Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Ti 5.3.2019 Jokerit - Dynamo Moskova (GAME 5)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana massaonvoimaa, 04.03.2019 klo 09.54.

 1. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Totuuden hetket alkaa olla käsillä huomenna. Game 5 edessä Dynamon johtaessa sarjaa voitoin 3-1.
  Jokereiden pelaajiston suulla on mediassa muutoksista puhuttu ja oleellisin kysymys lienee se, että mikä muuttuu? Ketjut, pelitapa, ylivoima, alivoima? Olympialaisten puolivälierässä Kanadaa vastaan Marjamäki peluutti Suomea passiivisella träpillä. Nähdäänkö jotain tällaista vai jatkaako Jokerit aktiivista pelaamista puskien väkisin Dynamopuolustuksen keskustaan?

  Dynamolla muutoksille ei ole mitään tarvetta. He odottavat erikoistilanteita, kyttäävät virheitä ja iskevät vastaan.

  TOP5 pistemiehet Jokerit:

  Sami Lepistö 0+3=3
  Sakari Manninen 2+0=2
  Nicklas Jensen 1+1=2
  Brian O'Neill 1+1=2
  Pekka Jormakka 1+1=2

  Maalivahdit:
  Janis Kalnins ka 1.97 ja torjunta% 90,8
  Ryan Zapolski ka 6,26 ja torjunta% 78,8

  TOP5 pistemiehet Dynamo:

  Patrick Zackrisson 2+3=5
  Vladimir Bryukvin 2+1=3
  Daniil Tarasov 1+2=3
  Igor Igumnov 1+2=3
  Dimitry Kagarlitsky 0+3=3

  Maalivahdit:
  Ivan Bocharov ka 2.78 ja torjunta% 91,4
  Alexander Yeromenko ka 1.34 ja torjunta % 96,8
   
 2. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Pitäsköhän tehdä peliliike ja olla katsomatta koko peliä. Illalla tekstiteeveestä tulos, nii saattas vähemmällä vitutuksella selvitä.
   
 3. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Oma arvioni on, että huomenna Jokerit on vahvempi ja todennäköisemmin voittaa. Jokerit on selkä seinää vasten, Dynamolla taas on kolme yritystä jäljellä. Jokerit on ollut jokaisessa matsissa vahva, mutta tehoton. Mä jaksan uskoa siihen, että pakkoraossa pelaava Jokerit on huomenna niin uhrautuvainen, että ne minikokoiset vekkulitkin menevät ahtaimpiin paikkoihin, maalille mennään terveydestä välittämättä ja kaikki mahdollinen tehdään. Nyt olisi myös klassinen paikka Dynamon ulospuhallukselle. En silti usko enää Jokerien tästä sarjasta menevän jatkoon, mutta 4-1 en usko sarjan päättyvän.

  Rosterin osalta toivoisin rajua kierrätystä siihen, mitkä kentälliset olivat viime pelissä. Ei toiseen tai kolmanteen erään, vaan heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen. Kuumille jätkille peliaikaa niin paljon kuin jaksavat ja vaihto vielä päälle, jäämiehet kylmästi filaan. Ja se hyökkäävämpi Jensen ylivoimalla jäälle paljon useammin, kiitos. Veskarien osalta vetäisin upporikasta ja rutiköyhää: Kalnins maalille ja Zapo katsomoon. Se olisi ainakin merkki Janikselle, että hänellä on kaikki luotto puolellaan. Jos hänellä on imu päällä tai loukkaantuu kesken kaiken, peli on menetetty kakkosesta huolimatta. Mutta jos luukulla on nolla minuuttia KHL:aa pelannut kaveri, niin sen pitäisi ainakin sen verran kannustaa Janista, että häntä ei vedetä maalilta kuin pakon edellä.

  Pelillisesti toivon Jokerien olevan huomenna aggressiivisempi kuin neljässä ensimmäisessä matsissa ja tulevan matsiin sellaisella asenteella, että peli on 2-0 ennen kuin Dynamo on edes tajunnut kiekon pudonneen. Muuten allekirjoittaisin AJ Niemen ja Jatkoajan kolumnin idean aloitteen antamisesta Dynamolle, mutta mielestäni nyt ollaan sen osalta myöhässä. Yhdellä tappiolla sarja on ohi ja noin suuri muutos pelitapaan pelottaa näin tiukassa tilanteessa. Neljänteen matsiin lähtiessä tuon olisin allekirjoittanut, mutta tässä tilanteessa en enää. Se juna meni jo.

  Huomenna tunti turpaan Dynamolle ja sarja on 3-2. Siitä on vielä pitkä matka sarjan voittoon, mutta se on ensimmäinen askel. Vaikka oma uskoni on mennyt, niin toivon joukkueen olevan toista mieltä. Erittäin mielelläni olisin väärässä ja Jokerit marssisi jatkoon. Ei haittaisi tippaakaan, tuntuisi vain pirun hyvältä.
   
 4. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Moses, Joensuu, Regin, Grant, Platt, Pihlström. Puolet joukkueen hyökkäyksestä ja kärkipakki yhteensä 0+0=0. Nyt saa alkaa suorittaa.
   
 5. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Manninen ja Moses eivät voi ainakaan olla enää samassa ketjussa vai mitä Late? Jotenkin uskon että samoilla mennään eikä mitään muutoksia tule. Avausmaali olisi kiva. En tiedä kestääkö joukkueen jänne enää sitä että hallitaan peliä ja kaveri käy tekemässä ainoasta paikastaan avausmaalin.

  Mahdollisen vitutuksen lieventämiseksi löin ison summan Dynamon voitolle ja ettei tämäkin mene vituiksi varmistin sen myös 60min jälkeisellä häviöllä :)
   
 6. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  4 voittoa tarvitaan. Nyt jos koskaan on hyvä olla ajattelematta seuraavaa peliä. Peli kerrallaan pitää harjata nämä. Jokainen tsäänssi on mahdollisuus.

  Ja koska faneille sallittakoon eteenpäin ajattelu, niin: tänään taistellaan voitto kotiyleisön edessä, ylihuomenna pistetään Dynamo kotonaan ahtaalle ja lauantaina puristetaan viimeisetkin koneesta ja hoidetaan seiskapeli!
   
 7. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Sama homma. Varmaan kauden isoimmalla panoksella piti laittaa kaiken varalta.

  Lainaus:
  Itseasiassa kolme riittää! Peace of cake.
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Niin, yksi on jo hoidettu.

  Saa nähdä onko tänään ketjumuutoksia. Ei haittaa, vaikka mentäisiin samalla.

  Varjoketjut kuitenkin:

  Jormakka - Platt - Jensen - Toimi alkukaudesta todella hyvin
  Joensuu - Norman - O'Neill - Palataan tähän. Toimivaksi todettu kokonaisuus
  Vesalainen - Regin - Moses - Josko saisivat jotain aikaan.
  Pihlstöm - Niemi - Anttila - Tämä mätsätään Dynamon ykköstä vastaan. Tehtävä: aiheuttaa tuhoa, kaaosta ja hämmennystä.
  Manninen - 13. hyökkääjäksi ja tarvittaessa sitten Moseksen tai Vesalaisen paikalle. Kaikille kuitenkin peliaikaa, ei siis mikään hyllytys tämä.
   
 9. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Dynamo ei tod näk muuta mitään. Ukkoja enemmän maalille, mustelmia ja taisteluilmeitä pitää tulla ja näkyä.
  Manninen-O’neill- Moses pitäisi olla ketjuna, jalka liikkuisi ja tulisi myös Dynamo pakeille kiire..
   
 10. iLUZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Minkäköhän takia sitä pitää ihmisen olla hyväuskoinen hölmö ja uskoa, että tänään peli on uomissaan ja voitto kairataan...?

  Luulisi, että jokerifanina nämä asiat olisi oppinut jo viimeistään legendaarisesta SaiPa-sarjasta.

  C'mon, kiekko jäähän ja Dynamon reppuun jo!!
   
 11. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Maalinteko. Se on se avain tänään. Vaikka niitten veska käyttää kiellettyjä aineita ja liian isoja varusteita on se silti ohitettavissa, sunnuntaina ei vaan ollut narreilla yhtään tuuriakaan matkassa. Toivottavasti tänään on ja joukkueella riittää luottoa tekemiseen. Mielenkiintoinen ottelu edessä.
   
 12. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Voin kun olisikin tämä, mutta kun ei. Kaksi ketjua sentään osuu, kaksi muuta taas. Noh, niin. Yksi oikea viltitys ja yksi aivan täysin käsittämätön katsomokomennus, jos ei mitään vammaa ole taustalla.
   
 13. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Viides peli edessä, saa nähdä ”hallitseeko” Jokerit taas peliä. Viime pelissä Jokerien peli näytti hidastetulta elokuvalta. Yleensä pyritään suoraviivaisuuteen, mutta viime pelissä pyörittiin kulmissa. Ylivoimasta ei nyt kannata sanoa mitään, oli sen verta surkuhupaisaa.

  Dynamo suhteellisen yksinkertaisella pelillä voittanut kolme - maalinedusta ollut hallussa jatkuvasti.
   
 14. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ennustan: Jokerit lähtee hirveällä höyryllä peliin, pitää kiekkoa ja rynnii maalille. N.Jensen paukuttaa Jokerit johtoon. Paine jatkuu, mutta yhtäkkiä Dynamo saa maalin emämogasta täysin vaarattoman oloisesta paikasta. Ekalle erätauolle 1-1 tilanteessa. Toisessa erässä Jokerit pelaa pelokkaammin eikä pääse enää kunnon paikoille. Dynamo sen sijaan tekee toisen erän loppupuolella emämogasta täysin vaarattomassa paikassa. Erätauolle Dynamon 1-2 johdossa. Kolmannessa erässä Jokerit puskee, mutta takki on tyhjä. Dynamo saa yhden paikan erän loppupuolella ja tekee siitä maalin. Lopussa saadaan yksi maali vikalla minuutilla, mutta ei riitä.

  Ottelun jälkeen Marjamäki kertoo että näillä statistiikoilla olisi pitänyt voittaa, mutta hävittiin. Kukaan ei huomauta Marjamäelle että ottelu oli täysi toisinto aiemmista matseista ja kysy miksei tekemiseen keksitty mitään uutta. Niinpä valmennus lähtee kesälomalle ajatellen että koska statistiikat olivat Jokereiden puolella voidaan ensi kaudelle rakentaa samanlainen paketti ja sitten kyllä todennäköisyyslaskelmien mukaan Jokerit menee pleijarisarjasta jatkoon. Valmennus myy mukavuusalueellaan pysyäkseen ajatuksen Kurrille ja Vuoriselle. Joukkue kasataan samalla kaavalla pieneksi ja keskiarvoisen pulleaksi. Vähän kunniallisen kiltiksikin. Reilu peli ennen kaikkea. Kesällä ei harjoitela kieli vyön alla, koska alkusyksy on se aika jolloin hankitaan pleijareihin tarvittavat pisteet. Eikä tieteeseen perustuva harjoittelu tunne mitään rääkkitreeniä vaan kyllä se huippu-urheilijankin kesä pitää olla vähän venäläistä kilpakumppania leppoisampi. Eihän tänne kukaan muuten näillä palkoilla tulisi pelaamaan.

  Alkukausi meneekin hienosti. Pikkumiehet venyttävät verkkoja kun vastustajat etsivät Siperian lenkkipoluille jääneitä jalkojaan. Marraskuussa kone alkaa sitten tökkiä ja yhtäkkiä tappioita alkaa tulla enemmän kuin voittoja. Valmennuksen kehittämä kauden taktinen jekku on vastustajien puolesta opeteltu eikä se enää toimikaan. Peli tökkii, pelaajilla ei selvästi ole ryhmähenkeä, fanit kiukuttelevat ja siirtotakarajalla hankitaan loukkaantumisista kärsivän pakiston paikkajan sijaan hyökkäykseen yksi Töppösen veljeksistä joka ei edes meinaa mahtua kokoonpanoon. Valmennus ei kerkiä enää kehittämään mitään uutta ja joukkue puskee haluttomasti tappiosta tappioon.

  Vuoden kuluttua ihmetellään miksi Dynamo/Spartak/TsSKA pudottaa Jokerit ekalla kiekalla vaikka statistiikan mukaan Jokereiden olisi pitänyt voittaa...
   
 15. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyökkäyksestä sivuun jäävät Steve Moses ja Geoff Platt, heidän tilalleen tulevat Henri Ikonen ja Mika Niemi. Mitä helvettiä Marjukka? Plattilla pakko olla jotain vammaa, muuten ei voi käsittää. Räsänenkin tippunut johonkin.


  Jokereiden kokoonpano:


  6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
  76 Kristian Vesalainen – 93 Peter Regin – 71 Nicklas Jensen
  48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 25 Pekka Jormakka
  41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

  4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö
  44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen
  50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
  3 Karl Stollery

  98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

  Dynamon kokoonpano:

  83 Vladimir Brjukvin – 19 Patrik Zackrisson – 79 Daniil Tarasov
  9 Dmitri Kagarlitski – 87 Vadim Shipatshjov – 70 Miks Indrasis
  18 Dmitri Moisejev – 23 Jevgeni Mozer – 25 Igor Makarov
  71 Ivan Muranov – 56 Ivan Igumnov – 65 Vladislav Jefremov

  54 Vitali Menshikov – 17 Juuso Hietanen
  5 Ilja Nikulin – 49 Artjom Volkov
  67 Michal Cajkovsky – 94 Andrei Mironov
  86 Jegor Zaitsev – 69 Aleksei Pepeljajev

  1 Aleksandr Jeremenko (60 Ivan Botsharov)
   
 16. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Moses poppareilla, Grant saa jatkaa koomailuja ja Platt on Laten koirankopissa.
   
 17. iLUZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  No sillä lailla.... Hienoja ratkaisuja Latelta, kas kun ei laittanut Zapoa maaliin.
   
 18. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Moses kyllä ansaitsee olla poppareilla, mutta mitä helvettiä Platt siellä tekee? Ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun joukkueen parasta aloittajaa pidetään katsomossa. Jos sinne katsomoon joku kuuluisi Moseksen seuraksi, niin Manninen.
   
 19. tonz@ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Jokerit, NHL:n suomalaiset
  Onhan toi Dynamon 3.05 kerroin pelattava. Kokoonpano ei aiheuta hurraa-huutoja eikäoikeastaan odota tältä peliltä hirveesti. Erikoistilanteet ratkaisee tänään...
   
 20. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Plattilla on pakko olla joku vamma, en jaksa uskoa että edes Late pitäisi Plattia sivussa tällaisesta pelistä. Noin yleisesti ketjut näyttää mielestäni hyviltä, Platt toki kuuluisi kokoonpanoon.

  Saa nähdä löytyykö näillä ketjuilla viisasten kivi jolla murretaan Dynamon puolustus ja veskaripeli. Toivotaan niin.
   
 21. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Mosesin viltittäminen oli hyvä juttu. Tässä sarjassa mies on ollut surkea ja Dynamo edustaa kaikkea sitä, mikä Mosesille on vaikeaa.

  Mutta jos Plattilla ei ole jotain vammaa tai sairautta, niin tuota siirtoa en käsitä. Joo ei ole tehoillut, mutta yhdenkään miinusmerkin aiheuttavan maalin aikana ei ole ollut jäällä näissä pleijareissa. Aloitukset 66,7%, 69,2% ja 71,4% kertovat kuitenkin karua kieltä siitä, missä mies on hyvä. Päälle pieni rottamaisuus, niin miten helvetissä on varaa siirtää sivuun? Onko meillä oikeasti 12 parempaa, kuumempaa tai tähän otteluun sopivampaa hyökkääjää tuossa rosterissa? Vai haluttiinko Mosesille natiivitasolla lontoota puhuva jätkä seuramieheksi?
   
 22. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Plattin pois jättäminen kyllä ihmetyttää.
   
 23. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvä Marjamäki. Sä juttelet G5 edellä niitä asioita mitä olisi pitänyt tehdä jo alkaen G1.
  Yv,ketjumuutokset,keskustan tuki...
  Ei maalaisjärjellä ymmärrä kuinka pihalla voi olla. Ja hän saa tosta kovaa palkkaa. Ei jatkoon.
   
  sporttipappa tykkää tästä.
 24. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Miksi ihmeessä Platt on poissa? Itse ottaisin miehen top 5 joukossa kentälle, jos vain on kunnossa.
   
 25. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Huikein alustus koskaan Mäkiseltä. Hitlerin Neuvostoliiton ja kumppaneiden kautta pelaajavertailuun. Niemellä oli pokassa pitelemistä.