Ti 5.1.2021 HK Sotši - Jokerit

  • 6 898
  • 109

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
KHL:n sivujen mukaan nyt Jensenille merkattu tuo ensimmäinenkin maali. Tärkeissä peleissä tuo noita maalejaan saa tehtyä... Noh, toivotaan että niitä alkaa nyt tulemaan vähän tiuhempaan tahtiin tulevissa peleissäkin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Oli niillä vielä Strömwall jossain vaiheessa kautta ja jotain yritystä alkukaudella. Helsingissäkin siinä 3-0 -voitossa olivat ihan hyviä.

Muistaakseni en tätä nähnyt kokonaan, mutta oliko sama peli jossa Nemo haukkui jopa Mäkistä rumemmin Sotshin? Taisi olla puhetta kuolleen leikkimisestä tai jotain sinnepäin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt olis kyllä se mun päivällä haaveilema Kettererin Makekin pitänyt nollat.
Melkoista rusettiluistelua Jokereiltakin oli tuo toinen erä, mutta hyvä että saatiin tuollakin esityksellä kolme tehtyä.
Sotshi sitten tosiaan suorastaan surkuhupaisan heikko.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
REGIN!
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Mitä noi tossa maalissa oikein zoomailivat? Jos tuomarien kuva on yhtään telkussa nähdyn kaltaista VHS-puuroa, niin tuskin ainakaan huvikseen katselivat.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On kyllä Junttilalle vaikeeta toi maalinteko. :D
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Menee vähän saman levyn toistamiseksi, mutta onko nuo kotijoukkueen pakit oikeasti pakkeja, vai onko siellä laitettu laiturit opettelemaan? Näyttää about yhtä hirveältä kun itse umpilaiturina joskus opetteli pakkina pelaamista.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Mietin koko pelin miks Shotsin pelipaita oli niin tutun näkönen.
Sehän on perkele Sharksin kolmospaita eri logolla. Jopa logo on muokattu samalla tavalla kun Sharksin kolmosessa
 
Suosikkijoukkue
Stadin kingi
Sellaista maalipaikkaa ei taida tulla, josta Junttila voisi tehdä. Käsittämätön hankinta. Joensuu puolestaan tekee tällä kaudella ei-mailalla tehtyjen maalien maailmanennätyksen
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tilastot taitavat näyttää tämä peli mukaan lukien 24 ottelua ja tehot 0+1. Voidaan kaikki varmaan todeta, että Julius pelaa väärällä sarjatasolla.
Oikeastaan Junttila on alkanut näyttämään solidilta rotaatiomieheltä tähän sarjaan. Sellaiselta, joka voi myös stuntata kolmosessa pidempiä jaksoja. Siis pelaamisen puolesta. Ei viimeistelyn.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tulee muuten tosta Junttilan maalittomuudesta "etiäisenä" mieleen muuan Jukka Hentunen ja kausi 10-11.
Edelliskauden maalikuningas tuskaili tuolloin aika vahvasti maalinteon kanssa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös