Pardus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Laser HT, KISE
Vielä tässä on mahdollista nousta tasoihin nyt ainakin. Ihan hyvin, mutta mites tämä maalisääntö menee näissä pleijareissa? En sitä mistään äkkiseltään löytänyt.
Jos Oulun ottelun jälkeen kokonaistilanne on tasan, pelataan 10min jatkoaika ja jos vieläkin tilanne tasan, niin sitten rankkarit.

Otteluiden maalit lasketaan siis yhteen, eikä ole mitään vierasmaalisääntöä.
 
Viimeksi muokattu:

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Lugano roikkui toisellekin erätauolle tasalukemissa. Frölunda on edelleen parempi, mutta isännät pääsivät tasoihin, kun Sveitsin maajoukkueesta tuttu Gregory Hofmann sai ajettua vauhdilla sisään alueelle ja löysi takatolpalle hiipineen Henrik Haapalan. Merzlikins ei joutunut esittämään tässä erässä maagisia pelastuksia. Muutama maali olisi tosin ollut lähellä heikommille veskareille, mutta Elvis saa suht vaikeat torjunnat näyttämään helpolta sijoittumisen ansiosta. Hanska löysi yläkulman siihen malliin, että Kekäläisen kiinnostus ei ole hirveän yllättävää varsinkin kun Bobrovsky on lähtökuopissa. Laadukas kakkonen tulisi sinne tarpeeseen kuka ikinä Goalie-Bobin korvaakaan.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kuparin tavaramerkki. En syötä!! Kärkimiina tai kaksi + menetys.

Ja Heponiemelle hyökkäyspään jäähy. Nice.
 
Jokinen & Pesonen - 500k€

Leskinen IFK:hon
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy