Ti 9.2.2010 KalPa - TPS

  • 9 675
  • 31

12961

Jäsen
Suikkasen pitäisi ehdottomasti tyytyä tiukkaan vastahyökkäyspeliin ala edellinen voitettu Jokerit-matsi. YV:sta on myös pakko ratkaista, mikäli pistettäkin meinataan Turkuun tuoda, samoin niissä vastahyökkäyksissä tulee olla tehokas.

Suikkasen taktikointi ratkaisee pelin kulun, veikkaukseni:
2,6-2,3

Tulosveikkaukseni oli väärässä, pelin kulku meni ilmeisesti juurikin näin, mitä sanoin palloseuralta vaadittavan pisteiden tuomiseen Turkuun?

Plihalin ja Birnerin maali kertakaikkiaan oppikirjasta (tyypillinen myös EA:n NHL 10:ssä), ekalla poikittaissyötöllä pakki kaffelle ja toisella sitten veskari.

Hienoa, että palloseuran hyökkäyksessä riittää teho ratkomaan pelejä vaikka oltaisiinkin omassa päässä melko kusessa. Tämä ominaisuus on erittäin tärkeä mahdollisiin playoffeihin eteenpäin katsoen. Haastajan ominaisuudessahan palloseura sinne lähtee jos lähtee, mutta kun oman maalin edusta pysyy puhtaampana (ei tarvitse vääntää 5 pakilla, joista yhtä ei uskalleta peluuttaa) ja jokainen vastahyökkäys on erittäin vaarallinen, tekisi TPS todella vittumaista kiusaa mille tahansa tiimille.

PS: Sweattin peliaika 35 min on jotain lähes yhtä uskomatonta kuin tuo Plihalin/Birnerin taidonnäyte.
 
Viimeksi muokattu:

Ponkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo, Sht
Hohhoijaa, oli siellä vissiin pelikin. Prkl Helsingistä asti tulee peliä kattomaan ja sit se on tollasta kuraa. Ei ollu oikein paikkoja, ei taklauksia, ei mitään. Karmeita virheitä mistä tepsukat tekikin sen 3 maalia. Kaikki kunnia niille, hienoja TEHOKKAASTI viimeisteltyjä maaleja.

Ekaan pariin erään Kalpa ei saanut aikaiseksi juuri mitään, ekassa erässä muka Engrenillä 10 torjuntaan. No okei oli varmaan kun kaikki roiskasut puolesta kentästä lasketaan. Vikassa erässä sitten muutama ihan laatupaikkakin saatiin luotua. Kapasen siirto takaisin hyökkäykseen piristi silmin nähden.

Tps:kään ei nyt varsinaisesti häikäissyt, pelasivat kurinalasita viikkopeliä millä voitto tänään irtosi. Hirveän monta maalipaikkaa (poislukien maalit) ei niilläkään ollut. 3. erän varsinkin pelasivat hyvin vaikka KalPa painoi päälle, tosin KalPa joutui aika paljon heittää kiekkoa päätyyn minne menijöitä ei oikein ollut.

Tärpit:
-Mitä ihmettä Hirvonen tekee ylivoimassa?
-Lee Swetti oli miltei kokoajan kentällä
-Tps:n tehokkaat vastahyökkäykset
-Tuomareilla taas pilli taskussa vikassa puolin ja toisin

Sori avautumisesta...
 

crosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalapa
TPS:n voittoa tuli veikattua messevän kertoimen innoittamana. Toivottavasti olen väärässä.

Toisaalta jos tästä tulisi vielä tappio niin olisi hienoa saada Tampereelle perjantaina vieraaksi vihastunut ja äärimmilleen motivoitunut Kalpa-ryhmä. Kerrankin voisi vaivautua hallille ja nähdä ehkä jopa voiton.
Kiitoksia Kalpa ja toivotaan ennakkoni toteutuvan kokonaisuudessaan.
 

Selootti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Että piti tämäkin päivä nähdä, että saa olla tyytyväinen Tepsin voitosta...! Ja vielä Kalpaa vastaan, joka on kovalla työllä jne. raivannut symppishengellä jne. tiensä liigan kärkikastiin. Mutta niin sitä vaan on ihminen itsekäs, että sarjataulukkoa lukiessaan on tyytyväinen perässäajajien tappioista.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Että semmoinen peli. Ei hirveästi kerrottavaa, tepsi murhaavan tehokas vasta-iskuissa ja alati vaarallinen yv:llä. Kaikki kunnia kaverille, hyvä että välillä tulee näitä, päästään takaisin työnteon pariin ilman harhakuvia.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Että semmoinen peli. Ei hirveästi kerrottavaa, tepsi murhaavan tehokas vasta-iskuissa ja alati vaarallinen yv:llä. Kaikki kunnia kaverille, hyvä että välillä tulee näitä, päästään takaisin työnteon pariin ilman harhakuvia.
Samoilla eväillä millä kolmannessa erässä noustiin lähemmäksi olisi kahteen erään tehty takuulla se 4 maalia. 40min, jokainen kiekko mikä saatiin toimitettua maalille asti jäi sinne pomppimaan.

Noilla miehillä ylivoimaa, saa, pitää, täytyy yksinkertaistaa. Räikeästi näkyi kiekkovarmuudessa viivamiesten osalta, Varakas<->Jallu ja Adam<->Hirvonen vaihdokset. Joku ihmetteli miksi, eipä ollut Peksillä paljon palikoita käytettävissä. Ehkä Killeri on vielä kokeilematta viivassa.

Jos kaveri viimeisteli jäätävästi, niin meidän kunniaksi on mainittava jäätävä kulmiin ajautuminen. Kevättä kohti näköjään sallitaan ronskimmat roikkumiset laitaväännöissä joten alkukauden jäähyautomaatti uhkaa hyytyä. Mentäskö välillä maalille päin?

Ei Ahosella hirveesti ollu mahdollisuuksia maaleissa. Olisi kiekko hyvänä päivänä voinut pyörähtää kaverin lavan yli...
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Veikkaan että ensi viikon torstaina SaiPaa vastaan halli kumisee tyhjyyttään.

Jäällä oli eilen joku minulle ihan vieras HMV-joukkue. Ei tuo eilinen lammaslauma yksinkertaisesti voinut olla KalPa. Pelistä puuttui tunne, halu, tahto, voitonnälkä, miksi sitä ikinä haluaakaan kutsua. Ei sitä oikein osannut edes ärsyyntyä tuollaisesta perseilystä, niin uskomattomalta se tuntui.

TPS:lle toki onnittelut voitosta, ei epäilystäkään siitä voittiko oikea joukkue. TPS:n ei suuria tarvinnut esittää eilen. Ennen peliä muuten veikkasin ääneen, että Hämäläinen tekee maalin ja kappas- Hämäläinen sai kiekon lapaan maalin edessä ja ennen kuin ehdin sanoa että mitä minä sanoin, kiekko oli maalissa. Ihan hyvät aplodit keräsi maalillaan, etenkin päädystä. Itsekin taputin. Siinä vaiheessa ajattelin, että ihan kiva kun joku KalPalainen viitsii tehdä maaleja...

Pakariselle, Rissaselle ja Riekkiselle plussaa, kiva että jotain kiinnosti vielä pelatakin 0-4 tilanteessa. Koko pelin ajan KalPan paras kenttä. Ja se on aika huolestuttavaa.
Kapaselle plussa siitä hienosti noususta laitaa pitkin kolmannessa erässä.(Muuten kapteenillekin helvetin pitkä miinus peli-ilmeestä.)
Virralle plussaa siitä että nosti Kapasen hyökkääjäksi.
Kiiskiseltä hieno esityö Hartikaisen maaliin, siihen asti oli edelleen pihalla.
Strömberg paras pakki eilen.

Kokonaisuudessaan en muista noin halutonta peliä nähneeni KalPalta edes viime kaudella. Kaikki ainekset olisi löytynyt TPS:n haastamiseen ja voittamiseen, mutta tällä kertaa niitä ei haluttu käyttää. On se kumma jos porukkaa ei kiinnosta kotiyleisön edessä pelata. Aika pitkä aika on siitäkin, kun porukkaa lähtee toisella erätauolla kotiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös