Matrixi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huomenia vaan kaikille! Enpä nähnyt, että ketjua olisi tämän päivän matsille vielä avattu, joten päätin nyt ottaa ohjat käsiin ja rustailla tästä b-luokan avauksen.

Vastassa tänään on Sotši, joka on yhtä kova kuin untuvatyyny. Joukkue löytyy konferenssin sijalta numero 11 ja matkaa pudotuspeliviivaan on 14 pistettä. Viidestä viimeisestä ottelusta Sotši on kaapinut yhden voiton ja kaksi pistettä. Keskinäiset pelit tänä vuonna Jokereille 2-0.

Jokerit on ollut pelillisesti hyvässä vireessä. Pari päivää sitten Jokerit toi Mustallemerelle pisteen mukanaan Moskovasta hävittyään TsSKA:lle jatkoilla. Esitys oli vahva ja sanoisin, että Jokerit oli parempi joukkue. Kuitenkin yksilövirheillä lahjoitettiin kaverille kolme maalia ja takkiin tuli. Tätä ennen SKA kaatui toista kertaa tällä kaudella erinomaisella esityksellä. Myös Lokomotivia vastaan Jokerit pelasi hyvää kiekkoa.

Jos Jokerit saa latauksen kohdalleen ja ei lähde peliin puolivaloin, pitäisi kaksi pistettä lähteä mukaan. Lindbäck ei taida messissä olla tänään, joten epäilen, että Kalnins aloittaa. Minun puolesta voisi tällaiseen peliin laittaa Jukurin maaliin, jos epäilyt Kalninsin puolikuntoisuudesta pitää paikkansa.

Seuraa heitä:

Henrik Haapala: Hyvässä vireessä neljä peliä. Viime pelissä nostettiin jo Nellin viereen ykköseen. Toivotaan, että lento jatkuu.

Julius Junttila: Vähän jo parantanut peliään. Tehotonta se on silti ollut. Nyt olisi hyvä mahdollisuus päästä pisteille ja nostaa itseluottamusta.

Nicklas Jensen: Ei ole viime aikoina paikoista osunut. Nyt voisi käydä tekemässä hatun heikompaa vastaan ja vähän kohottaa itseluottamusta.

Eipä tähän tämän enempää viitsi kirjoitella, koska ei varmaan mitään maailmanluokan kiekkoviihdettä ole tarjolla. Ville Niemisen sanoin: ”Onhan toi Sotši ihan karmea joukkue”. Näillä saatesanoilla hyvää kiekkoiltaa. Kiekko jäähän kello 16:00 Suomen aikaa.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aiemmat tämän kauden keskinäiset pelit:

21.11.2020 Jokerit - Sotshi 3-0
3.11.2020 Sotshi - Jokerit 4-5 ja.

Molemmissa peleissä Jokerit on pelastanut hyvät kolmannet erät. Helsingin pelissä nyhjättiin 0-0:aa pari erää ja Sotshissa viimeisen erän 4-1 -voitto auttoi lopulta vain jatkoajalle, koska Sotshi päästettiin vielä tasoihin puoli minuuttia ennen loppua, vaikka oltiin jo kertaalleen tultu rinnalle ja ohi. Jatkoajalta saatiin kuitenkin mukaan myös lisäpiste.

Odotettavissa siis jälleen kerran todella vaikea ottelu. Sotshi pelannut tällä kaudella vaisusti ja sijoitus löytyykin Lännestä vasta sijalta 10. Tämä ei Jokereiden tapauksessa kuitenkaan tarkoita yhtään mitään. Päinvastoin. Siinä missä CSKA ja SKA hakevat rutiinilla helpot pisteet myös vieraskentältä, on Jokereilla juuri näitä "heittopusseja" vastaan usein hankalaa ja turhia pisteitä on näihin peleihin menetetty aivan liikaa.

Olisi kerrankin kiva nähdä Jokereilta sellainen kunnon pyörremyrsky, jossa jokainen kenttä saa onnistumisia ja että omissakin selvittäisiin ilman ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Mutta turha kaiketi odottaa tälläista tänään.

Saa yllättää Jokerit!
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
6 Jesse Joensuu (A) – 93 Peter Regin – 21 Brian O’Neill (A)
19 Veli-Matti Savinainen – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen
13 Julius Junttila – 37 John Norman – 25 Henrik Haapala
48 Henri Ikonen – 41 Antti Pihlström – 12 Marko Anttila (C)

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö
90 David Sklenicka – 64 Jonathan Pudas
3 Niklas Friman – 51 Alex Grant

98 Janis Kalnins (35 Samuel Jukuri)


Kivistö ja Krejcik sivuun, tilalle Pudas ja Friman.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei yllättäisi, jos tänään tulee tuhnu peli. Se olisi ei hjuva, mutta inhimillinen.
 
Kattilallinen perunoita on parempi kuin tyhjä ämpäri

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
ei olisi yllätys jos tämän kuun ottelluruuhkassa olisi jossain vaiheessa maalivahtikaksikkomme Jukuri-Ignatiew
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EP34

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät, Jokerit
Peluutettiin Lind paskaksi seuraavaks Janisin vuoro, kannattaa käydä Jukurille sanoos että oo valmis kohta tulee kiekkoja.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Uusi ketjun avaaja! Hyvä avaus. Itse peli ei oikein innosta. Siihen vaikuttaa yön ottelu joka vituttaa vieläkin aivan saakelisti. Mitähän pahaa Halme on Latelle tehnyt kun ei saa peliaikaa..
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Uusi ketjun avaaja! Hyvä avaus. Itse peli ei oikein innosta. Siihen vaikuttaa yön ottelu joka vituttaa vieläkin aivan saakelisti. Mitähän pahaa Halme on Latelle tehnyt kun ei saa peliaikaa..
Ja Kivistö. Ei mitään syytä katsomokomennukselle. Hyvin olisi voinut antaa Lööv/Lepälle huilin.
 
Tää jengi on tässä!

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Jokerit: "Ne, jotka eivät asioista tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta - heille vain hymyilen"
11.12.2011 Taurun mielipide Jokereista Jokerit - Saipa pelissä tilanteessä 5-2:
"Jokerit on kovanluokan jengi. Siellä ei pienipalkkaisia kentälle päästetäkään"

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät, Jokerit
En hirveesti näistä kärppämiehistä oo tykänny, mutta kyllä Junttila ny ansaittis maalin olipa hieno ohjuri.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy