muuttanut veden viiniksi.

Jokereiden joukkue on täynnä taistelijoita, jotka voivat kääntää otteluita ja sarjoja mihin tahansa suuntaan, jos vain löytävät kipinän. Tietenkin sarjan aikana nähdyt otteet viittaavat siihen, että koko nippu haluaa vain päästä Jaroslavlin viimasta takaisin kotiin.
 
Viimeksi muokattu:

Matrixi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä, SKA vs TSKA, 2015.
Tämän sarjan muistan. Sarjassa ero tähän Jokereiden sarjaan oli se, että Cska pelasi huonoa kiekkoa. Taisi olla Kvartalnovin aikaa ja kiekollinen peli oli heikkoa. Pakit heitti joka kiekon automaationa ränniin. Ska alkoi neljännessä pelissä lukea Cskan selkeitä heikkouksia pois ja meni jatkoon. Itse pidin sitä hyvin mahdollisena tuon kolmannen pelin jälkeen ja jälkeen pöin ajatellen olisi pitänyt laittaa betsiä menemään. Lokomotivissa en näe samoja heikkouksia, kun Cska:ssa ja Jokereissa en näe samoja vahvuuksia kuin silloisessa Ska:ssa.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Kyllä, SKA vs TSKA, 2015.
SKA voitti tosiaan keväällä 2015 läntisen konferenssin finaaleissa TsSKA:n oltuaan ottelusarjassa ensiksi tappiolla 0-3. Finaaleissa SKA voitti Ak Bars Kazanin otteluvoitoin 4-1.

Gagarin Cupin finaaleissa ei mikään joukkue ole tainnut pystyä vastaavaan nousuun.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitokset tiedoista, Kartsa sekä Dorka!
Ja joo, kyllähän se omassa kropassani asuva "narri hattuinen ukkeli" yrittää kovasti toitottaa että sarja jatkuisi vielä tämänkin illan jälkeen.
En vaan oikeen luota tuohon äijään enään, on meinaan kusettanut mua sen verran usein viime vuosikymmeninä vinkeillään..

Näin kannattajana ei ole enään tässä vaiheessa itsellä kuin kuuluisa pelko perseessä.
Totta helvetissä sitä toivoisi että sarja jatkuu, mutta eiköhän se ole Loko joko TsSKA hampaisiin tästä jatkaa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tilastollisesti se vaikein peli lienee olisi g5 ja g6. G7 tasaantuisi. Mutta naurettavan pienten tod näköisyyksien äärellä ollaan.
 
No easy way out!
Jokerit - voittamisen vimmaa kaudella 21-22

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vähän kahden vaiheilla, viitsiikö tätä paskaa edes katsoa. Vitutus vaan kasvaa. Helpompi ois vaan katsoa tulos illalla ja suunnata katseet kohti syksyä.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Totuuden hetki tänään. Pakko voitto tai kausi päättyy. Tää on kyllä klisee, mut ei pidä mennä asioiden edelle.. Vaihto ja erä kerrallaan. Pitää puolustaa, välttää virheitä. Ei saa ottaa typeriä jäähyjä. Hermo kontrollin pitää pysyä kurissa. Pari jäähyä, ja Loko 2-0 johtoon, niin peli olis lähes siinä.

Mut usko on kova et tänään hoidetaan pelit tilanteeseen 3-1. Ja pelit jatkuu torstaina. Fakta on se että pitää parantaa paljon.. Ja tähtipelaajat täytyy loistaa tänään. Ottaa roolia, jotta voitto tulee. Löövin vois jättää kokonaan kokoonpanon ulkopuolelle. Ottaa Frimanin tai Krecjtikin tilalle.. Ei se ainakaan huonommin voi mennä.
Tsemppiä jätkät!! Tänään voitto.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei välttämättä, eikä kuullukkaan tähän matsiketjuun, mutta kysynpä silti.
Miten toi Lokomotivin nostettiin jaloilleen sen traagisen lento-onnettomuuden jälkeen noinkin nopeasti?
Tiedän toki että seuran junioriputki on laadukas vai peräti laadukkain Venäjällä, mutta siltikin, onnettomuus siis sattui syksyllä-11 ja jo keväällä-14 seura oli konferenssi finaaleissa.
Itsellä muistikuvana jotain sen suuntaista että muut KHL-joukkueet "antoivat" pelaajiaan Lokoon vai menikö niin että Loko sai valita jostain tietystä "pelaajaryhmästä" joukkueista äijiä jengiinsä.
Valistakaa siis tyhmää ja kiitos jo etukäteen tietäjille!
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wesa, CAR, HIFK (salaa)
Vähän kahden vaiheilla, viitsiikö tätä paskaa edes katsoa. Vitutus vaan kasvaa. Helpompi ois vaan katsoa tulos illalla ja suunnata katseet kohti syksyä.
En taida. Mun vitutus loppui jo runkosarjassa... sunnuntaina lähinnä harmitti kun ei vituttanut. Tänään matsin jälkeen taitaa lähinnä helpotus olla lähin mielentila, ei tule edes kiusausta katsoa kun ei ole mitä katsoisi.

Katsotaan sitten syksyllä uudelleen. Paljon saapi muuttua.
 
It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that ain't so.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy