Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään tauon jälkeen taas jatketaan Heinolassa.
TUTO on pienessä voittoputkessa, kun viisi ottelua onnistunut voittamaan. Peliitoilla ei ihan samalla tavalla ole mennyt, mutta keskinäisissä ooteluissa ollaan 1-1 tilanteessa. Sarjataulukossakin ollaan peräkkäin. Kohtalaisesti maaleja on myös keskinäisissä otteluissa tullut. Tähän lääkkeeksi TUTO on lainannut Järvisen ja nyt siis nähdään vaikuttaako tämä maalimäärään vastustajalla. Peliitat peluutti Larmia aiemmissa kohtaamisissa, mutta nyt varmaan sielläkin joku muu. Larmihan U20 kisoissa.
TUTO on hieman sekoittanut ketjuja. Lindstedt ja Kuru Tuomaisen kanssa ja Taavitsainen Pulliaisen ja Kulmalan kanssa. Paluun kokoonpanoon tekee myös Juusela ja Ollikainen.

Saa nähdä miten tauko on vaikuttanut pelaajiin ja kumpi valmiimpi peliin tauon jälkeen. TUTO on viimepeleissä osannut jo takaa nousemaan, mutta tauon jälkeisissä peleissä tuokin voi olla hankalaa. Toivotaan siis TUTO:n olevan valmiimpi.
 
Sini-puna-valkoinen Savo

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Peliitoilla onkin sitten hieman erilainen kokoonpano jalkeilla tänään. Vierumäen A-nuorten joukkueesta nostettu kakkosketjuun Arttu Lindqvist ja Mikael Huhtala. Saman kentällisen täydentää Peliitoissa aiemmin esiintynyt Juha Suni, joka hänkin on viettänyt aikaansa enimmäkseen Vierumäen A-juniorijoukkueessa. Pelicansin A-nuorten Niko Kivelä jälleen mukana. Maalilla Pelicansin A-junnu Joonas Harald, jolle ottelu on toinen Peliitoissa.

Pelicans pelaa tänään ja sen kyllä huomaa. Ykköstykit Kimi Koivisto ja Roope Elimäki ovat Pelicansin matkassa, kuten Aatu Viljanenkin. No, ainakin on nyt monella pelaajalla loistava näytön paikka. TUTOn kokoonpano on niin väkivahva, että nostaa tukan Ismo Lehkosellakin pystyyn. Peliitoilla ei ole tänään kyllä mitään hävittävää. Toivottavasti joukkue lähtee ennakkoluulottomasti ja rohkeasti haastamaan sinistä jättiläistä.
 
Kussa on mun hopotiti?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy