Ti 6.10.2020 Jokerit - Spartak Moskova

  • 6 490
  • 85

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi pojat, tänään pelataan, ja ihan mukavalla tarjonnalla.

Vittumainen, ärsytetty, vihainen ja suuttunut Spartak tulossa vastaan. Znaroksin jengi on ollut alkukauden alisuorittajia. Spartak löytyy vasta sijalta 9 konfrenssissa. Spartalaiset lähtiväy isoin odotuksin kauteen, mutta näinköhän on ollut sitten pientä ylilatausta ilmassa.

Yhtä kaikki. Tänään Jokerien on turha lähtee takki auki peliin tuijottaen sarjataulukkoa. Ei tule taaskaan olemaan helppoa. Joukkue syö vaikka äitinsä voiton eteen.

Spartakin kesän hankinnat on toistaseksi osunut kohdalleen. Jorsti Lehterällä on ollut varsinainen vauhti päällä (;D) alkukauden ajan. Huikeat 12 pistettä seitsemään otteluun. Jorstin piti olla pitkän aikaa loukkaantuneena, mutta ilmeisesti venäläinen lääketiede on parsinut Jorstin kasaan ja homma jatkuu. Tervetuloa kotiin Jori!

Toinen yllättäjä löytyy puolustuksesta, Emil Djuse. Toki Djuse veti viime kauden AHL:ää 0.60 ppg:llä, mutta silti 11 ottelua piste per peli tahti on aina kunnioitettava ja yllättävä saldo puolustajalle.


Omskista treidillä tullut kehäkettu Sergei Shirokov on iso palanen Spartakin joukkuetta. Ei ehkä se tehokkain nikkari, mutta kokemusta sitäkin enemmän. Ja taitaa myös edelleen pisteiden teonkin.

Monia muitakin mainitsemisen arvoisi pelaajia olisi, mutta tuossa alkukauden perusteella ne puhutuimmat.

Hyvää pelipäivää!

Jokereiden kokoonpano:

19 Veli-Matti Savinainen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill (A)
71 Nicklas Jensen – 10 Jordan Schroeder – 81 Iiro Pakarinen
25 Henrik Haapala – 80 Saku Mäenalanen – 20 Eeli Tolvanen
6 Jesse Joensuu (A) – 93 Peter Regin – 12 Marko Anttila (C)

44 Mikko Lehtonen – 64 Jonathan Pudas
36 Jakub Krejčík – 90 David Sklenicka
3 Niklas Friman – 4 Tommi Kivistö

98 Janis Kalnins (39 Anders Lindbäck)

Siinä vaiheessa kun viime kaudella 40 pistettä iskenyt Regin on nelossentterinä, voidaan kutsua joukkuetta suht kovaksi.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos tuosta jotain voi alkuun todeta, niin kolmospakkipari hirvittää jo etukäteen. Sen sijaan hyökkäyksessä kakkosketju vaikuttaa mielenkiintoiselta. Päivän katseet kuitenkin Reginissä ja kokonaisuudessa, joka vaikuttaa paperilla varsin vahvalta.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Friman-Kivistö, huoh !!! , muuten ketjut ok mun mielestä. Vierasreissujen jälkeen kotiinpaluu ei ole pelillisesti yleensä sujunut kovin hyvin. Uskotaan kuitenkin että saaadaan raavittua niukka voitto 3-2
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jaaha. Joukkueemme on kyllä kova ja varmasti hyvin valmistettu illan peliin, sillä Marjamäki on paljon kovempi ukko kuin Ole Gunnar. Tästä huolimatta jo eilisestä asti vedonlyöjäminä on suunnitellut tähän peliin merkkiä 2. Johtuu pitkälti siitä, että aika klassisesti tuloksekasta vierasreissua on seurannut heikompi kotipeli. Nyt kun vielä Reginin paluu nostaa hypeä entisestään tulikuuman kotijoukkueemme ympärillä, niin eiköhän tänään ole vuorossa se kuuluisa mahalasku.

Tästä huolimatta ja juuri siitä syystä tänään on syytä tulla hallille osoittamaan suosiota Reginin paluulle, tukea Joukkueelle ja kannustaa Jokerit voittoon!
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ylivoimaan ainakin nyt Regin Tolvasen paikalle pyörittäjäks. Tuota ylivoimaa vois pelata peruskuviolla, missä Tolvanen olisi toinen viivamies.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hienoa tosiaan et Regin tekee paluun ja eihän tuo ole ollenkaan pöllömpi ketju kun saa rinnalleen Joensuun ja Anttilan, tota ketjua ei oo ainakaan helppo töniä.

Ja noin pelillisestihän Norman on ollut alku kauden tasaisimpia ja vahvimpia suorittajia joten nosto ykköseen on hyvä siirto.

Mielenkiintoista myös nähdä Jori Lehterä jälleen Arenalla, vaikka sit vastustajan paidassa. Tervetuloa vaikka ei tarvitse tänään onnistua.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitä varten viaplayn lähetyksessä katsomot on tummennettu noin, onko aina ollut näin vai mitä helvettiä? Kohtuu häiritsevää :D
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Hieno paikka, ihan ei Eelin syöttö mennyt perille. Aika pirteä alku, mut pelaajat on turvallaan vähän liikaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Savimatti 1-0! Siinä hierottiin kiekko väkisin reppuun. Jei!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ja taas menee, Eeli. Siinäkin taisteltiin kiekko väkisin takas. 2-0!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös